2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zamanında arkadaşlara gülerdik evet evet sen bu çocuğa iyi bakamıyosun en iyisi bakıcı tut sen işe git falan diye. eee o zaman nerden bilirdik bunun bi annelik güdüsü olduğunu. çocuğumuz için en iyisini istememizden kaynaklanıyor. ama en iyi diye bişey yok işte bunu o an düşünemiyoruz. burdan ve çağandan gördüğüm kadarıyla bebekler huylarıyla doğuyor. yapıcaz dediğimiz biçok şeyi malesef yapamıyor ve yetersizlik duygusuna kapılıyoruz. gayet normal. biz hiçbir zaman en iyi si olamıycaz yetiştirdiğimiz çocukta malesef en iyi insan olmayacak. biz onun beklentilerini herzaman tam karşılayamıycaz o da (özellikle gelecek için söylüyorum) bizimkini. bu kısır döngü böyle sürüp gidecek herhalde.
bazan bakıyorumda birbirimizin aynısı gibiyiz. ayrıntılar hariç tabi. annelik konusuna gelince yapılanlar yapılmaya çalıştıklarımız dualarımız herşey ne kadar aynı dimi. bebişlerimizde öyle. yani demek istediğim böyle sıkıntılı zamanlarda öyle düşünme böyle düşünme desekte hepimiz yeryer aynı şeyleri hissediyoruz sonra kendimize geldiğimizde nerden çıktı en iyi ona ben bakarım diyoruz evet gerçek olanda bu.................................neyse

inci kız devir yat sende. yorgunum de. gecede kocana çok yorgundum bişey yapamadım dışardan getir de. kıllık değil mi. belki anlarda ..çını kaldırır birileri.

spiral ben taktırmadım ama taktıranlar hep aşırı kanamadan şikayetçi. ayrıca spirallede hamile kalanlar oluyo.. ayrıca hamile kalınıncada çocuğa yapışma tehlikesi falan oluyomuş hemşirelik bilgimle değil yaşayan birinden duyduğuma göre diyede belirteyim..

balımcım yürüme meselesi bizimkide bacaklarını çok ayrık tutuyo. bende sorucam bakalım. bu arada umarım ciddi bişey değildir. haberlerini bekliyoruz.

yeşim bu diş çıksada arkası kesilmiyorki anacım. habire çıkıyo. bizim oğlan peeeeyy 8 dişli canavar uzun zamandır ama hiç derdi bitmedi. 8.çıktığından beri çocuk azılarını kaşıyo. bunlarda bitecek bee..
bazan bitmese diyorum yavrumun bu günlerini özliycem..

uzadımı ne.
dur bu kadar uzamışken bizim bakıcı işi yattı. vandaki piyasanın 2 katı para istemişler. yuh dedim. ben istifa edeim daha iyi..canım sıkıldı valla. tekrar aramaya başla...bi yandan olmadığı iyi diyorum paragöz insanlarla işim olmaz. insaf yani zordayız diye buda yapılmaz dimi ama..

slm kızlar nasılsınızzemuszemusben cok mutluyum 10 gündür trafik dersi alıyordu dün ders bitiminde hoca yarın okula kendin gidebilirsin dedi sabah kalktım nasıl bir yagmur okudum üfledim bindim arabaya okula geldim dönüste de zorlanmadım kaydirigubbakcemile2basardım sonunda:dance:

ayyyyyyyyy balım yaaaa o yetersizlik duygusu hepimizde var yanlız degilsin bozma moralini doktora götürmeden anlayamazsın hadi hayırlı haberlerle gel doktordan...
inciiiiiiiiiiiiiiii kuzum yine mi geldiler ayyyyyy neyse salı ya az kaldı
gülce kızını büyüt öyle ver bana biraz rahat ediyim işimi filan yaptırırım ona:))

Fifoş kız aferin sana hemen öğrendin bende istiyorum ama cesaret edemiyorum ama şimdi seni görünce cesaretlendim biraz hamiloş hamiloş öğrendin bak

Dünürüm hoşgeldin gelinim nasıl iyimi büyük dede gittimi ?

nbr burcu elvin iyileşti mi
iiim cnm sen nasılsın metişle bebiş nasıl??iileşti sayılır burnu tıkalı sadece öksürük geçti çok şükür..

hoşbulduk dünürüm nasılsınız bakalım özledik sizi...dedemiz gitti eşi döndü evine çok şükür...

