saolun kızlar sizede çok gçmiş olsun inş düzelirler...ben en iisi dr arayım
aslında o kadar zahmetli değil akvaryum büyüdükçe zahmeti azalıyor diyorlar bizde işi bitirdikgünaydın kızlar
nazlıcım geçmiş olsun Nilsumuza iyi bak, Onatda akvaryum gördümü çıldırıyor çok seviyor benim eşimde çok meraklı biliyorda eskiden vardı akvaryumu ama dediğin gibi çok zahmetli bir iş ben vakit ayıramam o yüzden sadece küçücük birşey alalım 2 balık koyalım içine yeter diyorum
çok sağol canımgünaydın hanımlar nasılsınız bugun bakalım
benim oğluşum bugun çok daha iyi ama dr amcamız ilaçları iyileşsede bir süre
bırakma zorlada olsa içir ki mikroplar iyice yok olsun dedi
biz de içiyoruz şükür iyi bugün
nazlıcancım unutulurmu ki kıs 2 haftada insan hele arkadaş...
canım annenede kızınada çok geçmiş olsun...
bende tutmuştum da bulamadık :)))))nazlıcan şu deniz kızı işini tuttum. arada çıkarım yardım ettirirdin kendine:))
bende tutmuştum da bulamadık :)))))
denizcim evet iyleşsede antibiyotik bitene kadar kullanılmalı. eğer yaroıda kesersek mikroplar o ilacı tanıyor ve bir dahaki kullanımda işe yaramıyor. iyice iyleşsin kuzucuk.
yaa biz niye hep kuzu diyoruz ki bunlara mesela sıpa buzağı falan onlarda sevimli:))
canım geçmişolsun bencede eğer ciğerden gelen bi öksürük değilse çocuğu kalabalığa sokma peditus burun akıntısına ve geniz akıntısına bağlı öksürüğe iyi gelir diye biliyorumsaolun kızlar tşk ederim hepinize aradım dru muayene etmeden ilaç önermiyorum dedi yarın için randevu aldım bende eğer kötü olursa götürücem...burnu da akıo peditus veriyrm bakalım nasıl olucak yarına kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?