2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim komşucum evdeyim bir yere gitmedik hep buralardaydık ama fırsat olmadı giremedim oğluşumda iyi Allaha çok şükür , eguş yürüsün sen öyle al arabasını çocuğun :)) bencede gerek yok artık ayağa kalkıp sıralıyorlar çünkü geç kaldık bence almak için

selamlar annişler dün baktım ama yazamadım
zeynepcim başın saolsun canım rabbim mekaını cennet eylesin babanın
yeşimcim geçmiş olsun canım işallah defneye bulaşmaz buarada haberlerde geçiyordu domuz gribi kuş gribi ile birleşmiş eski aşılar geçersizmiş sanırsam tab,i tam detaylı bilmiyuorum R abbim hepimizin evladını korusun buarada çağan önceki gece yanımdan düştü yine yani üç etti düşüsü o gece okadar yorgundumki kollayamadım yavrumu çok züüldüm artık yanımda yatırmama kararı aldım uyumasa bile ayrıca dün çekmeceye elini sıkıştırdı bir postada ona ağladı çok yaramaz oldu artık sürekli mutfağa geçiyor birde bzim salıon mutfak biişik amerikan mutfak denen yapıdan kapıda yok arada çağan sürekli mutfak dolabı makine ne varsa onların peşinde çokta kısıtlamıyorum ama başında bekliyorum sürekli vede çok yoruluyorum halim kalmıyor gecee kadar
ilk arabamı alanlar gle güle kullansın biz şimdi araba pozisyonunda kullanıyoz kendi binip iniyor sürecekmiş ittiriyor falan tabi bir kaç güne anca alıştı salıncak almıştım o ıskartaya çıktı araba varken ona binmek istemiyor artık kararaldık eşimle yaza kadar oyuncak almıcaz ancak kişsel gelişim kitapları falan alıcaz bir iki tane almıştık her gün yarım saat beraber bakıyıruz şekilleri tanıtıyorum artık bazı şeyleri kapıyor sürekli yapınca çağan oyuncaklarnın tümünü tanıyor artık şunu getir deyince getiriyor yeme düzenimiz aynı iştah yok buaralar yine birde günde üç dört defa sulu kaka yapıyor ishal gibi bakalım dr agidicez yine halbuki papates faan sürekli veriyorum ama ya dişler gelicek artk onda yada hastalığı tam atlatamadı işallah önemli bişeyi yoktur bizden haberler kısaca böyle öpüyorum hep,nizi görüşmek üzere [/U]

kızlaaaarr montesori hamilemiiiiiiiiiiiii.....

Anam anam ikinci hamilelikler başladı demek...

İsteyerekmi oldu yoksa şu kazazedelerdenmi acaba:)

slm hanımlar.. kk da mı yoksa bizim nette mi sorun var anlayamadım..

sennur filizi isteyerek hamile kaldı cnm..

Yeşim çok çok geçmiş olsun inş bran önce atlatırsın..

Bende ilk arabamı alma konusunda çok karasızım..

kimseler uğramamış pek bugün,gerçi buraya girmekte dert oldu artık..
Tuğba kk da sorun var sanırım girilmiyor..

Kimse yok sanırım

yeşim çok geçmiş olsun nerden kaptın acaba mikrobu
inşallah yawruna geçmeden atlatırsın

merhaba:))
sanırım düzelmiş kk !!
güzel bi gün olsun işallah:)
yeşimcim çok geçmiş olsun canım..
valla dünden aklımda kalan bişi yok,ha bi de filiz bugün mü gitçekti hastaneye??ayy çok heyecanlı..
opuyorumnanaktan

günaydın.. of ne sıkıntısı var bu kk nın...

