balım üzülme canım inşallah bişey çıkmaz! yetersiz hissetme duygusu genelde bendede oluyo valla ben diyorumya bakırköy ruh ve sinir hastanesine yatacak kıvama geldim kafamçokkarıştı
bende 2 yaşa kadar emzirmek istiyordum ama kerem memeye çok düşkün ve meme dışında ki gıdalara çok sıcak bakmıyo ..dün doğum yaptığım hast.nın diyetisyeni aradı(2-3 ayda bir arayıp keremin beslenmesiyle ilgili sorular sorup öneriler veriyo) yemeklerle arası yok deyince memeyi sadece gece verin dedi artık yemek yemeye alışmalı ilere sorun olur diyo. ben sadece gece vermeye sıcak bakmaadım istedikçe veriyorum günde 10-12 kez emiyor.aslında haklı ama anne sütünün bi mücize olduğunu düşününce bana gereksiz geldi eğer yemek yeme düzeni oturursa bende 2 yaşa kadar emziririrm sütüm hala gayet iyi(çok şükür).neden oğlumdan mahrum edeyim.kilomuz boyumuza göre fazla bile tontikiz biraz böyle oluncada yemek konusunu çok sallamıyorum hergün 4 ana öğün bir kezde meyve veriyrum..ama dediğim gibi güç bela
evet canım ama eline elma,çubuk falan alıo ,bi ara çook kötüydü..yemek yok..ne haber kızlar..
bende 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum..
Duygu Nil hala birşey yemiyormu hep memedemi?
4 ana öğün 1 meyve ve yemio..delisin canım sen..bende 2 yaşa kadar emzirmek istiyordum ama kerem memeye çok düşkün ve meme dışında ki gıdalara çok sıcak bakmıyo ..dün doğum yaptığım hast.nın diyetisyeni aradı(2-3 ayda bir arayıp keremin beslenmesiyle ilgili sorular sorup öneriler veriyo) yemeklerle arası yok deyince memeyi sadece gece verin dedi artık yemek yemeye alışmalı ilere sorun olur diyo. ben sadece gece vermeye sıcak bakmaadım istedikçe veriyorum günde 10-12 kez emiyor.aslında haklı ama anne sütünün bi mücize olduğunu düşününce bana gereksiz geldi eğer yemek yeme düzeni oturursa bende 2 yaşa kadar emziririrm sütüm hala gayet iyi(çok şükür).neden oğlumdan mahrum edeyim.kilomuz boyumuza göre fazla bile tontikiz biraz böyle oluncada yemek konusunu çok sallamıyorum hergün 4 ana öğün bir kezde meyve veriyrum..ama dediğim gibi güç bela
nil de açıp memme memme dio:roflol:inanna sağol canım ya bide bu cadı memeuçlarımı koparmazsa bende 2 yaşına kadar emziricem cadı gelip penyemi kaldırmaya çalışıyo mem mem diyo ben bırakırımda o bırakırmı valla bilmiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çat çat keskimdişleriyle ısırıyo ayyysırnaşık şey
montiş ne haber damadım nasıl ?duru çok cadı valla alacaksan şimdiden al gelinini 3 bebek olsun tepende hahahakaydirigubbakcemile3
canım kurma kafanda diyeceğim ama sanırım doktordasındır..haber bekliorum..iyi geceler ama kimseler kalmamış....bende artık ipin ucunu kaçırmak üzereyim...eymenin bir kaç gündür yürüyüşünde tuhaflık vardı sürekli düşüyordu...bugün bacaklarında bir tuhaflık gördüm sol bacağında bir eğrilik var ayağının üzerine basamıyor...arkdaşa gitmiştims söylemedim zatende kayınvalidesi dediki senin bu çocuk garip yürüyor ilk yürüdüğnde bu kadar düşmüyordu nazaramı gelmiş yoksa dedi...bende birkaç gündür böyle dedim...bacağına baktılar onlarda aynı şeyi söyledi...yarın doktoro götürcem...offf yaaa artık hep kendimi suçlar oldum bakamıyorum ben bu çocuğa...kendimden nefret ediyorum...kilosu yemesi ayrı problem.ne kadar takmasamda aklımın hep bir tarafında...
canım bekliorussa.sFazilet geçmiş olsun canım,eymenin ciddi bir rahatsızlığı yoktur inşallah belki kas incinmesi olmuştur annesi üzme kendini bu kadar biz mükemmel anneleriz:))
KIZLAR BAŞSAĞLIĞI DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR ETMEK İSTERDİM AMA GERİYE BAKAMADIM ÇOK FAZLA ,KUSURA BAKMAYIN ARTIK...
