2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam vermeden daldım... Aybükem izin verirse geçmişe bakacağım... Kuzum hala hasta. ıyileşemediği için Sivasa gitmekten vazgeçtik.. Hasta bebeişlerimize de geçmiş olsun...

evt nazo...erken evlenip erken anne olanlardanım:))

meral abla eymen iyi şimdi birazcık huysuz...iyi olsunda huysuzluğunu çekicez

abbboooo o zaman sende 21de anne oldun hey maşallah kocaları ne ara buldunuz ne ara evlenmeye karar verdiniz ne ara evlendiniz ne ara bebe yapmaya karar verip ne ara yaptınız a.s

Çok komiksin yaa.. Nasip kısmet valla aramıyordum ama çıktı karşıma:)

Bendim soran çok kararsız kalmıştım. Ayşegül de çok kaba ben kullanmadım deyince vaz geçtim.Arada alsammı diyordum senden de duyunca hiç almamaya karar verdim.Zaten komşumunda var ortaklaşa sıkıyoruz. Onun 3,5 yaşında özürlü çucuğu olduğundan pek kullanamıyor o yüzden ortak kullanıp ben yıkıyorum:) Arada sıkınca o getiri aybükeye:)

Neyse ben kaçayım kızım durmuyor. Uykusu geldi azcık daha dayansında gece uykusuna dalsın küçük hanım...

geçmiş olsun aylin
hemen bişeyler yap bari ıhlamurfalan
sağol esracım ,gözünaydın sende kavuşmuşsun yavruna..

aylin geçmiş olsun ilerlemez umarım canım..
esra h.g canım

sağol başakcım sizede çok geçmiş olsun,umarım daha iyisinizdir..

sağol duygucum nil nasıl oldu )
canım yaa sen uykusuzluktan çocuklarımı çift görmeye başladın benim 2 çocuğum varboshayallersmile

çok geçmiş olsun canım inş. bir an önce geçer huysuzlu

sizede çok geçmiş olsun inşallah daha fazla ilerlemez bizimde sadece öksürüğümüz vardı ve nerdeyse 10 gün sürdü

sağol canım sizede geçmiş olsun

eguşada çok geçmiş olsun

duygu eymenin boğazları iltahalamış doktor iğne verdi...bu arada aylin ablanın kızıyla oğluşu var diye biliyorum bilmediğim 3.çocuğu kim ohaoldumsmile

sağol faziletçim ,eymen nasıl oldu düzeliyormu?

anacım sen kaç yaşındasın aylin kaç yaşında da abla diyosun

Fazilet 23 ben 37 yaşındayım:hulya:

ben meyve sıkıcağ aldım daha doğrusu kocam elli kere söyledi al al diye
kendi gitti aldı,şimdi sularıda kendi yapıyor makinayıda kendi temizliyor zemuszemus
herakşam bize meyve suyu sıkıyor :))

Meralcim sağol,iki hastanın arasında yine çok iyi direndi yavrum..
duygu seninle beni karıştırdı herhalde :)

Tuğbacım doğru hatırlamışsın yaşımı :)

ya bende bugun bakıp durdum meyve sıkacağına ama almadım
sizde böle dedıkten sonra vazgeçtım
emelın dediği gibi 1 tane portakal yada mandalına içeceği zaten elmayıda yiyor ,ama nar için falan ii olurdu
sizler fritöz kullanıomusunuz kendınıze
ayda yılda bir yaparım kızartmayı çoğunluklada fırında yaparım ama tavadakinin yerını tutmuo,bugun en küçüğünden aldım 1 tane ,denicem bakalım,ocakta çok telaşlı oluo heryerde batıo

bende var meyve sıkıcağı ben bi tane için açmıyorum ama babamız h.sn bayağğ bi sıktığı için h.sn açıyoruz saolsun genelde sonradan o yıkar
bende fritöz istiyorum amaaa önceliğim kurutucu sonunda bizimkini kafaladım bugün yarın alıcaz inşallah

