2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay bunadım mı ben ne geçmişi okudum aklımda bırsey kalmadı
eşim de geldı
serpılden kopya geçeyım barı..............

sakın frıtoz almayın ya temızlemesı çok zor benımde vardı taşınırken yoladık gıttı
katı meyva sıkacağıda almadık daha ama lazım da değil sankı
sıkacakta sıkıyorum portakal mandalını narı da

maşallah ya kızlar ya çok erken anne olmak nasıp olmuş sızlere

evet kızlar vatana millete en çokta KK'nın ocak analarına hayırlı uğurlu olsun benim kuzuda ilk düşüşünü yaşadı az önce ananesinin yatağında yuvarlanıp duruyodu takla atim derkeeeen küüüüüüüüüüüt yere annem acaip telaşlandı ben çok sakin annem tuturdu iki saat uyutma bıngıldağına bak :)))

ya çok sinirim bozuldu kızlar ya
yeni ders planını atmışlar,bu dönem yar yarıya azaldı dersım,md yardımcımız doğum iznınden sonra ing öğretmenı olarak dewam edicek,haftanın 3 günü ilk ve son saatlere dersım verilmiş,güya ders az ama ben boş boş okuldayım yinekötükedihüso

Emel ben senelerdir kullanıyorum ilk başlarda banada çok zor geliyordu ama artık alıştım sıkar sıkmaz yıkıyorum çok kolay oluyor.Ben abartısız haftada 20 kiloya yakın meyve sebze suyu sıkıyorum nar ve portakal içinde büfelerde kullanılan sıkıcılardan aldım ondan kullanıyorum marketlerde satılan narenciye sıkıcılarını 2 kere parçaladım onlar nar sıkamıyor özellikle gidip kasımpaşa tarafından almıştım bunların en iyileri orda aklınızda bulunsun..

Canım çok geçmiş olsun ..
SELAMLAR HERKESE,

eve geldim saat 3 te, oğluşum sabahta öksürmeye başladı yemekte yemiyor keyifsiz
neyseki ateş yok..
şimdi emiyor bende size bakayım dedim..

Aylin geçmiş olsun ateşi olmaması çok ii İnşallah biran önce atlatır..

sedakt hamile olduunu bilmiyordum hemde çok az kalmış cinsiyeti ne çok merak ettim bu arada yeni evin hayırlı olsun..

walla kızlar hiçkimse fritözden memnun deilmiş ama ben almış bulundum artık,neyse bende hevesımı alayım sonra atarım artık

nazo geçmiş olsun canım demek ilk defa oldu ,inşallah bi daha olmaz

Slm... Aybüş hanım 8 de uyudu bugün. Gece uyanırsa yandık. Kızım erken uyumuşken izlemek isteyipte bir türlü fırsat bulamadığım Nefes'i izledik. Eşim ve kız kardeşimle sinema keyfi yaptık:) Ay çok sulu gözlüyüm ben ya:) bunu bir kez daha anladım..

Bilgisayarı kapatmaya gelmiştim ama kk ya bakmadan kapatamadım. Yarında misafirlerim gelecek.
Size iyi geceler...

canım sen istanbulda oturmuomusun kafam karıştı nereye taşındın
hayırlı olsun bu arada
kısss ticker istemion artık benden kaydirigubbakcemile3

esracım çok istiyosan bana ticker yapabilirsin :))))
yaaa o deilde ben profil resmimi değiştiremiyorum neden yaaa

Kızlar merhabaaaaaaa
Başakcım çok geçmiş olsun..Sen belki okumadın tamdoğumgünü akşamı 16 ocak yaniii Ateşlendi Zeynep Bade..Kanlar ,idrarlarr..Kan alamadılar tam 6 delik açıldı kollarından...idrar alamadık,çok huzursuzdu ,iştahsızdı..Ateş 3 gün sürdü..Hatta idrar yolu diye antibiyotiğe bile başladık..3 gün sonra zırt dedi ateş düştü döküntü başladı..6.hastalık...
Bu arada kızlar bu Ankara ya özgü bişi sanki,şüphelenmeye başladım viral bi enfeksiyon...Niğde bi Allahın kulunun evladı 6.hastalık olmamış..Yani cahil cühela desem olmuş da haberi yok diycem,sorduklarım hekim,öğretimgörevlisi,öğretmen..
Fakat Ankara da sorduğum herkes 6.hastalık geçiriyor bu nasıl iştir yahuu
YaniBaşakcım 1 hafta devamediyor huzursuzluk..Biz aşılarımızı da olamadık erteledik 3 hafta..Tutmaz dedidr..
Bu arada su çiçeğiaşısını da bu ay sonunda yapcak...eeeee,kafam karıştı 18 ay nereeeeeee 23 ay nereeeeeeeee

nazocum,sedaya espri yaptım ,hamileyken bikaç defa sticker yapmıştım ona,şimdi hamile ya yine,
kendime bile üşenıorum silinmiş benimkide
profil nie deişmio deişiklikleri kaydet yapıomusun

bizim aşı kartında 12-15. aylar arası yazıyo dr.da aslında 15te yapıcaktım ama bu ara çok salgın dedi 12. ayda yaptı

Esraaaa,hoşgeldin canımmmm
Ben Niğde deydim hayatım,annnemlerin yanında gezindim 1 hafta yatışşşşş
Üzüldüm kız programa,ay pek nefret ederim bu program işinden..Hem azdersin olsun hem de okul bekle
Bi, b.k a yaramaz öleeeee aaa

yapıyorum canım yaaa hata error diyo anlamadım profil sayfama gir bak resim orda var ama avartarda o resim çıkmıyo

kızlar ne aşızından bahsediosunuz,18 ay aşılarımı deilmı bunlar
gamze geçmiş olsun bu arada

Meral Allah bunları nasıl biliyosa öyle yapsın işe alırken 4 çocuk olduunu biliyorlar her haltı kabul ediyorlar tabi para tatlı geliyor işi görüncede kaçıyorlar hayır benim anlamadıım ben zaten bebeğimi onlara vermiyorum herşeyiyle ben ilgileniyorum daha bir kere bırakımadım çocuklar desen sabah 8'te çıkıp akşam 5'te geliyorlar yapıcakları ev işi ama yookkk bunlar armut piş ağzıma düş hesabı bana bi dokun bin ah işit ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…