2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar....buluşma süpermiş...bir sonrakine biz de katılabilir miyiz??????

bu arada anadalu yakasında bildiğiniz iyi bir pedagog var mı???

kestirdi cnm güzeldi öle de ama böle daha güzel oldu:)
hiç benzemiolar ya ece çok güzel ama nazoşta sempatik
valla çivi çiviyi sökermiş kızımı ondan daha azman birine vericem yoksa bütün gün oğlana dayak atarkaydirigubbakcemile3

anneler, ablalar babalar, çağaya çocluğa daha güvenli ortam için arayın semoşu :)))

Ev Ve ış Yerlerinize Kamera , Hırsız Alarm ve Yangın Algılama Sistemleri düşünürseniz arayın semoşu :))) kocişe destek olamam lasım, aklınızda bulunsun kocişim 10 yıllık deneyimlidir, güven konusunda endişeniz olmasın, istanbulda ismi duyulmuş iyi firmalarda görev almışdır.
iş ve kariyer bölümünde de konu açdım ama napim oturduğumuz yerde sadece cak cak yaparak kimse para vermiyor.

valla sizi bu konu için meşkul ettiğim için şimdiden özür dilerim.

Saygılar,

masallah bebislere cumartesi bulusunda esimm soforluk yapsin bende gelim yaa isi daha az cumartesi

Çok teşekkürler kızlar, akşam yazdıklarımı gönderemedim.Bu günde anca girebildim. Aklımda kalanları yazacağım.
Bende sizleri kocaman opuyorumnanaktan

:enbuyukkk:
günaydııınnopuyorumnanaktan
Çok tatlısınız hepinizde, çok güzel oldu sizin ve bebekler için ya bu.Burda da olsa böyle bir grubumuz çok tatlı olacaktı ama ne yapalım, bizde gelirseniz ya da gidersek görüşürüz sizlerle:)))))

Bu arada duygucum, neden memeden kestiğimi sormuşsun, sütüm çok azdı.Zaten sadece gece veriyordum, o da gece uykum bölünmesin diye her mızıldadığında ağzına tıkıyordum.Tabii bu alışkanlık yaptığı için her gece saat başı uyanmaya başlamıştı.Her uyanmasında da yarım saat en az emmeye çalışıyordu, bir de sütüm az olduğu için sinirlenip göğsümü ısırıyordu.Isırmasını bir tarafa attım, gece boyu kesik kesik toplamda 2 saat bile uyuyamaz olmuştum.Tabii haliyle bu da sütü daha fazla azaltıyor.
3 gece oldu artık emzirmeyi kesmem.İlk gece hiç uyumadık diyebilirim.Her akşamki, gibi saat 11 gibi uyandı sbaha kadar sürekli 10 dk aralarla meme istedi.Biberon vermeye çalıştığımda sinirlenip ağlıyordu.2. akşam gece 1 gibi uyandı, süt verdim biberonla, sabah 4 gibi uyandı , meme istedi, ben vermeyince biraz sinirlendi, biraz oyun oynamaya çalıştı, ama biberon almadı.Aslında karnı aç olduğu için değüil, sadece alışkanlıktan yaptı bunları.
Dün gece 3. geceydi, saat 1-2 arası mızırdandı, ama tekrar uykuya geçti, 2 gibi biberonla süt verdim.Sabah saat 7,20 gibi uyandı.Şimdilik düzen oturmuş gibi, bkalım bu gece nasıl olacağız.
Tabii bu arada ben emzirmediğim için göğsündeki sütü ne yaptınız derseniz, bir dün sabah biraz akıttım, o da ancak 10 cc kadar çıktı, bu sabahta bir o kadar çıktı.Gece sütü biberonla verdiğimde 200 cc içen çocuk tabii ki 10-20 cc ile doymaz:))))

Ayşegülcüm, bütün gün süt verdim, sürekli gaz çıkarttı naz demişsin.Tamam mama verme süt ver ama günde 1 yada en fazla 2 biberon ver.Sütün fazlasıda herşey gibi zararlı oluyor.Bizim şimdilik gaz sorunumuz yok.Gece sadece sütü içtikten sonra bir ya da 2 kez gaz çıkartıyor o kadar.Gündüz zaten züt vermiyorum, kahvaltısında kayısı, ıhlamur,nane vb kaynatıyorum.İçine bisküvi eziyorum, ya da mısır unu koyuyorum, pekmez, yumurta, peynir olarak veriyorum.Gün içinde de yemeklerini, yoğurdunu, meyvesini yiyor.Sütü sadece gece mama yerine veriyorum.Sende öyle dene istersen.O zaman sorun yaşamazsın.

işte meralcim benim kız doysa 1-2biberonla süt vericem ama 300cc içti bi kerede, su gibi içiyo doyurmuyo mama gibi..sma promilgold kullanıyodum gene ona döndüm, gece hiç uyanmadı.sütü de aklıma geldikçe günde 1kere vermeyi düşünüorum doyumluk diil yani alışsın midesi diye.naz normalde sabah 1yumurta, kaşar, bebe bisküvisi karışımı, öğlen çorba,et ne varsa, bu saatler kek yerdi bugün hiçbişey yediremiorum çok iştahsız ama arada oluyo böle ben de zorlamıorum

