2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydin hanimlar

Meralcim bende hergece uyku tulumu alicam diyorum gidip bakiyorum kalin kalip gibi geliyorlar Ev sicak deyip vazgeciyorum :))

herkese merhaba
umarım hepınız cok ıyısınızdır bız ana ogul grıple cebellesıyoruz
hepınız ıcın ıyı bı hafta sonu dılıyorum ve de cokk cokk opuyorum

Slm sonunda site düzelmiş.

Meral bende uyku tulumu almayı düşünüyorum ama çok kararsızım. acaba onda uyurmu diye..

uzun bir aradan sonra herkese selamlar opuyorumnanaktan

yeşim çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsın inşallah

zeynep başın sağolsun canım mekanı cennet olsun

kız fifoş çok şaşırdım valla sağlıkla kucakla bebişini bu durumu hayal bile edemiyorum Allah kolaylık versin tatlım.

batuhana da aldım ilk arabamı 2 ay falan oluyor en çok oynadığı şey o diyebilirim üstündeki şeylerle oynuyor arada da yürüyor:)

Arkadaşlar üzülerek bişey söylemek istiyorum. Ben facebooku ablama devrediyorum. Eşim artık istemiyor. Ablamda kendi adına açmak yerine bendeki tanımadığı kişileri silip, tanıdık akrabalarla benim sayfamdan görüşecek.

Sevimli ocak bebeklerinin resimlerini arada burdan görmeyi temenni ediyorum. :) Kusura bakmayın, eşimi kırmak istemiyoru:)

selamlar kk açılmış nihayet umarım herlesler iyidir keyifler yerindedir bizde nihayet oğluşun mont işlerini hallettk sıra geldi ayakkabıya onada floda baktım ama inceleyemdik çağan durmadı eve geldik artık haftaya onuda halletmek lazım iyice yürümeye başlamadan
meralim bende alıcaktım ama çağan içinde durmaz diye almadım ceylandan eşofman takımı aldım sizin oralarda varmı mağazası bilmiyorum ama çok kalın asla üşümez ben gece 3 ten sonrada ufo yakıyorum 6 ya kadar 6dada kalorifer yanıyor zaten
bugün temizliğimi yaptım bir yemek kaldı akşama babsı çağanı parka çıkardı bende işlerimi yaptım şimdi uyuyor paşa bende kahve keyfi yapıyorum
neyse öpüyorum hepinizi ay unutmadan özlem kaanada sanada geçmiş olsun kıs hera arada uğrada yaz bişler merak ediyoz koca adam batuhanıda :))

sagolun kizlar
iyiyim suanda gecti gibi
beynim uyusuk sanki sanirim ilaclardan. hala devam ediyorum sali bitecek ama grip
belirtileri gitti. sadece oksuruk arada oluyor defnenin 2 disi daha patladi ben ustten beklerken
onlar alttan geldi yanlis yere krem surmusum. hey Allahim. kizlar ya ben isleri
filan yetistirimeiyorum sanirim depresyona girdim. cok karisigim. ev isleri defne ayy basa cikamiyorum. zaten burda hersey sorun bir peynir bulamadim. simdide sutle yapmaya calisiyorum onuda beceremedim. kesilmedi sut . aglicam sinirden yani. defnye kahvaltida ne yedricem bilemiyorum
misirunu gdo lu diye yediremiyorum irmik pisirip meyva puresiyle yerdi onuda istemiyor artik.
kek yapmistim ama oda hergun olmazki burda mulipa filanda yok ne yapicami sasirdim
depresyondayim bakamiyorum ben bu kiza ustumde sanki tirlar var. sorumluluklarimi yerine getiremiyorum sanirim. yani herkes yaninda biri varken bakmiyor ya bebegine ama
ben hep birine ihtiyac duyuyrum ve kimsede yok cok bocaliyorum.
tirnaklarida zirt pirt uzuyor banyoda yaptiramadim hastatyim diye kac gundur.
zy kizima bakmak zoruma gitmiyor tabikide niye yetisemiyorum anlamiyorum. off cok moralim bozuk cok cok valla sigara icicem simdi
zaten sut vermiyorum. yakayimda rahatlayyaim bari kac yil aradan sonra.

