2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydıınn 6.30ta kalktı bugün küçük hanım..tam pazar günü:)

canım bende okudum onu ama şimdiye kadar yokmuydu vardı..
bizler bebekken annelerimiz neyle büyüttü bizleri mamalarla
sütle... yada doğal.........
+

kadir tuğcuya götürücem nazı bu ay kontrolüne, memnun kalırsam hep ona götürücem bizim dr un ordaymış zaten muayenehanesi bakalım ne dicek

hayırlı olsun dişleriniss:))
uyku bizde hiç yok canım gece memeyi bırakınca uyanıo ,perişanım..
kulak olayı da ??nil uyurken sağ göğsümü emerken sertçe kafasına yumruklar atıo salı günü prof bi nöroloğa sordum..kaydirigubbakcemile3güldü..yani herşeyi dert etmeyin dedi??ben de onu anlamıorum ama..:hulya:
selamlar hanımlar herkese güzel pazarlar

günaydıınnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu gün daha iiyim umarım nilim de ii olur..
ağlaması bitmio arkadaşlar devamlı devamlı ağlıo..kendimi iğrenç hissediorum o ağlarken hele artık akşama dooru güldüremiorum da beraber ağlıorusskafamçokkarıştı
bu gün öle olmasınsırnaşık şey

iyi günler hanımlar...

duygu aslında bazen çok pimpirikli olabiliyoruz.. Ama bazende gözden kaçan en ufak bi durum daha büyük sonuçlar doğurabiliyor. bende bu yüzden ikileme üşüyorum... eşim kontrole götürelim randevu al dedi ama biz<im kız halinden memnun.. ablam o oyun oynuyordur diyor eğer ağlamıyorsa.. ve yaparken neşeliyse diyor..

sağolun kızlar içim rahatladı sayenizde.. iyiki varsınız:)

valla çok zor karar vermek ama ben genelde hani pırtlasa dr a gidiorum..
göz dr ndaydık aynı gün(eşimin ablasının çocuğu için)neys orda bi çocuk vardı Allah şifa versin,soğuk havale ve bin dert,hatırlarsanız nil de geçirdi(Allah korusun)gitmeseymişim??
ben kafasına vururken hep acaba orda onu ne rahatsız edio diodum halbuki işte!!
neys kimseler yok,gezin bakalım,ben yarın hep hastande olacağım,kızım için dua edin:)

duygcum işallah nilimizde iyiolur bir an önce işallah tahlilleide iyi çıkar sen moralini yüksek tut canım bizler anneyiz tabi herseyi dert edicez bende anlamıyorum bu drları valla

ay kimsecikler yok. arada gelip bakıyorum kimse yok diye çıkıyorum. yine çıkıcam galiba:)

iyi geceler bayanlar.. aybüke çok huysuzdu, sürekli ağladı zor uyuttum bende gidip biraz dinleneyim bari

hepinize bol bol uykular... tabiki öncelikle bebeişlere. onlara uyku yoksa bize de yok demektir..

aa kimseler yokmuş hakkaten çağanı uyuttum kocişte uyuyor bende işlerimi bitirip geldim ama sohpete kimsler kalmamış neysem herkese iyi geceler bol uykular

günaydın kızlar

duygucum çok geçmiş olsun cuma günü merak ettik seni ayşegül aradı soralım dedilk ama duymadın çokda çaldırmak istemedik kızı uyutuyorsun diye neyse şimdi iyi olduğunuza sevindim

günaydın bugün dişimi çektirdim. ölüyorum ağrıdan. off kafamı duvarlara vurasım var yaaaaa

Günaydınn... cnm diş mi dedin Allah yardımcın olsun... Doğum kadar zor bişey bence diş ağrısı... of yirmilik dişimin ağrısını çekmiştim iki yıl önce aklıma geldi... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…