zamanında arkadaşlara gülerdik evet evet sen bu çocuğa iyi bakamıyosun en iyisi bakıcı tut sen işe git falan diye. eee o zaman nerden bilirdik bunun bi annelik güdüsü olduğunu. çocuğumuz için en iyisini istememizden kaynaklanıyor. ama en iyi diye bişey yok işte bunu o an düşünemiyoruz. burdan ve çağandan gördüğüm kadarıyla bebekler huylarıyla doğuyor. yapıcaz dediğimiz biçok şeyi malesef yapamıyor ve yetersizlik duygusuna kapılıyoruz. gayet normal. biz hiçbir zaman en iyi si olamıycaz yetiştirdiğimiz çocukta malesef en iyi insan olmayacak. biz onun beklentilerini herzaman tam karşılayamıycaz o da (özellikle gelecek için söylüyorum) bizimkini. bu kısır döngü böyle sürüp gidecek herhalde.
bazan bakıyorumda birbirimizin aynısı gibiyiz. ayrıntılar hariç tabi. annelik konusuna gelince yapılanlar yapılmaya çalıştıklarımız dualarımız herşey ne kadar aynı dimi. bebişlerimizde öyle. yani demek istediğim böyle sıkıntılı zamanlarda öyle düşünme böyle düşünme desekte hepimiz yeryer aynı şeyleri hissediyoruz sonra kendimize geldiğimizde nerden çıktı en iyi ona ben bakarım diyoruz evet gerçek olanda bu.................................neyse
inci kız devir yat sende. yorgunum de. gecede kocana çok yorgundum bişey yapamadım dışardan getir de. kıllık değil mi. belki anlarda ..çını kaldırır birileri.
spiral ben taktırmadım ama taktıranlar hep aşırı kanamadan şikayetçi. ayrıca spirallede hamile kalanlar oluyo.. ayrıca hamile kalınıncada çocuğa yapışma tehlikesi falan oluyomuş hemşirelik bilgimle değil yaşayan birinden duyduğuma göre diyede belirteyim..
balımcım yürüme meselesi bizimkide bacaklarını çok ayrık tutuyo. bende sorucam bakalım. bu arada umarım ciddi bişey değildir. haberlerini bekliyoruz.
yeşim bu diş çıksada arkası kesilmiyorki anacım. habire çıkıyo. bizim oğlan peeeeyy 8 dişli canavar uzun zamandır ama hiç derdi bitmedi. 8.çıktığından beri çocuk azılarını kaşıyo. bunlarda bitecek bee..
bazan bitmese diyorum yavrumun bu günlerini özliycem..
uzadımı ne.
dur bu kadar uzamışken bizim bakıcı işi yattı. vandaki piyasanın 2 katı para istemişler. yuh dedim. ben istifa edeim daha iyi..canım sıkıldı valla. tekrar aramaya başla...bi yandan olmadığı iyi diyorum paragöz insanlarla işim olmaz. insaf yani zordayız diye buda yapılmaz dimi ama..