2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay filizim pc açıktı ama ben başında değildim canım çağanla uğraşıyodum akşam üstü meyve yedi üstüne hepsni çıkardı temizle giydir bu saat oldu yine kocişi markete yolladım bende yemek apıcam daha sonrada çağan uyanır ay hiç iş bitmiyor yazmayı unuttum bizde bugün dr gittik rutin kontrol için ama herkes maskeli falan çağan korktu baya muyaeniyi zor yaptı dr ay birde uzanmıyor falan çekiştiriyor herseyi dr iyice yaramaz olmuş işiniz zor dedi onun dışında bir yaramazlık yok canım zaten ağladı diye çk durmadık dişlerini sordum 1 yaşa kadar çıkar dedi ay yaşınada ne kaldı ya hala dişssiz enim oğlum

oo kaçaklarda uğamış yeşim arada yazda merak ettşrme bizi öptük defneyle seni buarada drumuz omuz gribi aşısını yaptıtrın dedi bize ama ben hiç taraftar değilim yaa ayşegl birde sen sr bakalım ne diyecek

inşallah canım...
isim neydi?? bebeğin ocak kaçta doğdu? kısmı erkekmi?
kilo boy?
çokmu? soru sordum... kusura bakma!!!

ewet ayşegül kadir tuğçuya domuz gribi aşısını sor bakalım
aldıklarını güle güle kullan bihterin parfümü ne çok merk etttimm
afacan hoşgeldin aramızaaa

Son düzenleme:
afacan hoş geldin aramıza..

yeşim özlettin kendini ve meleğini.. merak etme cnm bizde kuzumla kös kös oturuyoruz çoğunlukla.. bide kış geldi dışarıda çıkamayız...

merhaba herkese,umarım herkes iyidir.baa oldu girmeyeli.biz pek iyi değiliz,kızım bugün bizim ataktan düştü,tabi bizde eşimle gerildik biraz,neden beşiğine koymadın uyuyunca dedi.sabah nöbetten çıktım,malum 24 saat nöbet,yorgun ve uykusuzdum,iremide yanıma aldım beraber uuduk.sonra ben kalktım o uyumaya devam ediyordu,atağın kenarlarına yastık koydum kalktım.o sırada eşimde geldi beraber oturuyorduk,gidip iremi uyandıriyim çok uyudu,karnıda aç dedim,yok gitme uyusun dedi.gitmedim,5 dak sonra gürültü ve ağlama sesiyle odaya koştuk.pek keyifsiz şimdi,nasıl düştüğünüde göremedik.dra götürdük,24 saat takip edin dedi,kusma,uyku hali olursa getirin dedi,hiç keyfim yok,umarım kuzuma bişe olmaz.şimdi uyudu başında bekliyorum.

irem_nehir cok gecmis olsun cocuklar büyüdü artik yalniz birakilmiyor kodugun yerde bulamiyoruz artik sürekli hareket halindeler cok dikat etmeliyiz sürekli taip et göz kaymasi kusma olmasa korkma insallah bisey olmaz

Afacan kayra ile benim kızım aynı günde doğmuş. Dün 10 aylık oldular, nasıl da geçti kocaman 10 ay...

Size iyi sohbetler, ben çıkıyorum.

merhaba herkese,umarım herkes iyidir.baa oldu girmeyeli.biz pek iyi değiliz,kızım bugün bizim ataktan düştü,tabi bizde eşimle gerildik biraz,neden beşiğine koymadın uyuyunca dedi.sabah nöbetten çıktım,malum 24 saat nöbet,yorgun ve uykusuzdum,iremide yanıma aldım beraber uuduk.sonra ben kalktım o uyumaya devam ediyordu,atağın kenarlarına yastık koydum kalktım.o sırada eşimde geldi beraber oturuyorduk,gidip iremi uyandıriyim çok uyudu,karnıda aç dedim,yok gitme uyusun dedi.gitmedim,5 dak sonra gürültü ve ağlama sesiyle odaya koştuk.pek keyifsiz şimdi,nasıl düştüğünüde göremedik.dra götürdük,24 saat takip edin dedi,kusma,uyku hali olursa getirin dedi,hiç keyfim yok,umarım kuzuma bişe olmaz.şimdi uyudu başında bekliyorum.

