2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fazilet bende yeni boyadım kavhe köpüğüne...görenler beğendi nasıl istiyosun ki?*

Canım şimdiden kasma kendini o kadar.Birbirleriyle anlaşan iki kardeş olacaklardır onlar zamanla.Ne demek o metişimle 8 aylık balayı.Sonuçta iki krdeş olunca seni bile almazlar bir süre sonra arlarına.İlk başlarda bebeişle ilgilendiğin için kendini suçlarsın ama düzen daha çok metine göre olur zaten sen istemesende.:))))

Bu aşı olayı iyice sorun oldu herkes için yaaaa.Dr.lar bile ne yapaccaklarını şaşırmışlar baksana.

Gözün aydın tuğba, atlatmışsınız canım.Çok sevindim.Bizimde burun akıntımız ve öksürüğümüz var biraz.Ateş filan yapmadı ama insan çok üzülüyor onları öyle görünce.

tünaydın hanımlar nasılsınız??
ben 1 haftadır bel ağrısı çekiyorum nie anlayamadım deli gibi ağrıyo...
EEEEE, hayatım son zamanlarda sürekli temizlik yaptın, üşütmüş olabilirsin.Hem ev işleri hem bebek hemde aile içindekilrin işleri yorulmuşsundur dopğal olarak.Geçmiş olsun.

Cnm çok geçmiş olsun kardeşine.Allah acil şifalar versin..

Kızlar bu arada katı meyve sıkacağı kullanan varmı. Almayı düşünüyorum bu sıralar. Ama çok kullanılmıyor diyolar doğrumu??
Ben kullanıyorum canım , kış gelince her sabah elma, portakal, havuç, vb. meyvaları sıkıp içiyoruz, memnunum.

Egehanda 4-5 adım atıyor, tam kendine güveni gelmedi daha ama o yüzden tek elimizden tutup topa ayak vurmayı çok seviyor.

Oooo maşallah berrak hanıma, koca dötünü kaldırıp sıralamaya başlamış:)))
Ocak bebişlerinden kaynaklanıyor sanırım bu sinir güzelim.Egehanda bir şeye kızınca ya ısırmaya çalışıyor bizi, ya da kendini yere atıp, kollarının üzerine başını koyup ağlamaya başlıyor.

Üzülme hayatım, kızma da ne kendine ne de eşine.Olacak bunlar.Yapılacak birşey yok.Ne kadar dikkat edersen et olabiliyor.

Aslında daha önce alıntı yapıp bir sürü şey yazmıştım, ama sağolsun sayfa açılmadı.Tekrar yazmak zorunda kaldım:))))

HERKESİN KURBAN BAYRAMINI KUTLARIM.NİCE MUTLU BAYRAMLAR GEÇİRİRSİNİZ İNŞALLAH BEBİŞLEİRNİZLE VE AİLENİZLE.

Bizde bugün izmire gidecektik.Ama kızkardeşimiz kızında dün akşam kırmızı döküntüler başlamış, bu gün sağlık ocağında ne olduğunu anlayamamışlar ama 6. hastalık olabilir demişler.O yüzden ben gitmeyeceğim.Eşim annemi ve büyük oğlanı alıp gidecek.Bayram sabahı ben ve küçük oğlum yanlız başımıza kalacağız gamyoncuiremsu
Bütün eşyalarıda hazırlamıştım, bugüne sadece ufak tefek son anda konulması gerekenler kalmıştı.Neyse neye niyet, neye kısmet diye buna diyorlar işte kafamçokkarıştı

slm hanımlar...

burcu valla /face beni aştı... ben girmicem artık.ablama devrediyorum.. bendeki kayıtlıları sileceğim ablam kendi arkadaşlarıyla görüşecek... yoksa işin içinde çıkamam....

kızım anneeee dedi:))))

kızlar dün eşimin direksiyon hocası eşime bişey anlatmış. çok korktum ben iyice... komşusunun çocuğu yataktan düşmüş, birşey olmadı diye doktora felanda götürmemişler. aradan zaman geçtikçe çocukta sıkıntı olduğunu, gelişiminin normal olmadfığını görmüşler. hemen doktora götürmüşler tabi.. doktor siz bu çocuğu buzamana kadar niye getirmediniz, biz birşey yapamayız deyip kayseriye sevk etmiş. çocuğun beynindeki hücrelerin %50 si düştüğünde zarar gördüğünden ve tedavi edilmediğinde ölmüş... çocuk şuan zeka özürlü... Allah şifa versin inş.. eşim zaten bu konuda süre kli beni uyarıyordu, artık yanımda yatırmamıda istemiyor... sabahları benden önce uyanıyor...

