bayramınızı şimdiden kutluorum giremem heralde 2hafta kadar annemdeyim hepnize ii bayramlar naz da ellerinizden öpüomuş:)
canim gecmis olsun hic bi yerde hata yapmadin sen cocuklar düse kalka büyüyecekler kendini ve esini suclama insan gözü gibi bakiyor bi anlik bisey kimse istemez cocuguna bisey olmasin diye ama olmus bu senin yada esinin hatasi degil üzme kendini gecen bizimkiside tutunup kalkip televizyon dolabinda yürürken orta masayida yana cekmistim rahat dolansin diye oda ayni sekilde masaya carpti ve uzun cizgi seklinde morluk olustu ben de cok korktum ama bu bizim kotü anne oldumuzu göstermez
balım geçmiş olsun,geçen bır tanıdığım demiştı çocuk olunca karı koca kavgası başlar die,çok doğru bazı anlarda birbirimizi suçluoruz,yeme problemı ara ara çıkıo demekki,berrak bile herşeyı yiyen kız bu ara doğru düzgün yemıo,kırk takla atıoz bıkaç kaşık yesın dıe,dun mesela kahvaltı dışında bişey yemedı emdı arada
meraba canım:))saol başakçım saol,
walla güzeldir herhalde kitap daha okuyamadımki
duygu nbr canım,maşallah tam yürüo demekki nil,nasıl emeklemesinden dahamı zor oluo yürürken peşinden koşmak?
heheeh balık-rakı:kedi:naber kızlar ?
duygu ne hazırlıyorsunuz bakalım akşama :)
komşum döndünmü annenden?
esra öğretmenler gününüz kutlu olsun geçmiş oldu ama :)
tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun..
ah kuzum ben de öperm naz'ı yanaklarından,ii bayramlar:dance:bayramınızı şimdiden kutluorum giremem heralde 2hafta kadar annemdeyim hepnize ii bayramlar naz da ellerinizden öpüomuş:)
canım ben de arada çok bunalıp kendime sonrada kocama sarıorum,eşler bize haber vermeyi tercih edio kendileri susturamazlar die..az kaldı iice büyüdüler artık daha rahat olacağız ama bu arada anneliğini sorgulama sakın,biz çok ii anneleriz:CüvCüv:a.s.iyi akşamlar
biraz içimi dökmeye geldim..bugün eymen sabah kendi yatağından düştü..sol tarafı morardı..sütünü hazırlamay gitmiştim eymende ağlıyor eşimin haberi olur diye gittim..geçte olsa haberi oldu bana sesleniyor..yanıma geldi nerdesin diye o sırada gürültü koşturduk eymen yerde..tabi ardından bir kavga...bana demiş battaniyenin üzerine çıkıp düşer diye..eee o zamn sende beni aramay ageleceğine çocuğu alıp avutsaydın düşmezdi dedim...o zaman bundan sonra üzerine hiç bişey örtmüyorum öyle yatsın dedim...yani ikimizde birbirimiz suçladık...ama suç onda benim yanıma geleceğine çocuğu yatağından alsaydı haksızmıyım ama...neyse avuttuk oynuyordu birde kapıda düştü sol tarafı kapıya çarptı çizgi şeklinde yine bir morluk oluştu..sol tarafından kalkmak bu olsa gerek...
yine birşey yemiyor öğürüyor...tek yediği pirinç unu ve bebe bisküvisi...bugün çorba içsin diye hiç birşey vermedim ama boşa...yine yemedi...ben nerde hata yaptım bu çocuk neden böyle ya...artık sinirlerim bozuldu iyice...
kolay gelsin canım ,ii bayramlar dilerissa.sherkesler yaprak dökümünde sanırım ben artık izleyemiyorum o diziyi cem de öldü
içim kararıyor her bölümmm
eşim yok kerem uyuyorken sizin bayramını kutlayayım dedim
bayramınız şimdiden kutlu olsun arkadaşlarım
ağız tadıyla güzel bir bayram geçirirsiniz umarım sevdiklerinizle..
yarım bayram temizliğim var tam gün gelecek samoş
cam perde köşe bucak ..giremem
ertesi günde bayram oğluşumla ikinci bayramımız :)
evde olcaz arkadaşlarımız gelecek
güzel geçer umarım
hepimizinnnn
günaydın kızlar
şu an kanal d de doktorumda çocuk doktoru (pediatrik nörolog) var çocuklarda başarıyı anlatıyor çok güzel tavsiye ederim
geçmiş olsun cnm..bu arada sende bebek istiyomuşun hayırlısı olsun..inş bekletmez sizi..tünaydın hanımlar nasılsınız??
ben 1 haftadır bel ağrısı çekiyorum nie anlayamadım deli gibi ağrıyo...
