Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar bayramınız mübarek olsun :ecrin_bebek:biraz buruk bir bayram ablamız hala yogunbakımda:çok üzgünüm:insallah bu ondan ayrı gecirdigimiz son bayramdır sizler nasılsınız dün sadece anneme gittik metiş e haika bir bayramlık aldım her gören bayıldı küçük adam diye sevdi kuzumu kısmetse öbür bayram dört kişiyiz leylek yola cıktı mucizem geliyor umarım sizlerde iyisinizdir ben kactım hepinizi cok öptüm görüşmek üzere...![]()
topigimi gec görmüşsünkaydirigubbakcemile3heeeeeeeeeee hamişim ......en cesaretli biz cıktık kafamçokkarıştıiyi mi ettik kötü mü bilmem ama eşim cok degişti metişin herseyiyle o ilgileniyo artık onun annesi benim diyoşakkıdıgötü bokluyu da bana gazlıcaklarkötükedihüsoayy valla biri girip cvp yazana kadar çatlıycam.
kız filiz hamişmisin senn??????
topigimi gec görmüşsünkaydirigubbakcemile3heeeeeeeeeee hamişim ......en cesaretli biz cıktık kafamçokkarıştıiyi mi ettik kötü mü bilmem ama eşim cok degişti metişin herseyiyle o ilgileniyo artık onun annesi benim diyoşakkıdıgötü bokluyu da bana gazlıcaklarkötükedihüso
İyi günler hanımlatr.. Aybüke çok kötü öksürmeye başladı.. Ne yapabilirim???