2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sagol canim senden baska bana cevap veren yok deli gibi kendi kendime yaziyorum

aylin su deposu mu dur nedir orda zorlandım birde üniversitenin ordayedpa bulvarı var ya döner ada orda geri kalan iyiydim...
afacan sagol canım...

Son düzenleme:
kizlar spiral konusu acilmis bende kendi deneiyimimi yazayim ben iki kere daktirdim ilkinde sorun olmadi basta sonra cikartirinca bebek istedigimde olmadi hormon bozuklugu oldu erkeklik hormonu yükselmisti ikinci kez daktirdigimda Aylininde dedigi gibi asiri kanamam olmustu ve 6 ay durdu ve cikarttirdim

filiz hiç dert etme öyle öyle öğreneceksin..su deposundan aşağıya zaten hep trafik vardır
tam yerinde öğreniyorsun aslında birkaç güne profesyonel olursun :)
doktora kime gittin ?

kizlar bisey soracam ocak bebeklerinin kilolari nereye yaziliyor bende yazmak istiyorum sonra firsat bulunca

afacan bünyeden bünyeye değişiyor bu spiral işi aslında..
bence büyük rahatlık ama işte yan etkileri var..
afacan sen yurtdışındamısın?

evet canim almanyadayim aylincim adim ayse burda yalnizim ailem türkiyede sizlerin sohbeti uzun samandir takip ediyordum sizlede benim ailem bibi oldunuz

aylin ilk gittiğim doktoru vardı üsküdar da bir hastanede oraya gittim bir dünya test verdi yapt ırmek gelmiyo içimden öööööööörffffffff
ben kactım uyucaz azcık
ayse memnun oldum bu arada

iyi uykular Filiz benim yerimede uyu tam uyku havası var zaten..

almanyadan bir arkadaşımız daha vardı ama uzun zamandır girmiyor..
allah yardım etsin yalnızlık zor..

burcuuuu doğumgünü hazırlığına başladınmı yapacakmısın bişeyler :)

aylincim cumartesi akşamı herkesi çağırıcam baya kalabalık olucak...öle kutlamayı düşünüyorum 6 ay kınasını yapamamıştım ben ilk önce kına yakıcaz sonra da pastasını kesicez..gündüz foto çekiliiriz..evide tavşan şeklinde balon almıştım onlarla süslücem..süs için başka süsler almayıda düşünüyrm..bu kdar siz nasıl yapıcaksınız??

Fifoş şu hocanın adını telini falan veriver bana kız

benimde nasıl uykum var ama uyuyamıyorum malesef oğluşum oynuyor

Balımcım evet canım yanlış anlamışsın beni olsun bende senin dediğin gibi demek istemiştim zaten

Ayşe gözünaydın Aslımız vardı almanyadan çook uzun zaman oldu girmiyor merak ediyorum bende

Ayşegül yaptım kekini güzel oldu aferin sana gurmecim

bizimde aynı şekilde ,cumatesi günü bütün aile toplanırız birkaç arkadaş gelir yer içeriz pastamızı keseriz..babası ablası pek meraklılar onlarda evi süsliceklermiş :) bende 6.ay kınası yapmamıştım..
salı günüde eguşun arkadaşlarıyla erken doğumgünü kutluyacağız :)

elvin naz ege kaan birde zeynep vardı galiba aynı gün doğan..
haftaya batuhan ve defneyle açılışı yapacağız..sonra hergün bir doğumgünü kutluyacağız herhalde :)
sen ne yapacaksın emelcim :)

Kızlarrrrr...
Ay çok uzun süre oldu yaaa,çok özledimmm
Dün bi ara girdiö ne okuyabildim,ne yazabildim.. Bu alet kendini kapatıyor uzun süre başında olmayınca,burdaymış gibi göründüm lakin hiç olamadım
Kızlar eşim bayramdan önce fıtık ameliyatı oldu..Bu arad Zeynep Bade epey hareketlendi,çok zorlandım ikisine birden bakarken..Kayınvalidembir gün gedi daha sonra grip oldu kadın uzunca yattı 10 gün kadar..Bu arada bakıcı da grip olmuş,tam eşimin ameliyatında ..Tabii ben hastane-ev yaparken tümgün bakıcıda kaldı..Haydiiiiii bir ateş,bir ağlama
O da orta kulak iltihabı,soğuk algınlığı,faranjit hepsi bi arad
ardından 2 tane birden diş çıkardımı!!!
Soluğu kıçımdan aldım resmen vallaaa
ne buraya bakabildim,ne kendimemafoldumben
Çok şükür kzım şimdi iyileşti ama ben ben olmaktan çıktım kızlar
Biraz önce de kontrole götürdük adam dr boğazına bakarken yediklerini komple kustu
Aynı zamanda kabız,kaka yaparken poposu kanadı
Diş kabız yapar mı kızlar?ıshali duydum da kabızı hiç duymadım
Duygu,sizde vardı değil mi anal fissür nasıl hallettiniz geçti mi Nil in popişi?
Allah büyük dert vermesin yarabbim ama gecem gündüzüm karıştı inanın..1 hafta rapor aldım,idare de burnumdan getirdi müfettiş gelcekti diye
ışte ben böyleeeeee
Allah ın bugününe çok şükür diyorum,haftaya atölye sırası bende.Bolbol konuşuruz inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…