çok geçmiş olsun cnmslm hanımlar... Teşekkür ediyorum hepinize. Çok şükür bugün ateşi yükselmedi sabah 37,5 oldu bir ara sonra 37 yi geçmedi.. Öğlende beraber yattık kuzumla iki saat uyuduk:) Ama buseferde babamız hastaymış. Sırayla geçiriyoruz hastalığı. önce ben , kızım, babası
tüh keşke biraz daha dikkatli olsaymış ama gençler farkına varmıyolar bazı şeylerin..allah acil şifa versin..kardeşim domuz gribi olmuş
inş cabuk atlatır
tüm ikazlarımıza rağmen girip çıkmaadğı delik olmayınca beklenen sonuç
gamsız tasasız gençlik işte
annemlerle bi hafta görüşemiycem :;((
bende var çokta büyük değil ben mennunum...çok güzel oluyo karışık sıkınca..Cnm çok geçmiş olsun kardeşine.Allah acil şifalar versin..
Kızlar bu arada katı meyve sıkacağı kullanan varmı. Almayı düşünüyorum bu sıralar. Ama çok kullanılmıyor diyolar doğrumu??
ii bayramlar cnm bende szi öpüyrm..bayramınızı şimdiden kutluorum giremem heralde 2hafta kadar annemdeyim hepnize ii bayramlar naz da ellerinizden öpüomuş:)
geçmş olsun cnm sıkma canını erkekler böle suçu bizlere atmaya bayılırlar..bende elvini ilk defa yataktan düşürdüm bugün çok korktum ama olan oldu artık..inş eymenin iştahıd düzelir ya..iyi akşamlar
biraz içimi dökmeye geldim..bugün eymen sabah kendi yatağından düştü..sol tarafı morardı..sütünü hazırlamay gitmiştim eymende ağlıyor eşimin haberi olur diye gittim..geçte olsa haberi oldu bana sesleniyor..yanıma geldi nerdesin diye o sırada gürültü koşturduk eymen yerde..tabi ardından bir kavga...bana demiş battaniyenin üzerine çıkıp düşer diye..eee o zamn sende beni aramay ageleceğine çocuğu alıp avutsaydın düşmezdi dedim...o zaman bundan sonra üzerine hiç bişey örtmüyorum öyle yatsın dedim...yani ikimizde birbirimiz suçladık...ama suç onda benim yanıma geleceğine çocuğu yatağından alsaydı haksızmıyım ama...neyse avuttuk oynuyordu birde kapıda düştü sol tarafı kapıya çarptı çizgi şeklinde yine bir morluk oluştu..sol tarafından kalkmak bu olsa gerek...
yine birşey yemiyor öğürüyor...tek yediği pirinç unu ve bebe bisküvisi...bugün çorba içsin diye hiç birşey vermedim ama boşa...yine yemedi...ben nerde hata yaptım bu çocuk neden böyle ya...artık sinirlerim bozuldu iyice...
dişler zorluyo herhalde cnm...bende kutladım öğretmenler gününü ama görmemişsin neyse tekrar kutluyrm cnmbalım geçmiş olsun,geçen bır tanıdığım demiştı çocuk olunca karı koca kavgası başlar die,çok doğru bazı anlarda birbirimizi suçluoruz,yeme problemı ara ara çıkıo demekki,berrak bile herşeyı yiyen kız bu ara doğru düzgün yemıo,kırk takla atıoz bıkaç kaşık yesın dıe,dun mesela kahvaltı dışında bişey yemedı emdı arada
ayy kıyamam ona ben inş düzelir iştahı:..neden kapatıyosun bişi mi oldu??iyi akşmlr.. Çocukları diş çok etkiliyor. Aybüke de dün hastalıktan dolayı hiçbirşey yemedi. Bütün gün su içerek durdu.
Halıyı silecektim ama eriniyorum... Aybüke uyumuşken ben de uyusam iyi olacak...
Bu arada faceyi kapatacağım...
bende izlemiyrm artık iice saçmaladılar eskiden ne güzeldi..sizinde bayramınız kutlu olsun..ii bayramlar..herkesler yaprak dökümünde sanırım ben artık izleyemiyorum o diziyi cem de öldü
içim kararıyor her bölümmm
eşim yok kerem uyuyorken sizin bayramını kutlayayım dedim
bayramınız şimdiden kutlu olsun arkadaşlarım
ağız tadıyla güzel bir bayram geçirirsiniz umarım sevdiklerinizle..
yarım bayram temizliğim var tam gün gelecek samoş
cam perde köşe bucak ..giremem
ertesi günde bayram oğluşumla ikinci bayramımız :)
evde olcaz arkadaşlarımız gelecek
güzel geçer umarım
hepimizinnnn
geçmiş olsun cnm..inş ateş olmaz..ateş mahvedio bebişleri..evet cnm filiz hamile..slm arkadaşalr.
inş herkes iyidir. ben çok hastalandım üşütmüşüm bi kaçgün çekdim hayla d açekiyorum, mirayda yeni yeni öksürmeye başaldı inş ateş falan yapmaz.
montesori filizmi hamile çok merak ettim :)) geçmişe bakamadım.
işden ayrılınca iyi biyer bıuulamazsam bende yaparım miray büyütür kardeşini :))
herkese şimdiden iyi bayramlar didlerim
duygu nile maşşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?