2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahh canım çokta gençmiş,yeri doldurulmaz hiçbir acının..Allah yardımcınız olsun..sabırlar versin sizlere..

ayy ne kötü bir gün yaa başım ağrıdı üzüntüden,stresten

saol canım Allah razı olsun alışmaya çalışıyoruz
arada ananeme gidip kalıyorum hem defneyle oyalanıyolar zaten annemle teyzem yalnız bırakmıyo dönüşümlü kalıyolar
defnenin d.günü için saol canım bütün bebişlerin 1. yaşı kutlu olsun

Aysegulcum gecmis olsun aradim kapali cebin

Aylincim uzulme ltf cocuk bunlar hastalaniyorlar hep

Ezgi sumuklu kiz oldu :)) keyfi yerinde ama Sorun yok suan

Onat ve eceyede gecmis olsun

chef terbiyeli yeşil mercimek yapabilirsin..

mercimekleri kaynat suyunu süz
sonra temiz suda yine kaynat,diğer tarafta bir yumurta 2 kaşık yoğurt 1 kaşık unla
terbiye yap..sonra hepsini karıştır..nanede koyabilirsin..
biz çok seviyoruz bu çorbayı..

harıkasınnn bendee yapıcam sımdı bunu
cokkkkkkkk tesekkur ederım

opuyorumnanaktan

merhabaaaa:))
ah biri bana yardım etsin bu kız hep ağlıo bi de yan yan bakıo üzülüo muyum die??

uzun bi aradan sonra herkese merhabalar sizleri çok özledim
46 gün önce ani şekilde dayımı kaybettim ondan öncede işlerden giremiyodum bu oa oluncada .....

sanırım herkes hasta bütün bebişlere geçmiş olsun
canım başınız sağolsun,nur içinde yatsın dayın..dayı gibisi de yoktur,mekanı cennet olsun..
ahh canım çokta gençmiş,yeri doldurulmaz hiçbir acının..Allah yardımcınız olsun..sabırlar versin sizlere..

ayy ne kötü bir gün yaa başım ağrıdı üzüntüden,stresten

aylinnnn nil de öksürmeye başladıdelikafadulden:roflol::roflol:

biz aşımızı olduk geldik. kanda verdik. bakalım bu sefer sonuçlar nasıl çıkacak. kilomuz 8200gr. chef arkandan biz geliyoruz galiba. boyuda 73 cm iki ayda 1 cm uzamış. bana dahada uzadı gibi geliyodu ama. neyse ya napalım bunlarda böyle işte. şimdi uyudu gecede çok ağlattım. 1 saat civarı ağladı sonunda uyudu. saat 10da uyudu 5,30 a kadar uyanmadı. inşallah netice alıcam.bu 3.gece olacak ağlatma faslında inşallah aşı ateş falan yapmazda başlamıışken bırakmak zorunda kalmam..

Aysegulcum bebek icin olan illiadinle serum fizyolojik karistiriyor eczane onlar bilir 4 kere falan kullanabiliyorsun

Peditusta burun tikanikligina akmasina iyi geliyor agri kesici ozelligide var

özlemcim umarım beğenerek yer yavrular,afiyet olsun..

duygu sizede geçmiş olsun,hemen ilaç takviyesiyle önlem al ilerlemesin..

serpil geçmiş olsun, tahlillerinizde iyi çıkar umarım..siz domuz gribi aşısımı oldunuz..

deryacım bizim doktor vermedi Peditus tıkanıklığa iyi geliyorsa bende deniyim..
akşam yatarken coldmix sürdüm gece rahattı bizimki..
ama sabah ağlaya ağlaya bırakıp işe geldim,içim parçalandı ((

