Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anamm yerim ben onu. pastayı değil kız eymeni. maşallah pek tatlı. allah uzun ömürler nasip etsin
maşşallah eymene, kocaman olmuş..bunlarda bizim doğum günümüzden:))
i.oyuncaklarıylada oynuyo sonra topluyo falan. bide kızlar tomynin neşeli halkalar diye oyuncağı var 1 aydır onlarla oynuyor. halkaları dizmeye bayılıyo ece .sizlerede tavsiye ederim çok rahat kavrayabiliyo tam bebek ellere göre yapmışlar..
incicim nice yıllara çağanımıza..
mutlu sağlık dolu bi ömür dilerim
d.gününüzün güzel geçmesine sevindim::)
balim masahllah
yerim ben onun dillerini kim bilir ne anlatmaya calisiyor yavrum .....oyuncaklarida toplamayi ögrenmis baksana bizimkisi anca dagitiyor arkasini biz topluyoruz ECE , ye kocaman alkisalkisalkisiyi akşamlar kızlar gerçi benden başka kimse yok misafir bile buyrunnnnnnnnn
eymene maşallah çok tatlı çıkmış
duygu ve dağevi teşekkürler takmamaya çalışıyorum ilk doğum günümüz en güzel şekilde geçirmek için elimden geleni yapacağım
eceyi bu akşam uyutmaya çalışırken nennenne anne deyip durdu ayy çok hoşuma gitti.bu günlerde baya baya konuşmaya başladı .oyuncaklarıylada oynuyo sonra topluyo falan. bide kızlar tomynin neşeli halkalar diye oyuncağı var 1 aydır onlarla oynuyor. halkaları dizmeye bayılıyo ece .sizlerede tavsiye ederim çok rahat kavrayabiliyo tam bebek ellere göre yapmışlar..
iyi gecmesine sevindim canim tekrar uzun ömürler olsun cagan beyimizemerhaba hanımlar gerçi kimsler kalmamış bu saate bizim doğum günü partimiz bitti çok güzel geçti çok eğlendik ikinci partide çarşamba olucak baya yorulmuşum ama değdi işallah çarşambada güzel geçer doğum günümüzü kutlayan herkese teşekkür ederiz oğluşum ve ben öpüyoruz sizleri herkese iyi geceler :))
saol bitanem :))
günaydın kıslar hoş öğlen oldu tünaydın diyeyim bari düngece 3 te yatabildim 5te çağan efendi uyandı yanıma aldım o uyumaya devam etti ben onu seyrettim Allaha inlerce şükür ettim onu bana verdiği için rabbim kuzularımıza sağlık sıhhat ve mutluluk versin :))
geçmişi okuyamdım zaten sayfada çok ilerlememiş sanırsam umarım hekes iyidir bir yaramzlık yoktr öptüm hepinizi
iyi pazarlar kızlar
bugün burda hava kapalı kerem bir haftadır hiç bişey yemiyor nerdeyse sadece emiyor bi ara nilde ölee idi ne kadar sürdü acaba duyguda yok ki. herşeyi parçalarcasına ısırmak istiyor heryerim diş izioldu valla.. azı dişleri çok zor çıkıyor bizim uff fbi an önce kurtlsak..dün çıktık bizde avm gittik kışın ankarada başka nereye gidilirki hoş..migrosta 50tl üzerine 4 kilo persil 5 lira 2 tane alım ama ikisinide beyazlar için almışım canım sıkıldı renklilerde kullansam ağartma yaaparmıki acaba..persilde hiç kullanmamıştım ama çok uygun olunca aldım.bulasık mak deterjanınıda sıvı alacaktım tablette kampanya varmış bu kezde bu deneyim dedim toz kullanıyordum normalde bardak diplerinde beyaz kalıntı oluyor diye sıvı alacaktım.siz deneniz mi sıvıyı ordaki kız haassaas bulaşıklar için bi kaç gün beklemiş bulasıkta tam perpormans alamaya bilirsiniz de deynce tablet aldım.sizdede böle sorun oluyor mu 2.kez duruluyorum çoğunu ben.
bi dünya indirime girmiş heryer ama bu ay biz baya açıldık oyüzden sadece mutfak alışverişi yapıp yemek yeyip geldik ama aklınızda olsun heryer %50 nereyse..mothercare de çok güzel montlar 50 liraya düşmüş çok da güzeller ama biz almıştık zaten üzüldüm görünce.içimde karardı havadan offfff