saol canım:))
kızlar ya nil de 5 dişliydi şimdi bi ağladı ki 7 diş gördüm??2 tane patlatmış??
size de geçmiş olsun canım..selam kızlar,nasılsınız:)))
bizim kız gribi biraz atlattı allahtan,sadece burnu akıyor oda zamanla düzelir artık...
duygucum geçmiş olsun canım,bu aralar hem bebeklerimiz için hem bizim için tehlikeli zamanlar ne kadar dikkat etsekte hasta oluyoruz malesef..
ayşegül ne güzel çıkmış bizim yumurcaklar maşallah,imrendim valla..bende uzun zamandır arkadaşlarımdan ayrı kalmıştım ama anladımki onlarsız olmuyor.
önümüzdeki cumartesi gecesi arkadaşlarımı çağırdım ,gelin artık çok özledim sizi dedim,bakalım gelecekler inşallah bi aksilik çıkmazsa...
hayırlı olsun:)ay geçmişi okuyamıycam bizim 8. dişde çıktı..
işallah denizcim ama bizde hala yokya çokmu geç kaldı acaba bazen düşünmeden edemişyorum
iyi akşamlar... bizimde iki dişimiz var artık ama biri daha kendini gösteremedi. üsttende ikinci gelecek sanırım yakında... oda gelirse üç dişimiz olacak:)))
çok yorgunum ama mutluyum. Hava güzel olursa babamızın pikniğine bizde katılacağız demiştik yaa Allahtan hava çok güzeldi bugün. Aybükeyle ben biraz gecikmelide olsa pikniğe gittik, çokta eğlendik kuzumla... hanım efendi uyuyor, birazdan uyanır...
yaa kızlar bişey sormak istiyorum iki gündür aybüke arada bir eliyle başını tutuyor. sağ gözüyle kulağının arasını. kulak yolu enfeksiyonu desem; ateşi yok, kullağıylada oynamıyor. Başı ağrıyor desem hiç ağlamıyorda tutarken... sizce neden olabilir, oyun mu oynuyor acaba:)
bu arada biz geceleri 1,5 saatte bir uyanmaya devam ediyoruz. 200 cc ye yakın arının muhallebisini yedirip yatırıyorum ama 1,5 saat sonra uyanıyor. Emiyor geri uyuyor ama bütün gün bu şekilde devam ediyor.. sütüm kesildi denecek kadar azaldı... acıkıyor desem yatar yatmaz niye uyanıyor ki(( sorular sorular... birsürü kafamı kurcalayan sorular..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?