2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar sınavım bittizemuszemusoh bea dünya varmıs stresi yetti zaten 90 üstü alırım artık:hooray:
oooooo filiz kolay gelsin inş. begenirsin bu gelen hatunu:CüvCüv:
nazo güle güle giy cicinigamyoncuiremsu
gülsu sıkma canını
balım eymen hala iştahsız mı metiş de cok yiyen bir bebek degil o 2 gr yiyo benden o arada kac gr gidiyo bilmiyorumkötükedihüso
bugun itibariyle tatilim basladı pazartesi iş başı ne cok tatil yaptım dimi
ayyy okumustum aklımda bu kadar kaldı
midem asit yapıyo rennie ye basladım ama duo alsam iyi olucak mafoldumben
ben hep hamile mi olcam yaf daha yeni yasamıstım bunları eyvahedigeldismile
sepetci afacan size de iyi geceler bende yatıyım

cok sagol canimya demekki bizim oglanda öyle olcak ya cok tembel arkadaslar bide inat isteyince yapiyor,oturuyor ama istemiyor bu cocukya.cokda sinirli ay ayni babasiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

raounzel ,azra ,alisha,nazo montestro diger kizlar hepinize cok tesekkür ederim cok mutlu ettiniz beni.oglum bugün epey oturdu tek basina sanirim ilerlicez yaws yaawas.

we yeni gördüm blooms ,montesori sizlerede cok tesekür ederim.kizlar arad kacirdigim olursa affola tek tek okumaya clisiyorum düsünceleriniz cok önemli.gündüzleri fazal incelemiyorum malum oglumla ilglenmem lazim yani sira ew isi yemek derdi bitmiyor.ama geceleri benim yarinki yemegimi yaptim simdi pisiyor sarma sardim buyrun gelin arkidislercokacimcoooka.s.

günaydın kızlar

gülsücüm moralinin düzeldiğine sevindim yavaş yavaş ilerliyecek bak şimdiden başlamış bile senin moralin ne kadar iyi olursa oğlunda o kadar iyi hisseder

faziletcim boşver takma bazen bizimde öyle oluyor kendi kendimize yazıp okuyoruz :)

canım bak gör tatil gibi gelecek sanakaydirigubbakcemile5
Emelcim naber kaydediyim ben bu noyuu hep kimm diye dusunuyorum sonra :))
Nasilsin onat nasil dun gece saat basi kalkti Ezgi beni en iyi sen anlarsin :)) 4 azisii cikti cok oluyor Köpek disleremi gecti acaba ya
nil 13 ledi hala da çıkıo bi yerden ama nerden bilmiorum:uhm:
eymen 30 cc meyve suyunu ancak içiyor...az değilmi bu miktar...bişeyi yemesi içmesi için iyice acıkması gerekior
nil hiç içmio tatlım..
ah kuzum nilin dün en düşük ateşi 38,5 di:çok üzgünüm:
çok geçmiş olsun..
diceksinizki amma geziyosun napim kızlar son günlerim eve dönünce kapanıcaz yine bugünlerde gezdim gezdim aldığımı aldım yoksa uzun süre yine yerimden kıpırdayamıycam
güle güle giybayanssulusmile
iyi akşamlar

duygu nbr nil nasıl oldu iyileştimi
canım çok saol,açtım sayfayı ama bakamadım öle kaldı..
sabah 4 e kadar uyumadı 4 de bi kaka yaptı kafamçokkarıştısanırım attı mikrobu..2 saat uyudu 6 da su içti 8 e kadar uyuduhihoyyytşimdik ii :teytey::teytey:
umarım daha ii olur canım:lepi:
tebrik ederim canımkaydirigubbakcemile3
miden için üzüldüm:çok üzgünüm:

canım bırak düşer falan die korkma yakınında dur herşeyi kendi yapsın.nilin de kuzeni var 1 ay küçük oturamıo die oturtmuolardı biz zorladık da oturdu,çocuk oturabiliodu da işte anne babası korkuodu..siz de şans verin olur amasizinkiler yapıo bu beni üzüo mantığından çık bence..sizinkiler de yio o zaman bunun ötesi yok çünkü..bu arada afiyet şeker olsun:dance:

günaydınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızım bugün ii ben daha iiyim:icecream:
öğleden soona dr a gideceğiz tekrar ama valla ben idr.yol.ilt olduğunu sanmıorum artık:umursamaz:
neys çok durdum nil kudurdu:jeyyar::jeyyar:

günaydınlar r r r
çok saolun kızlar daha iyileri sizin olsun
sormayın ya süper iyi geldi valla kendime geldim

