2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese merhaba
umarım hepınız cok ıyısınızdır bız ana ogul grıple cebellesıyoruz
hepınız ıcın ıyı bı hafta sonu dılıyorum ve de cokk cokk opuyorum
geçmiş olsun yahu..
güle güle giysin tatlım,ayakkabı flo da ben görememiştim ama işallah bulursunuz siz:))
offf anama anammm yalnızlar tek tek gelio,ilk ben mi başladım demeeett sen mizemuszemuscanım çok normal bu günler depresif olman,hem hastasın,hem kızın dişleri,kötü olunca kötü gidio,ben çözdüm bu işilaelaelaelaelaezor oldu ama:lepi:sakın kendini yıpratma ,bi de yaban ellerdesin ,bugün misafirim vardı ,çek bi kadın bi de kızı..o kadar yalnız ki kadın ,ben gene türkçe konuşulan bi yerdeyim dedim!!kastamonu da 2.kişiymişim ingilizce konuşan,düşün yanikaydirigubbakcemile
şu günler geçsin defnecik azcık daha büyüsün kurslara falan gidersiniz ana kız ohh ne güselopuyorumnanaktan
bi de 2 öğün yedi die bişi olmaz merak etme,benim ki hiç yemio..emzirmiorum da acıksın die:umursamaz:

Herkese merhaba, iyi akşamlar.

gunaydin hanimlar

Meralcim bende hergece uyku tulumu alicam diyorum gidip bakiyorum kalin kalip gibi geliyorlar Ev sicak deyip vazgeciyorum :))
canım, bugün kafaya koymuştum.Aldım:))))
Bu akşam giydirdim, öyle yatırdım.ilk başta biraz büyük gibi olduğu için çekiştirdi ama, uyudu.Bakalım nasıl geçecek gecemiz.Eğer sorun olmazsa çok rahat ederim diye düşünüyorum.

merhaba:))
meralcim nil içine girmio tulumun die hemen yazıorum ve kaçıorum çıldırıoo
Küçük mü geliyor canım, ben oldukça büyük aldım.Boy olarak ideal ama bedeni büyük geliyor.Boyumuz uzun olunca aldığımız kıyafetlerde hep aynı sorunu yaşıyoruz zaten.

Slm sonunda site düzelmiş.

Meral bende uyku tulumu almayı düşünüyorum ama çok kararsızım. acaba onda uyurmu diye..
Şimdilik uyudu canım.İnşallah gecede sorun çıkarmaz.Gece boyunca üzerindeki battaniyesini sürekli açıyordu.Örttüğümde de uyanıp mızıldanıyor sürekli.Belki bu sefer rahat olur.

Hoşgeldin hera.Nerelerdesin güzelim.Senin oğluşun 1 yaşını doldurdu sanırım:)))))))

Önemli, değil canım, buradan devam ederiz konuşmalara.Bende uzun zamandır girmiyorum face'e.Sıkıntı basıyor.Nete girdiğimde bir maillerime bakıyorum bir de kk.ya.Face için zaman kalmıyor zaten.

herkese merhaba
umarım hepınız cok ıyısınızdır bız ana ogul grıple cebellesıyoruz
hepınız ıcın ıyı bı hafta sonu dılıyorum ve de cokk cokk opuyorum
Geçmiş olsun canım, bir an önce atlatın gribinizi:))

Güle güle giysin çağan montunu ve kıyafetlerini.Ben dün lc waikikiden ayakkabı aldım.Spor ayakkabı tarzı.19,90 tl.Artık iyice yürümeye başladı.Bu ayakkabılar hafif olduğu için rahat hareket ediyor.

Canım üzülme hepimiz yaşıyoruz bu tür şeyleri.Hele sen birde tamamen farklı bir yerdesin.Ne ailen var ne de sana yardımcı olabilecek bir arkadaşın.Aradığın yiyecekleri bile bulamıyorsun.Tabii bütün bunlar seni zor duruma sokuyor.Olanakların kısıtlı, yoksa sen kötü bir anne değilsin.İnşallah bir an önce oradaki göreviniz biter türkiyeye dönersiniz.O zmaan rahatlarsın canımcım.

Geçmiş olsunserpilcim.Bir ara benimde belim çok ağrıdı.Yaklaşık 3 ay gibi çektim.Ne yürüyebiliyordum,ne egeyi kaldırabiliyordum.Gece yataktan kalkmak bir yana sağımdan soluma dönemiyordum.Drlarda hiç bir şey bulamadı.kullandığım ilaçlar fayda etmedi.Zaman içinde düzeldi.Şimdi egeyi fazla kaldırmamaya çalışıyorum.Çünkü hemen ağrı yapıyor bira kucağımda tutunca.
Ama çok berbat bir şey.Bütün yaşamını zehir ediyor.İnşallah bir an önce atlatırsın.
Bu arad becerikliymişsin güzelim.Ben egeye bir süveter başladım bayramdan önce, bayramda beyaz gömleğinin üzerine giydireyim diye, ama hala bitmedi:)))))))Sanırım bu kış bitmeyecek:))))))

Geçmiş olsun canım.Belki sana naz yapıyordur, babaannesinde yiyebilir.İnşallah düzelir bir an önce.Egehanda bir kaç gündür normal yediklerinin yarısını yiyor.Elleride sürekli ağzında.Sanırım dişleri çıkıyor.

