Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmis olsun canim antibiyotiksiz gecmez saten iki güne toparlar insallahben geldim sen gidiyorsun Meralcim iyi akşamlar sana da..
bugün çok yoğundum bakamadım doğru düzgün..
sabah yine doktora gittik kulakları boğazı iltihap olmuş antibiyotiğe başladık
ateşi çıkmıyor uzun zamandır çok şükürki..
ahu inşallah sonuçlar temiz çıkar dualarımız seninle canım..
sizede gecmis olsun salgin halde kis geldi hastaliklar basladiEzgide hastalar kervanina katildi burnu akiyor peditusa basladim atesi yok cok sukur
canim senin cadi kiz diyete baslamis canim formunu koruyacak yerim ben onu opuyorumnanaktanmerabalar:)
ay çıldırcam uyumuoooooo....
içsin bare su ben acaba doyuruo mu kendini die düşünmüştüm..
ezgiye de geçmiş olsun![]()
Cnm sıfır kollu çıtçıtlı badi giydiriyorum onun üzerine pijama takımı giyor. birde kısa çorap. Ayağına giydirmeyeyeim ozaman. Ay ne zor işmiş bu annelik..
sizinkide bundan mı?
Kiraz Bebe
senin gösterdigin uyku tulumuyla bizimkisi farkli canim bizimkisi alti cuval gibi kapali olanindan güle güle giyinsin fistigin :ecrin_bebek:
Ne afacanlar bunlar böyle... Aybüke de ben nezaman yatarsam gündüzleri az uyur:)
insallah temiz cikacak sonuclari dualarimiz seninleiyi akşamlar herkese tekrar sağolun dualarınız ve iyi dilekleriniz için
duygucum ben de hiç bilmiyordum ama öğreniyor insan daha ne hastalıklar var ya Allahım korusun beterlerinden bu bir gen bozukluğu hastalığıymış doğuştan gelen
salgı bezleri normalde akışkan olurmuş bu hastalıkta akışkan olmadığı için vücutta tıkaçlar olustururmuş
vücudun neresinde tıkanıklık yaparsa orada sorun yaratıyor öyle beter bişey
suyu ceylinde çok içiyor suya doymak bilmiyor
uyku tulumunu bizde yeni aldık bende çok memnunum ceylin battaniyeyi üstünden atmak için uyanıyordu
annam ne oldu bu yavrucaklara pitir pitir döküldük resmen hastaliktan gecmis olsunmerhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum.gündüzleri artık hiç açmıyorum.akşam yatmadan önce son sayfaları okuyabiliyorum..
ezginin fotolara bayıldımhasta bebeklere geçmiş olsun.ece de bugün hastalar kervanına katıldı
sürekli hapşuruyo burnu tıkalı uyuyamadı yavrum.offf keşke onun yerine ben hasta olsam diyorum..inş sadece soğuk algınlığıdır
geçmiş olsun şekerim vereliniortak
Ezgide hastalar kervanina katildi burnu akiyor peditusa basladim atesi yok cok sukur
WATERFULL
Ben atlet, uzun kollu badi, üstüne tulumu giydiriyorum.Ayağına da külotlu çorap.:kedi:2 çift giydirirsen sıkılabilir çocuk duyduğum kadarıyla yatarken külotlu çorap gelişimi için iyi olmazmiş yada büyük giydir
uyuku tulumu tavsiye ederseniz bende alayım yatarken üstünü örtürmüyor hele uykusunda daha rahat ederse hiç durmam hemen alırım
merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum.gündüzleri artık hiç açmıyorum.akşam yatmadan önce son sayfaları okuyabiliyorum..
ezginin fotolara bayıldımhasta bebeklere geçmiş olsun.ece de bugün hastalar kervanına katıldı
sürekli hapşuruyo burnu tıkalı uyuyamadı yavrum.offf keşke onun yerine ben hasta olsam diyorum..inş sadece soğuk algınlığıdır
size de geçmiş olsun yahu ne oldu bööle döküldünüz bir bir..:çok üzgünüm:
ii geceler demek istedimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne demek zevkle..aylincim tesekür ederim canim bizde eklemisin ocak bebeklerinin boy ve kilo bölümüne a.s.