Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehhe kötüyüm :)))zorla öptürdüm ben de canım zati,ver anacım elini öpiim diyen olmadıkaydirigubbakcemile3Duygu çok kötüsün, kim bilir ne umutlarla elini öptü nil... Ayy bizimki mişyarları versek öpmez.. kendi içinden gelecek:)
tekrardan herkesin bayramını kutluyorum R abbim sevdiklerimizle nice bayramlar geçirmemeiz nasip etsin
bende sabah sabah evi toparladım oğlumda hiç üzmedi beni biri falan gelirse ev temiz olsun bari dedik bu çamaşır derdibizdede var valla iki günde bir makina çalışıyor biri yıkanıp kuruyuncaya kadr baka bir makine çıkıyopr üstüne tabi ütü olayı bitmez bu v işleri aman olduğu kadar artık napalım :))
Tükkanı açmak bana nasip oldu bu bayram sabahında.Tabii evde kimsecikler olmayınca egeyide uyutunca yapacak bişi kalmadı:))))
Herkese günaydın ve iyi bayramlar.
ahh canım ii bayramlar size,biz varız sıkılma,ben de yalnızım bi ara çıkacağım soona evdeyimopuyorumnanaktan
hadin kaçıorum şimdilikopuyorumnanaktan
ay yerim ben onun agzini büyümüste annesinin elinimi öpermis ama anneside ayip etmis eline azda olsa parasini verseydin annesi :ecrin_bebek:ii bayramlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben de eşimi işe gönderip evi topladım azcık,gelen giden olursa vay halime yani!!:))çamaşır bizde de dert be kızlar biri bitmeden diğeri doluo(
neys bu sabah nil'e elimi öptürdüm ama harçlık vermedimne kötüyüm di mikaydirigubbakcemile3
bebeklerimizi gözlerinden,annelerini yanaklarından öpüorumopuyorumnanaktan
elimizi kim öpecek anacuğum. aybüke iki saattir uyuyordu ama uyandı![]()
hehhe kötüyüm :)))zorla öptürdüm ben de canım zati,ver anacım elini öpiim diyen olmadıkaydirigubbakcemile3
ah canım yapmışsındır sen evini miss gibim,aferin çağanıma daii di mi incicim şimdik?
ii gezmelerhihoyyytİyi günler. Duygu bizde henüz evdeyiz. Aybüke uyanınca bi kaç yere uğrayacağız..
ah canım umarım artık ii olur ablanız:a015:slm kızlar bayramınız mübarek olsun :ecrin_bebek:biraz buruk bir bayram ablamız hala yogunbakımda:çok üzgünüm:insallah bu ondan ayrı gecirdigimiz son bayramdır sizler nasılsınız dün sadece anneme gittik metiş e haika bir bayramlık aldım her gören bayıldı küçük adam diye sevdi kuzumu kısmetse öbür bayram dört kişiyiz leylek yola cıktı mucizem geliyor umarım sizlerde iyisinizdir ben kactım hepinizi cok öptüm görüşmek üzere...![]()
selamlar kıslar umarım günleriniz güzel geçiyordur bizde evdeyiz dün biara çağana eşofman faln almaya çıktık bugünde mont aluıcaz bir tane var ama biraz ince geliyor gözüme helede hasta olduktan sonra daha kalın giydirmeye çalışıyorum kalın bir mont alıcaz kuzuma bakalım buarada dün çağan maşallah 5 adım yürüdü birde tek başına koltuğa çıktı şok olduk valla akşam akaşm çoştu oğlum yani
neyse kmslere yok bende çıkayım öptüm hepnizi