Merhaba duygucum.Nasılsın canım_?Nil cadısı nasıl_?Uyuynca biraz kendimize zaman ayırıyoruz işte:))))

iyi akşamlar. Kızımla komşuma çay içmeye gitmiştik, biraz lafladık geldik.. Aybükeyle oraya gidince bütün evi topluyor kalkmadanda geri yerleştiriyoruz Benim evde karıştıracak hiçbirşey bulamayınca başka yerde gördüğü herşeyi ellemek oynamak istiyor:)

gece kuslari nasilsiniz Ezgi hanim uyudu da ayaklarimi uzattim bir ohh cektim :))

Kalkar birazdan alir koynumuza yatariz
Tek sorunumuz gece yataginda uyumamasi

Yatagi ayiramadik daha odayi nasil ayiricaz hic bilmiyorum

Cok ugrastik ama uyumuyor bizide uyutmuyor maglesef

yok meralcim 10 gün sonra doğum günü zemuszemus

hamiş monte napıyosun bebişler nasıl :ecrin_bebek:

merhabaopuyorumnanaktan
güsel bi gün dilerim size benimki az önce beter oldu..

Merhaba duygucum.Nasılsın canım_?Nil cadısı nasıl_?Uyuynca biraz kendimize zaman ayırıyoruz işte:))))

yok canım 2 yaş için tulum ama belki farklıdır sizinki,bzim bööle astronot mont gibi,hediye gelmişti denedim ama olmadıCADIARZU
neys ben kaçıorum..

merhaba herkesee
gecmıs olsun dıyen demeyen herkese tesekkur ederım
ayrıca bızım gıbı yorgan dosek yatanlara da bızden kocaman gecmıs olsunnnn acıll sıfalar dılıyorummm

kaanı uyuttuk bızde kocısle keyıf yapıyos yaptım bırer turk kahvesı o gazetesını okuyor ben de nette dolanıyom :)))
allahım hıcbırımızın evınden huzuru mutlulugu eksık etmesın...

selamlar herkese
duygucum meralim teşekkür ederim mont için Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin yavrularmıza meralcim sizin uyku tulumunuzda hayırlı olsun egehan paşa işallah rahat eder onunla
burcucum elvinede sanada geçmiş olsun işallah bir an önce atlatırsınız
serpil snada geçmiş olsun canım çok zordur eminim doğum öncesi ve sonrası benimde kolum ağrıyorduda çapğanı zor alıyordum kucağıma ama el mahkum tabi mecbur yapıyosun çabucak iyileş sende
balımcım geçen bir yazı okudum yürümeye başlayan çocuklar yemekten uzaklaşırmış çünkü ilgilerini çekecek okadar çok şey varki yemek yemek hoşlarına gitmezmiş zorlama bence fazla eymen,i ozmana ters tepiyor dnemeyle emin olunmuştur biara çağanı zorladıkça inatlaşıyodu hi,ç yemiyordu hoş hala iştahsız ama ben rahatım en azından hergün değişik şeyler deniyosundur eminim ama mesla puding falan ver çocuklar sver valla ben arada veriyorum artık dondurma olabilir işallah bir an önce düzelir bu çocukların iştahı ha birde benim opğlum enden başkasınsa asla yemez babsında bile ama bazı çocuklar annede yemese bile bakıcıda falan yiyolar ver bakalım kaynanan da yiyecekmi ondan ayrı kalma ama yemek zamanı kaybol ortalıktan o yedirsin denemeye değer
buarada kıslar kabusum geri dönüyor tahmin edersiniz kaynanamlar geliyor sözde doğum günün geliceklerdi kaçarız diyemidir nedir bu cuma geliceklermiş artık ay sonuna kadar kalırlar of allahım ben kıçımın üstüne oturmaya zaman bulamıyorum birde onlar çıktılar yine bu sabahın köründe tel açmışlar biz cuma geliyoz diye çok eksiklerdiya birde telde diyolarki geçen laf çarpmıştım yüzlerine çağana bişey getirmediler diye uyku seti aldık ona diyolar gülermisin ağlarmısın neyse kafanızı şişirmim bu konuyla zatn konuş konuş bitmez derdim benim
buarada çağan iyice sapıttı dün nerdeyse 10 saat uyumadan durdu meğersem kakişini yapamadığından rahasızmış bu sabah yaptıda rahatladı birde ben mutfakta kahvaltı hazırlarken altına yapmış pijamasını çoraplarını çıkarmış bekliyor beni kuzum ay gül gül öldüm ona büyüdükçe daha bir tatlı oluyolar ya Allah hepisne sağlık sıhhat versin bir arkadaşım var burda kızıda hasta olmuş bayram ziyaretinde çok üzüldüm işallah oda bir an önce iyileşşri

