Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar herkese ay ben çok halsizim ya irde üşümeve öksürük başladı ıhlamurkaynattım içiyorum şimdi ay işlah hasta falan olmam ya
geçmiş olsun incicim..azcık dinlen eşin de evdeyken...
ben gece hiç uyumadım gene ..artık ii anne olmadığımı düşünüorum ..ama emziremiorum ,usandım ..sinirlerim laçka oldu..gece 3 tü 10 dk ağlattım bana mısın demio ya!!
bi de biş sorcam..nil bugün 2 kere kaka yaptı ama çok siyah rengi,niesini bilen var mı..(katı diil)
flour verdi cnm, bi de multitabs..pekmez falan işe yaramaz,sadece süt ve et yese bile yeter dedi sebzeler zaten pişince hiç bi değeri kalmıomuş yemiosa zorlama et yesin dedi.sulandırmadan kullan cnm bişey olmaz.huuu millet günaydın ben girmeyeli bebekler pazarları güzel uyuyo galiba....
aysegül verdigin bilgiler süper inek sütünü sulandırmadan mı vercez ben uzun zamandır demir vermiyorum zaten her sabah 1 tk. pekmez veriyorum birde flour önerdi mi....
bu arada masallah naz a
ayrıca asal sayıların yanlızlıgını aldım ve bitirdim dedigin gibi ne hayatlar var ne psikopat tipler var....
cnm koyu yeşil çok yemiş demekmiş üşütmekle alakası yokmuş.ha bi de aklıma gelmişken söliim pütürlü yemesi de genetikmiş alıştırmakla alakası yokmuşgeçmiş olsun incicim..azcık dinlen eşin de evdeyken...
ben gece hiç uyumadım gene ..artık ii anne olmadığımı düşünüorum ..ama emziremiorum ,usandım ..sinirlerim laçka oldu..gece 3 tü 10 dk ağlattım bana mısın demio ya!!
bi de biş sorcam..nil bugün 2 kere kaka yaptı ama çok siyah rengi,niesini bilen var mı..(katı diil)
Canım iyi anne olamadığını düşünme.Benim kızımda öyleydi, en sonunda memeden keserek yemesini sağlamaya çalışmıştım ama o zmanada doğru düzgün yememişti.14-15 yaşından sonra şimdi doymuyor:))))))geçmiş olsun incicim..azcık dinlen eşin de evdeyken...
Geçmiş olsun incicim, inşallah kolay atlatırsın.selamlar herkese ay ben çok halsizim ya irde üşümeve öksürük başladı ıhlamurkaynattım içiyorum şimdi ay işlah hasta falan olmam ya
slm kızlarrr nasılsınıs
saolun kızlar Allah razı olsun Aminn inşallahh
Canım iyi anne olamadığını düşünme.Benim kızımda öyleydi, en sonunda memeden keserek yemesini sağlamaya çalışmıştım ama o zmanada doğru düzgün yememişti.14-15 yaşından sonra şimdi doymuyor:))))))
Benimde sütüm yok artık doğru dürüst, bütün gece meme ağzında olsun istiyor, 2 akşamdır süt veriyorum, 200 cc içiyor, ama 1 saat sonra yine uyanıyor , gece bu kadar emmiyor beni, bende bütün gece toplasan çıkmaz o kadar süt.Sanırım alışkanlık halinde gece uyanmaları, her uyanmasında memeyi ağzına dayadığımdan sürekli her uyandığında bişeyler emip uyumak istiyor.Artık keseyim dedim ama kıyamadım yine.Bakalım nasıl yapacağız bu gece uykusuzluklarını, bende çıldıracağım neredeyse.
düşünmekten uyuyamıorum ya...
meralcim napıcaaz ya ben dayanamıorum artık:sinifsinif:memeleri kesip atasım varkötükedihüsoegecik en azından süt içiomuş bizim o da yok ..demin ben de fark ettim çok az sütüm var..haliyle aç nil..off Allahım yardım et:Saruboceq: