2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bayramınızı şimdiden kutluorum giremem heralde 2hafta kadar annemdeyim hepnize ii bayramlar naz da ellerinizden öpüomuş:)

sanada iyi bayramlar canim esinle kizinla nice bayramlara bu arada adas sayiliriz seninle bende ayse öptüm seni ve kizini gerci öpüsme yasagi var ama olsunopuyorumnanaktan

sağol canım...işte böyle üst üste gelince üzüldüm..birde benim oğlanın yeme problemi var meyve haricinde hiç bişey yemiyor..ne yapacağımı şaşırdım artık...

bu arada sen neredesin yurt dışındamı_?

Faziletcim üzülme canım geçmiş olsun hepimizin yaptığı şey illaki hepimiz en az 1 kez düşürdük bebişlerimizi içimiz yanarakda olsa Ayşenin dediği gibi düşe kalka büyüyorlar yapıcak bir şey yok suçlamayın birbirinizi, bebişinizi sevin okşayın bundan sonra daha çok dikkat edersiniz, senin oğlun hem erkenden yürüyenlerden hemde yaramaz bebişlerimizden dolayısıyla senin işin daha zor bize göre, sen çok iyi bir annesin canım

sağol emel...düşe kalka büyüyecekler haklısın...çok yoruyor sabrım tükeniyor bazen işte...yürümeye başlayalı huyu suyu iyice değişti

balım geçmiş olsun,geçen bır tanıdığım demiştı çocuk olunca karı koca kavgası başlar die,çok doğru bazı anlarda birbirimizi suçluoruz,yeme problemı ara ara çıkıo demekki,berrak bile herşeyı yiyen kız bu ara doğru düzgün yemıo,kırk takla atıoz bıkaç kaşık yesın dıe,dun mesela kahvaltı dışında bişey yemedı emdı arada

yakinda dis gelir meraklanma canim istahsizlik yapiyor hemen

ewet derya 2 tanesi yeni çıkıo bizim daha sanırım diğerlerde gelicek yakında inşallah ondandır

herkesler yaprak dökümünde sanırım ben artık izleyemiyorum o diziyi cem de öldü

içim kararıyor her bölümmm
eşim yok kerem uyuyorken sizin bayramını kutlayayım dedim
bayramınız şimdiden kutlu olsun arkadaşlarım
ağız tadıyla güzel bir bayram geçirirsiniz umarım sevdiklerinizle..
yarım bayram temizliğim var tam gün gelecek samoş
cam perde köşe bucak ..giremem
ertesi günde bayram oğluşumla ikinci bayramımız :)
evde olcaz arkadaşlarımız gelecek
güzel geçer umarım
hepimizinnnn

iyi akşmlr.. Çocukları diş çok etkiliyor. Aybüke de dün hastalıktan dolayı hiçbirşey yemedi. Bütün gün su içerek durdu.
Halıyı silecektim ama eriniyorum... Aybüke uyumuşken ben de uyusam iyi olacak...

Bu arada faceyi kapatacağım...

günaydın kızlar

şu an kanal d de doktorumda çocuk doktoru (pediatrik nörolog) var çocuklarda başarıyı anlatıyor çok güzel tavsiye ederim

Günaydın hanımlar..

komşum benim yerimede izlermisin sonra bize anlatırsın :)
döndünmü sen evine..

saol başakçım saol,
walla güzeldir herhalde kitap daha okuyamadımki

duygu nbr canım,maşallah tam yürüo demekki nil,nasıl emeklemesinden dahamı zor oluo yürürken peşinden koşmak?
meraba canım:))
kitabı ben de aldım ama daha bakamadım bile..
valla yürümesi çok hızlı değil öle koştur koştur ama dışarda hep yürümek istio ben de peşinden iki büklüm bi de pıt düşünce emeklio evde gibi ,tabi leş gibi oluolaelaelaelaelae
heheeh balık-rakı:kedi:
ya ben de kutlamadım öğretmenler gününüzü arkadaşlar:çok üzgünüm:
bayramınızı şimdiden kutluorum giremem heralde 2hafta kadar annemdeyim hepnize ii bayramlar naz da ellerinizden öpüomuş:)
ah kuzum ben de öperm naz'ı yanaklarından,ii bayramlar:dance:
canım ben de arada çok bunalıp kendime sonrada kocama sarıorum,eşler bize haber vermeyi tercih edio kendileri susturamazlar die..az kaldı iice büyüdüler artık daha rahat olacağız ama bu arada anneliğini sorgulama sakın,biz çok ii anneleriz:CüvCüv:a.s.
yemek bizde de yok hiç bişi diyememklava:
kolay gelsin canım ,ii bayramlar dilerissa.s
günaydın kızlar