iyi aksamlar hanimlar
ben bugun guzel basladim gune stressiz bir gun ecirdim uzun sureden sonra
outle gittik baya buyuktu hava aldim iyi oldu . italyan bir yer bulduk ve karnimi doyurdum
buda ayrica moral oldu cunku burda disarda dogru durust yiyecek hicbirsey yok
ekmeklerine resmen saldirdim desem abartmis olmam koy ekmegi tadindaydi nasil yaptilarsa artik
hatta kizim icinde corba vardi onu yedirdim buda baya moral oldu bana.
komik gelecek ama bu tur seyler cok onemli hale geldi .
eve geldik dun oeynir yapmaya calistim ama olmadi yogurt mayaladim bende.
defneyede gitmeden mercimek corba yapmistim onu yedirdim gelince.
yarina Allah kerim
Serpilcim cok uzuldum. Ins duzelirsin. dogum yaptigim ilk gunlerde ameliyat yaram yuzunden rahat hareket edemiyordum. cok sinir bozucu bir durum. seni cok iyi anladiyorum
umarim ilaclar ise yarar. bu arada ben tamamen duzeldim

Fazilet sagol canim. Allaha binlerce sukur Defneye bulasmadi.
Allah korusun tum yavrulari.

QUOTE=barcli;10313239]zeynepçim allah sabır versin sana ve ailene..başınız sağ olsun..nur içinde yatsın babacığın..

yeşimcim sanada geçmiş olsun..özledik valla seni..gerçekten zor durumdasın allah kolaylık versin..[/QUOTE]
sagol burcucum , donmeyi dusunuyorum. su kocisi ozlemek olmasa yapacagim
cok sey varda ozlerim diye kipirdayamiyorum. ocak gibi gelirim diyordum ocagada birsey kalmadi. Aslinda donmem benim icin en iyisi.

sagol canim moral verdin. gunler geciyor birsekilde evet.
burda sabrimin yettigi yere kadar kalacagim sonra gelecegim artik. insansiliktan cok bunaliyorum. antisosyal biri haline geldim artik iyice. defne icinde sakincali sonucta hep
beni goruyor cocuk. onunda ihtiyaci var etkilesime.
bu ayda bir gecsin bakicam duruma .

incicim cAllah sanada kolaylik versin.
sinri harbi resmen , takmayay calis. micinida yayana bir sinir oluyorum ki.
zaten cocuklu insanin isi asla bitmiyor yardim edecekleri yerde bide boyle
neyse canim, sabirli olmaya calis yipratma kendini.

AY valla bende tıkandım kaldım şimdi:)))
onca şey okudum aklımı yokluyorum öncelikle elvin burcu sepetçi geçmiş olsun canım özlem sız atlatmışsınız ne güzel darısı diğer hastalarımıza inş.
yeşim moralın bugün daha iyi olmasına sevindim bende dün bi ara moronlaştım ama geçti gerçekten çok zor anne olmak yedi yemedi uyudu uyumadı düştü kalktı aman hasta olmasın ay insan a bazen geliyolarr aksi mümkün değil bende en azından.
incicim montunuz hayırlı olsun cnm güle güle giyin
heraaa tekrardan merhaba!!özlettin kendini neden takılmıyorsun artık bakimm buraya???hımm?
montiş ve sedayı görüyorum merhaba cesur annelerrrrr!!!gününüz güzel geçsin

herkese slm kızlar

duygucum geçmiş olsun cnm sende salonda dinlen kızına kadın bakıyo madem sen sadece gözetim altında tut ama kendini yormayıverki biran önce dinlen toparlan.

yeşimcim çok geçmiş olsun ve Allah kolaylık versin.canım oraya bişiler gönderilemiyormu hani biz en azından
defne için önemli şeleri sana gönderebiliris canım bulamadığın ama gerekliolan eğer olabiliyosa söle elimizden ne gelirse yardımcı olurus.

griip olan kızlar ve bebişler çok geçmiş olsun

özlemcim sanada geçmiş olsun canım.

bayram öncesi bizde geçirdik ailecek önce eşim 4 gün yattı sonra duru 2 gün en son ben 1 gün ama ben kolay atlattım.eşim çok fenaydı duruda iki gün kötüydü neyseki çok uzun süreli olmadı.

bizde haberler bukadar kızlar bebişimd büyümeye devam ediyo 5 aylık oldu nerdeyse ve çok şükür sağlığıda yerinde.

saol canım :)) hepimizin inşallah

filiz naber bebişin nasıl

bebegim iyi keyfi yerinde de annesi hala alısamadı
nbr tugba....
basaaaaaaaaaaaaaak nere gittin guzum...
altı gündür trafik dersi alıyorum 10 derse kısmetse kullancam ama cok zor yaaaaaaaa kullananlar nasıl ögrendiniz bir anlatın hoca iyisin diyo da ben zorlanıyorum düz giderken aynalara bakamıyorum dönüşlerde acık mı alcam dar mı beceremiyorum dar sokaklar kabusum bir de önüme atlayan yayalar var tabii ....
eşime vazgectim akbil neyime yetmiyo dedim o da araba yatnasın kapıda ögren 2. cocuk dogmadan diyo .ötümden ter akıyo walla kullanırken öööööööööööööfffffffffffffffffffffffff ............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…