bizimkini nerde gördün kız:))
Yok canım daha yürümüyor.Elinden tuttuğumuzda bir kaç adım atıyor, ama hemen oturup emeklemeye başlıyor istediği şeye ulaşmak için.Tembellik ediyoruz, bir de düşmekten korkuyoruz.Sağlama almadan daha elleri bırakmıyor tutunduğu yerden.sağol meral abla iki gündür soğudu burası...dün eşimde egehanı soruyordu yürümeye başlamışmı diye...bende en son yürümüyordu bildiğim kadarıyla dedim..
Maşallah serpil, sarışın bir kızın olacak.Çok tatlı.http://img21.imageshack.us/img21/313/photors.jpg
http://img689.imageshack.us/img689/6553/photozs.jpg
ay insan isteyince herşeyi yapıyomuş. hiç anlamam nete resim yüklemek falan ama oldu işte gerçi bunlar eski fotolar yenilerini desktopa atarsak yenileride gelir. işte buda benim bıdıkım..
Bende giremeyince özlüyorum yaa, ailemden birileri oldunuz sizlerde:)))Son günlerde fırsat buldum ama kk da sorun vardı.İnşallah düzeltmişlerdir.Şimdilik iyi gibi ama.herkese merhabalr giremiyrm artık buraya kayınpederim bizde yemek yiyo akşamda birden oluverio bende yemekti elvindi derken anlamıyrm nasıl akşam oluyo..zzten siteye ne zaman girmek istesem sorunluydu..hepinizi çok özledim inş herkes iiidir.
Burada da yağmur yok ama çok soğuk inci.Artık egeyi kat kat giydiriyorum neredeyse.Ben üşüyünce o da üşüyor gibi düşünüyorum.Dün akşam ilk kez klimayı açtık.Yatak odasında 1 haftadır ufo yanıyıor ama salonda klimayı açmamıştım.Dün akşam çok soğuk diye açtım.Bundan sonra kapanmaz artık.Elektrik parası yine başını alıp gidecek ama olsun, sağlıklı olsunlarda.selamlar annişler pc eşimdeydi giremedim umarım keyifler iyidir havalar acaip soğudu kış geldi iyicene burda kaç gündür yağmur devam ediyor ruhum daraldı iyicene
Merhaba canım ne zamnadır görüşemiyoruz seninle de.Bebişler olunca olay bitti:))))Sabahtan akşama takılırdık buraya geçen sene bu zamanlar.Bizde öğrenci var, kaçmak imkansız:))Ama dışardan gelen herkese hemen odanıza gidin üstünüzü değiştirin ellerinizi yıkayın öyle gelin diye direktif veriyoruz.günaydın kızlar
aaa herkesler kaçmış ayol
Eymene çok geçmiş olsun
Ayşegülcüm biz alışveriş merkezlerine falan gitmeme kararı aldık kalabalık ortamlardan uzak duruyoruz birde öğrencilerden ve öğretmenlerden :)) napalım teyzem ve dayım kusura bakmasınlar artık her şey oğluşum için
Oyuncak topiğimiz değil ama oynadığımız oyunlar topiğimiz vardı.bizim oyuncak topiğimiz varmıydı...nasıl oyuncaklar alıyosunuz bu aylardan sonra eğitici oyuncaklar almamız gerekiyor değilmi_? birde aktivite masasına takıldım ilk arabamı almaktan vazgeçtim zaten azda olsa yürümeye başladı araba olarak kullansın desem kaç defa düşecek üzerinden kimbilir o yüzden tehlikeli gibi geldi...aldığınız oyuncakları birde bebeğinizin severek oynadığı oyuncakları yazarmısınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?