Günaydınlar herkeseeee,

Gülsü bak kafanda büyütmekten olmuş bazı şeyler, sen rahat ol çocuğuda rahat bırak, bir şekilde çevresiyle ilgilenip hareketlenmelere başlayacak.Bu arada afiyet olsun:)))
Tuğba geçmiş olsun canım, atlatamadınız hala.
Duygucum iszede geçmiş olsun canım, ne zaman bitecek bu çocukların hastalığı.İnsan kendisi hasta olsa bu kadar üzülmeyeceke ama..
Nazo güle güle giy hayatım.Gez tabiii, eve döndüğünde gezmek hayal olacak nasıl olsa.
Filizcim valla güzelim işin zor, hersene bir bebe:)))))))Geçen sene yaşadıklarını unutmadan bu senede yaşıyorsun:)))Sanırım bu hamilelikte şeker çıkmadı değil mi_?
Esra özlemiştir berrak seni, zaten annenin yanında yatınca daha çok uyuyorlar!!!!! deniyor ama bizim sıpa için geçerli değil.Şu evi değiştirip kendi odasını ya da en azından kendi yatağını oluşturabilirsem, onu yatağına yatıracağım.Bu sabah gözlerimi açtım, bir baktım bizim oğlanın gözleri cin gibi bana bakıyor.Daha ortalık aydınlanmamış doğru dürüst.Saate baktım saat 6,11.Tabii yataktan çıkarmadan ben arada gözlerimi kapatarak uyutmaya ve uyumaya çalıştım ama nerdeeee Uykum var şimdi, bıraksalar şöyle saatlerce uyusamsempatiksalakcinni

Meral aynı bizi anlatmışın bizimkide 6.45 civarı uyandı ben numara yapamıyorum artık dövüyor beni yüzüme vuruyor kalk diye sonrada üzerimden atlayıp yataktan iniyor yere oturup bekliyor karanlık ya odadan da çıkmıyor oturuyor yerde öyle mızır mızır, aslında çok tatlı oluyor ama ben uykusuz olunca o tatdan bir tat alamıyorum

Evet yaaa emel, onlar uykularını almış olarak uyanıyorlar cin gibi çok tatlı oluyorlar ama ben uykumu alamadığım için çıldırıyorum.Belki bir yarım saat daha uyuyabilirim diye kapatıyorum gözlerimi ama nerdeeee.Gelip bana vurmuyor, vurduğu zman kızıyorum çünkü, ama yatağın çevresinde ne varsa takır tukur seslerle oynanıyor, o oynarken düşecek diye ödüm kopuyor.Gel bunların arasında uyu.:çok üzgünüm:

günaydın herkese

eymen dün gece atşlendi sanırım yine boğazını üşüttü..öksürükte başladı...39 u buldu ateşi duşla fitille indimeye çlıştık.sabah 38.5 olmuş doktorunu aradım hemen getirin 38.5 çok yüksek dedi.bende sanırım grip oldu yine dedim getirmesek verdiğiniz şurupları tekrar kullansak olurmu dedim.bi kaç gün sonra zatüre filan olur dedi...ne alaka şimdi bu...internette bakıyorum 2 gün filan takip edin hal ve hareketlerine bakın ateş düşürücü verin diyor...

geçmiş olsun faziletcim , sen bilirsin ama bence götür bize grip gibi gelebilir ama aslında ciddi bir rahatsızlıkta olabilir, doktorda zatürre falan demiş Allah korusun yüksek ateş bu ihmale gelmez canım

Slm hanimlar dokturmussunuz kayipsiniz simdide

Aysegul noldu yine vazgectin cocuktan calissan yaparsin ikinciyi ben iki gun ise gidiyorum yapiyim birtane diyorum 3 gun evde kalinca aklim basimaa geliyor :)))

Esracim Ezgi 6. Ayindan beri aramizda yatiyor ve sabaha kadar uyuyordu odasina almak cok zor oldu ama 1 aydir odasinda yatiyor alisti sende yataginda yatirmaya devam ett alma yanina yataginda hic uyumuyorlar sonra

sevgililer gununde ne aliyorsunuz kocalariniza biz kutlamiyoruz takmiyoruz o gunu diyenler cevap yazmasin :)) ben hediye almayida vermeyide cok severim boyle gunleride seviyorum hosluk oluyor arada

valla açıkçası düşünüyorum ama karar veremedim:)))Ama bizimkine hatırlatmam lazım bana ne hediye alacaksın diye:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…