2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah başakçım çok geçmiş olsun. neyse artık toparlar herhalde. merak etme huysuzluğuda düzelir. ne zor zamanlar geçiriyo bebecik. zor ama birazcık daha sabırlı olmak lazım. bu da geçer hiç merak etme.

teşekkür ederim serpil ama görsen herşeye ağlıyooo..dün gece tekrar dr a gittik bir yerimi ağrıyo acaba diye ama dr. yok bişi olur hastalığı yeni atlatı dedi o derece huzursuz yani ..neyse atlattık en azından diye seviniyoruz işte geçmişe çok bakamıyorum hasta olanlar varsa inşalllaahhhh en kısa zamanda düzelir..hepinize merhaba arkadaşlar daldım direk derdimle...

kızlar hastalanmadan önce oyun çadırı almıştım keremin çok hoşuna gitti salonun orta yerini işgal etsede içine girip çıkıyor bize cee yapıyorr..oyuncaklarını taşıyor..v.s almadıysanız tavsiye ederim..

canım belki diş falanda zorluyodur. üst üste gelince huysuzlaşmıştır. şçyle bi iki gün müsade et ona baktın huy ediniyo sende gardını alırsın.

selamlar herkese doğum gününe gittik geldik ah başım ve boynum acaip ağrıyoyA işallah hasta olmam geçen seferde boyun ağrısıyla başlamıştı
başakçım geçmiş olsun iaşllah düzelir bir an önce
akşama daha yemek yok bir selam varayim diye uğradım herkesi öptüm iyi akşamlar hepinize

slm herkese,

nasılsınız,
hasta olan bebişlere geçmiş olsun,
ayşegülcüm fotolar harika olmuş,ama nassıl zaman buldun kızz merak ettim

esraa sen görüyorum aşağıda naber,döndün herhalde estonyadan..

canım laptop açık kalmış berrağı uyutmakla meşguldum
döndum canım,nispet mi yapıon kar war diezemuszemus bak şimdi bende estonyadan kar manzarası koyarım görürsünopuyorumnanaktan

SELAMLAR HERKESE,

eve geldim saat 3 te, oğluşum sabahta öksürmeye başladı yemekte yemiyor keyifsiz
neyseki ateş yok..
şimdi emiyor bende size bakayım dedim..

merhaba herkese eymenin iğnesini yaptırmaya gideceğiz eşimi bekliyorum...

başak sizede çok geçmiş olsun...

meral abla ve emeli gördüm bugün rüyamdaboshayallersmilebana misafir olarak geliyorlardı emelin saçları uzun kestane rengi oluyor ama...sonra uyanıyorum tabibilmiyorumkismile

merhaba..
başakçım geçmiş olsun canım,eguşa da geçmiş olsun ilerlemez işallah:)
ayşegül link atsana çok güsel ftolar..
ay bu kız 1 dk susmuo devamlı ağlıo gece de h,ç uyumadım,offfffffffffff..maşallah suphanallah...
aylin bu arada kim der 3 çocuk anası die,maşallahopuyorumnanaktan

canım ne iğnesi yaptıracaksınız eymene_
bu arada hepat't a ve su cicegi asilari icin yorum alabilir miyim_

çok geçmiş olsun canım inş. bir an önce geçer huysuzluğu

bizde de var yazın dayımız almıştı ama kurmadım eve gidince kurarım odasına oyalanır

SELAMLAR HERKESE,

eve geldim saat 3 te, oğluşum sabahta öksürmeye başladı yemekte yemiyor keyifsiz
neyseki ateş yok..
şimdi emiyor bende size bakayım dedim..

sizede çok geçmiş olsun inşallah daha fazla ilerlemez bizimde sadece öksürüğümüz vardı ve nerdeyse 10 gün sürdü

eguşada çok geçmiş olsun

duygu eymenin boğazları iltahalamış doktor iğne verdi...bu arada aylin ablanın kızıyla oğluşu var diye biliyorum bilmediğim 3.çocuğu kim ohaoldumsmile

Aylin abla da hatırladığım kadarıyla 37 idi... Eğer yanlış hatırlamışsam özür dilerim şimdiden...

İyi akşamlar kızlar,
fazilet şimdi nasıl oldu eymen, ateşi düşmüş sevindim canım.

aylincim inşallah atlatır eguş bir an önce, ufff ya kışı sevmiyorum, çocuklar hemen hasta oluveriyorlar.

duygu kısss, aylinin 3 çocuğu yok, karıştırdın:)))))

başakçım geçmiş olsun canım sizede

inci aman hasta olma güzelim, pztesi işe gideceksin:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…