2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saolun kızlar sizede çok gçmiş olsun inş düzelirler...ben en iisi dr arayım

geçmiş olsun canım bende dr ara diycektim.

peditus üst solunum yolu için çok burnu akarsa ver demişti bana. öksürük için başka bir şey verir sanırım. bizede yaz öğrenelim. ne çok hasta oluyorlar ya çok şaşıyorum ... bizimki evde hastalanıyor valla.

Son düzenleme:
hasta bebişlere gecmiş olsun
barçlıcım bende peditusu boğaz kızarıklığı burun akıntısı vs icin iyi geldiğini biliyorum öksürük için ayrı ilac verir heralde en iyisi dr unla görüşmen canım cok cok geçmiş olsun hepsine

burcu geçmiş olsun,inşallah ilerlemez hemen atlatır..

niye kimseler yok ki ,duygu nerelerde o da görünmüyor hiç..

MUTLULUK BUDUR İŞTE .....

Evini bir parti sonrası temizlemek için saatlerce
uğraşıyorsan, Bir çok arkadaşın var demektir.

Faturalarını ödeyebiliyorsan,
Bir işin var demektir.

Pantolonun biraz sıkıyorsa,
Aç kalmıyorsun demektir.

Gölgen seni izliyorsa,
Güneş ışığını görüyorsun demektir.

Otobüsten indiğin yerden
işyerine yolu uzun buluyorsan,
Yürüyebiliyorsun demektir.

Hükümet hakkında eleştiri yapabiliyorsan,
Konuşma özgürlüğün var demektir.

Yanındaki adamin sesinden rahatsız oluyorsan,
Duyuyorsun demektir.

Camları silmen , çatıyı onarman gerekiyorsa,
bir evde yasiyorsun demektir.

Doğalgaz faturan yüklü geliyorsa,
Isınıyorsun demektir.

Yığınla yıkanacak ve ütülenecek çamaşırların varsa,
Yığınla giyeceğin var demektir.

Çalar saatin sabahın köründe çalıyorsa,
Yaşıyorsun demektir.

Aksamları kendini yorgun hissediyor ve bacakların ağrıyorsa,
O gün üretici olmuşsun demektir.

VE

TÜM BUNLARIN FARKINA
VARABİLİYORSAN
MUTLUSUN DEMEKTİR.......

MUTLULUK .....

Sorunsuz bir yaşam değil,
Onlarla başa çıkabilme yeteneği demektir

saolun kızlar tşk ederim hepinize aradım dru muayene etmeden ilaç önermiyorum dedi yarın için randevu aldım bende eğer kötü olursa götürücem...burnu da akıo peditus veriyrm bakalım nasıl olucak yarına kadar

iyi akşamlar. çıkmadan bi bakayım:)aybüke uyumuşken bende biraz dinleneyim değilmi ama...

aslında o kadar zahmetli değil akvaryum büyüdükçe zahmeti azalıyor diyorlar bizde işi bitirdik
çok sağol canım
bende tutmuştum da bulamadık :)))))
canım geçmişolsun bencede eğer ciğerden gelen bi öksürük değilse çocuğu kalabalığa sokma peditus burun akıntısına ve geniz akıntısına bağlı öksürüğe iyi gelir diye biliyorum
ya ne kadar az yazmışınız bugün bende gündüz misafir geldi girenmedim.umarım herkes iyidir iy geceler

iyi geceler herkese

aşkı memnuyu izleyemdim yine(

nazlı hoşgeldina.s. benimde küçük bir akvaryumum vardı balıklarımın hepsi öldü bende tekrar almak istemedim...hatta kırmızı bir balığım vardı o ölünce çok ağlamıştım..çok zevkli oluyor onları izlemesi.

eymen çok halsiz ya..öyle öksürüğü ateşide yok ya uyuyor ya oturuyor..pazartesiden bu yana ilaçlarınıda kullanıyorum ne zaman iyileşir nazlı_?

günaydın kızlar

balımcım biz ilaça başladıktan tam bir hafta sonra iyileştik ama yinede burun akıntımız ve hafif öksürüğümüz vardı dr hatta burnunun akması iyi bir şey hastalık bitiminde demişti o yüzden endişe etme
kızlar birde bi bilgi hastalanınca öğrendik ilaça başlayınca bizim oğluş ishal oldu bizde ilaçdan sandık ilaçlar bitti 3 gün oldu hala ishal bende dr aradım sordum dediki çok normal vücut enfeksiyonu dışarı atıyor yakında geçer dedi ertesi gün geçti bilginiz olsun sizinde:)

Son düzenleme:
günaydın

ekinsu eymen arada öksürüyor burnu akıyor çarşamba günü ishalde olmuştu bende ilaçlardan sandım ama sürekli uyuyor halsiz...

günaydın deniz

bugün google ye edi ve büdüyü koymuşlar...eskilerne güzeldi ne kadar mutlu olurduk..

ayyy evet canım ya bende gördüm o günler geldi aklıma şimdi kalmadı onlar
birde hatırlarmısın susam sokağı vardı...sabah onların çıkma saatinde uyanır izlerdik..
şimdi nerdeee ne varsa elektronik çizgi film onları koyuyolar kalmadı ogünler gibisi...

günaydın bayanlar:) herkese iyi sabahlar... Öğleden sonra eşimin öğrencileri gelecek. 10 kilo hamsi temizlicekmişiz:) yarın pikniğe gidecekler. hava güzel olursa aybükeyle bizde gideceğiz...

Hasta bebişlerimize acil şifalar diliyorum...

denizcim bugün susam sokağının kırkıncı yılıymış...o yüzden resimleri koymuşlar..eskiden eğiticiydi çizgi filmler şimdi robotlu dövüşlü büyülü çok saçma ya..

bak okunuda haklısın canım walla öyle...
ayy ben hiç sevmem balığı varya..
gerçekten nasıl temizlicen okadar hamsiyi ya....
kolay gelsin canım valla

yedi öğrencisi gelecek, artık nasıl temizlicez bende bilmiyorum... öğrencilerden hiçbiri bizde temizleyelim diye teklifte bulunmamış. öyle oluncada eşim bize gelin demiş:) evi daha yeni temizlemştim inş batmaz:)

canım inşallah walla bu mümkün diil gibi ama en azından sadece mutfakta yapında bari tek ora koksun ve batsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…