Evet Aylin. Ya en fazla iki saat uyuyor, sonra emiyor. Acıkıyor biliyorum ama biberonda emmiyor. Kaşıkla versem uykusu açılıyor tamamen uyanıyor. Bi kaç gündür biberona alıştırmaya çalışıyorum gündüzleri ama hanım efendi çekmiyor ben ağzına sıkıyorum:(

cadı uyandı

nazo başınsağolsun Allah sabır versin
serpil size de geçmiş olsun insallah bir sıkıntısı olmaz aşının kilosunu da takmayacağız ne yapalım
şu hastalık çıkmasında ben takmayacağım artık
duygu aynen bana da bir yardım lazım hem uyumuyor hem ağlıyo
cuma günleri okulum yok ama daha çok yoruluyorum
hem ceylin hem evişi
akşama da misafirim gelecek ıspanaklı börek yapacam daha tiramisu yaptım

ezgiye, eceye, naza, nile geçmiş olsun ayşegülcüm sanad geçmiş olsun bizim oğluşda gece fenalaştı bizde doktordan geldik az önce kulak ve boğaz iltihapı dedi ama çabuk atlatır merak etme dedi birde illa her çocuk doğumgününden önce mutlaka hastalanır hiç şaşmaz bu dedi :))

Aylincim üzülme napalım olcağı varmış sağlık olsun Allah beterinden saklasın

NAZOcum başınız sağolsun canım benimde dayım 10 yıl önce trafik kazasında vefat etmişti çok gençti 38 yaşında falandı anne babaya kardeşlere çok zor biliyorum Allah geride kalanlara sağlık versin

merhaba herkese...

hasta bebişler çok ama çok geçmiş olsun...bu arada vicks de çok iyi geliyor..uyurken birazcık burnuna ve sırtına sürüyorum birde sıcak havlu koyuyorum..bol ıhlamur ve pekmez veriyorum.öksürüğe çok iyi geliyor..

önce maşallah diyeyim eymen hasta olalı yemeside düzeldi sayılır..ama yine kolay kolay ağzını açmıyor alıyorum kucağıma sıkıca tutuyorum kaçacak yeri kalmıyor ilk önce ağlıyor ama sonra kendiliğinden ağzını açmaya başlıyor eskisi gibi öğürmeye çalışmıyoda..hep zorla yemeye alıştırmayayım diyordum ama böyle yemeyi istiyomuş demekki benim oğlan:) yada hastalıkla mücadele etcek gücü yok bizimle şimdilik yedirsinde iyileşince sorarım ben anneme diyor :))

duygu nile de çok güldüm ya demek yan yan bakıyor :))

nazo sizinde başınız sağolsun:Saruboceq:

özlemcim umarım beğenerek yer yavrular,afiyet olsun..

duygu sizede geçmiş olsun,hemen ilaç takviyesiyle önlem al ilerlemesin..

serpil geçmiş olsun, tahlillerinizde iyi çıkar umarım..siz domuz gribi aşısımı oldunuz..

deryacım bizim doktor vermedi Peditus tıkanıklığa iyi geliyorsa bende deniyim..
akşam yatarken coldmix sürdüm gece rahattı bizimki..
ama sabah ağlaya ağlaya bırakıp işe geldim,içim parçalandı ((

burnu akmaya başlayınca direk peditusa başlıyoruz biz
uyurken burnu tıkanıyor çünkü
peditus üst solunum yolu enfeksiyonu için olan şurup

ama asıl iyi gelen bizim karışım damlamız çok memnunum ondan

ezgiye, eceye, naza, nile geçmiş olsun ayşegülcüm sanad geçmiş olsun bizim oğluşda gece fenalaştı bizde doktordan geldik az önce kulak ve boğaz iltihapı dedi ama çabuk atlatır merak etme dedi birde illa her çocuk doğumgününden önce mutlaka hastalanır hiç şaşmaz bu dedi :))

Aylincim üzülme napalım olcağı varmış sağlık olsun Allah beterinden saklasın

NAZOcum başınız sağolsun canım benimde dayım 10 yıl önce trafik kazasında vefat etmişti çok gençti 38 yaşında falandı anne babaya kardeşlere çok zor biliyorum Allah geride kalanlara sağlık versin

noldu güzelim nasıl fenalaştı çok geçmiş olsun

ates falan varmı

ne ilaç verdi size

Back
X