İki gece önce iki gün üst üste aybüke uzun uzun uyuyunca uykuları düzene giriyor diye sevinmiştim. bu gece ve önceki gece yanıldığımı anladım. Önceki gece gözleri kapalı bir şekilde ordan oraya gidip durdu. Yatağım her yerinde yattı ama olmadı. Sabahın beşine kadar yatakta dörtdönnü.. bu gecede sürekli uyandı. Hadi önceki gece dokuzda yattı gecede sütüm yetmediğinden aç kaldı uyuyamadı ya bu gece ne demeli. Saat 11:30 da yattı ama yinede uyumadı...

sesler geliyor sanırım kızım geliyor. yazdırmaz bana şimdi bu afacan:)

slm kızlar site sorunlu galiba umarım iyisinizdir...dün bebişi görmeye gittik pıt pıt kalbi atıyodu gercekten hamileymişim inandım sonunda:))belirtim ffilan da yok ya ama görünce bir tuhaf oldum saskınlık gibi metiş de ki kadar heyecanlanmadı gercekten ilkler farklıymıs yada daha yeni bu yollardan gectigim için galiba bebegim 8+4 olmus kocamandı 28 inde elleri ayaklarını daha net görcekmişiz....ööööööööööööfffffffffff bir of ceksem karsı ki daglar yıkılır hangi .ötüme güvendim bilmiyorum öyle ultrasonda filan görünce birden ayyy yapabilir miyim filan oldum yaaaaaaaaaaaa hem metiş hem bebişkafamda kırk tilki var uykularım kacıyo ....babamız havalara ucuyo bu arada kız babasıyım ben diye içine dogmus nerden dogduysa bakalım zaman ne göstercek metiş de hiçbir abilik modu yok bende de annelik elevit ferrum içmem lazım sabahları badem ceviz ,haftada bir somon hiçbiri içimden gelmiyo niye böyle oldum bilmiyorum umarım bu durumdan kurtulurum....
zeynepcim canım benim basın sagolsun eniştemi de aynı hastalıktan kaybetmiştik insan kabullenemiyo mekanı cennet olsun babacıgının ...
bu arada metiş ilk arabamın yüzüne bile bakmıyo düşünce cok korktu bizde bir süreliğine kaldırdık umarım unutur da oynar....

merhaba kizlar
yeni yeni kendime geliyorum annelere hasta olmak yasakmis onu anliyrum
hastayim ama kime? yine ayni performans yemek yap temizlik yap
Allahtan dunden beri agrilarin azaldi ilaclar beni sersem tavuk gibi apti ama sukur suan iyiyim
maskeyle dolasiyorum surekli evde zor nefes aliyorum. defne yattigi zamanlar cikariyorum sadece, havalandirip oyle aliyorum defneyi salona. bugun yine doktordaydik.
testim pozitif cikmis yani kesin domuz gribiymisim zaten dr ona gore ilac vermisti,
ama iyice emin olmak icin testide yapti sanirim.
nerden kaptim bilemiyorum yani cok saskinim. evden disari cikmiyoruz dogru durust bir bayram
gorusmesine gittim kalbaliga girdim ama etrafta grip olanda yoktu anlayamadim yani
evi surekli camasirsuyuyla siliyorum.
defne cok keyifsiz ama ates filan yok sukur disten onunki sanirim bugun 2 kere atesini
olcturdum hastenede. emin olmak icin. dr saglam bunyesi oldugunu soyledi.
ilaclarim bitsin diye bekliyorum emzirmek icin ins sutum kacmaz.
emmedgi icinde huysuz sanirim yemek sorunumuz olmazdi hic ama artik begenmemeye
basladi son enerjimle ona yemek yapiyorum .
filizcim sana cesaret vermek isterdim ama :) ben 2 .ye hic cesaret edemeyenlerdenim
defneden sonra 2 yaparim diyordum ama artik kesin kararliyim yapmayacagim
bebek bakmak beni cok cok asan bir durummus
belki hastayim ondan ama cok yprandim defnede ozellikle burda yalniz kaldim
yardima ihtiyacim oldu ama kimse yok tabi.
istedgiim gibi besleyemiyorum yavrumu sinirlerimde bozuluyor.
neyse destan yazdim yine.
Allah sabrinida gucunude verir diye dusunuyorum filizcim sanirim hormonlardan
snein durumun.
herkesi opuyorum.

