2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim kızlar..gözüme uyku girmiyor zaten takıntılıyımdır sabaha kadar aklımdan bin türlü şey geçer artık...akşamdan beri ağlıyorum eşimde kızıyor neden ağlıyosun diye...ne zaman düştü incitti acaba ayağını nasıl fark etmedim diyorum...

birgül bu arada benim oğlumda 9 kg üstelik birşeyde yemiyor yedirmeye çalışsam kıyamet kopuyor...

Fazilet geçmiş olsun canım,eymenin ciddi bir rahatsızlığı yoktur inşallah belki kas incinmesi olmuştur annesi üzme kendini bu kadar biz mükemmel anneleriz:))

KIZLAR BAŞSAĞLIĞI DıLEKLERıNıZ ıÇıN TEŞEKKÜR EDERıM. HEPıNıZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR ETMEK ıSTERDıM AMA GERıYE BAKAMADIM ÇOK FAZLA ,KUSURA BAKMAYIN ARTIK...
Kısa zamanda aranızda olucam inşallah,hepinizi öpüyorum...

Son düzenleme:

bende istiyorum emzirmek ama isirmasi cok kot ya.
cok duskun degil Allahtan sabah baya emiyor bide gunde 1-2 kere cok fazla aramiyor
zaten bendede cok sut yokta akmasada damliyor iste.
ama kizima 3 -4 gundur bir haller oldu butun yemeklere burun kiviriyor yani anlayamdim
secmez herseyi yerdi en cok 10 dk surerdi yemek faslimiz ama simdi oyunla filan
yediriyorum resmen kafasini salliyor bana yemek verme diye
disten desem yeni patladi alttan 2 tane o istahsizlik yaparmi acaba
bide kakasi cok kotu kokuyor yani kakada guzel kokmaz ama ne biliyim
fazla kotu kokuyor gibi usuttumu acaba gece ustune hep aciyor.

fazilet bende de ayni duygu oluyor demekki bir dusunen ben degilim
hele yemekleri begenmeyince cok beceriksiz hissediyorum kendimi.
hala ona ayri yemek pisiiryorum ufak ufak bizimkilere basliyim diyorum ama cesaret
edemedim daha.
ben sabah anne sutu sonra kahvalti
saat 11 de ve saat 4 gibi birer ogun(ana ogun),
saat 6 gibi meyve yada yogurt bazen ikisnide vermiyorum denk gelmiyor
eger ikisinide vermiyorsam saat 7 e yine yemek veriyorum.
saat 9 gibi muhallebisi
.
gecede emziriyorum yada mama yapiyorum
ama zor yiyor bu gunlerde duzelir ins.

gunaydınn guzel annelerr ve yavruları
bugun dr gıdıcem reglı olmadım offfffffff ınsallah hamıle degılımdır yoksa keçılerı kacırırım eger varsa bısey aldırmadan da donmek ıstemıyorummmmm
spralı olan arkadaslar reglı konusunda sorun yasıyormusunuz gununuzde oluyormusun bırde cok olur dıyolar dogrumu bı yardım edın bana

günaydın

yeşim demekki herkeste aynı duygu varmış...öğleden sonra götürcez bakalım doktora...

internette biraz araştırdım kemik eğriliği olabilirmiş...yürümeye başlayan çocuklarda genelde iştahsız bebeklerde peynir süt yoğurt yemeyenlerde sık görülürmüş...tam eymende böyle işte bişey yemiyorki yeteri kadar güneş görüyor diye vitaminde kullanmıyordum...

Tünaydın kızlar tam uzun uzun yazıcaktım görümcem aradı gelicekmiş hadi bay..

ne haber kızlar..
bende 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum..

Duygu Nil hala birşey yemiyormu hep memedemi?
evet canım ama eline elma,çubuk falan alıo ,bi ara çook kötüydü..yemek yok..
4 ana öğün 1 meyve ve yemio..delisin canım sen..
nil de açıp memme memme dio:roflol:
canım kurma kafanda diyeceğim ama sanırım doktordasındır..haber bekliorum..
canım bekliorussa.s
diş acı yaptığı için yemesini engellio ama yazdıkların bana az gelmio be canım..belki nil hiç yemio die öle ama??
Tünaydın kızlar tam uzun uzun yazıcaktım görümcem aradı gelicekmiş hadi bay..

heeh kolay gelsin..

merhaba:)
tam nili uyutup neti açtım bizimki bağırmaya başladı ,,gel gel:))
tanrım benim uykum var,o hoross(kibarca)gibiklava:

selamlar annişler nasılsınız benim kabuslaeım geldi yemekti çaydı kahvaltıydı hep ayakayım dünden beri çağanı uyutup kahvemi aldım accık dinlenim dedim halbuki yemek hazırlamam lazım şimdi sordum ne zaman dönüceksiniz diye tabi direk sormadım gitmeden biraz yaprak sarın bana misafir çağırcam dedim salı gid,cez dediler ay çok şükür azkalıcaklar buarada geçen sefer hiç bişi getirmeyince çağama yüzlerine vurmuştum bu gelişlerinde doğum günü için bir künye yapmışlar soleyden bir tek kişilik uyku seti almışlar görümcede üç takım kıyafet alıp göndemiş lcw den demekki bunlara arada böle yapmak lazım :))
buarada çağanda hiç bişey yemiyor yine sadece süt içiyor meyveyede çorbayada burun kıvırıyor artık önceden en azından meyve yerdi şimdi onuda yemiyor oyun falanda bizde işe yaramıyor artık biliyor çünkü çok üzülüyorum bnede napıcam bilmiyorum

günaydın kızlar

Faziletcim üzme kendini bu kadar daha ne olduğunu bile bilmiyorsun bi doktora git gel bakalım ne diyecek kendi kendine evham yapma olur bazen belki o an canı öyle yürümek istedi her zaman doğru basacak değiller ya benim oğlanda bir ara emeklemeye başladığında bir kolunu kullanmıyordu sonra düzeldi, birde iyi anne değilim deyip durma daha nasıl iyi anne olacaksın hem iyi anne kötü anne diye bir şey varmı ki sanki yapma lütfen balımcım