Kısa zamanda aranızda olucam inşallah,hepinizi öpüyorum...
diş acı yaptığı için yemesini engellio ama yazdıkların bana az gelmio be canım..belki nil hiç yemio die öle ama??bende istiyorum emzirmek ama isirmasi cok kot ya.
cok duskun degil Allahtan sabah baya emiyor bide gunde 1-2 kere cok fazla aramiyor
zaten bendede cok sut yokta akmasada damliyor iste.
ama kizima 3 -4 gundur bir haller oldu butun yemeklere burun kiviriyor yani anlayamdim
secmez herseyi yerdi en cok 10 dk surerdi yemek faslimiz ama simdi oyunla filan
yediriyorum resmen kafasini salliyor bana yemek verme diye
disten desem yeni patladi alttan 2 tane o istahsizlik yaparmi acaba
bide kakasi cok kotu kokuyor yani kakada guzel kokmaz ama ne biliyim
fazla kotu kokuyor gibi usuttumu acaba gece ustune hep aciyor.
fazilet bende de ayni duygu oluyor demekki bir dusunen ben degilim
hele yemekleri begenmeyince cok beceriksiz hissediyorum kendimi.
hala ona ayri yemek pisiiryorum ufak ufak bizimkilere basliyim diyorum ama cesaret
edemedim daha.
ben sabah anne sutu sonra kahvalti
saat 11 de ve saat 4 gibi birer ogun(ana ogun),
saat 6 gibi meyve yada yogurt bazen ikisnide vermiyorum denk gelmiyor
eger ikisinide vermiyorsam saat 7 e yine yemek veriyorum.
saat 9 gibi muhallebisi
.
gecede emziriyorum yada mama yapiyorum
ama zor yiyor bu gunlerde duzelir ins.
Tünaydın kızlar tam uzun uzun yazıcaktım görümcem aradı gelicekmişhadi bay..
merhaba....hasta bebişlere geçmiş olsun...benim gibi zombi annelere de allah kolaylık versin :)
bir sorum var....anadolu yakasında iyi bir pedegog bileninz var mı????ben kızımın uykusuzluk sorunun çözemiyorum.....doktorumuzun önerisiyle 2 ay önce uyandığında emzirmeyi kestik....1 yaşında çocuğun gece uyanmadana özellikle mama için uyanmadan uyuması gerekiyormuş....gece mama için uynamaya alışmamalıymış....biz emmiyoruz ama neredeysa saat başı uyanıyoruz...meme aramıyor....kucağıma aldım mı uyuyor yine ama en az yarım saat kalacak kucaktayatağa koyuyorum 2 dakika sonra dimdik ve cin gibi ayakta....bir de pedegoga danışalım
günaydın kızlar
Faziletcim üzme kendini bu kadar daha ne olduğunu bile bilmiyorsun bi doktora git gel bakalım ne diyecek kendi kendine evham yapma olur bazen belki o an canı öyle yürümek istedi her zaman doğru basacak değiller ya benim oğlanda bir ara emeklemeye başladığında bir kolunu kullanmıyordu sonra düzeldi, birde iyi anne değilim deyip durma daha nasıl iyi anne olacaksın hem iyi anne kötü anne diye bir şey varmı ki sanki yapma lütfen balımcım
Zeynepcim bekliyoruz seni
Özlem hadi bakalım seninde dr haberlerini bekliyoruz spiral konusunu bende merak ediyorum tam koruma sağlıyormu rahatsız ediyormu kanamalar azalıyormu artıyor mu bir bilen varsa cevaplarsa bende sevinirim kızlar
Selam kızlar haftanın son gününden..
balım geçmiş olsun birşeyi yoktur belki..emelinde dediği gibi sen çok sık söylüyorsun şu anne meselesini,bence yanlış yapıyorsun canım hiçbir anne kötü olamaz..senden iyi kimse çocuğuna bakamaz,düşünemez..bir daha deme öyle sakın..
inci hadi gözünaydın hemen gidiceklermiş :)
merhaba....hasta bebişlere geçmiş olsun...benim gibi zombi annelere de allah kolaylık versin :)
bir sorum var....anadolu yakasında iyi bir pedegog bileninz var mı????ben kızımın uykusuzluk sorunun çözemiyorum.....doktorumuzun önerisiyle 2 ay önce uyandığında emzirmeyi kestik....1 yaşında çocuğun gece uyanmadana özellikle mama için uyanmadan uyuması gerekiyormuş....gece mama için uynamaya alışmamalıymış....biz emmiyoruz ama neredeysa saat başı uyanıyoruz...meme aramıyor....kucağıma aldım mı uyuyor yine ama en az yarım saat kalacak kucaktayatağa koyuyorum 2 dakika sonra dimdik ve cin gibi ayakta....bir de pedegoga danışalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?