2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
derya hsonu akvaryuma gitmek istioruz o anlattığın, siz de gelsenize işiniz yoksa

Cumartesi calisiyor Esim pazarda umraniyede arkadasim var ona gidicez ama cook begenirsiniz eminim biz birde akvaryumda tanitim kokteyl vardi basina ona gittik :)) 2 kere gezdik yani

merhaba:))
ben geldim sonunda..
umarım herkes iidir,bebişler mutlu ve sağlıklıdır:)
pazar gece 2,5 da eşim sabah ankaraya gidiorus deyince apar topar çıktık 5 gün yoğunca geçti ,sizi bile arayamadım belki buluşurduk
nil de bu arada kastamonu da çok ateşliydi bi kaç gün ankara da döküntüleri de başladı ..ayşeglün yardımıyla(teşekkürler)o gün gitmedik hastaneye ama gecesi 40.5 ateş kusma inleme olunca gidip teşhisi de koydurduk .6.hastalık geçirip üstüne grip olmuşuz..domuz gribi mi sorularımız ne var öle olsa ikisi de grip die terslendi ama kanındaki bi madde çok düşük çıkmış bu bi hastalık olabilirmiş bakalım p.tesi test yaptıracağız
yani ben 1 haftadır uyumadım ,nili ilk defa yanıma aldım gece çünkü 4 saat emdi ve üzerine hala emmek istedi ama ben artık çökmüştüm.dün sabah emzirirken de kriz geçirdim resmen bağıra bağıra ağladım,durduramadım..bu sabah kahve sürdüm memelere ama nil hiç yadırgamadı aaa burda bişi var bile demeden sütlü kahve içti..tabi 40 günlük diilde kahveyle tanıştığında!!!
ya işte bi sürrü uazdım daha da yazarım ama nil öle bakıoki içerden sanırım yaramazlık had safhada ..

hiç bişi yemio ve her an emio canımklava:

selamm
gecmıs olsun duygu sana da nılede
herkes için iyi bi hafta sonu dılıyorum

selam kıslar nasılsınız bugun hafta sonu kimsecikler kalmamış havada güzell...
duygucum geçmiş olsun size...
oğlum bugun çok çok iyi maşallahhhh:) nazar değmesin... tü tü tü...
kıslar bu arada griple birlikte 2. dişimizinde sıkıntısını atlatmış olduk..
bugun 2. dişini patlattı canım oğlum 3. yüde hazırlamış yola çıkmış oda geliyo...
geç çıkardı dişleri ama peş peşe patlatıyo maşallahhh yavruma nazar değmesin kuzucuğuma...

merhaba herkese

dugu çok geçmiş olsun sizedeopuyorumnanaktan

bizde kötü bir gece geçirdik...eymen yatağında yatmak istemiyor...koyduğum an başlıyor ağlamaya yanıma alıncaya kadar susmuyor...3.30 gibi uyandı aldım yanıma sonra uyumadı eşimi itiyor o dokununca ağlıyor bende git diğer odada yat diyorum o da gitmiyor..eymen benim üzerime yatıyor elbiselerimi çekiştiriyor...inşallah hastalığından böyle yapıyordur benimle yatmaya alışırsa nasıl yaparız bilmiyorum

denizcim dişleriniz hayırlı olsun:)
balım nil de öle işte üstümü başımı açıo çırtıo kendini ama yatağa yatmıodu dün biraz daha iidi bajk nil dedim uyandı

tekrar geçmiş olsun duygucum gribe üzüldüm ya o kötü olmuş tabi bünye zayıf düştü toparlar şimdi bol bol meyve sebze yedirmeye çalış
biz de dün haticelerdeydik çok güzel geçti günümüz foto koyucam son hallerini görün bebişlerin

ayşegül hiç söylemedinizya buluşacağız diyelmaz: hadi bekliyorum fotoları merak ettim:kedi:

unutmuşuz demek cnm 2haftda bir buluşma kararı aldık bidahakine bendeyiz beklerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…