2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet duygucum:)))))yapacaklarını yapıyorlar.

Filizcim, hep küçük kalsalar ama hergün yeni bir heyecan yaşamak var böyle:)))))

zannediyorum biraz cırcır olur. ama başka bişey olurmu bilmiycem. bi hastaneyi çocuk bölümünü telefonla falan arayıp sorsan. çok geçmiş olsun.

kızlar çağanda cumadan beri hööö deyip ellerini ileri doğru atıp güya bizi korkutuyo. ben yapmıştım bi iki kere sonrada ay çok korktum demiştim ordan öğrendi. bi boşluk anımızı yakalıyo güya başka şeylerle oynuyo gibi yapıyo sonra hööö diyo bizde korkuyoruz oda katıla katıla gülüyo. dakikalarca aynı oyunu oynuyoruz. çok tatlı yaaaaa...

evet duygucum:)))))yapacaklarını yapıyorlar.

Filizcim, hep küçük kalsalar ama hergün yeni bir heyecan yaşamak var böyle:)))))

amaaaaaan kalsın heyecandan ölcez baksana aksiyon dolu bir hayat tabii sizin tek cocuk birde beni düşününkafamçokkarıştıekşın had safhadaşakkıdı
masallah cagan a annesi metin bir bay bayı ögrenemedi yürüyo ama yürüdügünü anlayınca emekliyo ama pıtır pıtır gözlüğümü kırmıs yeni aldıgım pudra mı dolabı arkasına atmıs tasınırsak filan dolabı kaldırırsak o zaman kavusurum artık mafoldumbengün içinde bol bol toprak yiyo pc nin altına girmiş yazıcıda ki bütün kagıtları alıp parca pincik etmiş en önemlisi de fotograf mk.miz artık yok 3 aydır filan bozmus yapılmıyo bir de bu eziyetlere CARPI 2 dersek ben bittimakannehir

aylinim teşekkürler bunu görmüştüm nette ama denemeye korkuyorum valla sen yaptınmı hiç ölçüler tutuyormu bugün netten sütlü irmik tatlısı yaptım çağana malzeme ziyan oldu hiç sevmedi bende hiç beğenmedim zaten o yüzden size sordum bu netteki tarifleri bir türlü tutturamyorum ben
duygum bişey olmaz işallah nile çok fazla içmediyse birde bebek yağları çok zararlı şeylerden yaılmuyor diye biliyorum hani bebek vücuduna kullanılıyor ya bizim bir arkadaşın oğlu domestos içmiş midesiniyıkatmışlar hemde iki kere aman ayak altında bırakmayın öle şeyleri yada banyoları kilitlein R abbim hepsini korusun
filizcim bizim de fotoğraf makinamız gitti yenisini alıcaz bu hafta birde fotoğraf makinamızın özlleiği vardı ben eşime flört dönemimizde ilk sevgililer günümüzde almıştım bende ne bonkörmüşüm he hoş bok gibi para kazanıyordum ozamanlar saçıyorduk tabi lüzumlu lüzumsuz velhasıl artık yok omakine rahmetli oldu çağan sayesinde
neyse ben yatim çok yoruldum bugünde herkese iyi geceler öpldünüz

günaydın arkadaşalr nasılsınız.

nil yramazı nasıl oldu, dokundumu içdiği yağ

günaydınn haNIMLAR NASILSINIZ BAKALIM...
DUYGUCUM NAAPMIŞ YARAMAZ ÖYLE YAA...
BıŞıY OLMAMIŞTIR UMARIM YAAA...

Son düzenleme:
günaydın kızlar
duygu bence de bişicik olmaz kakasını daha rahat yapar:))
sabah nazı aradım aradım evde bulamıorum nefes sesi bile gelmiyo en sonunda salonun yemek masası tarafnda camın önünde buldum,cam yere kadar oraya çökmüş kuşlara kedilere bakıyo çok şekerdi ya cnm kızım:)

günaydın kızlar

ah nil ah senin bu yaramazlıkların ne olcak böyle kaydirigubbakcemile3 kız onun tadına bakılırmı lmaz: duygu inşallah birşeyi yoktur..

günaydın kızlar

nilciğime afiyet şeker olsun bebe yağları bugün epeyce bez değiştirirsiniz sanırım

nazcığımada bak sen minnoş kedilerimi seyrediyor gözümde canlandırdımda bir an o halini çok şeker geldi

kızlar kesinlikle kilit altına alacağınız tek şey ilaç ve deterjan dolapları olmalı birde makas iğne vb. kesici aletlerin olduğu yerler

annemlerdeyken nazın park yatağını bi çekmeceye çok yakın bırakmışız sabah uyanmış çekmeceyi açmış yatağında makasla oynuyodu aklım gitti kızlar çok dikkat edin Allah koruyo bebekleri çok şükür ama anne olarak bize de çok şey düşüyo

Aman aman yaramazlıklar almış başını gitmiş:) Allah belalardan korusun meleklerimizi..

günaydın:))
saolun arkadaşlarım,bişi yok Allahtan,kaka bile!!
ay naz da çok yaramaz ne çekiorus ayşegüülll..ama tanımlaıdğın poz süper:))
incici gezmedim canım bi yerde..kurabiyeyi ben yaptım yazmıştım görmemişsin,sert oluo ama ben sevdim :))

günaydın herkese.umarım herkes çok iyidir.ben çoooooook iyim.2 kilo verdim ve diyete tam gaz devam.kilo verdikçe mutlu oluyorum:)

selamlar kıslar umarım keyifli bir gün olur bizim misafir gitti bugün ay dün yemek çay meyve derken yorulmuşum bu sabahta kahvaltı hazırla ortallığı topla çağanı uyut bu saat oldu yine iş hiç bitmiyor
kıslar yılbaşı çekilişi için topik açtım katlmak isteyen bir baksın

oh oh ne güzel iremcim vermişssin kiloları ay benim vericeğim yok saldım çayıra mevlam kayıra diyorum artık ben bıoğazı kesmessem hayatta veremem öle diyet falanda en fazla iki gün yapabiliyorum bu yeme içme konusunda pek bir iradesiizm valla hergün tatlı börek yesem bıkmam habirede yiyorum zaten
kıslar buarada güzel bi site buldum bebek resimlerine şekiller yazılar renki karamanlar ekliyosunuz biz öle ekleyip çıkarttık bu sucuların magnetleri olurya onlara pirintle yapıştırıp dolaba astık çok hoş oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…