geçmiş olsun canım ..o anda bi bilinç kaybı olmadıysa korkma..tabi takip edin sabaha kadar..düşe kalka büyüolar canım germeyin birbirinizi kaydirigubbakcemile

ii akşamlar kızlar şu parfüme bakayım ,salatamı yiyip yatıorum cadı 10 dk önce uyudu..:oklava:

merhaba
yakın zaman da keşfettiğim bi kitabı hemen sizinle paylaşmak istedim meğer
baya meşhur olmuş bir kitapmış da benim haberim yokmuş ABD de best seller rekoru kırdıktan sonra yakın zamanda türkçeleştirilmiş, iyiki de ...
yazarı Tracy Hogg,Bebek Bakım Sorunlarına Mucizevi Çözümler ,google a yazdığınızda kolaylıkla ulaşabilirsiniz
forumlardaki yorumları okudum ve kadına bende hayran kaldım
bütün anneler minnettar bu hafta sonu D&R gidip alacğm
uyku sorunu beslenme sorunu hiç birinin o kadar zor olmadığını söylüyorlar
okuyup da memnun kalmayan yok kısaca..bakalım sizlerde da paylasırım:)
mudo da indirim varmış kızlar bu arada
yarın umarım gitmeyi planlıyorum
umarım gidebilirimmm
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz nickleriniz aklımda kalmadı kusura bakmayın
DERYA doğum günün kutlu olsun.....:))
hasta bebişlerimiz geçmişolsun rabbim acil şifalar versin

Son düzenleme:
herkese iyi aksamlar demek istedim yatmadan yarin bu günden dahada güzel gün olmasi dilegile iyi geceler

selam kızlar...
duru sürekli kucağımda olmak istiyo gece gündüz memede ağzında oucak ay valla çıldırıcam tüm hırsımı eşimden çıkarıyorum yalnızlık çok kötüsenağlama
bu arada teyzeme mide kanseri teşhisi kondu ameliyat oldu devlet hastanesine kalsa 1 ay beklemesi gerekiyodu acıbademde ameliyat oldu midesini aldılar kalınbağırsaktan mide yapmışlar Allahım inşallah şifa veriri 45 yaşında daha senağlama
annemde mayısta ameliyat olmuştu hayatta hiç birşeyi dert etmemek lazım ama gelde uygula kafamçokkarıştı
genetik olarak çok şansızım anneannem kalpten dedem midekanserinden öldü babamın tarafıdada felaketkafamçokkarıştı çernobilin marifetleri:oklava::oklava:

geçmiş olsun Allah şifa versin..

dün test yapıldı nile ama burda olmayan testi yaptırmak gerekli oldu off nası gideceğim tekrar ankaraya??
bi de terapiste gittim lustral verdi,depresyondaymışım,konuşmakala geçmezmiş..kimyam bozulmuş...hiç de kullanasım yok:(
neys güsel bi gün olur bugün nil biras uyudu:))[/QUOTE]

aaaa
duygum, kankam, sırdaşım...
neden böyle oldu?
biraz sabır, bitecek..
nustral çok da masum bir ilaç değil, emziren anaya nasıl vermiş bu dr anlayamadım..
nil bu denli memeye düşkünken bıraktırmak sana daha azap verir..
kekik çayı, ıhlamur, dua, telkin, arkadaş benim yöntemlerim..
sen de dene, kendi yöntemlerini bulursun.. sabret arkadaşım..
hatırlayıp gülücez eminim.

valla bende hiçbişeyin acelesi yok diye dşünüyorum. nasılsa yürür nasılsa konuşur. hareket arttıkça işte artıyor. ama maşallah bizimkide pek bekletmeyen tiplerden. henüz adım yok ama heran yapabilir.

neyse bugün domuz gribi aşısı oldum. güya olmayacaktım ama rahatsızlığımdan dolayı risk altındaymışım. eşim yaptırcaz deyince tamam dedim. yarında ankaraya gidiyoruz. kocişi ankaraya sevk ettiler. galiba anjiyo yapılacak kızlar dua edin bişey çıkmasın yaaa..uçakla yola çıkmayada korkuyorum hasta olan vardır diye ama yapcak bişey yok. inşallah çağan maske durdurur yüzünde de biraz olsun korumuş olurum.

alisha inan bende yaşıyorum bazan bu çocuğun banamı kastı var diye ama naparsın böyle büyünüyo herhalde. onlar büyüycekte bize bişey olmasa bari. biraz larç olmak lazım ama nasıl onu bende bilmiyorum. berrak hanımın dişleride hayırlı olsun..

serpil..