Evet canım bazen yapıyorlar böyle, bizde yemiyorlar diye dert ediyoruz o zmaan.Neyse süreklilik yok allaha şükür.İnci gibi olsydık ne yapacaktık.Egehan mama almadığı için süt yeterli geldi sanırım.Biberonla mamayı sadece ilk doğduğunda dr. sütün yetmez bu boyutlarda bebeğe o yüzden mama verin ek olarak demişti.Sadece ilk ay o da arada sırada vermiştim.Daha sonra almadı biberonu da mamayı da.Allahtan şimdi gece sütünde alıyor rahatladım.

İnci nerelerde kızlar, kaç gündür yok sanırım.

13ünde falan dönerim heralde aylin, 15i salıya geliyo o gün gelebiliriz

bak bu iyi işte o tarihte dönersen 15 aralık gibi bana gelirsin ve bende oğluma 4 gün erken de olsa arkadaşlarıyla bir doğumgünü yapabilirim diye düşündüm :)cumartesi günüde aile arasında yaparız gerçek doğumgünümüzü :)

ayşegül bak bu iyi işte o tarihte dönersen 15 aralık gibi bana gelirsin ve bende oğluma 4 gün erken de olsa arkadaşlarıyla bir doğumgünü yapabilirim diye düşündüm :)cumartesi günüde aile arasında yaparız gerçek doğumgünümüzü :)

olur valla aylin tam belli diil tarih ben sana bayramda haber verrim ona göre konuşursun kızlarla da.yapalım eguşun dgününü çok eğleniciiiz yuppiii

merhaba herkese,herkes iyidir.kızımın kolu alçıda çatlak var.1hafta önce ataktan düştü.2 hastanee acile götürdük,düştükten sonra emeklemiyor dedik,filme gerek ok dediler,kırık çıkık olsaydı ağlardı,susmazdı dediler geldik.24 saat kontrol ttim.baktık çocuk hala emekleyemiyor,dirsekleri üzerinde gitmee çalışıyor,dün ortopediye götürdük çatlak çıktı,alçıya aldılar.ptesi çıkaracaklar .:gitme::gitme:

kıslar çok kötü hasta oldum tam iyileşemeden çağanım hastalandı ün büün gün ve gece acildeydik ateşi bir türlü düşmüyor 39 larda sürekli gece hiç uyumadık sürekli ılık sya soktuk sirkeli bez fitil ateş düşürücü kullanıyoruz ama yişne çıkyor vugün yine yüksek iki dr da boğazları iltihap kapmış dedi iğne verdiler 5 gün vurulcak ay ağlıyor halsiz caımın içi yanıyor ne kadar sürer bu böyle ya dua edin oğlum için bir an önce iyileşssin

şimdi gördüm Deryanın yazdıklarını, 12 Aralıkta burda olabilirsen cumartesi yapardık o da gelirdi :)
birde chadnale mi katılmak istiyordu bize ?

Burcu yarın geri sayım başlıyacak ne kadar hızlı geçti değilmi zaman :)

İnci nerelerdesin hasta falan değilsiniz değil mi ?

amann hasta mı oldunuz canım yaa
çok geçmiş olsun hemen atlatırsınız inşallah
ınci sıcak banyo yaptırıp sonrada üstünü örtüp terletsen belki fayda görürsün
gerçi üstünü örttürmez bu veletler ama en azından kalın giydiirp deneyebilirsin..

irem nehir size de çok geçmiş olsun,hiç ağlamadımı peki canı yanmadımı acaba
nasıl zaptediyorsun duruyormu kolu alçılı..

incicim ok çok geçmiş olsun canım ya..,
irem nehir sizede çok geçmiş olsun...
aylincim ateşi düşmüyomuş nasıl örtersin kıs üstünü
soyup ılık suya sokuyalar..
bütün dr lar bunu öneriyo...

tam tersini yapıp çocuğu terleticeksin o ter ateşini düşürmeye yarıyormuş..
tabii kontrolü bırakmıcaksın..
gerçi ateşlenmesi direndiğini gösterir iyi bişey ama çocuğu halsiz bırakıyor..
ahh kıyamam yaa

ayyy çok kötü olmuş kuzum yaa geçmiş olsun bizim her hastalanmamız boğaz iltihabı..diş çıkarcağı zaman elvin böle hasta oluyo..vücudun direnci düşüyomuş..herşeyi azına soktukları içinde mikrop kapıyolarmış..3,4 gün sürer iileşmesi..ılık suya oturtup elinle baştan ayaklarına sonra vücuduna su dökecekmişsin..

evet aylincim ne zaman bu kadar büyüdüler hiç anlamadım.bi bakmışız abi abla olmuşlar..

irem kıyamam yavruna çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…