naber kızlar,
Meral hadi gözünaydın canım memeden kesebildin bundan sonrası rahat olur umarım..
süt olmamasıda şansına aslında sen acı çekmemiş oldun..
benim hala sütüm var keserken zorlanıcağım galiba..
duygu naber Nil cadısı ne yaptı bu gece yine aynımıydı..
kizlar gelin bak yoksa sayfa canavari olarak bütün sayfa benim yazdiklarimla dolacak haberiniz olsunkaydirigubbakcemile2
Duygucum bana dr iki emzirme arasında ver dedi demir ilacını 4 saat beklemene gerek yok diğer bir dr da demir ilacı bir tek anne sütü ile etkileşmiyor o yüzden aç tok farketmez demişti ben sabah uyanınca veriyorum 1 saat sonra falan emziriyorum tekrar
merhaba herkese,herkes iyidir.kızımın kolu alçıda çatlak var.1hafta önce ataktan düştü.2 hastanee acile götürdük,düştükten sonra emeklemiyor dedik,filme gerek ok dediler,kırık çıkık olsaydı ağlardı,susmazdı dediler geldik.24 saat kontrol ttim.baktık çocuk hala emekleyemiyor,dirsekleri üzerinde gitmee çalışıyor,dün ortopediye götürdük çatlak çıktı,alçıya aldılar.ptesi çıkaracaklar .:gitme::gitme:
kıslar çok kötü hasta oldum tam iyileşemeden çağanım hastalandı ün büün gün ve gece acildeydik ateşi bir türlü düşmüyor 39 larda sürekli gece hiç uyumadık sürekli ılık sya soktuk sirkeli bez fitil ateş düşürücü kullanıyoruz ama yişne çıkyor vugün yine yüksek iki dr da boğazları iltihap kapmış dedi iğne verdiler 5 gün vurulcak ay ağlıyor halsiz caımın içi yanıyor ne kadar sürer bu böyle ya dua edin oğlum için bir an önce iyileşssin
evet... evet...alkisalkisalkisKız evde toplaşalım istbullular gibim...
Gelince ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?