selam hanimlar firsat bulup bi bakayim dedim kosusturmaktan burayada ugrayamadim cocuk ev ve eltim dogum yapti 2 kizdan sonra oglu oldu allah isteyen herkese nasip etsin gecmise bakip geliyorum

iyi akşamlar kızlar 2 aydır girmiyorum bilmem beni hatırladınız mı
hep aklımdaydınız merak ediyordum bir bakayım dedim
filize çok şasırdım hayırlı olsun canım
talyaya da üzüldüm başınsağolsun
çok fazla okuyamadım gecmişi baska bi değişiklik yok galiba
incicim yine misafirlerin gelmiş gözünaydın:))
iştahsızlar aynı durumlarına devam gibi görünüyor
bizi sorarsanız hala dişimiz yok en tembeliniz biz miyim bbilmiyorum
iştahsızların basını biz çekiyorduk aynen devam eskisinden bir derece daha iyi
çünkü doktora sordum spraktini ver dedi 1 hafta verip 5 gün ara veriyoruz onunla biraz arttı
hele bayram döneminde o kadar artmıştı ki yetişemiyordum yedirmeye ne kadar mutlu oldum tam bayram oldu bana ama ilacı kesince azaldıı yine basladık ama yine çok yemiyor
hala 7200 gramız var mı böyle birsey
doktor pediatri gastroloğuna götürün dedi 15 tatilde götürecez insallah
başka değişiklik yok bizde çok özlemişim sizleri

sagolun kızlar emel hocam cok iyiydi cesaretlendirdi beni ama sokak arası ve park da zorlanıyorum daha 5 dersimiz var onlara calıscaz bugun okulun bekcisi parketti eve geldigimde de bakkalın oglu:)
burcu metiş de bebiş de iyi birazda uyucaz oglumla :)
ahuuuuuuuuuuu sen duymamıs mıydın canım takma kilosuna yaaa küçükken doktor doktor gezdirmiş annem beni hiçbişiyim de yokmus birze 9 kiloyuz...

Ooo aşağısı kaynıyor bugün :)

balım bizi yanlış anlamış sanırım..neyse.

Filiz aferin sana tebrikler öğrenmişsin araba kullanmayı..

Burcu gözünaydın heme elvin iyileşmiş hem dede evine dönmüş :)

Ahu nerelerdeydin özlettin kendini..

afacan gözünüzaydın..

2 aydır hiç girmedim canım biraz dün baktım o zaman gördüm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
dün bana soruyorlar ikinciyi düşünüyormusun diye valla bizim kızlardan hamile olan 2 olmuş dedim
yani çok uzak değil sıra bize de gelecek
yesin de kilosuna fazla takılmayacam yeter ki yesinnn

emel aylın cok sagolun kızlar
test yapıldı yarın alıcam sonucu usg de bısey gorunmedı içim ferahladı
dr spralın kanamayı arttırdıgını soyledı zaten cok oluyorum amanınnn hareket edemem artık
üfff

ahucum hoşgeldin azda olsa yemeye başlamış ceylin...gözün aydın..bu günlerde geçecek sıkma canını..sağlıklı ya çok şükür..
gözün aydın özlemcim bende vazgeçtim bu yüzden sprilden zaten normalde çok gelio bide onu çekemem..böle idare ediyrz bakalım nereye kadar gidicek zaten 2.bebiş erkek olursa sezeryn olurken kordonlarımı bağlatmayı düşünyrm ömür boyu rahatlık..
aylincim çok saol..dede bizde kalmıyodu ama yemek yemeye geliyodu şimdi rahatladım walla..
fazilet inş ii haberlerle gelir..

Son düzenleme:
aylincim biraz çiftliğe daldım da çıkamadım ordan :))
çok vaktimi alıyor diye giremedim ama dayanamadım
sağolun bende sizi hem çok özledim hem çok merak ettim
neler oldu? bebişler nasıl diye

balim kendini yetersiz hisetme canim dedigin gibi ilk cocuk olunca insan acaba diyor ama her anne evladina gözü gibi bakar hepimiz öyle degilmiyiz kendimize bile bakamiyoruz onlarla ilgilenecegiz diyyee-tatlicadiarzu- inaysa allah yardimcin olsun kim olursa olsun büyük yada kücük insan bi ise el attar sonucta cocuklu insaniz küfeyi devirmekle olmuyor monesori hellal olsun sana allah kazadan beladan esirgesin istanbul trafine cikmak büyük cesaret masallah sana

hoşbulduk burcucum evet buna da şükür
en azından herseyin tadına bakıyor sevmezse yemiyor severse de çok az yiyor
eskiden ne günlerdi ağlata ağlata yedirmek sonra şelale gibi kusması bir de kusmaması için 3 tane ilaç kullanıyoruz günde toplam 8 ilacı var ((
elvin ççok tatlı görünüyor fotoda yiyivercen valla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…