2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydınlar diyecektim ama öğlen olmuş:)))

Evet faziletçim adım atmaya başladı demeyelim artık yürümeye başladı:)))Koşturmaya çalışırken düşüyor:))Annenin gelecek olmasına çok sevindim, gözün aydın.Aslında pek uzak değiller sana ama sık görüşemiyorsunuz sanırım.

günaydın deyip kaçmıştım kahvaltı hazırla yedir içir kocişi işeylla çağanı yedir uyut anca geldim kahvemi alıpta :))
benim oğlum bir günde kendini aştı maşallah bu sabah bir yere tutunmadan ayağa kalkmaya başladı yürümeyide ilerletti ay ne kadar hızlı oluyor hersey ve ben oğlumun bu zamanlarını gördüğüm için kendimi çok şanslı hissediyorum çokbüyük bir mutlulukmuş rabbim daha güzellerini yaşatsın hepimize :))
burcu gözün aydın annen geliyormuş
meralim nabersin

iyiyim canım, sen nasılsın.Maşallah çağana hemen ilerletmiş yürümeyi.1 haftada rahat dolşamaya başlar.Yürümek çok büyük zevk veriyor artık onlara.
İnşallah daha büyük mutluluklarınıda yaşarsın canım.
Doğum günüde ayrı bir mutluluk olacak şimdi.:)))
Doğduğu günü zaten hala anılarımızda taze, onların 1 yaşlarını doldurmaları da ayrı bir mutluluk veriyor insana.
Aslında senelerde geçse doğdukları günü dün gibi hatırlıyor insan.Acısıyla tatlısıyla.

Merhaba emelcim.Evet canım yaaa, ne zaman doğacaklar diye heyecanla beklerdik, ya da bu gün kim doğum yaptı acaba diye:)))

Yalnız bu seneki ocak anneleri bizden hızlı çıktılar, şimdiye kadar en az 7-8 bebiş doğdu.Bizim bu zaman kadar daha 3 bebeğimiz doğmuştu.:)))))

herkese mrb kızlar nasılsınız bakalım.hasta olanlara geçmişler olsun diyelim bizdede aynı sıkıntı var pazartesi sabahından beri kaç defa ateş çıkıp indi hatırlamıyorum hastalıktan deil 3 dişbirden patlamak üzere perişan oldu kuzum ne olcak böle bilmiyoruminşallah son gün olur bugün.

geçmiş olsun sevdacım bizim oğlanda gece hiç uyumadı hep ağladı burnu tıkalı gibiydi bugünde biraz burnu akmaya başladı inşallah bir şeyi yoktur calpol verdim bende rahatlasın diye bakalım

haklısın meralim her anları büyük mutluluk yavrularımızın
sevdacım işallah sıkıntısızca patlatır canım dişlerini
emelim onatımızda işallah hasta falan olmaz aman dikkat et canım salgın var buaralar yine
duyguu gördüm seni tribündesin nabersin nilim nasıl bakalım

Geçmiş olsun emelcim sana da.O burun akıntısı bizde neredeyse 3 hafta devam etti.Bir başladı mı bitmiyorda.Sümüklü çocuk olmuştu oğluşum o sırada, neyse ki bir haftadır iyi.

Gece uyku düzenimizde yerine gelmeye başladı bizim kızlar.Akşam 9 gibi yatırıyorum, karnını doyurup.Bir biberon milupa aptamil süt veriyorum yatarken.Gece saat 12 gibi uyanıyor o zmanda mam hazırlıyorum sabaha kadar uyuyor şimdi.Arada 4-5 gibi bir mızıldanıyor ama tekrar uyuyor.Rahat ettim.Demek çocuğum doymuyormuş.Alışkanlığı da bitmiş oldu.İnşallah böyle devam ederiz.
Bu arada uyku tulumundan çok memnunum.1-2 haftadır kullanıyorum.Gece üstünü açtı mı, üşüdü mü diye sorun yapmıyorum.Elektrik sobasını da açmıyorum, açarsam terliyor rahatsız olup uyanıyor.Ben rahat ettim.Tecrübemi anlatayım dedim, uyku tulumu almakta kararsızlık yaşayanlar için.İlk bir iki akşam alışkın olmadığından biraz rahatsız olur gibiydi, ama alışınca sorun kalmadı.Onu giydirdiğimde yatıracağımı anlıyor, yastığına atıyor kendini:))))

