Bende 22 yaşındayım::)))) Ben erken anne olup pişman olmayanlardanım:)
abbboooo o zaman sende 21de anne oldun hey maşallah kocaları ne ara buldunuz ne ara evlenmeye karar verdiniz ne ara evlendiniz ne ara bebe yapmaya karar verip ne ara yaptınız a.s
Kızlar geçen gün kim soruyordu katı meyve sıkacağını Tuğbamıydı ben aldım geçenlerde bir hevesle eve geldim kutuyu açasım gelmedi koca kutu üşendim şimdi onu aç parçalarını yıka sonra meyveleri soy yıka at içine 1 bardak sık sonra yine yıka parçaları sonra koca makineyi nereye koysam derken aaaa ben neden aldım bunu dedim ve aldığıma pişman oldum birde maliyeti çok dünya kadar meyve alıp sıkman lazım o paraya kutu kutu meyva suyu alırım dedim veee dün akşam kutuyu hiç açmadan gittim iade ettim çok uzun anlattım ama belki almakta kararsızdın ya sana fikir olur canım , oğluma sıktığım zaten 1 portakl 1 mandalina 1 elma onuda elde hallediyorum işte kolaycacık
sağol esracım ,gözünaydın sende kavuşmuşsun yavruna..geçmiş olsun aylin
hemen bişeyler yap bari ıhlamurfalan
aylin geçmiş olsun ilerlemez umarım canım..
esra h.g canım
merhaba..
başakçım geçmiş olsun canım,eguşa da geçmiş olsun ilerlemez işallah:)
ayşegül link atsana çok güsel ftolar..
ay bu kız 1 dk susmuo devamlı ağlıo gece de h,ç uyumadım,offfffffffffff..maşallah suphanallah...
aylin bu arada kim der 3 çocuk anası die,maşallahopuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun canım inş. bir an önce geçer huysuzlu
sizede çok geçmiş olsun inşallah daha fazla ilerlemez bizimde sadece öksürüğümüz vardı ve nerdeyse 10 gün sürdü
eguşada çok geçmiş olsun
duygu eymenin boğazları iltahalamış doktor iğne verdi...bu arada aylin ablanın kızıyla oğluşu var diye biliyorum bilmediğim 3.çocuğu kim ohaoldumsmile
anacım sen kaç yaşındasın aylin kaç yaşında da abla diyosun
abbboooo o zaman sende 21de anne oldun hey maşallah kocaları ne ara buldunuz ne ara evlenmeye karar verdiniz ne ara evlendiniz ne ara bebe yapmaya karar verip ne ara yaptınız a.s
canım ne iğnesi yaptıracaksınız eymene_
bu arada hepat't a ve su cicegi asilari icin yorum alabilir miyim_
merhaba herkese eymenin iğnesini yaptırmaya gideceğiz eşimi bekliyorum...
başak sizede çok geçmiş olsun...
meral abla ve emeli gördüm bugün rüyamdaboshayallersmilebana misafir olarak geliyorlardı emelin saçları uzun kestane rengi oluyor ama...sonra uyanıyorum tabibilmiyorumkismile
ya bende bugun bakıp durdum meyve sıkacağına ama almadım
sizde böle dedıkten sonra vazgeçtım
emelın dediği gibi 1 tane portakal yada mandalına içeceği zaten elmayıda yiyor ,ama nar için falan ii olurdu
sizler fritöz kullanıomusunuz kendınıze
ayda yılda bir yaparım kızartmayı çoğunluklada fırında yaparım ama tavadakinin yerını tutmuo,bugun en küçüğünden aldım 1 tane ,denicem bakalım,ocakta çok telaşlı oluo heryerde batıo
hepatit a için doktor bişey demedi ne zaman yaptıracağımızı bilmiyorum..
su çiçeği 18 aylık olunca yapılacak..
slm kızlar ben sonunda taşındım ve nerdeyse yerleştim gibi çok az işim kaldı evim çok güzel olduu:)) yarın sabah istanbula dr gidicez kontrolüm var akşamıda kalıcaz pazar akşamı bulur dönüşümüz pazartesi günüde kadın gelcek ince temizliğide yaptımmı kalmaya başlıycaz artık çokk yorulduk ama değdii.
sizler nasılsınız.hasta olan tüm bebişler ve annelerimize çok çok geçmişler olsun
kız nazo sana daha büyük şok ben 14 yaşımda evlendim ilk bebeğimide 15 doğurdum :)))
ama bende pişman olmayanlardanım hatta üçüncüyüde nisanda doğurcam :roflol:
bende melekler korusunu izliyom aslında hanımın çiftliğini izliyodum ama biande sıkıldım o diziden yaa güllü hanım olduktan sonra hoşuma gitmemeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?