2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar giremiyorum artık koşturmaktan:(
aklım sizde, hasta yavrular varmış, Allah şifa versin..

ben geldim sen gidiyorsun Meralcim iyi akşamlar sana da..

bugün çok yoğundum bakamadım doğru düzgün..
sabah yine doktora gittik kulakları boğazı iltihap olmuş antibiyotiğe başladık
ateşi çıkmıyor uzun zamandır çok şükürki..

ahu inşallah sonuçlar temiz çıkar dualarımız seninle canım..
gecmis olsun canim antibiyotiksiz gecmez saten iki güne toparlar insallah
Ezgide hastalar kervanina katildi burnu akiyor peditusa basladim atesi yok cok sukur
sizede gecmis olsun salgin halde kis geldi hastaliklar basladi
merabalar:)
ay çıldırcam uyumuoooooo....
içsin bare su ben acaba doyuruo mu kendini die düşünmüştüm..
ezgiye de geçmiş olsun:(
canim senin cadi kiz diyete baslamis canim formunu koruyacak yerim ben onu opuyorumnanaktan
Cnm sıfır kollu çıtçıtlı badi giydiriyorum onun üzerine pijama takımı giyor. birde kısa çorap. Ayağına giydirmeyeyeim ozaman. Ay ne zor işmiş bu annelik..
sizinkide bundan mı?
Kiraz Bebe

senin gösterdigin uyku tulumuyla bizimkisi farkli canim bizimkisi alti cuval gibi kapali olanindan güle güle giyinsin fistigin :ecrin_bebek:

Ne afacanlar bunlar böyle... Aybüke de ben nezaman yatarsam gündüzleri az uyur:)

iyi akşamlar herkese tekrar sağolun dualarınız ve iyi dilekleriniz için
duygucum ben de hiç bilmiyordum ama öğreniyor insan daha ne hastalıklar var ya Allahım korusun beterlerinden bu bir gen bozukluğu hastalığıymış doğuştan gelen
salgı bezleri normalde akışkan olurmuş bu hastalıkta akışkan olmadığı için vücutta tıkaçlar olustururmuş
vücudun neresinde tıkanıklık yaparsa orada sorun yaratıyor öyle beter bişey
suyu ceylinde çok içiyor suya doymak bilmiyor
uyku tulumunu bizde yeni aldık bende çok memnunum ceylin battaniyeyi üstünden atmak için uyanıyordu
insallah temiz cikacak sonuclari dualarimiz seninle
merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum.gündüzleri artık hiç açmıyorum.akşam yatmadan önce son sayfaları okuyabiliyorum..
ezginin fotolara bayıldım :nazar: hasta bebeklere geçmiş olsun.ece de bugün hastalar kervanına katıldı :( sürekli hapşuruyo burnu tıkalı uyuyamadı yavrum.offf keşke onun yerine ben hasta olsam diyorum..inş sadece soğuk algınlığıdır
annam ne oldu bu yavrucaklara pitir pitir döküldük resmen hastaliktan gecmis olsun

geçmiş olsun şekerim vereliniortak

teşekkürler :)

Ezgide hastalar kervanina katildi burnu akiyor peditusa basladim atesi yok cok sukur

off off çok geçmiş olsun Deryacım bizden mi bulaştı acaba ,Onatta keyifsizdi çünkü
çok üzgünüm biz sebeb olduk sanırım ..

WATERFULL
Ben atlet, uzun kollu badi, üstüne tulumu giydiriyorum.Ayağına da külotlu çorap.:kedi:2 çift giydirirsen sıkılabilir çocuk duyduğum kadarıyla yatarken külotlu çorap gelişimi için iyi olmazmiş yada büyük giydir
uyuku tulumu tavsiye ederseniz bende alayım yatarken üstünü örtürmüyor hele uykusunda daha rahat ederse hiç durmam hemen alırım

dün akşam ilk defa giydirdim çok rahat ettim hiç bakmadım bile üstü açıldımı açılmadımı diye..ince pijama takımı giydirdim içine okadar..
Meralcim teşekkürler tavsiyen için..

merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum.gündüzleri artık hiç açmıyorum.akşam yatmadan önce son sayfaları okuyabiliyorum..
ezginin fotolara bayıldım :nazar: hasta bebeklere geçmiş olsun.ece de bugün hastalar kervanına katıldı :( sürekli hapşuruyo burnu tıkalı uyuyamadı yavrum.offf keşke onun yerine ben hasta olsam diyorum..inş sadece soğuk algınlığıdır

ahh ahh al işte Ece'yi de hasta ettik,canım sizede gçmiş olsun..inşallah ilerlemez hemen geçer..

size de geçmiş olsun yahu ne oldu bööle döküldünüz bir bir..:çok üzgünüm:
ii geceler demek istedimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bizim yüzümüzden :çok üzgünüm:

aylincim tesekür ederim canim bizde eklemisin ocak bebeklerinin boy ve kilo bölümüne a.s.
ne demek zevkle..

günaydın kızlar biz de çok hastayız dünden beri,gece hiç uyumadı benm de boğazım ağrıyo burnum tıkalı, beraber üşüttük heralde ay çok fenayız ya

herkese günaydın
kızlar bugün sizden birsey rica edeceğim ceylin çorbaları çok seviyor günde 2 veya 3 öğün çorba yiyor
bazen kahvaltıda bile
bana klasik çorbalar dışında çorba tarifi verir misiniz?ama bebek çorbalarını yemiyor bize göre çorbalar olsun
şimdiden teşekkürler

ay hepsi mi hastalandı ya bence dışarı çıkardık ondan oldu hava çok soğuktu o gün

chef terbiyeli yeşil mercimek yapabilirsin..

mercimekleri kaynat suyunu süz
sonra temiz suda yine kaynat,diğer tarafta bir yumurta 2 kaşık yoğurt 1 kaşık unla
terbiye yap..sonra hepsini karıştır..nanede koyabilirsin..
biz çok seviyoruz bu çorbayı..

sağol aylincim çok güzele benziyor yarın bunu yapacağım zaten terbiyeli çorbaları daha iyi yiyor
bugün somonlu un çorbası ve tavuk sulu şehriye çorbası yiyecek

uzun bi aradan sonra herkese merhabalar sizleri çok özledim
46 gün önce ani şekilde dayımı kaybettim ondan öncede işlerden giremiyodum bu oa oluncada .....

sanırım herkes hasta bütün bebişlere geçmiş olsun

nazo başınsağolsun nur içinde yatsın dayın..gençmiydi?

bizde merak etmiştik uzun zamandır görünmeyince
Defne nasıl iyimi,bu arada 1. yaşınız da kutlu olsun..

saol linaycım sorma 44 yaşında gizli kalpten gece yattı sabah kalkamadı bizim için büyük yıkım oldu hala şoktayız diyebilirim oğlu askerdeydi bide özürlü kızı var ananem bakıyo eşinden ayrıydı
ananem dedem bu yaşta evlat acısı gördüler annemlerin en küçüğü annem teyzem kardeş acısıyla yanıyolar yiğenlerini çok severdi dayımız değil arkadaşımız gibiydi kızıma bayılırdı

Back
X