2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inciii geçmiş olsun.. off cnm benim yaa... ben bu ateşten çok korkyuorum göze alamam terletmeyi.

Ay kızlarrr çok zaman oldu
Geçmişi de çok okuyamadım
Kızlar ben çok hastalandım,belirtiler soğuk algınlığı ama artık akan her buruna domuz gribi diyolar
dr a gittim faranjit var dedi çok önemsemedi ben çok önemsedim
acaba geçiriyomuyum diye panikledim
Bade de cuma hastalanmıştı sonra baktık ilk diş göründi nihayetttttkaydirigubbakcemile3
Ay bu A gribi kabus oldu yaaa offfff

yaa ne oluo bebeklerime bööle??:sm_confused:
çok üzüldüm ya .bi kere nası kontrol etmezler kırık çıkığı anlamıorumklava:
ya çağan da diş çıkartıo ya da 6.hastalık da olabilir incicim aklında olsun..
çok çok geçmiş olsun işallah..
ben geri sayfaları okuyamıorum ,kapanıo sayfa hemen ama öğlen fotoları görmüştüm ,çok güsel valla
derya nereye geliomuş ben de geliorum 26 aralıkta unutmayın:teytey:

gamzecim hayırlı olsun dişiniz:)))
sana da çok geçmiş olsun.burda da öle artık her hastayım diene test yapıp ,sonuç gelene kadar yatırıolar!!
meralcim ya işte aynı şey nil de saat başı kalkıo zaten 45 dk emio hoop tekrar sabaha kadar onun da benim de canımız çıkıo..Allahım kuvvet ver bana da..demin ilk defa su dışında bişi içti o da azcık ıhlamur..

meraba canım:)
ii dielim ii olalım:)
bu aralar zor ama gelince ararım ,evet ev daha rahat olur:)
nil yürüo artık ,dün akşam da dudaanı patlattı ..aynı yani:)
senin fıstık nası? dişini sevdi mi?

günaydın.

irem inci çok çok gecmiş olsun.

inanna mirayda öyle sabaha kadar emmek istiyor, artık yoruldum hergece aynı olaylardan, ama yapacak pekde bşey yok, gece emerken sırtımda açıkda kalıyor bu sefrde sabah uayndığımda böbreklerim belim heryerim ağrıyor bi çözüm bulamadım.

emel nasılsın.

Günaydın hanımlar..

Semra gece emme sorunu hepimizde var galiba ve memeden kesmeden de rahat edemiyeceğiz anlaşılan..napalım artık komşumun dediği gibi 37 yıllık hayatımda 1-2 senede uyumayım :))
ama dikkat et üşütme acısını çekersin sonra..

Kabus gibi bir geceden sonra günaydın hanımlar...

Bizim tıytıl 4:30 da uyandı oysaki erkende yatmamıştı 10 da uyumuştu... emzir ayakta salla beşiğine koy hiçbiri fayda etmedi kalktık 5:30 da... 7:30 a kadar oyala geri yat... bende yattım 2 saat uyuduk .. bundada şükür

hasta bebişlerimize ve ebeveynlerine geçmiş olsun...

Geçmiş olsun ikinizede yaaa .Nasıl anlamazlar çatlak olduğunu, bu kadar saçmalık olmaz.Bu aralar her burun akmasına ateşe d. gribi tanısı koymaktan, anlaşılan çatlak kırık olaylarını unutmuşlar.Çocuğum nasıl acı çekmiştir öyle.
İncicim sana da geçmiş olsun canım, dualarımız seninle inşallah bir an önce atlatırsınız.

Bu arada hepinize günaydın, direk konuya girdim selam sabah vermeden sırnaşık şey

Biz bu geceyi de rahat atlattık.Sanırım düzenimiz oturmaya başladı.2 gibi uyanıyor, sütünü içip uyuyor.Sabaha karşı 5,30-6 gibi uyanıyor ama süt içmiyor, meme arıyor.2 gecedir böyle, bende kolumun üstüne alıp sarılıyorum, tekrar uyumaya devam ediyor.7-7,20 arası kalkıyor.
Sütüm yetseydi, bende emebildiği kadar emzirirdim.Düşüncem öyleydi, ama zaten süt olmadığı için rahat kestim.Göğüslerim 4 gündür hiçte süt üretiyormuş gibi şişlik ağrı yapmadı.Varın siz anlayın durumu :sinifsinif:

hasta bebeklere çook geçmiş olsun!!!!

evet ya....uygun olursa ben de katılmak istiyorum...kızm yaşıtlarıyla bir arada olsun istiyorum...

şimdi gidip uyutmayı denicem...herkese kolay gelsin

günaydın kızlar

sabah girdim siteye ama yeni okuyup yazabiliyorum

ırem nehire çok geçmiş olsun ama sen anlamıştın canım yataktan düştüğü gün yazmıştın bu çocuk emeklemiyor koluna birşeymi oldu demiştin keşke o zaman doğru muayene etselermiş yazık bebişimize kıyamam canı nasılda yanmıiştır

ıncicim sanada çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsiniz

Nil cadımız yine naptı dudağını mı patlattı annesi geçmiş olsun sizede

Semoşcum ben iyiyim sen nasılsın şekerim

Deryacım sen gelmek istersen cumartesi buluşuruz nolcakki

naber kızlar,

Meral hadi gözünaydın canım memeden kesebildin bundan sonrası rahat olur umarım..
süt olmamasıda şansına aslında sen acı çekmemiş oldun..
benim hala sütüm var keserken zorlanıcağım galiba..

duygu naber Nil cadısı ne yaptı bu gece yine aynımıydı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…