irem diyetini yazarmısın..bende yaparım belki zaten bu ara hiç yemek yiyemiyorum...kolu çatlayan senin kızındı değilmi nasıl oldu iyileştimi_?[
canım kuzenimden aldım bu diyeti,oda doğumdan sonra 70 kiloda kalmıştı,bu diyetle 59 kiloya düştü 2 ayda.kuzenimde göbek denen hiçbişe kalmamış,manken gibi olmuş görünce çok şaşırdım,boyuda zaten uzun.sabah aç karnına 1 su bardağı lık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koup içiyorum,acıktıkça soğan suyu içiyorum(6 soğanla 1 litre suyu kaynatıyorum,bunu 1 günde aç karnına tüketiyorum)günde en fazla 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum.çok acıkırsam aralarda elma,mandalina filan yiyorum.
ama çok hırs yaptım 57 ye kadar düşücem inşallah.bugün 6.gündü 65 le başlamıştım,sabah 63 kilo çıktım tartıda.canım kolu çatlayan benim kızımdı,çok şükür şimdi iyi,zor günler geçirdik,1 hafta alçıda kaldı kolu ama şimdi sorun yok.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
inci kıss senin hakkında sessiz sakin yazıokaydirigubbakcemile3
bi de ben okuyamadım ne dio çağan?
hahaaha:))hahaha kıs hamişken üye olmuştum ya ozamanlar sakindim :)))),
kokteylin yanıa meyve çerez yokmu anne yazıyor
inci sitenin adını atsanaaaa..
kilo meselesi ben 10 kilo alıp ilk ayda 15 kilo veren biriyim. yani normalinde baya altına düşmüştüm ama. 3 kilo almışım. vermem lazım. ama o sirke soğan falan yapamam ben. mideyi ağrıtır gibi geliyo bana sizde oldumu öyle bişey.
ay kızlar çok mutlıyum. hastalığım yüzünden bana yardıma gelen kadın kendi evinde çocuk bakmak istediğini söylemişti bana. öyle olunca hiç düşünmedim ama bugün eşi eşime biz sizin çocuğa sizin evde bakmaya adayız demiş. çağan kadının elinden maşallah diyim çok güzel yemek yiyo. kadııda sevdi. bugünde 12 yaşında oğlu var bizim lojmanların okuluna gidiyomuş gelsin dedim oda bize geldi çok güzle oynadılar. bakalım hayırlısı inşallah. bu hastalığın hayrıda bu olur belki.
ilk arabam geldi bugün çağan yüzüne bakmadı. daha doğrusu baktıda tırssstı. onun öyle huyu var hiç akla gelmicek şeyden tırsıyo.. du bakali nolcez..
hıhh bide adjivansız aşı gelmiş. kocişim cuma çağanıda aşılıycam diyo ama bilmiyorum. çocukçularlada iyi bi konuşalımda ben size yaptırıp yaptırmadığımı yazarım..
hadi baaayyyy
irem nehir senin ismin neydi canım hatırlayamadım birde bu diyet emzirirkende yapılabilirmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?