bu arada biz su çiçeği aşımızı 12.yda olduk dr. bu ara salgın yapalım dedi 12-15. aylar arası yapılıyomuş zaten

nasılsınız kızlar , oğlumu uyuttum kahvemi aldım geldim biraz bakıyım hanımın çiftliğine kaçıcam birazdan :))

hayır olsun gündüz niyetine balımcım yazın o taraflara tatile gelirsek rüyan gerçek olur ama daha 5 ay falan var :)) saçlarımda uzundu kestirdim şimdi yine uzatıyorum gerçek rengide kestane ama onuda kızıla boyatmayı düşünüyorum :))

eymenede tekrar çok geçmiş olsun neyseki ateşi düşmüş,yazık yavrum iğneler acıtıyordur çok sabah akşammı oluyor

komşuum geçmiş olsun eguşa

başakçım sizede geçmiş olsun canım bu 6. hastalığı bütün çocuklarr geçiriyor herhalde

valla esracım ben fritözde almıştım küçük boylardan fritözünde temizliği zor yağlar yapışıyor ov ov çıkmıyor offfff dedim sattım fritözü de gitti gidiyorda :)) zaten ayda yılda bir kızartma yapıyorum kızartıveriyorum tavada mis gibi yıkaıyorum tamam

hepatit a için doktor bişey demedi ne zaman yaptıracağımızı bilmiyorum..
su çiçeği 18 aylık olunca yapılacak..

biz yarın gidiyoruz su çiçeği aşısını yaptırmaya

slm kızlar ben sonunda taşındım ve nerdeyse yerleştim gibi çok az işim kaldı evim çok güzel olduu:)) yarın sabah istanbula dr gidicez kontrolüm var akşamıda kalıcaz pazar akşamı bulur dönüşümüz pazartesi günüde kadın gelcek ince temizliğide yaptımmı kalmaya başlıycaz artık çokk yorulduk ama değdii.
sizler nasılsınız.hasta olan tüm bebişler ve annelerimize çok çok geçmişler olsun

kız nazo sana daha büyük şok ben 14 yaşımda evlendim ilk bebeğimide 15 doğurdum :)))
ama bende pişman olmayanlardanım hatta üçüncüyüde nisanda doğurcam :roflol:

bende melekler korusunu izliyom aslında hanımın çiftliğini izliyodum ama biande sıkıldım o diziden yaa güllü hanım olduktan sonra hoşuma gitmemeye başladı.

inanmıyorum nasıl oldu bu yani çok yaşlı olsan tamamda hakket kaç yaşındasın sen

anaaam sevda kız gerçektenmi bak bende şok oldum, ben senin anne olduğun yaşın tam iki katında daha yeni evlenmiştim ben çoook geç kalmışım desene

seda valla maşallah diyim ne diyim. ben 23 de evlenip 32 de anne oldum.geç oldu ama neyse yapacak bişey yok artık.
evinizde ağzınızın tadıyla oturun inşallah.

fritöze gelince benim vardı gerçekten temizliği çok zor oluyo. en sonunda taşınırken nakliyecilere verdim gitti. tavanın üzerine yağ sıçratmaz zamazingolar varya ondan aldım yağda sıçramıyo.

katı meyve presim tefalinki vardı. geçen yıl bozuldu. narenciye sıkacağım var ama ben limon sıkacağında sıkıveriyorum. onu yıkamak zor geliyor.

narı da robottan geçirip süzerek veriyorum. şimdi bıçak deyiyo diyecekmisiniz bilmem amapreste bıçaklı. neyse. ya melekler korusun başlamıştır. reklam girdi de bakiim dedim.

haa reklam demişken papia reklamı varya gencim güzelim havam var benim diyo ya kız. çağan kızı görünce deliriyo. geçen gün durmuş elini uzatmış kıza gel diyo koptum gülmekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…