Zeynepcim bekliyoruz seni

Özlem hadi bakalım seninde dr haberlerini bekliyoruz spiral konusunu bende merak ediyorum tam koruma sağlıyormu rahatsız ediyormu kanamalar azalıyormu artıyor mu bir bilen varsa cevaplarsa bende sevinirim kızlar

Selam kızlar haftanın son gününden..

balım geçmiş olsun birşeyi yoktur belki..emelinde dediği gibi sen çok sık söylüyorsun şu anne meselesini,bence yanlış yapıyorsun canım hiçbir anne kötü olamaz..senden iyi kimse çocuğuna bakamaz,düşünemez..bir daha deme öyle sakın..

inci hadi gözünaydın hemen gidiceklermiş :)

kızlar ben yıllar önce taktırmıştım spirali 10 yıl kullandım
hiç bir şikayetim olmadı..sonra çıkarıp 1-2 sene ara verdim
eguştan önce yine taktırmıştım ama ondan hiç memnun kalmadım
çok az olurdum ben sular seller gibi olmaya başladı çıkarttırmıştım..
ama sanırım doktor güzel takamamıştı,zaten 2.seferde takabilmişti..
ben tavsiye ederim,kafan rahat unuttum derdi yok,yine taktırmayı düşünüyorum..

saol aylinim işallah hemen giderler valla yoksa daha çok youluyorum bak akşama yemek yapıyorum bir yandan kaynana gitti uyuyor kayınpeder gazete okuyor allahtan çağanda uyududa yemek yapıyorum evi toparladım anca
balımcım şimdi okudum geçmişi ah canım işallah bişeyi yoktur bazen bnede özellikle çağan kanapeden düştüğünde kötü annemiyim diye düşünüyorum ama o benim oğlum kimse onu benim kadr düşünmez tabiki hata yapıcam arada çünkü tecrübemiz yok annelik zamanla öğreniliyor kaçımız bebeklerimiz doğmadan bukadar bilgiye sahiptikki bakın bu aya kadar ne çok şey öğrenip ne çok şey başadık
yeme sorununa gelince ah canım bu topikteki en dertli insan benim ta 4 . aydan beri uğraşıyorum halbuki çok sabırsızımdır çoğu konuda ama rabbim bana güç veriyorki sabrediyorum o yemdikçe uğraşıyorum zaten görenlerde diyor sen çok sbaırlısın diye inanın kaşık elimde bekliyorum satlerce belki bir kaşık yer idye işallah bu günlerde geçicek diyerek moralimi yüksek tutuyorum napim
oh maşallah herkesler 2 yaşına kadar emzircekmiş ah bilseniz nasıl özenip nasıl içim gidiyor ende çok istedim emzirmeyi benim sıpa ben çok istedim diye hemencik bıraktı mem deyipte meme istemsini ne çok isterdim anlatamam keşke emseydide ısırsaydı bir ukdede bu kalıcak içimde

merhaba....hasta bebişlere geçmiş olsun...benim gibi zombi annelere de allah kolaylık versin :)
bir sorum var....anadolu yakasında iyi bir pedegog bileninz var mı????ben kızımın uykusuzluk sorunun çözemiyorum.....doktorumuzun önerisiyle 2 ay önce uyandığında emzirmeyi kestik....1 yaşında çocuğun gece uyanmadana özellikle mama için uyanmadan uyuması gerekiyormuş....gece mama için uynamaya alışmamalıymış....biz emmiyoruz ama neredeysa saat başı uyanıyoruz...meme aramıyor....kucağıma aldım mı uyuyor yine ama en az yarım saat kalacak kucakta yatağa koyuyorum 2 dakika sonra dimdik ve cin gibi ayakta....bir de pedegoga danışalım

inci benim oğlanda aynı işte..yemedikçe kendimi kötü hissediyorum...onun verdiği bir psikolojisi olsa gerek..

canım bu aylarda bebkler anneleri onu bırakupta gider korkusu yaşarmış belkide o yüzden senle uyumak istiyor olabilir çağanda biara benle uyuyordu bir kaç kere kanapeden düşünce artık almıyorum yanıma uyansa bile ayağımda sallayıp yada beşiğinde sallayıp geri uyutmaya çalışıyorum uykusuzlukda çok zor Allah yardmcın olsun bende geceleri mama vermiyorum yaklaık iki üç aydor ama alışkanlık yaptıysa bir süre daha sürer o saatte uyanıp tekrar uyuması

bu gece eymende uyumadı yine...en son ezan okunuyordu sonrasında ikimizde uyumuş kalmışız...

ben kötü anneyim demedim sadece kendimi yetersiz hissediyorum...acaba iyi bakamıyormuyum bir hatamı yapıyorum fazla dikkatli değilmiyim diye...sonuçta ilk çocuk acemi olduğum için böyle düşüncelere kapılıyorum işte...kötü annelikle bu düşünce farklı bence...

ahh ahhh ..
ben dilek kırcaoğlu die bi kadın tvde program yapıo ,ordan biliorum,çok mantıklı biri..istanbulda olsaydım kesin danışanı olurdum ,istersen nette bi arştır,yuvası da var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…