2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm hanımlar.. kahvaltıya komşularımı çağırmıştım... mutfağı toladım geldim ama aybüke uyanabilir heran...

evet seydayı engellemısler neden oldugunu o da bılmıyor canları sıkıldı besbellı bugun son gun yarın gelıyor sanırım kaydirigubbakcemile2

ben bı okuyuyayım kuzuma nazar mı degdı nedır yahu bunlarda amma ters bırı ıyı oluyor dıgerı kötu kaan sımdı uyuyor yıyor cok sukur bu kezde bızım gelın tuhaflastı :uhm:
neyse gecmıs olsun ınsallah yakın zamanda duzene gırer hersey :1hug:
a.s.

merhaba herkese

az sonra eymeni kendi doktoruna götüreceğiz bütün gece uyumadı hiç birşey yemiyor dün gece şurup içirmeye çalıştım sonra kustu...sabah yine içiremedim hiç bir iyileşmede yok....allatan ateşi yok ama çok halsiz ve öksürüyor boğazları ağrıyor sanırım...bende çok kötü oldum grip geçmek bilmiyor...

özlem teşekkür ederiz...burasıda yağışlı ve rüzgarlıydı geceden ama şimdi iyi...

teşekkür ederiz teyzelerii...
şimdi daha iyi gibi ama huysuzluğa full devamm...
iyileşemedi yavrum yaa...

balımcım sizede geçmiş olsun...

ayşegül hayırdır :bbo:
bu kız kafayı yedirtti bana esra-tatlicadiarzu-
çooook yaramaz ya, geçen herzamanki gibi kucaamda yemek yaparken yağ şişesine bi patlattı bütün mutfak yağ, hergün bişey kırıyo o kırıyo ben süpürüom o döküyo ben temizliom imdaaattttt
duygudan haber yok mu merak ettim çok ya

TuĞbacım yenı dıŞınız hayırlı olsun bızımkıde
2. Ye uĞraŞıyo patlatamadı hala bugun yarın patlatır...

Son düzenleme:
MERHABA KIZLAR, NASILSINIZ_?Hasta bebişlere acil şifalar diliyorum.Çok zor valla hasta bebişlerle uğraşmak.Hasta bebişleri olanlara da sabır diliyorum.

Evet canım yaaaa , sen giriyorsun ben çıkıyorum, hiç denk gelemiyoruz.Ablan nasıl oldu.Eşin 2 aydır hastanede olunca senin içinde çok zor olmuştur.Ama işe gitmek bebişleri, ev işlerini annelere yıkmakta biraz rahatlatıyor insanı:)))Şanslıyız güzelim o konuda hiç olmazsa.

slm esracim Ezgi iyi 6. Hastalik gecirdi birde 6. Dis geldi :)) bugun 10 aylik oldukk heryerde geziyor tutunarak yurumesi yakindir bence
Maşallah ezgiye, Ege de tutunuo yürüyor yaklaşık bir aydır, ama daha cesaret edip ellerini bırakmak istemiyor.

İnşallah yürür burcu bayrama kadar, bende inşallah yürür diye dört gözle bekliyorum.

Hoşgeldin canım, nasılsın.Geçmiş olsun naz hanıma.

Geçmiş olsun eymene, çabucak atlatın inşallah.

Aaaa bana çok tanıdık geldi bu haller, çekmecelerin içind ne varsa, açıp alıyor, ondan sonra da kavanozlar, bardaklar ne bulduysa yerde.Şangırtısına koşuyoruz, nerede olduğunu farketmeden halledip dönüyor beyeefendi.Geçen gün calpol şişesini atmıştı yere.Her taraf şurup, bir de içine girip yürüyeceğim diye uğraşıyor.

Evet yaa, duygu nerelerde, göremiyorum uzun zamandır onu.

günaydın hanımlar...
talyacım geçmiş olsun benim oğlumda grip bende de uyku
felan kalmadı....şimdi uyuyo da dinleniyoru azcık...

özlemcim valla artık okuycanmı ne yapceksen yap senin bu gelin varya kaafyı yedirtcek bana,ama moralim biraz yerine geldi damadımın iyi olduğunu ve herşeyin normale döndüğünü okuyuncaopuyorumnanaktan

kızlar ben yine kaçar bulaşık makinasını boşaltmam lazım ,akşam yemeğinde kayınvalidemler bende kirlileri koymaya yer açılsın,gece babamın yanına gidicez eşimle ,onlarda çocuklara bakıcaklar.birazda ütü yapmam lazım gitmeden önce babamın yatağının çarşafları değişecek akşama, birde güzel bi traş yaparız babama ,keyfi yerine gelsin.öpüyorum hepinizi:)))

Haydi canım güle güle. Babanada geçmiş olsun inşallah.Moralini yü-ksek tutmasını sağlayın siz:))))

ii akşamlar kızlar
zeynepçim çok geçmiş olsun naza inş düzelir
şahapta metinde düzelmemiş inş onlarda iileşir
duygu nerde gerçekten yaa bi ses ver kız meraklardayız..

slm kızlar nasılsınız...işten geldim pazar market alısverişi derken yoruldum metin in de uyku saatleri çok düzensiz 9 da kalkıyo 12 de yatıyo 2 de kalkıyo 5 de uzuuuuun bir uykuya geciyo gece de 12 den önce yatmıyo 12 ye canım cıkıyo aksam üzeri olan uykusunu iptal etmek istiyorum bakalım nasıl şimdi uykusu var ısrarla uyutmucam aglasın dursun 9 da aksam uykusuna gecsin ....
ayyyyyyyy cok cenem düştü dün eşimle nefes vatan sogolsun a gittim karamsar bir film türkiye nin acı gerceklerini yansıtıyo...
talya naz a da babana da gecmiş olsun
tugba dişiniz hayırlı olsun
aysegül metiş de herseyi kırıp döküyo salondaki saksıya takmıs topragını alıp halının ortasına döküyo biraz daha büyüsün bakalım napcak
unuttugum varsa özür
ben kactim

iyi aşamlar pc eşimdeydi anca girebildim hasta olanlara geçmi olsun dişi çıknlara hayırlı olsun bizim hala dişimiz yok aman sağlıklı olsunda aceleside yok çıkar işallah :)

Sağolun arkadaşlar...

Filiz bizde aynen senin gibiyiz... 9 a doğru kalkıp 12 de yatıyor. 2 de kalkıp, 5-6 gibi tekrar uyuyor.. Hala uyuyor. Birazdan kalkar ama 12 den öncede yatmaz... aslında bende öğle uykusunu 3 e kadar çekebilsem akşam 9 yatar ama bu seferde erken uyanır daha erken öğle uykusuna yatar.yine aynı şey:) görümcelerim burdayken zar zor oyalıyorduk 9 a kadar. biraz onlar biraz ben oynuyorduk. Şimdi çok zor tek başına oyalamak;:)

altta3 ustte 3 var bizim bayagida buyuduler cok sevimli oldu ay insanin kendi cocugu oldumu hersey guzel geliyor :)) bizimki ellerini birakiyor 3 adimm atti hatta sonra 1 hafta hastalandi geriledi bayagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…