2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slmlar kimsecikler yok ama yazıyım geldik dr dan baya rahatladım ya çok rahatlatıcı bi hekim artık ona götürücez çok mantıklı açıklamaları var.
gdo lu ürünler için kasmayın herşeyi verin aşılı bütün tarım ürünlerinin zaten genetiği değiştirilmiştir senelerdir yiyoruz bunları dedi
domuz gribi aşısı istiosanız olun çok önemli bişey diil dedi, 2aydır bisürü hastası geçirmiş, bebekler hafif atlatıomuş en önemli şey ateşi düşürmemekmiş asla ama asla calpol vb ateşdüşürücü hiçbi durumda kullanma ateş ii bişeydir vücudun savunma mekanizmasnı ayakta tutar dedi dom gribinden ölenlerin hepsi yanlış tedaviden ölmüş ateşlerinin düşürülmesinden ya da ateşleri çıkmamış..
dom gribinin diğer griplerden farkı kusma ve bulantıymış.burun akıntısı öksürük olmazmış, ateş ve kusma belirtiymiş...
rahat olun kızlar korkmayın yani
buarada demir ilacı asla önermiyo..bağışıklığı azaltıyomuş, hastalıklar ağır geçiriliomuş
ilaca karşı, devit hariç bişey verilmiycek
kısacası bu doktor tam benlik:)

:))) bütün dr ne derse kadir amca tersini diyor maşallah.

ateşi düşürmemek çok tehlikeli benim dr da anlattı bagışıklığının kuvvetlenmesi için 39 40 lara kadar bekle ılık duşa sok dedi.

üstünü örtmek ne kızım havalemi geçirtçeksiniz bebeklere kadir amca milattan kalmış bence :)))))))
dr arıyorsanız benimkine gidin international esra koton bir numara bence

kadir amca reklam sadece bir kaç tv ye çıktı ün saldı

arkadaşım gidiyordu ona bebegi 6. hastalık olmuş anlayamadı bir sürü test istemiş çocuk delik deşik oldu. hatırlarsın ayşegül yazmıştım bunu daha önce

Son düzenleme:
kadir amcayı bende netten takip ediyorum..
hakikaten de diğer dr ların tam tersini savunuyo herzaman
ne kadar doğru ne kadar diil tartışılır ama
sadece okuyup birkaç gelişim sorusu sormuşluğum var okadar...

ayşegül hoşgeldin :)) anam nerelerdesiniz ya kimsecikler yok bugün. yarında hiç olmazsınız artık çarşambaya kaynar burası.

:))) bütün dr ne derse kadir amca tersini diyor maşallah.

ateşi düşürmemek çok tehlikeli benim dr da anlattı bagışıklığının kuvvetlenmesi için 39 40 lara kadar bekle ılık duşa sok dedi.

üstünü örtmek ne kızım havalemi geçirtçeksiniz bebeklere kadir amca milattan kalmış bence :)))))))
dr arıyorsanız benimkine gidin international esra koton bir numara bence

kadir amca reklam sadece bir kaç tv ye çıktı ün saldı

arkadaşım gidiyordu ona bebegi 6. hastalık olmuş anlayamadı bir sürü test istemiş çocuk delik deşik oldu. hatırlarsın ayşegül yazmıştım bunu daha önce

öle mi diosun cnm biz 6.hastalığı geçirdik diince her dr anlayamaz onu dedi:))bilemiycem valla ama bize ii geldi şimdilik ben inek sütüne geçtm mama vermiom 2gündür naz da memnun..
dr umu sırf şu kalp ekosu istenmesi yüzünden değiştrdim, kadir bey de bi şüphe yoksa istenmez dedi saçma buldu eko çektrdii yerle anlaşmalıdır dedi ne biliim derya kötü bi dr a benzemiyo anneye çok güven veriyo klasik dr lardan farklı evet ama ben zaten çok pimpirikli bi anne diilim böle bi drla rahat ederim zaten çok şükür naz çok hastalanan bi bebek diil artık 1yaşında götürürm bidaa 1.5..
önemli bi durum olrsa eşimin yaşlı bi yengesi prof çocuk dru, ona götürürüm bizde dr çok:)

ay üstünü mü ört demiş ateşi çıkınca annamadım
ama annem beni hep terletirdi öle iileşirdim çocukken..bazen dedelerimizn yöntemleri işe yarıyo..ne varsa eskilerde var zaten

hoşbulduk semracım nasılsın

bize yarın anneler geliyo biz de temizlik yaptık daha doğrusu ben temizledikçe naz kirletiyo:)
deryacım saol gene de aklımda bulunsun tabi araştırıp yaparım dediklerini

tşk ederim kızlar temizleemek zman alıo ama kirletmek çok kolay elvin cadısı varken

kimse yokmu hanımlar umarım herkes iyidir bebeklerde giremiyorum biraz okurum yazılarınızı
bu arada bebeklerinin odasını ayıran varmı ben ayırdım acaba daha ekenmi ki?

iyi akşamlar.. yarın komşularım gelecek evi temizledik eşimle.. hazırlık yapayım ikindi çayı için:)

ben ayırmıştım odasını ama şimdi soğuk olduğu için banada git gel çok zor oluyo hemde odanın kapısını kapattığımız için yatağını yanıma almak zorunda kaldım havalar düzelince tekrar ayırıcam

Back
X