Kızlar geçen gün kim soruyordu katı meyve sıkacağını Tuğbamıydı ben aldım geçenlerde bir hevesle eve geldim kutuyu açasım gelmedi koca kutu üşendim şimdi onu aç parçalarını yıka sonra meyveleri soy yıka at içine 1 bardak sık sonra yine yıka parçaları sonra koca makineyi nereye koysam derken aaaa ben neden aldım bunu dedim ve aldığıma pişman oldum birde maliyeti çok dünya kadar meyve alıp sıkman lazım o paraya kutu kutu meyva suyu alırım dedim veee dün akşam kutuyu hiç açmadan gittim iade ettim çok uzun anlattım ama belki almakta kararsızdın ya sana fikir olur canım , oğluma sıktığım zaten 1 portakl 1 mandalina 1 elma onuda elde hallediyorum işte kolaycacık
kızlar bizde 6.hastalık geçirdik döküntüler çıkana kadar emin olamadık dr. olabilir 6.hastalık ama döküntü çıkınca emin olacaz demişti 2 gün oldu ..döküntülere çok huzursuz herşeye ağlıyo geçiren arkadaşlar sizlerinde böylemiydi huzursuzluğu baki mi kalcak yoksa(
bilmiyorumkismile yavrum neler kan verirken çok ağladı idrar bekledik saaatlerce..neyseki şimdi sadece huzursuz çok şükür buna da ..kaç gündür nler yasadık
SELAMLAR HERKESE,
eve geldim saat 3 te, oğluşum sabahta öksürmeye başladı yemekte yemiyor keyifsiz
neyseki ateş yok..
şimdi emiyor bende size bakayım dedim..
slm kızlar ben sonunda taşındım ve nerdeyse yerleştim gibi çok az işim kaldı evim çok güzel olduu:)) yarın sabah istanbula dr gidicez kontrolüm var akşamıda kalıcaz pazar akşamı bulur dönüşümüz pazartesi günüde kadın gelcek ince temizliğide yaptımmı kalmaya başlıycaz artık çokk yorulduk ama değdii.
sizler nasılsınız.hasta olan tüm bebişler ve annelerimize çok çok geçmişler olsun
kız nazo sana daha büyük şok ben 14 yaşımda evlendim ilk bebeğimide 15 doğurdum :)))
ama bende pişman olmayanlardanım hatta üçüncüyüde nisanda doğurcam :roflol:
bende melekler korusunu izliyom aslında hanımın çiftliğini izliyodum ama biande sıkıldım o diziden yaa güllü hanım olduktan sonra hoşuma gitmemeye başladı.
slm kızlar ben sonunda taşındım ve nerdeyse yerleştim gibi çok az işim kaldı evim çok güzel olduu:)) yarın sabah istanbula dr gidicez kontrolüm var akşamıda kalıcaz pazar akşamı bulur dönüşümüz pazartesi günüde kadın gelcek ince temizliğide yaptımmı kalmaya başlıycaz artık çokk yorulduk ama değdii.
sizler nasılsınız.hasta olan tüm bebişler ve annelerimize çok çok geçmişler olsun
kız nazo sana daha büyük şok ben 14 yaşımda evlendim ilk bebeğimide 15 doğurdum :)))
ama bende pişman olmayanlardanım hatta üçüncüyüde nisanda doğurcam :roflol:
bende melekler korusunu izliyom aslında hanımın çiftliğini izliyodum ama biande sıkıldım o diziden yaa güllü hanım olduktan sonra hoşuma gitmemeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?