2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne o herkes burada..
berrakçım geçmiş olsun tatlım,yarına ii ol tamam mı?
cem şancının kitabını öneririm:))
benim halim duman ..şu yöntemi anlatan kitap neymiş bi yazıverin yahu..

ne o herkes burada..
berrakçım geçmiş olsun tatlım,yarına ii ol tamam mı?
cem şancının kitabını öneririm:))
benim halim duman ..şu yöntemi anlatan kitap neymiş bi yazıverin yahu..

tracy hogg bebek bakım sorunlarına mücize çözümler
Allah razı olsun tracy teyzeden nur içinde yatsın malesef ölmüş cilt kanserinden
duygu netten yöntemi kullanan annelerin yazılarına bakbilirsin
ama bence en sağlıklısı okuyup uygulamak
hatta ben acele ettim önce kitabı bitirsem daha iyi olurdu ama ilgili kısmı okuyup
başladım balıklama
tracy 10 aylık bi baebeğin gece kesintisiz uyuyabilmesi gerekli diyor
uyumuyorsa ebeveyn hatası çok mantıklı uyandıkça verdik memeyi onlara biz kazandırdık bu huyu
telafiside bizim uğraşımızla olacak umarım tabi:)

ewt herkes burda gamyoncuiremsuduygu senin cadı napıyo kargoya koy nil i yarın alıyım kaydirigubbakcemile3annemle bir hafta da adam ederiz :CüvCüv:tabii metin i yoldan cıkarmaz sa:tomato:
huuu millet hadi yatalım:1ninca:

filiz evet hemen hemen aynı zevklerimiz, sen naşide gökbudağı oku bakalım beğenirsen
bende alırım..
esra iyi yapmışsın tuzlu su vermekler,ateşi çok çıkarsa sıcak banyo yaptırdıktan sonra sarıp sarmalıyıp
terletmek en iyi çözümmüş,ateş düşürmemek gerekiyormuş yine kadir tuğcudan bilgiler :)

cem şancı en kısa zamanda alacağım :) nabet duygu nil cadısı uyutmuyormu hala seni..

başak kesintisiz uyutma yöntemi nasıl oluyormuş kısaca bize bahsetsen vaktin olursa..

ege 9,30 da uyudu hala uyanmadı banyoda yapmıştı ama bugün uykusuz kaldı belki ondan
hala uyuyor yoksa bu kadar uzun uyumazdı..

track teyzeyle kadir tugcu tanıssaydı ne iyi olurdu bizde sinirleri alınmıs annler olarak devam ederdik hayaımıza:)dur alıyım aylin okuyum degiştiririz sonra...

ahhhh valla uyku uyuyamıorum ya ha kalktı ha kalkacak die..gerçi demin gene emzirdim..offf çok bildim herşeyi başıma bunlar geldi..du bi bakayım
bi de ben şimdi vitamin bakıorum nettn nutrigen supra varmış bi de nar demirlisi ,kullanana var mı?
nilin demiri eksik ya ondan yemio heralde..

ewt herkes burda gamyoncuiremsuduygu senin cadı napıyo kargoya koy nil i yarın alıyım kaydirigubbakcemile3annemle bir hafta da adam ederiz :CüvCüv:tabii metin i yoldan cıkarmaz sa:tomato:
huuu millet hadi yatalım:1ninca:
hahahah yarın al kargodan yok yok eve gönderirim:))

filiz evet hemen hemen aynı zevklerimiz, sen naşide gökbudağı oku bakalım beğenirsen
bende alırım..
esra iyi yapmışsın tuzlu su vermekler,ateşi çok çıkarsa sıcak banyo yaptırdıktan sonra sarıp sarmalıyıp
terletmek en iyi çözümmüş,ateş düşürmemek gerekiyormuş yine kadir tuğcudan bilgiler :)

cem şancı en kısa zamanda alacağım :) nabet duygu nil cadısı uyutmuyormu hala seni..

alın tabe okuyun ,yakında klibi de döner ekranlarda ,hazırmış:))

Duygucum Nil'i biraz memeden uzaklaştırman gerek sanıyorum artık..
gerçi 1,5-2 yaşına kadar meme emerek büyüyen bebeklerde var ama..
memeden umudu kesince belki yemeye başlar..
demir eksikliği olunca iştahsızlıkmı oluyormuş,bence doktora danışmadan vitamin verme..

kuzenimin oglu gibi nil de hiçbirsey yemiiyor sadece emiyo 16 aylık doktor memeden kestirdi sadece gece veriyo şimdi şapşup yiyo herseyi ama basta cok zorlandı .....
neyse ben kactım yarın iş var cok öptüm sizi....