Allah yardımcınız olsun serpil, iyi haberlerini alalım kocişinin

ha bi de küpen varsa kulağını koparır, göbeğin mazallah açılırsa falan göbek deliğine bilumun ince sivri oyuncaqklarını sokar:)))

ha ha haaaaaaaaaaaaadelikafadulden

ayşegülcüm sanırım naz'lar aynı oluoo bizimkide sizin cadı gibi...geçen gün mutfakta bulaşık yıkarken halını köşesini kaldırmış bende halıları yıkamaya vermiştim halıcıda reklamı zımbalamış arkam dönük tabi ne zarar yapsam die çaba sarfedio çocuk neyse ben hemen gördüm aldım elinden tel zımbada 3 tane vardı etrafa bakındım başka kalmş mı die yok ben devam bulaşığa yine baktım öğürüoo attım elimi ağzına bişi yok ben elimi azğına atınca kustu tabi.. tekrar attım elimi anam ne göreyim tel zımbanın birini meğerse ağzna atmış ömrümden ömür gitti.elvin çok yapıo bunu ne bulursa ağzına geçende naylon koparmış boğazına yapışmış tam 20 dk kustu öldük öldük eşimle ben en sonunda bayılcaktım...ne kadar dikkat etsem de iilla bişi buluo.şimdi misafirliğe de gitsek her halının altını kaldırıp bakıo..

hiii, ürperdim resmen,Allah korumuş..

ii akşamlar:)
heheh nil yürüoooo.
gülsem mi ağlasam mı bilemedim:uhm:

gül güzelim gül, Allah sağlıkla koştuğunu da göstersin.

merhabalar ne zamandır giremiyorum iş metin ev alısveriş geldigimde de azcık uyuyorum gün nasıl geciyo bilmiyorum hepinizi cok özledimopuyorumnanaktanokulda 4 cocuk domuz gribi tedavi görüyo cok korkuyorum tasıyıcıyımdır diye gerci benim sınıfta degillerdi ama metiş i emzirirken bile huzursuzum inş. hepiniz bebişler iyidir
demeeeeeeeeet nbr
neyse ben kacvtım kaydirigubbakcemile4

filiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzz
örtmenim
görüşemiyoruz
iyi misin

ayy kıskandırayım azıcık sizi.. valla benim günüm güzel başladı bugün..

sabah işe gitmek için evden çıktım ,arabama bindim (ayşegüllll lülülülülülü) aa birde
ne göreyim yan koltukta,kocacım bana bir demet çiçek almış sabah gelirken arabaya koymuş
süpriz yapmış sağolsun :)

helal olsun kız senin kocayaalkisalkisalkis

slm arkladaşlar ne güzel sohbet koyu,

bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun.

diş çıkaranlara ağrısız günler ve hayırlı olsun.

arabası olmayanalara kocişleri bol para kazanıp araba alsın.

kocişleri çiçek almayanlara bol çiçekli mis kokulu günletr olsun.

aylin kız hepsi sende var seninde havan hep yerinde olsun. :))))

havalar nasıl olursa olsun sizin havanız hep yerinde olsun.

benim pıtpıtımda gayet iyi şeytan kulağına inş böylede devam ederiz.

ayşegül kız benimde arabaya ihtiyacım var ama imkanlar el vermiyor.bende mobilet alcam kendime eskiden varmışya mobiletyin yanındada bi kasa olurdu orayada mirayı koydummmu ve elini carrefour, ordan oraya gezdrim istersen yakınsın gecer ken senide alırım :)) nereye istersenm gideriz. sana çiçekde alırım :))

sen ne tatlı bi kızsın.. seni ve pıtpıtını çok seviyorum ben.a.s.

ay kıslar çağan ömrümün yarısını götürdü gene mutfakta mama sandalyesinde oturuyordu bende yoğurdunu hazırlıyordum kaseye koymak için arkam ona dönüktü koydum kaseye yedirmek için bir döndüm benimki mama sandalyesinden çıkmış masanın üstüne oturmuş yerler beton çok kirleniyor diye ince bir kilim var sadece mutfakta halı falan yok masamız yüksekçe ay bir düşsse aklım çıktı Rabbim korumuş anlık olay çünkü bağırdım kızdım ona ağladı ama ağlasın napim ona bişey olsa ben ne yaparım valla tansiyonum falan düştü yani aertık bağlamadn asla oturtmam mama sandalyesine bugün zaten yaramazlıktada had safhadaydı çok yoruyor beni sürekli zararlı yerlerde peşinde dolalşmaktan anam ağladı valla ay daha 10 aylık bide böle giderse yandım ben

