Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tuğba çok geçmiş olsun...gripten bizde çok çektik allah kolaylık versin ağrısı için ağlaması bir ayrı huysuzluğu bir ayrı..inşallah hemen iyileşir...
komşularınada ne diyeceğimi bilemiyorum çocuklar yaramazlık yapıyorsa kadında engel olamıyodur belki..
slmlar kimsecikler yok ama yazıyım geldik dr dan baya rahatladım ya çok rahatlatıcı bi hekim artık ona götürücez çok mantıklı açıklamaları var.
gdo lu ürünler için kasmayın herşeyi verin aşılı bütün tarım ürünlerinin zaten genetiği değiştirilmiştir senelerdir yiyoruz bunları dedi
domuz gribi aşısı istiosanız olun çok önemli bişey diil dedi, 2aydır bisürü hastası geçirmiş, bebekler hafif atlatıomuş en önemli şey ateşi düşürmemekmiş asla ama asla calpol vb ateşdüşürücü hiçbi durumda kullanma ateş ii bişeydir vücudun savunma mekanizmasnı ayakta tutar dedi dom gribinden ölenlerin hepsi yanlış tedaviden ölmüş ateşlerinin düşürülmesinden ya da ateşleri çıkmamış..
dom gribinin diğer griplerden farkı kusma ve bulantıymış.burun akıntısı öksürük olmazmış, ateş ve kusma belirtiymiş...
rahat olun kızlar korkmayın yani
buarada demir ilacı asla önermiyo..bağışıklığı azaltıyomuş, hastalıklar ağır geçiriliomuş
ilaca karşı, devit hariç bişey verilmiycek
kısacası bu doktor tam benlik:)
sabret canım sabret,yap bi makarna yemek işi de hallolsun..azcık dinlensen rahatlarsın ama?
tşk ederim canım evet yaa çok yakın hep bahsettiğinizde içim gidiyodu ama yazlıktaydım kısmetse bigün mutlaka katılmak isterim.
bebişimm erkek canımm ve hatta canlarımmmmm kız diyen ilk sendin ama kız diyen çoğunluktaydı erkekmişgeçen hafta öğrendim ve çok sevindim ben iki farklı cinsiyet birlikte büyüünler çok istediydim Allah gönlüme göre verdii artık kısmetse sağlıkla aramıza katılmasını bekliycezz
tşk ederim canım evet yaa çok yakın hep bahsettiğinizde içim gidiyodu ama yazlıktaydım kısmetse bigün mutlaka katılmak isterim.
bebişimm erkek canımm ve hatta canlarımmmmm kız diyen ilk sendin ama kız diyen çoğunluktaydı erkekmişgeçen hafta öğrendim ve çok sevindim ben iki farklı cinsiyet birlikte büyüünler çok istediydim Allah gönlüme göre verdii artık kısmetse sağlıkla aramıza katılmasını bekliycezz
cnm ununu çok koymuşsundur, hamurun yapış yapış kıvamda olması lazım, çok zor şekil veriliyo ama öle pufidik güzel açma oluyo:)
sen mi sormuştun cnm kabızlıkla ilgili..eğer mama içiyosa, çok yiyosa günde 3-4kere yapabilirmiş.daha katı şeyler yiyosa annesütü de azaldıysa 3-4günde bir katı bi kaka yapması normalmiş.her iki durum da normal yani..
ama ben erkeek demiştimmmmm :lepi:...hislerim doğru çıkıtı doktor yanılmadıysa tabi...
hayırlısı olsun sevdacım iki kız büyüyünce süper olur die demiştim ben:)olsun kızın da tek prenses kalır.hayırlı evlat olsun da cnm önemli diil
tuğbacım geçmiş olsun, umarım çarçabuk geçer.günaydııın... kuzum hastalandı salya, sümük dolaşıyo evde... hafif ateşi var sürekli hapşırık, burun akıntısı... genzide tıkalı.. off ateşi çıkmsa bari...
maşallah annesi..selam kızlar ..
geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir...
benim kızım yürüyooooakannehirakannehiray hiç durmuyo kafayı yemek üzereyim valla
slmlar kimsecikler yok ama yazıyım geldik dr dan baya rahatladım ya çok rahatlatıcı bi hekim artık ona götürücez çok mantıklı açıklamaları var.
gdo lu ürünler için kasmayın herşeyi verin aşılı bütün tarım ürünlerinin zaten genetiği değiştirilmiştir senelerdir yiyoruz bunları dedi
domuz gribi aşısı istiosanız olun çok önemli bişey diil dedi, 2aydır bisürü hastası geçirmiş, bebekler hafif atlatıomuş en önemli şey ateşi düşürmemekmiş asla ama asla calpol vb ateşdüşürücü hiçbi durumda kullanma ateş ii bişeydir vücudun savunma mekanizmasnı ayakta tutar dedi dom gribinden ölenlerin hepsi yanlış tedaviden ölmüş ateşlerinin düşürülmesinden ya da ateşleri çıkmamış..
dom gribinin diğer griplerden farkı kusma ve bulantıymış.burun akıntısı öksürük olmazmış, ateş ve kusma belirtiymiş...
buarada demir ilacı asla önermiyo..bağışıklığı azaltıyomuş, hastalıklar ağır geçiriliomuş
canımmm hayırlı olsun oğlun..sağlıkla gelsin işallah dünyaya:))tşk ederim canım evet yaa çok yakın hep bahsettiğinizde içim gidiyodu ama yazlıktaydım kısmetse bigün mutlaka katılmak isterim.
yarın temizlikçi gelecek, ortalığı toplamalıyım.. hiç yapasım yok..
ev, evlere şenlik.. bebek var, çalışıyorum diye boşverdim ama bu sefer de ipin ucu kaçtı galiba..delikafadulden
günaydııın... kuzum hastalandı salya, sümük dolaşıyo evde... hafif ateşi var sürekli hapşırık, burun akıntısı... genzide tıkalı.. off ateşi çıkmsa bari...
selam kızlar ..
geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir...
benim kızım yürüyooooakannehirakannehiray hiç durmuyo kafayı yemek üzereyim valla
ay yazmamışım mamalar para tuzağı dedi, artık inek sütü vericem mama yerine.4aylık torunu varmış ona bile veriolarmış.yoğurt hazır verilebilirmiş, probiyotik bişey farketmez dedi,günlük ve uzun ömürlü arasında fark yokmuş sadece ambalaj farklıymış, dayanım ondan değişiyomuş
naz 10aylık, 78cm, 9400gr..
burda doktorlar karsi hic bi ilaci vermiyorlar doktorlar ne demir nede devit dedeginiz ilaci
neresi afacan?