Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım..bebişlerede sizlerede kocamanmaşallah
egeyede geçmiş olsun inşallah benimm oğlumda atlatır..dün gece ateşi yine 39 oldu..
hava çok kötü internette gelip gidiyor...inci çekilişte bana kim çıktı burda fırtına var internetim giderse bir kaç güne gelmez haberim olmaz o yüzden şimdi söylesen olurmu_?
herşey yoluna girecek ..hormonların oynuıo gene unutma tatlım:)fotolar süper hepiniz cok tatlısınız deryaaaaaaaaa yakında ezgiyle bir giyinirsiniz:)
moralim bozuk metiş e bakıcak kimse yok seminerim basladı 15 gün sabah 7 de evde cıkcam aksam 8 den önce gelmicem cocugum kaldı ortalarda işe gidiyorum gezmeye gidiyomus muamelesi görüyorum bosa koyuyorum almıyo dolu zaten dolu cıldırmama az kaldı birde bunlar yetmiyomus gibi 2. bir bebek öööööööööööööööööööffffffffffffffffff hayatımın hiçbir dönemi böyle karamsar olmamıstım alt tarafı yarım gün calısıyorum tam gün calısmak zorunda kalıp da bebegi cocugu için işini kariyerini bırakan anneleri çok iyi anlıyorum ...allahım bana bir kapı ac![]()
huzursuzluk da geçer düzelir işallah bi an evvel..selam hanimlar gecmis olsun dilekleriniz icin herkese cok tesekür ederim cok sükür atesi düstü ama huysuzlugu devam ediyor sabah 6,30 yattigimda sürekli kucagimda uyuyor yatagina koyunca uyaniyor iki gecedir böyleyim sonra babaya devrediyorum ben yatiyorum iki günde oda bende mahvoldum simdik uyudu uyumusken bi bakayim dedim
geçmiş olsun canım ama unutmaki babaanne yaşını almış biri ufak bi kutlamadan kimsenin gocunmaması lazım di mi ,ilk doom günü bu!!iiim cnm sen nasılsın??bizde hazırlıklar durmuş durumda eşimin babanesi hastanede yatıyo durumu ağır ona bağlı yani..bir sürü planım vardı ama hevesim kırıldı..bilmyrm olcak mı offf yaaaa..sen sipariş verdin mi netten dediklerini ne kadar sürede gelir ki fiyatı ne kadar??
ah canım,maşallah sana:))Günaydınlar diyecektim ama öğlen olmuş:)))
Evet faziletçim adım atmaya başladı demeyelim artık yürümeye başladı:)))Koşturmaya çalışırken düşüyor:))Annenin gelecek olmasına çok sevindim, gözün aydın.Aslında pek uzak değiller sana ama sık görüşemiyorsunuz sanırım.
ah bu dişler bu dişler..hemen çıksın işallah..herkese mrb kızlar nasılsınız bakalım.hasta olanlara geçmişler olsun diyelim bizdede aynı sıkıntı var pazartesi sabahından beri kaç defa ateş çıkıp indi hatırlamıyorum hastalıktan deil 3 dişbirden patlamak üzere perişan oldu kuzum ne olcak böle bilmiyoruminşallah son gün olur bugün.
geçmiş olsungeçmiş olsun sevdacım bizim oğlanda gece hiç uyumadı hep ağladı burnu tıkalı gibiydi bugünde biraz burnu akmaya başladı inşallah bir şeyi yoktur calpol verdim bende rahatlasın diye bakalım
haklısın meralim her anları büyük mutluluk yavrularımızın
sevdacım işallah sıkıntısızca patlatır canım dişlerini
emelim onatımızda işallah hasta falan olmaz aman dikkat et canım salgın var buaralar yine
duyguu gördüm seni tribündesin nabersin nilim nasıl bakalım