Allah korumuş incicim, geçmiş olsun..
inci allah korumuş walla,akşamda berrak elinde biberon tutunup kalkmaya çalışırken düştü çarptı sanırım biberon ağzına kan geldi acık ödüm koptu,neysekı durdu hemen sanırım dilini yada dudağını kanattı ,ayy artık hazırlıklı olmak lazım böle şeylere benımde elim ayağım titredi walla

kızlar bu aşı konusunda az önce bı akrabamızla konuştum burd ege üniversitesinde tanıdıkları söylemiş 2 kişi aşıdan felç olmuş yaptırmayın demış,onun yerıne zatürre aşısı olun demiş,zaten yaptırma niyetım yoktu şimdi kesinlikle karşıyım aşıya,allah korusun bebişlermizi

doğumgünü konusunda fikirleriniz neler kızlar,hakkaten bi topik açsak ya az kaldı doğumgünlerine
ben bebek mewlüdü yapamadım janjanlı bi doğumgünü yapayım istıorum kısmetse

emel nasılsın oğluşun nasılsın
geçmiş olsun kuzuya...
ben de aynen esracım mevlüt yapamadım acısı doğumgününde çıksın istiyorum ama hayırlısı.

ocak bebislerinin en yaramazi cagan valla:))

Kizlar bugun dogum gunum 30 oldum yaa Ezgi en guzel hediyeyi verdi bana sabahtan anne anne pesimde geziyor ilk defa soyluyor

nice yıllara..nice nice yıllara..

bende sizlerdenim miray hiç uyumadı diyebilirim çok uykusuz bir gece sonrası bide işe gel valla çekilmiyor.

benim morelim çok bozuk aslında 8 yıldır burda çalışıyorum gercekden rahatım kendi işim gibi oldu artık,ama mayısda işyerimiz avrupa yakasına taşınıyor, bende artık çıkmak zorund akalıcam, ne yapıcağımı bilemiyorum, yeni bir işmi bulsam yoksa kızımlamı ilgilensem, çalışmam hem sigorta açısından hem maddi açıdan iyi oluyordu. karmakarışığım ne yapcam bilmiyorum. yeniş bulmakda zor.

:(((

aaaaaaaaaaa..
Allah korusun, iyi haberlerini alalım inşallah.
geçmiş olsun

selam arkadaşlar
gecenin bi vakti
hatta sabahın...
herkes iyi olsa keşke..
yarın sabah erken gidicem işe, ters oldu bu uykusuzluk ama ihtiyacım vardı kendime vakit ayırmaya, internette gezindim..
herkese güzel bir haftasonu diliyorum..

Merak etmiştim seni yeşim, iyi olduğunuza sevindim canım.Tabii sınavlara hazırlan, defneyle ilgilen, evle ilgilen fırsat bulamıyorsundur buraya girmeye.:)))
İyi uykula bu arada sana.
sgol meralcim, vakit bulamiyorum aynen dedigin gibi ama cok ozledim valla sizi.
ocak gibi turkiyeye donup dersaneye baslamayi dusunuyorum
hem daha ciddi sekilde calisirim, hemde motive olurum diyorum
bakicaz artik. ege iyidir ins.
deryacım doğum günün kutlu olsun ne güzel anne demiş ezgi gözün aydın..
semracım sende üzülme kısa zamanda bulursun inş yeni bi iş
yeşimcim ii olmanıza sevindim...gerçekten buraya harcayacağn wakti ders çalışmakla değerlendirmek daha ii.
filizcim iiim cnm sen nasılsn??okulda durumlar hala aynı mı??
sagol canim .temmuzu sabirsizlikla bekliyorum
sonucu ilk sizle paylasacagim :) umarim guzel bir sonuc olur.

oo kaçaklarda uğamış yeşim arada yazda merak ettşrme bizi öptük defneyle seni buarada drumuz omuz gribi aşısını yaptıtrın dedi bize ama ben hiç taraftar değilim yaa ayşegl birde sen sr bakalım ne diyecek
incicim benimde hep aklimda asi
esimde biraz arastirmis asinin tam testleri yapilmadi yaptirmayin diye bir yazi okumus
burdada millet maskeyle geziyor
cok disari cikmiyoruz ama esim disarda dogal olarak
onu cok dikkat etmesi lazim. hasta olmamaya dikkat etmek gerekiyormus. normal gripte tehlikeliymis. bol bol c vitamini aliyoruz su arlar.
afacan hoş geldin aramıza..

yeşim özlettin kendini ve meleğini.. merak etme cnm bizde kuzumla kös kös oturuyoruz çoğunlukla.. bide kış geldi dışarıda çıkamayız...
evet canim kisin boyle oluyor maalesef. bide burda gidecek kimsede yok disariy gezmeyi gec. :( en azindan ders calismaya vakit buluyorum boylelikle
nasil guzel mi koku? begendinmi? merak ettim , diziyide kacirmiyorum bu arada ,
arap sacina dondu ortalik.:))

Back
X