şu an kanal d de doktorumda çocuk doktoru (pediatrik nörolog) var çocuklarda başarıyı anlatıyor çok güzel tavsiye ederim

ben de beğeniorum o kadınıa.s

günaydınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bayrama kaçanlara biz de ii bayramlar diliorus,nilim de ellerinizden öpüooa.s.

ben de öpüyorum nil cadısını :)

balımcım geçmiş olsun ,çocuk bu düşecek kalkacak bunun için birbirinizi kırmaya değermi
erkeklerdene çok şey beklemeyin..beklentiniz ne kadar az olursa o kadar mutlu olurdunuz :)

slm arkadaşalr.

inş herkes iyidir. ben çok hastalandım üşütmüşüm bi kaçgün çekdim hayla d açekiyorum, mirayda yeni yeni öksürmeye başaldı inş ateş falan yapmaz.

montesori filizmi hamile çok merak ettim :)) geçmişe bakamadım.
işden ayrılınca iyi biyer bıuulamazsam bende yaparım miray büyütür kardeşini :))

herkese şimdiden iyi bayramlar didlerim

duygu nile maşşallah.

günaydın herkese

linay haklısın ama çocuk söz konusu olunca aynı şeyi düşünemiyorum...ilgilensin baksın istiyorum..

bugün eymen bayram traşı olacak...bayramlık almaya gideceğim...benimde kuaföre gitmem lazım...saçlarımı boyatmak istiyorum ama hangi renk gider iyice kararsızım..doğal rengi daha güzel duruyor gibi geliyor ama değişiklikte istiyorum kafamçokkarıştı

ee gölge attr o zaman hem doğala yakın oluyo tabi sen bilirsin..

traş olmak mı. ay benim oğlanın saçı daha yeni çıkıyo görenler hala kabak diyo çocuuuma..

tünaydın hanımlar nasılsınız??
ben 1 haftadır bel ağrısı çekiyorum nie anlayamadım deli gibi ağrıyo...
geçmiş olsun cnm..bu arada sende bebek istiyomuşun hayırlısı olsun..inş bekletmez sizi..
çok geçmiş olsun cnm
kardeşim domuz gribi olmuş
inş cabuk atlatır
tüm ikazlarımıza rağmen girip çıkmaadğı delik olmayınca beklenen sonuç
gamsız tasasız gençlik işte
annemlerle bi hafta görüşemiycem :;((
tüh keşke biraz daha dikkatli olsaymış ama gençler farkına varmıyolar bazı şeylerin..allah acil şifa versin..
Cnm çok geçmiş olsun kardeşine.Allah acil şifalar versin..

Kızlar bu arada katı meyve sıkacağı kullanan varmı. Almayı düşünüyorum bu sıralar. Ama çok kullanılmıyor diyolar doğrumu??
bende var çokta büyük değil ben mennunum...çok güzel oluyo karışık sıkınca..
ii bayramlar cnm bende szi öpüyrm..
geçmş olsun cnm sıkma canını erkekler böle suçu bizlere atmaya bayılırlar..bende elvini ilk defa yataktan düşürdüm bugün çok korktum ama olan oldu artık..inş eymenin iştahıd düzelir ya..
dişler zorluyo herhalde cnm...bende kutladım öğretmenler gününü ama görmemişsin neyse tekrar kutluyrm cnm
ayy kıyamam ona ben inş düzelir iştahı:..neden kapatıyosun bişi mi oldu??
bende izlemiyrm artık iice saçmaladılar eskiden ne güzeldi..sizinde bayramınız kutlu olsun..ii bayramlar..
geçmiş olsun cnm..inş ateş olmaz..ateş mahvedio bebişleri..evet cnm filiz hamile..
ii bayramlar sizede..

kızlar herkesin bayramı mübarek olsun büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim allah hepimize daha nice bayramlar nasip etsin inş..

yürüyen bebişlere hayırlı olsun düşmeden yürüsünler inş..elvinde başladı biraz biraz..

çağan(inaysa) nasıl oldu acaba?

herkese ii bayramlar...işler beni beklio...görüşmek dileyiğle kendinize ve bebişlere ii bakına.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…