Merhaba Ocak anneleri
Bende Mart annelerindendim ama oğlum 7 Şubatta geldi. Şubat annesi oldum.
Merak ettim Ocak annelerinin bebeklerinden yürüyen var mı?
Cvp verirken alıntı yaparak cevap verirseniz sonra cvp.ları kolay bulurum
Saglıklar dılerım
cnm ben ödünç almıştm kayınvaldemden aman Allahım o ne kocaman bişey bütün tezgahı kaplıyo, temizlemesi ayrı dert, zaten mantıksız hadi havucun vitamini parçalanınca çıkarmış ama diğer meyveleri katı yedirmek daha faydalı..1ay falan kullandım geri verdim zaten onlar da kullanmıyo sende kalsın dedi istemedim:))alma sakın bence..Cnm çok geçmiş olsun kardeşine.Allah acil şifalar versin..
Kızlar bu arada katı meyve sıkacağı kullanan varmı. Almayı düşünüyorum bu sıralar. Ama çok kullanılmıyor diyolar doğrumu??
benim kız 4-5 adım atıyo seninkinden 20gün büyükMerhaba Ocak anneleri
Saglıklar dılerım
tünaydııınn bayram arifesi arifeniz mübarek olsun:))bi de edirnenin kurtuluşu bugün 10sene yaşadım bütün çocukluum geçti 25kasımlarda hep duygulanırımbi de son olarak kuzenimin doğum günü elifim seni seviorum:)))
geliim alakalı konulara, tuğbacım çok sevndim gözün aydın.filiz isteyerek hamiş kalmış ay bravo valla ya ben de evlenmeden önce hep 3çocuk hayali kurardım ama 3ü bi arada geldi şansımıza:)))
derya size aşı vurulun dedi o zaman dr..tamam vurulalım ama neden başbakan falan vurulmuyo onlar olsa eminim hepimiz vurulurduk böle olunca bi bit yeniği var diosun işin içinde..bugn gazetede okudum italyada sanırım bi parti aşıyı geri çekmişler ölümcül yan etkileri tespit edilmiş
sağol esra iyiyiz biz
sıralıyor heryerde ayağa kalkıyor girmediği delik kalmadı,berrak nasıl iyimi başladımı o da yürümeye ?
esracım iyiz çok şükür aynı valla duru hiç durmuyo istemediği bişey yapıncada sinirinden ağlıyo çok kuduruk çoooklmaz:
Merhaba Ocak anneleri
Saglıklar dılerım
iyi akşamlar
biraz içimi dökmeye geldim..bugün eymen sabah kendi yatağından düştü..sol tarafı morardı..sütünü hazırlamay gitmiştim eymende ağlıyor eşimin haberi olur diye gittim..geçte olsa haberi oldu bana sesleniyor..yanıma geldi nerdesin diye o sırada gürültü koşturduk eymen yerde..tabi ardından bir kavga...bana demiş battaniyenin üzerine çıkıp düşer diye..eee o zamn sende beni aramay ageleceğine çocuğu alıp avutsaydın düşmezdi dedim...o zaman bundan sonra üzerine hiç bişey örtmüyorum öyle yatsın dedim...yani ikimizde birbirimiz suçladık...ama suç onda benim yanıma geleceğine çocuğu yatağından alsaydı haksızmıyım ama...neyse avuttuk oynuyordu birde kapıda düştü sol tarafı kapıya çarptı çizgi şeklinde yine bir morluk oluştu..sol tarafından kalkmak bu olsa gerek...
yine birşey yemiyor öğürüyor...tek yediği pirinç unu ve bebe bisküvisi...bugün çorba içsin diye hiç birşey vermedim ama boşa...yine yemedi...ben nerde hata yaptım bu çocuk neden böyle ya...artık sinirlerim bozuldu iyice...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?