2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim kızım 15 gündür yürüo canımkafamçokkarıştı

saol başakçım saol,
walla güzeldir herhalde kitap daha okuyamadımki

duygu nbr canım,maşallah tam yürüo demekki nil,nasıl emeklemesinden dahamı zor oluo yürürken peşinden koşmak?

naber kızlar ?

duygu ne hazırlıyorsunuz bakalım akşama :)

komşum döndünmü annenden?

esra öğretmenler gününüz kutlu olsun geçmiş oldu ama :)
tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun..

sesamın da var cnm süzgeçi naza pişiriorum arada onda çok kısa sürede pişiriyo, bi de kitabı var bisürü tarif vermiş gerçi hepsinde vardır

Cnm çok geçmiş olsun kardeşine.Allah acil şifalar versin..

Kızlar bu arada katı meyve sıkacağı kullanan varmı. Almayı düşünüyorum bu sıralar. Ama çok kullanılmıyor diyolar doğrumu??
cnm ben ödünç almıştm kayınvaldemden aman Allahım o ne kocaman bişey bütün tezgahı kaplıyo, temizlemesi ayrı dert, zaten mantıksız hadi havucun vitamini parçalanınca çıkarmış ama diğer meyveleri katı yedirmek daha faydalı..1ay falan kullandım geri verdim zaten onlar da kullanmıyo sende kalsın dedi istemedim:))alma sakın bence..
benim kız 4-5 adım atıyo seninkinden 20gün büyük

selam kızlar..
melek81 benim kızımda 12 gündür yürüyo valla girmediği delik yok Şeniz
başak bende tefal clipso kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederima.s
esra nasılsın canım?berrak nasıl?fifoş u görüyonmu 2.ye hamile yok kocamı göremiyorum metin durmuyo diyodu bidekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iim elacım duruda yüruo demek maşallah,sen nasılsın acık duruldumu senın kız hala yoruomu?
walla filize helal olsun ne cesaret,demek görüomuş arada ,opuyorumnanaktan

sağol esra iyiyiz biz
sıralıyor heryerde ayağa kalkıyor girmediği delik kalmadı,berrak nasıl iyimi başladımı o da yürümeye ?

alisha inanna saolun kızlar..

alisha 20 gün büyükse darısı başımıza..

gerçi daha mı iyi daha mı kötü bilmiyorum.. emeklerken bile girmediği delik kalmadı çünkü

esracım iyiz çok şükür aynı valla duru hiç durmuyo istemediği bişey yapıncada sinirinden ağlıyo çok kuduruk çoooklmaz:

olun demiyor olmayinda demiyor karari bize birakiyor dikkat edin diyor

sağol esra iyiyiz biz
sıralıyor heryerde ayağa kalkıyor girmediği delik kalmadı,berrak nasıl iyimi başladımı o da yürümeye ?

ii canım şükür berrakta,
,ege gibi sıralıo dolaşıo heryerde,bakalım doğumgününe kadar yürür belki

esracım iyiz çok şükür aynı valla duru hiç durmuyo istemediği bişey yapıncada sinirinden ağlıyo çok kuduruk çoooklmaz:

berrakta çok sinirli hareketler yapıo bi görsen tepinio kendıne bize vuruokafamçokkarıştı

ıyi akşamlar hanımlar.. Acıktım, bu akşam yemekte yapmadım dünden kalan bişeyler var.. Eşim de gelmedi hala yavf

Son düzenleme:

mrhb 2 3 adım atıyor emekliyerek her tarafı karıştırıyor

bayramınızı şimdiden kutluorum giremem heralde 2hafta kadar annemdeyim hepnize ii bayramlar naz da ellerinizden öpüomuş:)

sana da iyi bayramlar ayşegülcüm..Naz cadısını benim yerime öp yanaklarında mıncıklayarak :)
iyi yolculuklar ,çok kalma tamammı :)

iyi akşamlar

biraz içimi dökmeye geldim..bugün eymen sabah kendi yatağından düştü..sol tarafı morardı..sütünü hazırlamay gitmiştim eymende ağlıyor eşimin haberi olur diye gittim..geçte olsa haberi oldu bana sesleniyor..yanıma geldi nerdesin diye o sırada gürültü koşturduk eymen yerde..tabi ardından bir kavga...bana demiş battaniyenin üzerine çıkıp düşer diye..eee o zamn sende beni aramay ageleceğine çocuğu alıp avutsaydın düşmezdi dedim...o zaman bundan sonra üzerine hiç bişey örtmüyorum öyle yatsın dedim...yani ikimizde birbirimiz suçladık...ama suç onda benim yanıma geleceğine çocuğu yatağından alsaydı haksızmıyım ama...neyse avuttuk oynuyordu birde kapıda düştü sol tarafı kapıya çarptı çizgi şeklinde yine bir morluk oluştu..sol tarafından kalkmak bu olsa gerek...

yine birşey yemiyor öğürüyor...tek yediği pirinç unu ve bebe bisküvisi...bugün çorba içsin diye hiç birşey vermedim ama boşa...yine yemedi...ben nerde hata yaptım bu çocuk neden böyle ya...artık sinirlerim bozuldu iyice...

selam herkese anca firsat bulup girdim su ev ii hic bitmiyor ne güzel sizlere imrenmedim degil cok sanslisiniz herkes ailelerin yana dagiliyor degerini bilin benim kimsem yok burda mafoldumben ikinci bebek düsünceleri kimini korkutuyor ama bence ikisi bir arada büyümesi daha iyi bence tek cocuk düsünmeyin onlarinda zaman gelecek kardese ihtiyaci olacak en azindan derdini paylasacagi bir insan olacak neyse destan yazdim gene

canim gecmis olsun hic bi yerde hata yapmadin sen cocuklar düse kalka büyüyecekler kendini ve esini suclama insan gözü gibi bakiyor bi anlik bisey kimse istemez cocuguna bisey olmasin diye ama olmus bu senin yada esinin hatasi degil üzme kendini gecen bizimkiside tutunup kalkip televizyon dolabinda yürürken orta masayida yana cekmistim rahat dolansin diye oda ayni sekilde masaya carpti ve uzun cizgi seklinde morluk olustu ben de cok korktum ama bu bizim kotü anne oldumuzu göstermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…