çağana çok geçmiş olsun..
gülsü bence fazla takma..geçenkuaförde bir bayan vardı yanında oğlu...çocukta 2 yaş civarı gibi.muhabbet ederken yürümeyede başlayınca hiç durmuyor artık dedi.bende şaşırdım acaba biraz iri bir çocukmu diye..kaç aylık dedim 26 aylık dedi.zaten 1.5 yaşında ancak emeklemeye başladı dedi.demekki senin oğlunda öyle olacak..her çocuk bir olmuyor nasıl erken yürüyen bebek normalse geç yürüyen bebekte normal bence.
afacan benim oğlanda yatağında uyumuyırdu benimle yatıyordu...eşim yorgan taşımaktan bıkınca bizde eymenin yatağındaki bölmeyi alıp kendi yatağımızla birleştirdik şimdi rahatız artık kendi yatağında yatıyor hem benimle yatmış oluyor:lepi:
canım bak gör tatil gibi gelecek sanakaydirigubbakcemile5sbah gene çağan kanapeden düştü kılsar şükür bişey olmadı ama ben çok üzüldüm ya valla sırf bu düşmeler yüzünden bir an önce büyüsün istiyorum
gülsücüm canım sıkma canını her çocyğun gelişimi farklı mesela bizimde hiç dişimiz yok ve çağan asla yemeği kendi yemiyor elleriyle yemeği bilmiyor hala ki burdaki çoğu bebek elleriyle yiyor umarım anlamışınıdr beni o yüzden üzülme sakın sağlıklı olsuın kuzularımızda zamanı gelince hepsi olur canım
buarada kıslar pazartesi okulda olucam artık 1 gün boyunca nasıl bıraklıcam kuzumu hiç bilemiyorum o bir gün bile beni düşündürüyor calışan anneler için ne zordur kimbilir
nil 13 ledi hala da çıkıo bi yerden ama nerden bilmiorum:uhm:Emelcim naber kaydediyim ben bu noyuu hep kimm diye dusunuyorum sonra :))
Nasilsin onat nasil dun gece saat basi kalkti Ezgi beni en iyi sen anlarsin :)) 4 azisii cikti cok oluyor Köpek disleremi gecti acaba ya
nil hiç içmio tatlım..eymen 30 cc meyve suyunu ancak içiyor...az değilmi bu miktar...bişeyi yemesi içmesi için iyice acıkması gerekior
ah kuzum nilin dün en düşük ateşi 38,5 di:çok üzgünüm:Slm kaç gündür girip bir mesaj yazıp çıkıyorum. Aybüş hastalığı ağır atlatıyor. İkindiden sonra aybükenin ateşi 38,7 ye çıktı. Ilık bir duş ve dolven verdik ama bir saat inmedi ateşi. 38,1 de kaldı. Acile gittik doktor boğazı kızarmış dedi. Pazartesi günkü doktor gibi faranjit dedi. Ateşine bakma gereği duymadı doktor bey. Ciğerleri temiz dedi sağolsun..
Çok fazla kusuyor dedim iğne verelim dedi ya da şurupları yemekleriyle vermeye çalış dediOff Sivas ta hayal olarak kaldı yine
güle güle giybayanssulusmilediceksinizki amma geziyosun napim kızlar son günlerim eve dönünce kapanıcaz yine bugünlerde gezdim gezdim aldığımı aldım yoksa uzun süre yine yerimden kıpırdayamıycam
canım çok saol,açtım sayfayı ama bakamadım öle kaldı..iyi akşamlar
duygu nbr nil nasıl oldu iyileştimi
umarım daha ii olur canım:lepi:Gülsu cnm üzülme canı yerinde olsun herşey düzelir içini ferah tut..
Meral sorma Valla yardımcının yardımcısı:))) ama yine de yaranamadım gelmedi gıcık Alisha'nın dedii gibi ondan bana fayda yok bugün başka bi kadın aldım ama pek ısınamadım napim biri giderse biri gelir nasıl olsa deneme tahtası oldum:))
Aşık hoşgeldin..
tebrik ederim canımkaydirigubbakcemile3slm kızlar sınavım bittizemuszemusoh bea dünya varmıs stresi yetti zaten 90 üstü alırım artık:hooray:
oooooo filiz kolay gelsin inş. begenirsin bu gelen hatunu:CüvCüv:
nazo güle güle giy cicinigamyoncuiremsu
gülsu sıkma canını
balım eymen hala iştahsız mı metiş de cok yiyen bir bebek degil o 2 gr yiyo benden o arada kac gr gidiyo bilmiyorumkötükedihüso
bugun itibariyle tatilim basladı pazartesi iş başı ne cok tatil yaptım dimi
ayyy okumustum aklımda bu kadar kaldı
midem asit yapıyo rennie ye basladım ama duo alsam iyi olucak mafoldumben
ben hep hamile mi olcam yaf daha yeni yasamıstım bunları eyvahedigeldismile
sepetci afacan size de iyi geceler bende yatıyım
we yeni gördüm blooms ,montesori sizlerede cok tesekür ederim.kizlar arad kacirdigim olursa affola tek tek okumaya clisiyorum düsünceleriniz cok önemli.gündüzleri fazal incelemiyorum malum oglumla ilglenmem lazim yani sira ew isi yemek derdi bitmiyor.ama geceleri benim yarinki yemegimi yaptim simdi pisiyor sarma sardim buyrun gelin arkidislercokacimcoooka.s.
ben burdayım kız:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?