aaa herkes gitmiş ben tracy teyzeyi okurkenn

evet haftaya arkadaşım gelio istanbuldan:((
ondan yardım alacağım bakalım ..memeden kesmek istiorumm..
vitamin de multitabs aldım döktü bizim kız..dr.verebilirsin demişti yarın gene alacağım ama bu sefer bunları gördüm de sorayım dedim..neys ben şu yatır kaldır sistemi biraz daha okuyayım..zaten koam da yok dün 3.30 da geldi bakalım bugün kaçta gelir??
tatlı rüyalaropuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar,

inş herkes iyidir.

bebişleri hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun,
irem sizde geçmiş olsun,
yeni gelen arkadaşlar aramıza hoş geldiniz.
seda bebişin erkekmiş allah sağlık versin,
ela gözün aydın valla miray yürümeye başlasın eline bez,i vercem toz almaya başlıycak artık :)) öyle yok ekmek elden su gölden yürüsdümü işi bitti, babasıda çoraplarını çıkartıcağı günü bekliyor :)) ama çok bekler,
ya miray geceleri genelde 4 den sonra çok huysuzlanıyor sürekli benim yanıma gelmek ist,iyor, emziriyorum yerine koyduğum an uyanıyıor bende dayanamayıp yanıma alıyorum ama busefrde rahat uyuyamıyorum ya düşerse ya üstü açılırsa diyip uykum kaçıyor buarada benimde belim çok ağrıyor onu emzirirken gece üğstümde açılıyor ne yapcam bilmiyorum, stüm az olsa sütden keserim ama maşşallah sütümde çokken kesmek istemiyorum. neyse, alışıcaz artık.

dağevi sanada gecmiş olsun canım bence ilaçfalan içipde kendini alışdırma kafanı rahatlat içini ferah tut bişelkilde atlatırsın.
ya ben bunaldığımda eskileri düşünüyorum düşünsenize kalabalık elde .çamaşır yardım olacak kimse yok aksine herkes köstek. allahıma şükürler herşeyimiz yerli yer,inde en güzeli kafaya bişey takıpda piskolojimizi bozmamak, herkes rahat olsun kötüyü düşünüp halimize şükredelim. herkese güzel bir hafta diliyorum.

günaydııınnn... uzun zamandır ilk kez aybüke gece iki kez kalktı..saat 9 da uyudu ben de biraz keyif yaptım 10 da uyandı, aslında uyanmazdı ama balgam olduğundan tıkanıyor kuzum... sonra burnuna sprey sıkıp birazda emzirip yatırdım. 2 ye kadar yani dört saat uyudu.2,30 a kadar yanımda emdi sonra hopp beşiğe:) sabah tam olrak kaçta uyandıbilmiyoırum.6-7 gibiydi galiba. ondan sonrada yanıma aldım zaten. 9 a kadar da öyle uyuduk:)

tuğba ii geceler
bende sonunda berrağa nazar ettim kendim sonunda,
2 gün önce eşimle konuşuoduk ii hasta etmıoruz kızı dedım dün gece aybüke gibi sümük hapşırık başladı,ben hafif geçiriodum sanırım benden bulaştı,ilk defa hasta oluo napcağımıda bilemedim ıhlamur içirdim acık ama dediğin gibi burun tıkanıo arada nefes alamıo,dün gece abartısız sabaha kadar ayağımda ya salladım yada emdi,hiç uyumadık,sen ne yaptın aybükeye ayrıca??

biz atlattık sayılır çok şükür. bol bol mandalina yedirmeye çalıştım, ıhlamur içirdim.. Burnu tıkanınca deniz suyu sıkıyorum, birde balgamlı olduğundan asist diye bir ilaç var ondan içiriyorum akşamları bir ölçek... burun akıntısı kesildi arada tıkanıklık oluyor. Sizde atlatırsınız inş biran önce...

günaydınnn:)))
gene ben:))))
Allah'Im uyumak mı o da ne yahu:)))???

kapanış ve açılış senden olmuş bugün:)

tracy hogg bebek bakım sorunlarına mücize çözümler adlı kitabı bende alayım biran önce...

Merhaba herkese

ben eymen için kitap değil ansiklopedi bitirsem yine uyguladıklarımın hiç faydası olmaz...bizde aynı memeden başka bişşey yok bu ay kilo vermiş delircem artık..bazen yemeyince tabağaı filan çarpıyorum sinirimden..ne yaparsam yapayım olmuyor işte...şimdi yeni zevki koltuğun üzerine çıkıp koltuktan koltuğa geçmek..başından hiç ayrılamıyorum...birde pencerelere tırmanıyor yakında örümcek adam gibi tavana tırmanmaya başlıyacak...

bugün hiç keyfim yok çok kötü bir rüya gördüm etkisinden kurtulamadım bir türlü...

Back
X