ya şimdi bak bende tereddüt ediyordum alsammı diye uyku tulumu valla çağanın odasındaki kanapede yatmaktan sırtım ağrıyor artık sürekli uyanıp üstünü açıyorum birde elektrik sobası yakıyorum gece oda benim burnumu tıkyor sabah kalkınca pek rahatsız oluyorum bende alaym bari alışır işallah :))
mealcim benim oğlanda biara 5 gibi uyanıyordu sürekli ama bir süre sonra artık kalkmamaya başlıyor ben artık gece besleme olayınıda kestim 11 de mama verip yatırıyorum sbah 9 akadar uyansada vermiyorum bişey kıslar buarada ben mama dedim ama milupanın junior sütünü kasteddim ona başladım ben geceleri sabahta günlük süt veriyorum kahvaltıda

buarada bala başlayan varmı ben haftaya bala başlıcam artık zaten pekmez yemiyor sıpa belki balı sver birde bu çilek olayı var 1 yaşından sonra serbest dimi bazen kendimize çilekli muhallebi yapıyorum ama ona veremiyorum artık verebilirmiyim acaba

bebişlerede sizlerede kocaman :nazar: maşallah

egeyede geçmiş olsun inşallah benimm oğlumda atlatır..dün gece ateşi yine 39 oldu..

hava çok kötü internette gelip gidiyor...inci çekilişte bana kim çıktı burda fırtına var internetim giderse bir kaç güne gelmez haberim olmaz o yüzden şimdi söylesen olurmu_?
geçmiş olsun canım..:(

fotolar süper hepiniz cok tatlısınız deryaaaaaaaaa yakında ezgiyle bir giyinirsiniz:)
moralim bozuk metiş e bakıcak kimse yok seminerim basladı 15 gün sabah 7 de evde cıkcam aksam 8 den önce gelmicem cocugum kaldı ortalarda işe gidiyorum gezmeye gidiyomus muamelesi görüyorum bosa koyuyorum almıyo dolu zaten dolu cıldırmama az kaldı birde bunlar yetmiyomus gibi 2. bir bebek öööööööööööööööööööffffffffffffffffff hayatımın hiçbir dönemi böyle karamsar olmamıstım alt tarafı yarım gün calısıyorum tam gün calısmak zorunda kalıp da bebegi cocugu için işini kariyerini bırakan anneleri çok iyi anlıyorum ...allahım bana bir kapı ac :(
herşey yoluna girecek ..hormonların oynuıo gene unutma tatlım:)
selam hanimlar gecmis olsun dilekleriniz icin herkese cok tesekür ederim cok sükür atesi düstü ama huysuzlugu devam ediyor sabah 6,30 yattigimda sürekli kucagimda uyuyor yatagina koyunca uyaniyor iki gecedir böyleyim sonra babaya devrediyorum ben yatiyorum iki günde oda bende mahvoldum simdik uyudu uyumusken bi bakayim dedim
huzursuzluk da geçer düzelir işallah bi an evvel..
iiim cnm sen nasılsın??bizde hazırlıklar durmuş durumda eşimin babanesi hastanede yatıyo durumu ağır ona bağlı yani..bir sürü planım vardı ama hevesim kırıldı..bilmyrm olcak mı offf yaaaa..sen sipariş verdin mi netten dediklerini ne kadar sürede gelir ki fiyatı ne kadar??
geçmiş olsun canım ama unutmaki babaanne yaşını almış biri ufak bi kutlamadan kimsenin gocunmaması lazım di mi ,ilk doom günü bu!!
Günaydınlar diyecektim ama öğlen olmuş:)))