Yesimcim zor guzelim isin ben baska ulkeyi hic dusunemiyorum sen cesaret edip gitmissin demekki guclu kendine guvenen birisin yasadiklarini bizde yasiyoruz arada oluyor boyle lutfen uzulme eminim kizinada cok iyi bakiyorsundur hastaligin gecsin daha kolay gelicek hersey

Nisastayla muhallebi yapsan icine meyve yogurt koyy canim arada biskuviye yap ben oyle yapiyorum tokk tutsyn yumurta yesinn diye

sagol deryacim,
belkide hastaligin etkisi hersye gozumde buyuyor halsizligim tam anlamiyla gecmedi
nisastam yok princ unuyla muhallebi ypip muz koyuyorum icine birde sut gec ogunu olarak
veriyroum.
defne ye bugun hic istedigim gibi bakamadim o yuzden moralimde bozudlu.
sabah bir domatesli pirinc corbasi icti. sonra marketten tavuklu patatesli mama aldik
onu yedi o kdar suttu icmedi. yemegini yaptim kalksin diye bekliyorum uyandirmak istemiyrum ama saatte gec oldu. ay iki ogun yedi bugun sadece moralim bozuldu,

Canim dis cikariyor cani yaniyordur kendinden hesap ett uzulme hic sen cok iyi bir annesin bence

yeşim geçmiş olsun canım. uzun bi aradan sonra seni görmek güzeldi sitede ama hasta olman kötü tabi...

benimde belim kitlendi. yaklaşık 19 aydır uyuyan hastalığım uyandı ve bana neler yapacağını tahmin bile edemiyorum. hamilelikti doğumdu derken kurtuldum bu illetten diyordum ama malesef kurtulmamışım. o bir an kolluyormuş beni yataklara düşürecek. apar topar dr. a gittik. atak geçiriyormuşum ilaç verdi. ben eski ilaçlara başlar emzirmeyi kes der diye çok korktum ama şimdilik öyle bişey demedi.. en azından mayısa kadar daha emzirsem. hem bebişim de çok seviyo emmeyi. en çok onun açısından üzülürüm. eşim bi kadın ayarlamış 1 haftalığına gelip çağana bakacak ama ben rahat duramıyorum ki. yanlarından ayrılmıyorum yatmam lazım ama bakalım. allah beterinden sakınsıın diyorum. çok zor kızlar ya. gece bebiş ağlıyo kalkmam lazım yatakta bırak kalkmayı dönemiyorum bile babamız nöbetçi bi allahın kuluıda değiştirelim nöbeti dememiş onunda acaip morali bozuktu bende mesafe koy artık dedim. böyle işte.. hepinişzi öpüyorum.

haaa uyku tulumu bizde var ama çağan pek sevmiyo. içinde rahat hareket edemiyo ya sinir oluyo normalde 2 ağlıyosa tuluun içindeyken 5 ağlıyo. bende yeleklerinden birini altından şiş takıp uzattıım pantolon şeklinde dümdüz ördüm. ilik açtım tulum gibi serin gecelerde onu giydiriyorum iyi oluyor..

merhaba

geçmişi tama okuyamadım ama

yeşim çok geçmiş olsun sanada...kızına bulaştırmadan atlatmış sayılırsın şükür...

talya başın sağolsun mekanı cennet olsun babanın...

uyku tulumu ben aldım ilk başlarda hiç sevmedi ama şimdi alıştı..benim oğlan bir garip uyuduğu için çok iyi oldu üzerinde örtü durdurmuyordu...

eymende geniz eti ya da burun eti var sanırım...geçmeyn bir hırıltısı var zor nefes alıyor bazen...bayramda kuzenime söyledim hemşire büyük ihtimal dedi çünkü genetik bir hastalıkmış...belki iştahsızlığıda o yüzden olabilirmiş...4 aylıkken kulak burun boğaza çıkmıştım şimdi belli olmaz daha küçük demişti...off herşey problem ya ...yemesi zaten ayrı dert..yemek yedirmek istediğim zaman canı yanıyomuş gibi başlıyor ağlamaya ne yapıcağımızı şaşırdık iyice...sinirlerimin bozuk olduğunun herkes farkında...şimdi kayınvalideye bırakcam bir kaç gün ben bakarım dedi...bakalım yemesi düzelecekmi...ayrıda kalamıcak gibiyim...

herkese merhabalar.umarım herkesin keyfi yerindedir.biz elvinle yine hastayızz...ne olcak halimiz böle bilmem..

zeynepçim allah sabır versin sana ve ailene..başınız sağ olsun..nur içinde yatsın babacığın..

yeşimcim sanada geçmiş olsun..özledik valla seni..gerçekten zor durumdasın allah kolaylık versin..

herkese merhabalar.umarım herkesin keyfi yerindedir.biz elvinle yine hastayızz...ne olcak halimiz böle bilmem..

geçmiş olsun burcu...bu sene benimde kaçıncı grip oluşum yine gribim...eskiden iki yılda grip olurken şimdi yılda iki kere grip olsam svncem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…