2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar kanz %50 indirime girmiş. tüm ürünlerde. valla kar pantalonunu 25 e aldım. çok uygun geldi. bilginize..

slm millet sennur hayırlı olsun bebişin kaderdasım:emir_bebek:
umarım hepiniz iyisinizdir bu hafta işten hep gec geldim 6-7 gibi o saatten sonra da giremedim dogumgünü kutlayanlara unuttugum varsa gecenlere nice nice senelere...:içelim:

iyi akşamlar kızlar gerçi benden başka kimse yok misafir bile buyrunnnnnnnnn

eymene maşallah çok tatlı çıkmış :nazar:

duygu ve dağevi teşekkürler takmamaya çalışıyorum ilk doğum günümüz en güzel şekilde geçirmek için elimden geleni yapacağım

eceyi bu akşam uyutmaya çalışırken nennenne anne deyip durdu ayy çok hoşuma gitti.bu günlerde baya baya konuşmaya başladı .oyuncaklarıylada oynuyo sonra topluyo falan. bide kızlar tomynin neşeli halkalar diye oyuncağı var 1 aydır onlarla oynuyor. halkaları dizmeye bayılıyo ece .sizlerede tavsiye ederim çok rahat kavrayabiliyo tam bebek ellere göre yapmışlar..

bunlarda bizim doğum günümüzden:))
maşşallah eymene, kocaman olmuş..:nazar:
bebek şekeriniz de çok güzel olmuş, ben de şeker yapmayı düşünüyorum.. 40 mevlütü diş buğdayı falan yapamadım ben, şööle güzel bir doğumgünü yapmak istiyorum bakalım, hayırlısı... nasıl olacak.

i.oyuncaklarıylada oynuyo sonra topluyo falan. bide kızlar tomynin neşeli halkalar diye oyuncağı var 1 aydır onlarla oynuyor. halkaları dizmeye bayılıyo ece .sizlerede tavsiye ederim çok rahat kavrayabiliyo tam bebek ellere göre yapmışlar..

oyuncakları toplamak mı?alkisalkisalkis
tertipli olacak desene annesi..
bizimkinin en sevdiği şey ben kule yapayım, o yıksın:)
toplamak bir yanadelikafadulden

merhaba hanımlar gerçi kimsler kalmamış bu saate bizim doğum günü partimiz bitti çok güzel geçti çok eğlendik ikinci partide çarşamba olucak baya yorulmuşum ama değdi işallah çarşambada güzel geçer doğum günümüzü kutlayan herkese teşekkür ederiz oğluşum ve ben öpüyoruz sizleri herkese iyi geceler :))

incicim nice yıllara çağanımıza..
mutlu sağlık dolu bi ömür dilerim
d.gününüzün güzel geçmesine sevindim::)

incicim nice yıllara çağanımıza..
mutlu sağlık dolu bi ömür dilerim
d.gününüzün güzel geçmesine sevindim::)

saol bitanem :))
günaydın kıslar hoş öğlen oldu tünaydın diyeyim bari düngece 3 te yatabildim 5te çağan efendi uyandı yanıma aldım o uyumaya devam etti ben onu seyrettim Allaha inlerce şükür ettim onu bana verdiği için rabbim kuzularımıza sağlık sıhhat ve mutluluk versin :))
geçmişi okuyamdım zaten sayfada çok ilerlememiş sanırsam umarım hekes iyidir bir yaramzlık yoktr öptüm hepinizi

iyi pazarlar herkesee.....
bugün hava çok güzel die oğlumla gezmeye çıktık.... yürüyerek annennemize geldik..... bende fırsat bulmuşken kulübe bakayım dedim umarım herkes iyiyidir...

Evet bugün hava burda da güzel. Aybükeyi uyuttum babamız sınavdan gelince bizde alışverişe çıkacağız inş.

aa burda yağmur başladı zaten güzel olsada bir yere çıkamaz<dık akşama çaya misafir çağırıcam evi toparlıcam biraz Allahtan dünden kalan yiyecek falan varda onlarla uğraşmıcam belki bir iki bişey daha yaparım yanlarına:))

bunlarda bizim doğum günümüzden:))
balim masahllah :nazar::nazar:ogluna cok tatli allah bagislasin tekrar nice saglikli mutlu senelere
iyi akşamlar kızlar gerçi benden başka kimse yok misafir bile buyrunnnnnnnnn

eymene maşallah çok tatlı çıkmış :nazar:

duygu ve dağevi teşekkürler takmamaya çalışıyorum ilk doğum günümüz en güzel şekilde geçirmek için elimden geleni yapacağım