Evet faziletçim adım atmaya başladı demeyelim artık yürümeye başladı:)))Koşturmaya çalışırken düşüyor:))Annenin gelecek olmasına çok sevindim, gözün aydın.Aslında pek uzak değiller sana ama sık görüşemiyorsunuz sanırım.
ah canım,maşallah sana:)):nazar:
herkese mrb kızlar nasılsınız bakalım.hasta olanlara geçmişler olsun diyelim bizdede aynı sıkıntı var pazartesi sabahından beri kaç defa ateş çıkıp indi hatırlamıyorum hastalıktan deil 3 dişbirden patlamak üzere perişan oldu kuzum ne olcak böle bilmiyoruminşallah son gün olur bugün.
ah bu dişler bu dişler..hemen çıksın işallah..
geçmiş olsun sevdacım bizim oğlanda gece hiç uyumadı hep ağladı burnu tıkalı gibiydi bugünde biraz burnu akmaya başladı inşallah bir şeyi yoktur calpol verdim bende rahatlasın diye bakalım
geçmiş olsun:(
haklısın meralim her anları büyük mutluluk yavrularımızın
sevdacım işallah sıkıntısızca patlatır canım dişlerini
emelim onatımızda işallah hasta falan olmaz aman dikkat et canım salgın var buaralar yine
duyguu gördüm seni tribündesin nabersin nilim nasıl bakalım

hehhe çağan da yürüo he maşallah:nazar:
evet burdayım ama ne birikmiş anca bitti nilin sesi de gelio kısa kısa yazdım ,kızmayın..
bu arada çok tatlı fotolar insan gerçekten orda olmak istio..:içelim:
merhabalar bu arada..
dün gelemedim,nil bi acayip devamlı meme ısırıo ee uyuyamıo bööle olunca 10 da yattı bi de misafirim vardı ..kabus oldu dün valla..

Bende ondan veriyorum inci.Yatarken verdiğim süt o.Ama gece 11-12 gibi onu verdiğimde tok tutmuyordu, 2 saat sonra uyanıyordu.O yüzden sütle pirinç unu muhallebisi (ama biberonda içebileceği şekilde sulu), ya da aptamilin su ile hazırlanan gece mamaları filan var onlardan veriyorum.Onlarıda su ile değil, normal süt ile hazırlıyorum.Sabah kahvaltısında süt vermiyorum, gece süt ile beslendiği için.Ihlamur, ada çayı , kuru kayısı, incir haşlaması, içine bisküvi ezerek, arada ceviz karıştırıyorum.Her gün de bir yumurta haşlıyorum.Bazen yiyor yumurtasını bazen yemiyor.Bunların yanında da peynir, zeytin aralarda ağzına veriyorum.Canı isterse yiyor.Yoksa attırıyor.

afiyet olsun paşama meralim benimki ceviz ve yumurta yemiyor hala cevizi çorbaya bile koysam çıkarıyor hepsini yumurtada arada tarhana mercimek falan çorbalarda çaktırmadan koyuyorum yoksa sevmiyor babasınında küçükken yumurtayla arası yokmuş dra sordum olsun onun yerine haftada iki kere balık ver demişti artık öle yapıyorum napim zaen çok yemek seçen vede iştahsız bir oğlum var atık neyi severse ondan veriyorum :))
duygucum sna iye kızalım nilime bak sen buarada hem misafir hem çocuk zor oluyor valla ama olsun misafirinde özlelikle sevdiğin bir arkadaşssa tadı başka oluyor be :))

kıslar bende hafataya salı günü bir iş görüşmesine gidicem bakalım hakkımızda hayırlısı tabi

hayırlısı olsun canım,çalışmak sana iyi gelecek sanki..
dünkü arkadaş yeni bi arkadaş üstelik yabancı ,zevkli ama zor oluo birassçık:)

bimiyorum duygucum bir yandan istiyorum çalışmayı ama bir yandan çağandan ayrı kalma düşüncesi canımı sıkıyor açıkçası okadar alıştımki ona yarım saat dışarı uzaklaşssam ondan aklımda hep o oluyor

kıslar buarada çekiliş sonuçlandı öbür taraftan bakabilirisniz kime hediye alacağınıza
çağan uynamak üzere ben çıkıyorum gece girebilirim ancak eşim laptobu okula götürcek öptüm hepinizi

Back
X