Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 dert üst üste binmiş canım neyseki ikisi de 1 haftaya bitio:):) evet emelciim 2 haftadır görüşemiyoruz bunaldım valla ne güzel dertleşiyorduk seninle..
kayınvaldem bende malum bir haftayı geçti sıkılmaya başladım.ecenin doğum gününden sonra gidecek galiba belli değil bu da beni bunaltıyo vs. işte
ayy sanırım regl dönemim yaklaşıyo onda bu kadar takıyorum herşeye
Herkese merhabalar....
Kızlar biliyosunuz bende ocak annesiyim bilmem hatırlayanlarınız varmı çünkü pek giremiyorum Kerem beyle uğraşmaktan...
Size bi haberim var...Hamilelere benide ekleyebilirsiniz...çok planlı bi hamilelik değil...kardeş mutlaka istiyorduk ama bu kadar erken değil...nasıl yapıcam ne yapıcam kara kara düşünüyorumm..![]()
hayirli olsun allah kucagina almayida nasip etsin insallahHerkese merhabalar....
Kızlar biliyosunuz bende ocak annesiyim bilmem hatırlayanlarınız varmı çünkü pek giremiyorum Kerem beyle uğraşmaktan...
Size bi haberim var...Hamilelere benide ekleyebilirsiniz...çok planlı bi hamilelik değil...kardeş mutlaka istiyorduk ama bu kadar erken değil...nasıl yapıcam ne yapıcam kara kara düşünüyorumm..![]()
Ay aybüke kanepenin arkasından giriyor koltukların arasından çıkıyor... Biraz önce hışır hışır ses duyuyorum arkama bakıyorum kimse yok. Meğer kanepenin arkasından sürünerek diğer tarafa gidiyormuş:) Bu sıralar en büyük eğlencemiz masa, sandalye altları şimdide koltuk kanepe arkası:)
Kızımın arı mamasını yedirip yatıracağım..
Size iyi geceler.