2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burcu foto işi eşime ait o araştırıo
300 tl çok deilmi ya doğum albümü mü yapıo:1shok:

walla nerdeyse 1 milyarı bulacak herşeyi yaparsan bir doğumgünü:bbo:

300 çok abartı ama 100 ii bence...eşime sölücem bakalım gidersek oraya gideriz..valla yahukaydirigubbakcemile3

kıslar selam nasılsnız bakalım çekiliş sonuçlandı diğer topşkten kime hediye alacağınıza bakabilirsiniz
burcucum geçmiş olsun canım sıkma canını alın bir pasta evde kutlayın illa kalabaşıl olucak diye bişey yok tabiki herkes özel olsun ister ama aylininde dedeiği gibi Allahtan gelene yapacak bişey yok rabbim sağlık sıhhat versin yavrularımza herseyden önemlisi bu :))
balımcım ekledim canım seni msn den
kıslar baurada sabah komşum bendeydi çağandan 1 ay küçük kızı var kahvaltı etmiyormuş bizde yaptı öğleden sonra biz onlardaydık benim yoğurt yemeyen oğlum yoğurt yedi boşuna demememişler komşunun tavuğu komşuya kaz görünür diye :))),
buarada oğlum 10 adım falan yürüdü bugün ay çok mutlu oldum ya kocaman oldular artık

dünürüm geçmiş olsun babanenize üzülme herşey Allahtan kendi kendinize bir pasta kesersiniz önemli olan resmi olsun yeter

ahucum size biz hediye alacakmışız özeline msj attım

İyi akşamlar kızlar.

Burcucum inşallah herşey istediğin gibi olur, ama olmazsa da çok üzülme.Kendi aranızda kutlarsınız.

Bizimde burada kimsemiz yok aile arasında kutlayacağız.Kalabalık olmayacak.Ne yapalım, böyle olsun.Hiç olmazsa pastasıyla resimleri olsun, düşüncem o sadece.

Fazilet eymen nasıl oldu güzelim.
Maşallah çağan'a.Bir yürümenin zevkine varırsa oturmaz incicim bundan sonra:))))) Çocuklar zaten başka yerde olunca yiyorlar, huyları bile değişiyor ortam dğişince:)))

Çekilişte bana ayşegül çıkmış.Ben pek tanımıyorum onu.Kimdir, tanıyan var mı _?

ekinsucum sende bana atarmısın adresini
aynı zamanda boyunuz posunuz kaç kıyafetını kaç yaş alıosun,küçük falan almayayımdazemuszemus
ayrıca bide teilnini yazarsan sewınırım

ayşegül

mesaj göndermek istediğin kişinin ismi yazıo kendı mesajında onun ismine tıkla ordan özel mesaj göder çıkıo ordan atabilirsin

iyi gecler hanımlar
hemşom parti paketi kaçtl anacım bi sölesene benim menü kafamda hazır sölim snada sormuşssun ya 1 şeklinde pasta yaptırcaz portakallı kek yaprak sarma sigara böreği talaş böreği patates toplaerı poğaça
kurabiye iki çeşit mercimek köfte kakaolu ve hindistan cevizli toplar tam emin değilim ama ya makarna salatsı yada amerikan slatası birde işallah yetiştirim hepsini bakalım kafamda bunlar var

bugün dükkanı açmak bana nasip oldu herkese güzel bi gün olsun inş....uzun zamandır size kahvaltı hazırlayan olmadı sanırım...bugün ben hazırlamak istedim herkese afiyet olsun...

herkese ii dilekleri için tşk ederim çok saolun iiki varsınız...opuyorumnanaktan

benden de kocaman gunaydın
bişey sorucam bergüzar kımdı hatırlayamadım oyle uykusuzum kı bugun beynım durdu ona hedıye alacagım

İyi akşamlar kızlar.

Burcucum inşallah herşey istediğin gibi olur, ama olmazsa da çok üzülme.Kendi aranızda kutlarsınız.

Bizimde burada kimsemiz yok aile arasında kutlayacağız.Kalabalık olmayacak.Ne yapalım, böyle olsun.Hiç olmazsa pastasıyla resimleri olsun, düşüncem o sadece.

Fazilet eymen nasıl oldu güzelim.
Maşallah çağan'a.Bir yürümenin zevkine varırsa oturmaz incicim bundan sonra:))))) Çocuklar zaten başka yerde olunca yiyorlar, huyları bile değişiyor ortam dğişince:)))

Çekilişte bana ayşegül çıkmış.Ben pek tanımıyorum onu.Kimdir, tanıyan var mı _?

bugün biraz daha iyi meral abla...inşallah atlatıcak ateşi çıkmıyor en azından...egehan nasıl adım atmaya başlamış sanırım...

bu arada herkese günaydın opuyorumnanaktan az sonra annem gelicek o yüzden bugün çok mutluyum..:lepi:

aylin ablacım sende bana adresini yazarmısın özelden..

Back
X