Son düzenleme:
Meralcim kötü olmuş sizin için,hazırlanıpta yolda kalmak..Neyse yavrucun iyi olsunda..
kardeşine de çok geçmiş olsun..

Tuğba gözünaydın :)

Herkese sağlıklı mutlu huzurlu geçireceğimiz güzel bayramlar diliyorum..

Bizde bütün kardeşler bayram sabahı annemde toplanıp baba evinde son kez bayram sabahı
kahvaltısı yapacağız..Çünkü artık evimiz olmayacak yıkılacak..çok hüzünlü bir durum aslında..neyse..
bu akşamdan da kayınvalideye gideceğiz..

Meralcim kötü olmuş sizin için,hazırlanıpta yolda kalmak..Neyse yavrucun iyi olsunda..
kardeşine de çok geçmiş olsun..

Tuğba gözünaydın :)
Sağol aylincim.
Evet canım bir taraftan kötü oldu, ama bir taraftanda iyi oldu.Egehanın burnu akıyordu, birazda üksürüğü var. O yüzden gitsem mi gitmesem mi diyordum, ama annemi kırıpta ben gitmeyeceğimde diyememiştim:))) O yüzden iyi oldu.Gezmeyi çok severim, o bakımdan da kötü oldu:)))))

Çok hüzünlü bence de , ne anılar vardır orada şimdi.Hayırlısı olsun ama.

merhabalar arkadaşlar geçmişi okuyamdımn umarım herkes iyidir çağan daha iyi şükür arada öküsürüyor ama çok fazla değil işallah oda geçer bir an önce buarada hastalıktanmı artık dişlermi çıkıcak çağanın huyu suyu yemsi içmesi herseyi değişti ştahsız olan oğlum artık sınırları zorlayıp sadece 100 cc mama ile akşamı ediyor bizra zorlayıp yedirsem çıkarıyor hemen günde üç beşkere üst değiştiriyorum valla buarada çok istememe rağmen bayram için evime gidemedim malum çağan hasta göze alamadım yolları aman iyi olsunda evde kalalım dedik ama çokta bunaldım o ayrı mesele
neyse ben şimdiden hepin,izin bayramını kutluyorum ağzıznızın tadı bozulmasın hayırlı bayramlar sevdiklerinizle kuzularınızla

selamlar herkese,
bugun 3 ders erkenden ewdeyım

biz bayramlıklarımızı geçen hafta hallettik ana kız,saçımada balyaj attırdım kendime geldim walla tavsiye ederim,bugunde manikür pedikür işini halledicem ,temizlık yapmıorum bu sefer ewde olmıycaz nasılsa,

burcucum gördüm mesajını nq yapmıştım ama çıkmamış sanıırm
meral izmire gelsen yine belki fırsat bulup görüşürdük:))

hemşom geçmiş olsun çağana umarım kolay atlatır,geçen hafta berrakta hafif nezle olmuştu çabuk geçti şükür,bizdede aynı dert war dişten dolayı doğru dürüst yemıo,sanada hayırlı bayramlar canım eşinle çocuğunla...

herkesin tekrar bayramını kutlarım..
bende gidiyorum eve..hazırlık yapalım..
hoşçakalın mutlu kalın :)

Geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce atlşatırsınız.Seninde bayramın kutlu olsun bu arada.Evde kalanlar olarak evimizde kutlarız bayramımızı artıkın:))))

kıslar ilk arabam alan varmı aranızda bugün almak istiyorum ben alışverişe çıkınca fiyatı acaip ucuzlamış varmı kullananan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…