2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgililer gününe gelince 13 şubatta günüm var gündeki arkadaşlar bi eyrde yer ayırtmış akşam için taksimde 4 çift oraya gidicez pazarda evde oluruz heryer kalabalık bugün bide seksi bişeyler aldım kocamın isteği üzreine :))) ..... onları giyerim akşamda hediyeye gelnce bizimki hiç beceremez illa bana sorar ne alim die ben saat vs desem bilem beceremez bende ona ne alıcam bilmiyorum hoş benim almamada kızar ne gereği vardı der

ıı olmuş hemşom hayırlı olsun bKlım ,pekı kim bakacak sen yokken eşin mi
nazo hayırlı olsun aldıkların

eymen 30 cc meyve suyunu ancak içiyor...az değilmi bu miktar...bişeyi yemesi içmesi için iyice acıkması gerekior
balım hiç olmazsa 30 cc içiyormuş canım ya benımkı ağına bıle koymuyor geçen bıraz zorlayayım dedım butun yedılerını çıkarttı
canım moralı bozma bak yavaşi yavaş olacak
erken teşhis her zaman ıyıdır balım benımkınde geçen sadece oksuruk vardı evdekı ilaçlardan verdım baktım ıyıyce azdı doktora goturdum ciğerlerıne ınmış dedı çok uzuldum

ay canım ya eyup asafta oyle cağan gıbı ne zaman açsak o oturacakmış dıye ağlıyor
:gitme:artık boyuda yetişiyor ekranın düğmesıne basıyor ben de ancak o uyuduğu zaman bakabılıyorum

nazo gulu gule gıy canım cıcılerını ne guzel ya çıkıp almaya fırsat bulabılıyorsun benım mınıkle nasıl alırım ben bılmem

neyse benim oğlan uyanmak üzere ben kaçar yarında doğum gününe gidicez oğlumun arkadaşının giremem yarın geceye kadar öptüm hepinizi

ay bunlar hep ayni ya bizimkiside gözünü dikiyor bana tabi basiyor bi yandan da ciglikta cabasi yanima aliyorum iki dakika icinde komidinde ne var ne yok asagiya atiyor cekmecelerin icinde ki her seyi cikariyor mecbur bende kalkiyorum tabi :)))))))
gecmis olsun
balim bence götür tatlim allah korusun kafadan bisey olmaz diye düsünülmemeli erken önlemini almak daha iyi .... haber ver sonra
en iyisini yapiyorsun inci senin icin cok iyi olacak 1 gün de olsa
simdiden sana basarilar canim

KIZLAR bisey soracam sizlere
artik cocuklar 1 yasina girdi
ögünlere gectinizmi siz... saat olarak veriyorduk ya
ögün olarak kac ögün veriyorsunuz günde cocuklara
mesela ben günde artik 4 ögün veriyorum yaklasik 2 aydir

sabahlari süt yada sise mamasi iciyor
öglenleri yemek yiyoruz
aksam saatlerinde yogurt yiyoruz
ilkindi vaktide yatarken yani kasik mamasi veriyorum

bir günde bu kadar
sizlerinde fikirlerini almak istiyorum
sizler ne veriyorsunuz günde kac ögün olarak

simdiden tesekürler

afacancım ben uzun zamandır öğünlü veriyorum saatli deil
sabah7de süt yada mama
9-30 10 gibi kalkınca kahvaltı
öğlen uyumadıysa meyve
2 gibi yemek yada çorba ne varsa
yibe uyumadıysa 5 gibi yoğurt veya kek v.s
akaşm 7-8 akşam yemeği
genelde 10 gibi yumuş oluyo 11-12 gibi yine mama yada süt (sabahta akşamda 200cc)

afacancım ben de oğun olarak verıyorum
kahvaltı ben emzırdığım için süt içmıyoruz
arada onune kuru meyva koyuyorum (benımkı kış meyvalarını pek sevmedı sanırsam ısırıp ısırıp atıyor )
oğlen çorba
ıkındı de yoğurt
akşam yemek

afacan
ben 6. ayından beri dewam maması vermedim hiç,sadece kahvaltıda mama karışımı verıodum artık onuda kestim
sabah kahvaltı ekmek peynir zeytin bal tahin pekmez yumurta
arada danino muz bisküvi karışımı
öğlen corba
arada meyve-yoğurt -kek ne varsa
akşama yemek yada corba
yatmadan önce muhallebi yapıodum bu ara yapmıorum yemek yemediyse muhallebi
gece de süt

benimde sorum ben gün içinde süt vermiorum ama gece 1 pakete yakın süt içio az mı cok mu bilemedim
siz ne kadar verıosunuz sütü

Bende uzun zamandır ana ve ara öğünler olarak veriyorum.
7,00-7,30 gibi uyanıyor, 8 gibi aşağı iniyoruz.Ben bir elma alıyorum, bir parçasının kabuklarını soyup ona veriyorum.Kahvaltıyı hazırlarken o da oyalanıyor.Elmanın gerisinide ben yiyorum tabiii:))))))
Sabah 8,30-9 gibi kahvaltı, 10,30-11 gibi meyva suyu 100-150 cc gibi, ya da meyva. Mandalin ve muzu çok seviyor.
Uyandıktan sonra saat 2 gibi çorba, yemek ne varsa ondan yiyor.
4 -4,30 gibi danino yoğurt 2-3 kutu ya da normal yoğurt 1 kase.
Saat 6,30-7 gibi akşam yemeği bizimle birlikte.Ne yiyorsak ondan veriyorum.
8-8,30 gibi o gün danino yemediyse ondan ya da meyva püresi hazırlardan yediriyorum.Bazende muz, süt ve bebe bisküvisi ile hazırladığım karışımı veriyorum.
Yatarken 250 cc süt biberonla.
Gecede 1-2 gibi 200-250 cc süt.

canım geçmiş olsun

rapunzel
berrakta 6 aylıkken meyve pürelerini güzel yiyordu ,sonra eline soyup vermeye başladık,elmayı muzu güzel yiyordu ama mandalina ve portakalı daha koku duyunca ittiriodu ama zamanla alıştı mandalinanın yada portakalın ucunu kesıorum ordan suyunu emıo

Günde 400-500 cc süt yeterliymiş esracım.Fazla verme.Ben 1 lt lik sütlerden yarısını vermiş oluyorum gece yatarken.Gün içinde süt vermiyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…