2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben soyluyorum genelde sunuu all diye :)) bazende supriz yap diyorum guzel seyler cikariyor arada :))

fazla bi işim yok , nette dolaşıyordum, ama mail olarak gelir gelmez girip bakıyorum:))))))

iyiyiz canım biz , siz ne yapıyorsunuz, ezgi nasıl_?Sende iştesin sanırım.

Benimkinin model araba koleksitonu var belki ondan alirim cok tuzluya gelicek ama seviyor adam arabalari

Paz salii gidiyorum ise diger gunler evdeyim alistirarak basladim hem ezgiyi hem annemii :))

Canim bizim dr 2 gun atesi Takip et dusmezse gell diyor o arada 39 olmadan surup fitil vermiyoruz

herkese merhabalar umarım keyifler yerineddir balım geçmiş olsun eymene tuğba aybükeyede geçmiş olsun duygucum nilin iyi olmasına çok sevindim canım işallah tekrardan sorun yaşamassınız hemşom sende hoşgeldin canım ay aklımdada bişi kalmamış gene unuttuklarım varsa affola öptüm hepinizi

balim gecmis olsun canimya,doktora götürmen iyi olmus ne olur olmaz sen yinede götür canim.hadi hayirli haberlerini aliriz insallah.
bu arada sewgililer günü hediyesi bende bilmiyorum ama esimden gizli alamam bu oturdugum yerde fazla magaz yok carsida uzak esimle gitmek lazim.yani ogörcek ne alirsam en iyisi sorsammikii.

bu arad inanna sanada gecmis olsun nilin iyi olmasina sewindim.ewet bugün karamsarligi biraktim iyiiym.simdi welwtim uyuyor hawa güzel biraz gezmeye götürüm.aksamada kursum war off yabanci bi ülkeye gelemk cok zor kizlarya.herseyi en bastan ögreniyosun.almancayi sewmiyorummmmmmm.

kkizlar coklu alintiy nasil yapyiosunuz ben bilmiyorum dewamli geriye dönüp tek tek okuyup alinti yapyirum buda zor oluyor yetisemiyorum hizinizaaa yardimmmmmm

slmlar herkese
gülsücüm moralinin yerınde olamsına sewindim sen ii olki oğlşunda mutlu olsun
hemen sorunu cevaplayım
mesaj kutularının altında alıntı yap ın yanında NQ yazan yer var,cevap yazmak istediklerine NQ ya basarak ilerliosun en son cevap yazmak istediğin mesajada alıntı yap a basıosun hepsi direk çıkıo
bilmem anlatabildim mi,dene bakalım takılırsan yıne bakarız

gülsü almanyanın neresindesin canım
yeni mi gittin,eşimin kardeşide bu yaz ewlenedı şmdi oda orda oda okula başladı sanırım bu aralar

balım geçmiş olsun eymene,inşallah önemli deildir
nil cadısı iimiş sewindim:))
hemşom sende takılmıon bu aralar ,bırde okul a başlıorum demişssin hayırdır ,kaçırdım sanırım
derya senın soruyu okuyunca geçen sewgililer gününde ne yaptım die düşündüm ama hala hatırlayamadım şu ana kadar,kafa kalmadı walla,aslında hediye işinden çok eskisi gibi özel güzel romantik dakikalara ihtiyacımız var gibi geliyoryerimseniben
emel nbr canım burdamısın

hemşomcum fazla takılamadım canım yeğenim bizdeydi çağan uyanınca pc başına o geçiyordu ondan giremedim zaten bir tek çağan uyurken bakıyorum gündüzleri yoksa izin vermiyor pc başında durmaya zira kendi oturcakmış bizde kapatıyoz o uyanınca evet canım haftada bir gün ünv de ders vermeye başlıyorum pazartesileri sabah 10dan gece 10a ankadar okuldayım elektronik derslerine giricem bakalım bu byıl böle gideyimde senye kadro için zorlarım diye düşünüyorum tabi hayırlısı herseyin

slmlar ben geldiiiim fazla grzmedim bugün aradığım montu bulunca aldım hemen bakalım belki akşam üstü yine çıkarım geçen aldığım kot defolu çıktı onu değiştircem

nazo güle güle kullan canım aldıklarını bende geçen hafta sonu yeğenimle alışverişe çıkmıştım babamız çağana bakıyordu valla acaip iyi geliyor alışveriş yapmak okul için bir kaç pantolon aldım bende kumaş bir ikide üst aldım tabi heryerde indirim olunca insanın aldıkça alası geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…