balım hiç olmazsa 30 cc içiyormuş canım ya benımkı ağına bıle koymuyor geçen bıraz zorlayayım dedım butun yedılerını çıkarttıeymen 30 cc meyve suyunu ancak içiyor...az değilmi bu miktar...bişeyi yemesi içmesi için iyice acıkması gerekior
canım moralı bozma bak yavaşi yavaş olacakwe yeni gördüm blooms ,montesori sizlerede cok tesekür ederim.kizlar arad kacirdigim olursa affola tek tek okumaya clisiyorum düsünceleriniz cok önemli.gündüzleri fazal incelemiyorum malum oglumla ilglenmem lazim yani sira ew isi yemek derdi bitmiyor.ama geceleri benim yarinki yemegimi yaptim simdi pisiyor sarma sardim buyrun gelin arkidislercokacimcoooka.s.
erken teşhis her zaman ıyıdır balım benımkınde geçen sadece oksuruk vardı evdekı ilaçlardan verdım baktım ıyıyce azdı doktora goturdum ciğerlerıne ınmış dedı çok uzuldumgünaydın herkese
eymen dün gece atşlendi sanırım yine boğazını üşüttü..öksürükte başladı...39 u buldu ateşi duşla fitille indimeye çlıştık.sabah 38.5 olmuş doktorunu aradım hemen getirin 38.5 çok yüksek dedi.bende sanırım grip oldu yine dedim getirmesek verdiğiniz şurupları tekrar kullansak olurmu dedim.bi kaç gün sonra zatüre filan olur dedi...ne alaka şimdi bu...internette bakıyorum 2 gün filan takip edin hal ve hareketlerine bakın ateş düşürücü verin diyor...
hemşomcum fazla takılamadım canım yeğenim bizdeydi çağan uyanınca pc başına o geçiyordu ondan giremedim zaten bir tek çağan uyurken bakıyorum gündüzleri yoksa izin vermiyor pc başında durmaya zira kendi oturcakmış bizde kapatıyoz o uyanınca evet canım haftada bir gün ünv de ders vermeye başlıyorum pazartesileri sabah 10dan gece 10a ankadar okuldayım elektronik derslerine giricem bakalım bu byıl böle gideyimde senye kadro için zorlarım diye düşünüyorum tabi hayırlısı herseyin
Günaydınlar herkeseeee,
Gülsü bak kafanda büyütmekten olmuş bazı şeyler, sen rahat ol çocuğuda rahat bırak, bir şekilde çevresiyle ilgilenip hareketlenmelere başlayacak.Bu arada afiyet olsun:)))
Tuğba geçmiş olsun canım, atlatamadınız hala.
Duygucum iszede geçmiş olsun canım, ne zaman bitecek bu çocukların hastalığı.İnsan kendisi hasta olsa bu kadar üzülmeyeceke ama..
Nazo güle güle giy hayatım.Gez tabiii, eve döndüğünde gezmek hayal olacak nasıl olsa.
Filizcim valla güzelim işin zor, hersene bir bebe:)))))))Geçen sene yaşadıklarını unutmadan bu senede yaşıyorsun:)))Sanırım bu hamilelikte şeker çıkmadı değil mi_?
Esra özlemiştir berrak seni, zaten annenin yanında yatınca daha çok uyuyorlar!!!!! deniyor ama bizim sıpa için geçerli değil.Şu evi değiştirip kendi odasını ya da en azından kendi yatağını oluşturabilirsem, onu yatağına yatıracağım.Bu sabah gözlerimi açtım, bir baktım bizim oğlanın gözleri cin gibi bana bakıyor.Daha ortalık aydınlanmamış doğru dürüst.Saate baktım saat 6,11.Tabii yataktan çıkarmadan ben arada gözlerimi kapatarak uyutmaya ve uyumaya çalıştım ama nerdeeeeUykum var şimdi, bıraksalar şöyle saatlerce uyusamsempatiksalakcinni
Meral aynı bizi anlatmışın bizimkide 6.45 civarı uyandı ben numara yapamıyorum artık dövüyor beni yüzüme vuruyor kalk diye sonrada üzerimden atlayıp yataktan iniyor yere oturup bekliyor karanlık ya odadan da çıkmıyor oturuyor yerde öyle mızır mızır, aslında çok tatlı oluyor ama ben uykusuz olunca o tatdan bir tat alamıyorum
ay bunlar hep ayni ya bizimkiside gözünü dikiyor bana tabi basiyor bi yandan da ciglikta cabasi yanima aliyorum iki dakika icinde komidinde ne var ne yok asagiya atiyor cekmecelerin icinde ki her seyi cikariyor mecbur bende kalkiyorum tabi :)))))))Evet yaaa emel, onlar uykularını almış olarak uyanıyorlar cin gibi çok tatlı oluyorlar ama ben uykumu alamadığım için çıldırıyorum.Belki bir yarım saat daha uyuyabilirim diye kapatıyorum gözlerimi ama nerdeeee.Gelip bana vurmuyor, vurduğu zman kızıyorum çünkü, ama yatağın çevresinde ne varsa takır tukur seslerle oynanıyor, o oynarken düşecek diye ödüm kopuyor.Gel bunların arasında uyu.:çok üzgünüm:
gecmis olsungünaydın herkese
eymen dün gece atşlendi sanırım yine boğazını üşüttü..öksürükte başladı...39 u buldu ateşi duşla fitille indimeye çlıştık.sabah 38.5 olmuş doktorunu aradım hemen getirin 38.5 çok yüksek dedi.bende sanırım grip oldu yine dedim getirmesek verdiğiniz şurupları tekrar kullansak olurmu dedim.bi kaç gün sonra zatüre filan olur dedi...ne alaka şimdi bu...internette bakıyorum 2 gün filan takip edin hal ve hareketlerine bakın ateş düşürücü verin diyor...
