Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
chef terbiyeli yeşil mercimek yapabilirsin..
mercimekleri kaynat suyunu süz
sonra temiz suda yine kaynat,diğer tarafta bir yumurta 2 kaşık yoğurt 1 kaşık unla
terbiye yap..sonra hepsini karıştır..nanede koyabilirsin..
biz çok seviyoruz bu çorbayı..
canım başınız sağolsun,nur içinde yatsın dayın..dayı gibisi de yoktur,mekanı cennet olsun..uzun bi aradan sonra herkese merhabalar sizleri çok özledim
46 gün önce ani şekilde dayımı kaybettim ondan öncede işlerden giremiyodum bu oa oluncada .....
sanırım herkes hasta bütün bebişlere geçmiş olsun
ahh canım çokta gençmiş,yeri doldurulmaz hiçbir acının..Allah yardımcınız olsun..sabırlar versin sizlere..
ayy ne kötü bir gün yaa başım ağrıdı üzüntüden,stresten
özlemcim umarım beğenerek yer yavrular,afiyet olsun..
duygu sizede geçmiş olsun,hemen ilaç takviyesiyle önlem al ilerlemesin..
serpil geçmiş olsun, tahlillerinizde iyi çıkar umarım..siz domuz gribi aşısımı oldunuz..
deryacım bizim doktor vermedi Peditus tıkanıklığa iyi geliyorsa bende deniyim..
akşam yatarken coldmix sürdüm gece rahattı bizimki..
ama sabah ağlaya ağlaya bırakıp işe geldim,içim parçalandı ((
ezgiye, eceye, naza, nile geçmiş olsun ayşegülcüm sanad geçmiş olsun bizim oğluşda gece fenalaştı bizde doktordan geldik az önce kulak ve boğaz iltihapı dedi ama çabuk atlatır merak etme dedi birde illa her çocuk doğumgününden önce mutlaka hastalanır hiç şaşmaz bu dedi :))
Aylincim üzülme napalım olcağı varmış sağlık olsun Allah beterinden saklasın
NAZOcum başınız sağolsun canım benimde dayım 10 yıl önce trafik kazasında vefat etmişti çok gençti 38 yaşında falandı anne babaya kardeşlere çok zor biliyorum Allah geride kalanlara sağlık versin