Emelcim emzirirken sirke zararlı benimde bildiğim kadarıyla.Ama soğan suyu iyi olabilir.irem nehir senin ismin neydi canım hatırlayamadım birde bu diyet emzirirkende yapılabilirmi acaba?
Ben vermek istemedikçe benim kilolar gidiyor.Biri de beni durdursun yaaaa.Canım yemek istemiyor.Daha önce zorla yemeye çalışıyordum süt olsun diye,şimdi o zorunlulukta yok.Hiç yiyemiyorum.Vermek istemedikçe kilolar gidiyor.60 kiloda kalmak istiyordum.56 ya düştüm.Herhalde 50 ye kadar giderim bu durumd hiç bişey yapmadan:uhm:merhaba:))
kuzulara geçmiş olsun ya neler oldu öle!!
ben de vermek istiorum kilo ya 62,5 oldum ..hergün kavanozla nutella yiorum.biriş beni durdursunn..
bende birisini ayarlamaya çalışıyorum ege için.Dün bir arkadaş bir bayanı önerdi.telde görüştük.Bir yüzyüze görüşeceğim bakalım, nasıl birisi.inci sitenin adını atsanaaaa..
kilo meselesi ben 10 kilo alıp ilk ayda 15 kilo veren biriyim. yani normalinde baya altına düşmüştüm ama. 3 kilo almışım. vermem lazım. ama o sirke soğan falan yapamam ben. mideyi ağrıtır gibi geliyo bana sizde oldumu öyle bişey.
ay kızlar çok mutlıyum. hastalığım yüzünden bana yardıma gelen kadın kendi evinde çocuk bakmak istediğini söylemişti bana. öyle olunca hiç düşünmedim ama bugün eşi eşime biz sizin çocuğa sizin evde bakmaya adayız demiş. çağan kadının elinden maşallah diyim çok güzel yemek yiyo. kadııda sevdi. bugünde 12 yaşında oğlu var bizim lojmanların okuluna gidiyomuş gelsin dedim oda bize geldi çok güzle oynadılar. bakalım hayırlısı inşallah. bu hastalığın hayrıda bu olur belki.
ilk arabam geldi bugün çağan yüzüne bakmadı. daha doğrusu baktıda tırssstı. onun öyle huyu var hiç akla gelmicek şeyden tırsıyo.. du bakali nolcez..
hıhh bide adjivansız aşı gelmiş. kocişim cuma çağanıda aşılıycam diyo ama bilmiyorum. çocukçularlada iyi bi konuşalımda ben size yaptırıp yaptırmadığımı yazarım..
hadi baaayyyy
ben şu sıralar geleceğe yönelik hediyeler düşünüyorum hiç eskimeyecek ama bugün kokacak. annesi gözü gibi bakacak evlenirkende çeyizine koyacak o hediyeyi.. yada herhangi bi hediye al yanınada ogünün bir gaztesini üzerine bir not yazarak birlikte ver. annesinede tembihle. saklasın. güzel olmaz mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?