selam kızlar..
demin güç bela girdim siteye birsürü yazdım ama hata verdi..
herkesler iyidir umarım..
filiz gözünaydın kalp seslerini duymuşsun,allah tamamına erdirsin..
zor günler seni bekliyor ama sonunda sefasını süreceksin,iyiki yapmışım diyeceksin..
benimde hayalimdi ama kısmet olmadı..

Yeşim hemen atlatırsınız inşallah,evden çıkmadan kaptıysan bu mikrobu
bizlerin çok çok dikkat etmesi lazım..

yesim gecmiş olsun canım anneysen hasta olma gibi bir lüksün olmuyo umarım en kısa zamanda atlatırsın ...
ayliiiiiiiiiin hadi sende gel katıl bana:)

yesim gecmiş olsun canım anneysen hasta olma gibi bir lüksün olmuyo umarım en kısa zamanda atlatırsın ...
ayliiiiiiiiiin hadi sende gel katıl bana:)

ben yaptım 2 tane bu yaştan sonra nasıl bakayım peşpeşe 2 taneye :)
gençken yapılırda bu yaşta zor biraz..Allah isteyene versin :)

kk bi açılıyor bi kapanıyor... Yeşim çook geçmiş olsun..

Aybüke çok kızdırdı beni... Biraz kafa dağıtıyorum

kızlar selam bende giremedim siteye hiç açılmıyor şimdi baktım zaten 2 gündür 1 sayfa ilerlemiş

yeşim tekrar geçmiş olsun bir aan önce iyileşirsin inşallah

günaydın kızlar kapanışda açılışda bana kısmet oldu bakın, kimsecikler uğramamış dükkana işler kesat bugünlerde , herada terk etti bizi sabah janjanlı günaydınlarda yok kahvaltılarda yok
ahh ahhh nerde o eski günler cıvıl cıvıldı burası şimdi herkes dağıldı bir yerlere eski günlerimiz aklıma geldi uyandımmı ilk işim KK ya bakmak olurdu yazmaya yetişemezdik şimdi ancak fırsat bulup ya okuyabiliyoruz ya yazabiliyoruz eskisi gibi geçmişi okuyup gelmek mazide kaldı

günaydın kızlar, sayfalar fazla ilerlememiş allahtan:)))

emelcim haklısın eskiden koştura koştura buraya gelirdik:))))Şimdi öncelikler değişti, ama yine de özlüyoruz birbirimizi.
Kk da sorun var zaten, okumaya bile izin vermiyor, cevap yazacağız yazılmıyor.Neyse bugün düzelmiş gibi.
Nasılsınız kızlar, bebeişlerde iyi mi_?
filizcim senin küçük fındığında yerinde iyiymiş.Allah tamamına erdirsin hayatım.Yeşimcim buradan da geçmiş olsun diyeyim sana.Neyse defneye bulaşmadan atlattın.Çok şükür.O daha kötü olurdu.
Bugün burada hava kapalı yağmurlu, dün ne güzeldi.Güneşli , açık.Neyseki dünü oğlumla çarşı pazar gezerek değerlendirdik.Bir gün iyi havalar artık, 3 gün kötü.
Bugün dışarı çıkabilirsem, uyku tulumu alacağım.Akşam karar verdim.Üzerinde hiç bir örtüyü tutmuyor.Ben örtüyorum, o bir tekmeeee, olay bitti.Sabaha kadar ufo yanıyor ama o da bir yanıyor bir sönüyor.O da sıcaklığı arad düşüyor öyle olunca.En iyisi tulum alamak dedim ama şimdide acaba içinde rahat edermi diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…