2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
irem- nehir gemis olsun canim nasil anlamazlar ya vyavrum nasil cani yanmistir kim bilir ama sen anlamistin emeklemiyor kizim demistin cok büyük gecmis olsun

kizlar gelin bak yoksa sayfa canavari olarak bütün sayfa benim yazdiklarimla dolacak haberiniz olsunkaydirigubbakcemile2

bende iyiyim çok şükür.. evet site iki gündür acayip yavaş... sorun var galiba.. zaten benim fare yine kafayı yedi

Yeşim harıl harıl ders çalışıyor... uğramaz oldu burayada faceyede... ben daha çalışmaya bile başlamadım...

ah canım 8 10 kere kalktı gene ama diş patlatmış,işallah onadır diorum aslında kulağını çekiştiriodu emerken aklıma geldi ama minoset vermeye tırstım tamamen uyanmasın die..

kizlar gelin bak yoksa sayfa canavari olarak bütün sayfa benim yazdiklarimla dolacak haberiniz olsunkaydirigubbakcemile2

yazıların altında hq ya da hd bişi var canım ona basarsan hwerkesi aynı mesajda yanıtlarsın:)kaydirigubbakcemile2

tekrar merhabalar:)
site o kadar sıkıntılı ki insanın giresi gelmio valla..:1no2:
bu gün ferrum aldım nile demire başladım ama 4 saat emzirmemek ?nası olcaklülülülülülü
artık 7 dişliyiz ve bayaa bayaa yürüorus yavaşça ama uzun sürekaydirigubbakcemile
az nce ilk defa çeyrek portakalın suyunu içti..ben de sevindim-tatlicadiarzu-
cumartesi sabahı arkadaşım burda olacak ,çok seviniorum:sm_cool::sm_cool:
umarım herkes iidir,sizi çok seviorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Duygucum bana dr iki emzirme arasında ver dedi demir ilacını 4 saat beklemene gerek yok diğer bir dr da demir ilacı bir tek anne sütü ile etkileşmiyor o yüzden aç tok farketmez demişti ben sabah uyanınca veriyorum 1 saat sonra falan emziriyorum tekrar

ayy demir ilacından sonra emzirilmemesimi gerekiyormuş... ben aklıma estiğinde veriyorum.. kızlar bu arada devit kaç damla veriliyordu:)

MERHABA
inci gamze çok üzüldüm inşallah çabuk alatırsınız
girdim ama çıkmam gerekiyo eşim bekliyo kyle xy izliycez yeni dizimiz
bu arada kerem artık biberona alıştı simdilik sadece su içiyor ama olsun:)
iyi geceler kızlar

Son düzenleme:
ii geceler kızlar..
ne oldu bugün çok az kişi girmişsositososito

iki emzirme arası azcık uzun olsa ii olacak amaklava:teşekkür ederim canım ben de artık nası verebilirsem öle vereceğim ,nilin demii çok az:çok üzgünüm:

duyguuu, inciii selam kızlar.
ne var ne yok?
biz grip olduk, hiç tadım yok..
tıkanık berat, burnunu açamıyorum.. bu geceki burun aspiratörü denememiz bir felaketti..
umarım siz iyisinizdir.

meraba canım :)
geçmiş olsun..çağan da hastaydı umarım ii olmuştur.nil'in de burnu tıkalı..ben uykusuz(uyuyamıorum!!)
sprey de sıkıosun di mi?
inciii..

duygucum anca bakabldm canım çağan daha iyceydi bugün yarın dra gidicez yine iğneler çk ağır işllah geçmiştir de devam ettirmez dr bakalım
umaım herkes iy,d,r geçmişe ğpek bakamadım iyi geceler herkese

Allah Allah... nasıl anlamazlar çatlağı.. yavrum ya, geçmiş olsun. şimdi alçılı kol da sinir etmiştir kuzuyu.. sana da sabır diliyorum, şükür ki çabuk alacaklarmış.

((
ne oluyor ya böyle, biz de aynı durumdayız..
Allah yardımcınız olsun, sana sabır versin çağana da şifa.
Kız evde toplaşalım istbullular gibim...
Gelince ara
evet... evet...alkisalkisalkis

ocak bebekleri ağız birliği yapıyor hep.. birlikte hasta oluyorlar..
herkese şifa diliyorum, çarçabuk atlatırız umarım

buarada geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim arkadalarım Allah yavrularımıza sağlık sıhhat nasip etsin onlar hasta olmasın biz her sıkıtıı çekeriz ne zormuş insanın yavrusunun hasta olması kaç gecedir uyumuyorum işllah bir an önce düzelir yavrum

inşallah inci haklısın, Allah çaresiz dert vermesin.. onlar ağlarken ne kadar acı çekiyoruz di mi?
duygu fizyolojik denedim, sprey denemedim.. burnundan acayip huylanıyor, çok ağlıyor.. öyle ağladı ki ne yediyse kustu(
bu arada farmville ye girmemeye direniyorum yoksa zaten zorla yaşadığım hayatım iyice karışacak. çünkü biliyorum kendimi işlerimi bırakır oyun oynarım.. davetlerine cevap verememem bu yüzden..
offf
yorgunum ya..
bi de hastayım üstüne..

herkese iyi geceler..

oh kuzum nie yatıp dinlenmiosun bakim?
demetçim ağlasada sprey sık yoksa rahat edemez yavrucak..
farmvile de sıkıntıdan işte gerçi o da baydı..komşu lazım arsa almak için:)sen keyfine bak..
incicim ve demetçim kendinize ii bakın ki bebeler ii olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…