- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
oofff cok daraldim.Bugunde gitti esim ise yogunlar evde Defne yle kaldik.
Ciktim biraz markete hava aldik ama icim bunaliyor ya.
Bugunun pazar oldugunuda
aksam esimden ogrendim, haftaici saniyorum felegim sasti iyice.
Hersey manoton off nisan 10 u beklemesem mi diyorum ya kendi kendime
hem biraz ayri kalmak iyi olur. Ozleriz de birbirimizi , heyecan olur biraz -tatlicadiarzu-
Dogru canim ya orda gezecek yerde pek yoktur. ama belki komsun filan vardiryeşim sıkma canını sen yıne nısanı beklıyosun ban yazı beklıyom burda cocukla cıkaıcak yer de yok dogru durust allahtan kızım evı cok sevıyor ama ben sıkılıyorum
Keske gitsem valla cok iyi olurdu.hayrdır yeşım tatile mi gidiyorsn adres ver bende gelemm sempatiksalakcinni
uarada haşhaşlı pasta tarifi vereyim kıslar mükemmel bişi benim komşu getirdi bana bende dün yaptım tarifi alıpta çok güzel oluyor bilenler vardır belki bilmeyenler not alsın denesi
1su bardağı süt 1su bardağı şeker 1subardağı irmik 3 yumurta 1su bardağı unu 1 kabartma tozu yarım su bardağı haşhaş 1 su bardağı sıvı yağ kek gibi çırpıp yağlanmış borcama dökün 170 dercede 20 dakika pişirin keki olmuş durumda kürdan testi yapın pişme süresi için be benim fırına göre söledim
2 su bardağı şeker 3 su bardağu suyu yaklaşık 10 dakka kaynatın hafif koyulaşınca kekin üzerine dökün kek yice çeksin bu suyu
soğuduktan sonra kremşanti hazırlayıp üzerine sürün onu üstüne hindistan cevizi dökün bolcana süper bir tatlı afiyet olsun :))
migrosta bulurum herhalde ozaman, Ist gidince yapayim bari bende.canm marketlerdede bulabılırsın ben marketten alıyorm
günaydın arkadaşlar inş herkes iyidir.
hasta bebişlerimize gecmiş olsun, suçiçeği çıkaran iki bebiş var onlarda inş kolayca atlatırlar,
ben doktorumuza sordum 15. aydan sonra yapılıyormuş aşı erkenden yapdıran arkadaşlar varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?