Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne o herkes burada..
berrakçım geçmiş olsun tatlım,yarına ii ol tamam mı?
cem şancının kitabını öneririm:))
benim halim duman ..şu yöntemi anlatan kitap neymiş bi yazıverin yahu..
hahahah yarın al kargodan yok yok eve gönderirim:))ewt herkes burda gamyoncuiremsuduygu senin cadı napıyo kargoya koy nil i yarın alıyım kaydirigubbakcemile3annemle bir hafta da adam ederiz :CüvCüv:tabii metin i yoldan cıkarmaz sa:tomato:
huuu millet hadi yatalım:1ninca:
filiz evet hemen hemen aynı zevklerimiz, sen naşide gökbudağı oku bakalım beğenirsen
bende alırım..
esra iyi yapmışsın tuzlu su vermekler,ateşi çok çıkarsa sıcak banyo yaptırdıktan sonra sarıp sarmalıyıp
terletmek en iyi çözümmüş,ateş düşürmemek gerekiyormuş yine kadir tuğcudan bilgiler :)
cem şancı en kısa zamanda alacağım :) nabet duygu nil cadısı uyutmuyormu hala seni..
tuğba ii geceler
bende sonunda berrağa nazar ettim kendim sonunda,
2 gün önce eşimle konuşuoduk ii hasta etmıoruz kızı dedım dün gece aybüke gibi sümük hapşırık başladı,ben hafif geçiriodum sanırım benden bulaştı,ilk defa hasta oluo napcağımıda bilemedim ıhlamur içirdim acık ama dediğin gibi burun tıkanıo arada nefes alamıo,dün gece abartısız sabaha kadar ayağımda ya salladım yada emdi,hiç uyumadık,sen ne yaptın aybükeye ayrıca??
günaydınnn:)))
gene ben:))))
Allah'Im uyumak mı o da ne yahu:)))???