eceyi bu akşam uyutmaya çalışırken nennenne anne deyip durdu ayy çok hoşuma gitti.bu günlerde baya baya konuşmaya başladı .oyuncaklarıylada oynuyo sonra topluyo falan. bide kızlar tomynin neşeli halkalar diye oyuncağı var 1 aydır onlarla oynuyor. halkaları dizmeye bayılıyo ece .sizlerede tavsiye ederim çok rahat kavrayabiliyo tam bebek ellere göre yapmışlar..
yerim ben onun dillerini kim bilir ne anlatmaya calisiyor yavrum .....oyuncaklarida toplamayi ögrenmis baksana bizimkisi anca dagitiyor arkasini biz topluyoruz ECE , ye kocaman alkisalkisalkis
merhaba hanımlar gerçi kimsler kalmamış bu saate bizim doğum günü partimiz bitti çok güzel geçti çok eğlendik ikinci partide çarşamba olucak baya yorulmuşum ama değdi işallah çarşambada güzel geçer doğum günümüzü kutlayan herkese teşekkür ederiz oğluşum ve ben öpüyoruz sizleri herkese iyi geceler :))
iyi gecmesine sevindim canim tekrar uzun ömürler olsun cagan beyimize
saol bitanem :))
günaydın kıslar hoş öğlen oldu tünaydın diyeyim bari düngece 3 te yatabildim 5te çağan efendi uyandı yanıma aldım o uyumaya devam etti ben onu seyrettim Allaha inlerce şükür ettim onu bana verdiği için rabbim kuzularımıza sağlık sıhhat ve mutluluk versin :))
geçmişi okuyamdım zaten sayfada çok ilerlememiş sanırsam umarım hekes iyidir bir yaramzlık yoktr öptüm hepinizi

allaha sükürler olsun bize onlari verdigi icin evlat sevgisini tatirdigi icin :Saruboceq:

iyi pazarlar kızlar
bugün burda hava kapalı kerem bir haftadır hiç bişey yemiyor nerdeyse sadece emiyor bi ara nilde ölee idi ne kadar sürdü acaba duyguda yok ki. herşeyi parçalarcasına ısırmak istiyor heryerim diş izioldu valla.. azı dişleri çok zor çıkıyor bizim uff fbi an önce kurtlsak..dün çıktık bizde avm gittik kışın ankarada başka nereye gidilirki hoş..migrosta 50tl üzerine 4 kilo persil 5 lira 2 tane alım ama ikisinide beyazlar için almışım canım sıkıldı renklilerde kullansam ağartma yaaparmıki acaba..persilde hiç kullanmamıştım ama çok uygun olunca aldım.bulasık mak deterjanınıda sıvı alacaktım tablette kampanya varmış bu kezde bu deneyim dedim toz kullanıyordum normalde bardak diplerinde beyaz kalıntı oluyor diye sıvı alacaktım.siz deneniz mi sıvıyı ordaki kız haassaas bulaşıklar için bi kaç gün beklemiş bulasıkta tam perpormans alamaya bilirsiniz de deynce tablet aldım.sizdede böle sorun oluyor mu 2.kez duruluyorum çoğunu ben.
bi dünya indirime girmiş heryer ama bu ay biz baya açıldık oyüzden sadece mutfak alışverişi yapıp yemek yeyip geldik ama aklınızda olsun heryer %50 nereyse..mothercare de çok güzel montlar 50 liraya düşmüş çok da güzeller ama biz almıştık zaten üzüldüm görünce.içimde karardı havadan offfff

iyi pazarlar kızlar
bugün burda hava kapalı kerem bir haftadır hiç bişey yemiyor nerdeyse sadece emiyor bi ara nilde ölee idi ne kadar sürdü acaba duyguda yok ki. herşeyi parçalarcasına ısırmak istiyor heryerim diş izioldu valla.. azı dişleri çok zor çıkıyor bizim uff fbi an önce kurtlsak..dün çıktık bizde avm gittik kışın ankarada başka nereye gidilirki hoş..migrosta 50tl üzerine 4 kilo persil 5 lira 2 tane alım ama ikisinide beyazlar için almışım canım sıkıldı renklilerde kullansam ağartma yaaparmıki acaba..persilde hiç kullanmamıştım ama çok uygun olunca aldım.bulasık mak deterjanınıda sıvı alacaktım tablette kampanya varmış bu kezde bu deneyim dedim toz kullanıyordum normalde bardak diplerinde beyaz kalıntı oluyor diye sıvı alacaktım.siz deneniz mi sıvıyı ordaki kız haassaas bulaşıklar için bi kaç gün beklemiş bulasıkta tam perpormans alamaya bilirsiniz de deynce tablet aldım.sizdede böle sorun oluyor mu 2.kez duruluyorum çoğunu ben.
bi dünya indirime girmiş heryer ama bu ay biz baya açıldık oyüzden sadece mutfak alışverişi yapıp yemek yeyip geldik ama aklınızda olsun heryer %50 nereyse..mothercare de çok güzel montlar 50 liraya düşmüş çok da güzeller ama biz almıştık zaten üzüldüm görünce.içimde karardı havadan offfff

basakcim ben tablet kulaniyorum sen toz kulaniyorum demisin belki ondandir bardaklarin altinda kalan lekeler birde ben Tablet +Sivi kulaniyorum bardaklari isildatiyor canim kirecten koruyucu

Yoruldum ama yine bana bişey alamadım.. Aybükeye ciciler, babaya ciciler aldık ama bana sadece bakmak kaldı.. Ben aybüke hanımla gidince kendime bişey alamıyorum.:(

Aybükenin uykusu geliyor ben kaçar.. ıyi akşamlar size..

Back
X