Canım şimdiden kasma kendini o kadar.Birbirleriyle anlaşan iki kardeş olacaklardır onlar zamanla.Ne demek o metişimle 8 aylık balayı.Sonuçta iki krdeş olunca seni bile almazlar bir süre sonra arlarına.İlk başlarda bebeişle ilgilendiğin için kendini suçlarsın ama düzen daha çok metine göre olur zaten sen istemesende.:))))kızlar iyi dilekleriniz için cok ama coooook tesekkürederim:ecrin_bebek:metiş e 10 ay ugrastıktan sonra hamile kaldım planlamalarımıza göre 2011 ocak yada subat annesi olmak istiyodum biz kocişle bunları düşünürken bizim küçük mercimek coktan tahtına kurulmus bilekaydirigubbakcemile3insallah metiş i ihmal etmem onun vicdan azabını yasamam hep ay bir yürüse sunu da yapsam bunu da yapsam diyodum süpriz oldu bizim için mutluyum kısmetse haziran sonu yada temmuz bası dogum olucak olumsuz seyler düşünüp 8 ayımı karartmak istemiyorum allah kolaylıgını verir diye düşünüyorum tabi ki zor olucak ama bunu sonra düşünürüm şimdi metinle 8 aylık bir balayındayız:içelim:cok karısık karmasıgım gamyoncuiremsuneyse cok öptüm ben sizleri.....
Bu aşı olayı iyice sorun oldu herkes için yaaaa.Dr.lar bile ne yapaccaklarını şaşırmışlar baksana.Iyi aksamlar filiz tebrikler canim iyi cesaret ben hayalini bile kuramiyorum
Bugun dr konustuk domuz gribini herzaman asi taraftari oldum ama bu asi yenii ve Ezgi cok kucuk birsey diyemiyorum dedi drlar bile karasiz nee bicim Is yaa
Fakultedeki hocalar kucuk bebege sicak bakmiyor dedi
Gözün aydın tuğba, atlatmışsınız canım.Çok sevindim.Bizimde burun akıntımız ve öksürüğümüz var biraz.Ateş filan yapmadı ama insan çok üzülüyor onları öyle görünce.Günaydınnn... Ateşli geçen iki günün sonunda sakin bir gece geçirdik aybükemle... Ateşi çıkmadı çok şükür. Şimdi de kendi kendine oynuyor oyuncaklarıyla... Yedi de kalktık bugün. Normalde 9:30 a kadar uyurduk.Akşam dokuzda yatmıştı o yüzden erken kalktı sanırım... iyi olsunlarda ben erken kalkmaya razıyım
EEEEE, hayatım son zamanlarda sürekli temizlik yaptın, üşütmüş olabilirsin.Hem ev işleri hem bebek hemde aile içindekilrin işleri yorulmuşsundur dopğal olarak.Geçmiş olsun.tünaydın hanımlar nasılsınız??
ben 1 haftadır bel ağrısı çekiyorum nie anlayamadım deli gibi ağrıyo...
Ben kullanıyorum canım , kış gelince her sabah elma, portakal, havuç, vb. meyvaları sıkıp içiyoruz, memnunum.Cnm çok geçmiş olsun kardeşine.Allah acil şifalar versin..
Kızlar bu arada katı meyve sıkacağı kullanan varmı. Almayı düşünüyorum bu sıralar. Ama çok kullanılmıyor diyolar doğrumu??
Egehanda 4-5 adım atıyor, tam kendine güveni gelmedi daha ama o yüzden tek elimizden tutup topa ayak vurmayı çok seviyor.Merhaba Ocak anneleri
Bende Mart annelerindendim ama oğlum 7 Şubatta geldi. Şubat annesi oldum.
Merak ettim Ocak annelerinin bebeklerinden yürüyen var mı?
Cvp verirken alıntı yaparak cevap verirseniz sonra cvp.ları kolay bulurum
Saglıklar dılerım
Oooo maşallah berrak hanıma, koca dötünü kaldırıp sıralamaya başlamış:)))ii canım şükür berrakta,
,ege gibi sıralıo dolaşıo heryerde,bakalım doğumgününe kadar yürür belki
berrakta çok sinirli hareketler yapıo bi görsen tepinio kendıne bize vuruokafamçokkarıştı
Üzülme hayatım, kızma da ne kendine ne de eşine.Olacak bunlar.Yapılacak birşey yok.Ne kadar dikkat edersen et olabiliyor.iyi akşamlar
biraz içimi dökmeye geldim..bugün eymen sabah kendi yatağından düştü..sol tarafı morardı..sütünü hazırlamay gitmiştim eymende ağlıyor eşimin haberi olur diye gittim..geçte olsa haberi oldu bana sesleniyor..yanıma geldi nerdesin diye o sırada gürültü koşturduk eymen yerde..tabi ardından bir kavga...bana demiş battaniyenin üzerine çıkıp düşer diye..eee o zamn sende beni aramay ageleceğine çocuğu alıp avutsaydın düşmezdi dedim...o zaman bundan sonra üzerine hiç bişey örtmüyorum öyle yatsın dedim...yani ikimizde birbirimiz suçladık...ama suç onda benim yanıma geleceğine çocuğu yatağından alsaydı haksızmıyım ama...neyse avuttuk oynuyordu birde kapıda düştü sol tarafı kapıya çarptı çizgi şeklinde yine bir morluk oluştu..sol tarafından kalkmak bu olsa gerek...
yine birşey yemiyor öğürüyor...tek yediği pirinç unu ve bebe bisküvisi...bugün çorba içsin diye hiç birşey vermedim ama boşa...yine yemedi...ben nerde hata yaptım bu çocuk neden böyle ya...artık sinirlerim bozuldu iyice...
Gözün aydın tuğba:))))))kızım anneeee dedi:))))
Sağol aylincim.Meralcim kötü olmuş sizin için,hazırlanıpta yolda kalmak..Neyse yavrucun iyi olsunda..
kardeşine de çok geçmiş olsun..
Tuğba gözünaydın :)
Herkese sağlıklı mutlu huzurlu geçireceğimiz güzel bayramlar diliyorum..
Bizde bütün kardeşler bayram sabahı annemde toplanıp baba evinde son kez bayram sabahı
kahvaltısı yapacağız..Çünkü artık evimiz olmayacak yıkılacak..çok hüzünlü bir durum aslında..neyse..
bu akşamdan da kayınvalideye gideceğiz..
merhabalar arkadaşlar geçmişi okuyamdımn umarım herkes iyidir çağan daha iyi şükür arada öküsürüyor ama çok fazla değil işallah oda geçer bir an önce buarada hastalıktanmı artık dişlermi çıkıcak çağanın huyu suyu yemsi içmesi herseyi değişti ştahsız olan oğlum artık sınırları zorlayıp sadece 100 cc mama ile akşamı ediyor bizra zorlayıp yedirsem çıkarıyor hemen günde üç beşkere üst değiştiriyorum valla buarada çok istememe rağmen bayram için evime gidemedim malum çağan hasta göze alamadım yolları aman iyi olsunda evde kalalım dedik ama çokta bunaldım o ayrı mesele
neyse ben şimdiden hepin,izin bayramını kutluyorum ağzıznızın tadı bozulmasın hayırlı bayramlar sevdiklerinizle kuzularınızla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?