en iyisini yapiyorsun inci senin icin cok iyi olacak 1 gün de olsahemşomcum fazla takılamadım canım yeğenim bizdeydi çağan uyanınca pc başına o geçiyordu ondan giremedim zaten bir tek çağan uyurken bakıyorum gündüzleri yoksa izin vermiyor pc başında durmaya zira kendi oturcakmış bizde kapatıyoz o uyanınca evet canım haftada bir gün ünv de ders vermeye başlıyorum pazartesileri sabah 10dan gece 10a ankadar okuldayım elektronik derslerine giricem bakalım bu byıl böle gideyimde senye kadro için zorlarım diye düşünüyorum tabi hayırlısı herseyin
canım geçmiş olsungünaydın herkese
herkese merhabalar umarım keyifler yerineddir balım geçmiş olsun eymene tuğba aybükeyede geçmiş olsun duygucum nilin iyi olmasına çok sevindim canım işallah tekrardan sorun yaşamassınız hemşom sende hoşgeldin canım ay aklımdada bişi kalmamış gene unuttuklarım varsa affola öptüm hepinizi
bu arad inanna sanada gecmis olsun nilin iyi olmasina sewindim.ewet bugün karamsarligi biraktim iyiiym.simdi welwtim uyuyor hawa güzel biraz gezmeye götürüm.aksamada kursum war off yabanci bi ülkeye gelemk cok zor kizlarya.herseyi en bastan ögreniyosun.almancayi sewmiyorummmmmmm.
hemşomcum fazla takılamadım canım yeğenim bizdeydi çağan uyanınca pc başına o geçiyordu ondan giremedim zaten bir tek çağan uyurken bakıyorum gündüzleri yoksa izin vermiyor pc başında durmaya zira kendi oturcakmış bizde kapatıyoz o uyanınca evet canım haftada bir gün ünv de ders vermeye başlıyorum pazartesileri sabah 10dan gece 10a ankadar okuldayım elektronik derslerine giricem bakalım bu byıl böle gideyimde senye kadro için zorlarım diye düşünüyorum tabi hayırlısı herseyin
sevgililer gününe gelince 13 şubatta günüm var gündeki arkadaşlar bi eyrde yer ayırtmış akşam için taksimde 4 çift oraya gidicez pazarda evde oluruz heryer kalabalık bugün bide seksi bişeyler aldım kocamın isteği üzreine :))) ..... onları giyerim akşamda hediyeye gelnce bizimki hiç beceremez illa bana sorar ne alim die ben saat vs desem bilem beceremez bende ona ne alıcam bilmiyorum hoş benim almamada kızar ne gereği vardı der
afacancım ben de oğun olarak verıyorum
kahvaltı ben emzırdığım için süt içmıyoruz
arada onune kuru meyva koyuyorum (benımkı kış meyvalarını pek sevmedı sanırsam ısırıp ısırıp atıyor )
oğlen çorba
ıkındı de yoğurt
akşam yemek
Günde 400-500 cc süt yeterliymiş esracım.Fazla verme.Ben 1 lt lik sütlerden yarısını vermiş oluyorum gece yatarken.Gün içinde süt vermiyorum bende.afacan
ben 6. ayından beri dewam maması vermedim hiç,sadece kahvaltıda mama karışımı verıodum artık onuda kestim
sabah kahvaltı ekmek peynir zeytin bal tahin pekmez yumurta
arada danino muz bisküvi karışımı
öğlen corba
arada meyve-yoğurt -kek ne varsa
akşama yemek yada corba
yatmadan önce muhallebi yapıodum bu ara yapmıorum yemek yemediyse muhallebi
gece de süt
benimde sorum ben gün içinde süt vermiorum ama gece 1 pakete yakın süt içio az mı cok mu bilemedim
siz ne kadar verıosunuz sütü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?