2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MERHABA bugün ayşegülün çorbayı bende yaptım valla eşimle ben bayılarak içtik
kereme de gülerken oynarken içirdim çok severek içmesede içti sonuçta bizimkinin çorbayla pek arası yok en çok yoğurt corbasını seviyo buda yoğurtlu olunca sever dedim ama ehh işte,
tşk ederiz aysegül ablası ben çorbaya isim de buldum alisha çorba :)))
aybükeye geçmiş olsun keşke bende biiraz kilo verebilsem ama diyet yapamam ölee şeyleri hi.ç içemem iştahımın kapanmasını bekliyorum:))))))ben

evet soğan domuz gribine karşı vücut direncini artırıyor,süt aptığınıda biliyorum soğanın ama çiğ hali süt yapıyor diye biliyorum.
soğan suyu içemem demiştim ama içiliyor,limon koyuyorum içine çok kötü olmuyor tadı.walla kilo verdikçe insanın morali düzeliyor,bekarken 54 kiloydum şimdi 57 ye razıyım.6 kilo vermem lazım.kuzenim kilo verdikten sonra sarkmalar içinde avonun sıkılaştırıcı kremlerini kullanmış.herhangi bir sarkmada yok göbek bölgesinde.

iyi geceler herkese

elma sirkesini bende bir hafta içmiştim 2 kg verdim ama sonra içemedim mideme ağrı yaptı...benimde problemim göbeğim ve yanlardançıkan katlarım...ayaklı apartman gibi oldum...

İyi akşamlar kızlar.Nadılsınız_?Egeyi uyuttum yine size bakayım dedim:))))Küçük kaçamaklar yapıyoruz artıkın:)))))

irem nehir senin ismin neydi canım hatırlayamadım birde bu diyet emzirirkende yapılabilirmi acaba?
Emelcim emzirirken sirke zararlı benimde bildiğim kadarıyla.Ama soğan suyu iyi olabilir.

merhaba:))
kuzulara geçmiş olsun ya neler oldu öle!!
ben de vermek istiorum kilo ya 62,5 oldum ..hergün kavanozla nutella yiorum.biriş beni durdursunn..
Ben vermek istemedikçe benim kilolar gidiyor.Biri de beni durdursun yaaaa.Canım yemek istemiyor.Daha önce zorla yemeye çalışıyordum süt olsun diye,şimdi o zorunlulukta yok.Hiç yiyemiyorum.Vermek istemedikçe kilolar gidiyor.60 kiloda kalmak istiyordum.56 ya düştüm.Herhalde 50 ye kadar giderim bu durumd hiç bişey yapmadan:uhm:

bende birisini ayarlamaya çalışıyorum ege için.Dün bir arkadaş bir bayanı önerdi.telde görüştük.Bir yüzyüze görüşeceğim bakalım, nasıl birisi.

Yaaa arkadaşlar bizim komşunun oğlu, aynı zamanda egehanın en yakın ve tek arkadaşı pazar günü bir yaşını dolduruyor, ne alabilirim ona.Bana fikir verin:)))))Ben oyuncak mı alsam kıyafet mi alsam , yoksa farklı bir şey mi düşünsem şaşırdım.En çabuk şekilde cevap bekliyorum.

slm hanimlar bugun itibariyle ezgicik yurumeye basladi :)) hatta abartti bir elinde biberon suu icerek geziyor Evi :))

Naz hanimada tebrikler oda baslamis yurumeye

benim oğlanın mesleği şimdiden belli oldu:)) kapı gıcırtısına oynuyor...müziik sesi duymasın yeterki

selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir
artık eskisi gibi takip edemiyorum sizleri, malum ege hareketlendi nilsunun dersleri ve bilimum ihtiyaçları ev işleri de derken zaman kalmıyor
ama aklım ve gönlüm sizlerle yeni yürüyenleri tebrikler hastalar umarım yoktur varsa geçmişolsun
hepinize sevgiler

ben şu sıralar geleceğe yönelik hediyeler düşünüyorum hiç eskimeyecek ama bugün kokacak. annesi gözü gibi bakacak evlenirkende çeyizine koyacak o hediyeyi.. yada herhangi bi hediye al yanınada ogünün bir gaztesini üzerine bir not yazarak birlikte ver. annesinede tembihle. saklasın. güzel olmaz mı..

Günaydın herkese..
bugün çok işim var :bbo:
herkesler iyidir umarım..

irem nehir o suları içiyorsun peki hiçmi birşey yemiyorsun?

gazete Harika fikir bende ezginin dogum gununde aliyim gazete saklayalim

Zaten bir gunluk tutuyorum hamile kaldigimdan beri ilk disini hangi gun cikardigi ve benim tum dusuncelerim var anne olmadan anlamaz o zaman vermeyi dusunuyorum :))

Aylincim aysegul yada Emel nee zaman bulusuyorsunuz aylindesiniz biliyorum esimm sirketinin soforunu verirse gelicem daha sormadim bu tarafta olsaydiniz kendim gelirdim Ezgi koltugunda oturuyor artik ama karsiyi hic bilmiyorum kaybolurum kesin

Birde kacta bulusuyorsunuz hangi semt ona gore soyliycem kocise bakalim nee diycek

Deryacım kız çocukları daha akıllı daha çabuk olgunlaşıyor günlüğünün genç kız olunca verirsin..
benim kızım şimdi büyük bir zevkle okuyor ona tuttuğum günlüğünü :)
sana özel mesaj atıyorum şimdi..

günaydın Tuğba hayırdır uyumadımı Aybükecik..

tünaydın kızlar çorbam çok tutulmuş biidaa yazıorum herkes yapsın:)
malz:
1kırm biber
1havuç
1patates
1soğan
biraz maydonoz
kerevizz yaprakları ve sapı
tuz karabiber
bütün sebzeler minicik küp şeklinde doğranır az zyağında kavrulur sıcak su eklenir yarım limon 1-1.5bardak yoğurt 2kaşık undan terbiye yapılır, sıcak suyla ılıtılır çorbaya katılır çorbanın kapağı kapanmaz tuz piştikten sonra eklenir yoksa kesilir yeşillikler de en son katılır böölee
derya da geliyo galiba eguşun dgününe çok eğleniciiiz yaşasıınn
naz da yürürken bişey taşıyo sürekli ya kocaman bi top, ya hırkası hep elinde heralde güvende hissediyo.bi de babası beni öpünce kıskançlık çığlıkları atıyo o da öpücük yapıyo:))

kızlar günaydın hepinize

hediyeler anılar güzel şeyler ben hiçbirşey yapmadım oğluma, bir arkadaşın kocası oğluna kitap yazıyo çok güzel oluyor bebekleri daha yeni doğdu 15 günlük başlamışlar yazmaya

duygucum nil nasıl oldu bebe yağı içmişti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…