2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
smrisk biz geçen ayda yaptırdık 14. ayda yani drun bize tek dedği sağlık ocaklarındaki aşıdan 1 ay sonra yapıcaz dfemişti bizde ona göre gitmiştik yani burdak çoğu kimsede erke yaptırdı zaten bebişler daha yen 15 aylık olucak
nurgülsıla canım karma aşının içinde yok bunu devlet karşılamıyor özel aşı bu 67 ytl ödedik biz fiyat aşağı yukarı aynı civarında

smrisk biz geçen ayda yaptırdık 14. ayda yani drun bize tek dedği sağlık ocaklarındaki aşıdan 1 ay sonra yapıcaz dfemişti bizde ona göre gitmiştik yani burdak çoğu kimsede erke yaptırdı zaten bebişler daha yen 15 aylık olucak
nurgülsıla canım karma aşının içinde yok bunu devlet karşılamıyor özel aşı bu 67 ytl ödedik biz fiyat aşağı yukarı aynı civarında

tamam canım tşk ederim bilgi için. bu hafta bende mirayı götürücem bianönce yadırmak lasım.

semracım yaptır canım su çiçeği çok zor bir hastalık benim abim bide eşim zamanında geçirmişler yaşları büyük oolmasına rağmen çok sıkıntı vermiş

semracım yaptır canım su çiçeği çok zor bir hastalık benim abim bide eşim zamanında geçirmişler yaşları büyük oolmasına rağmen çok sıkıntı vermiş

doğrudur canım, en yakın zmanda bende yapdırırım. opuyorumnanaktan

Bende henüz yaptırmadım. Bizde bu hafta engeç önümüzdeki hafta yaptırmayı düşünüyoruz..

bugünde kimsler yok perşembe cuma giremem nete 15 sayfa kayntır kıslar bugün uğrayan olmuyor millet nerdesiniz bakem :)))))))))))))

bugünde kimsler yok perşembe cuma giremem nete 15 sayfa kayntır kıslar bugün uğrayan olmuyor millet nerdesiniz bakem :)))))))))))))

aynı dert bendede var ben gelmedimmi topik doluyor gelincede kimsecikler olmuyor:))

neys ebizde birbirimizi ağırlıyalım :)))

semracım derse gidip gldim sende kalmamışssın neyse 1 saat daha dersi var sonra 5 ekadar boşum e orada birileri gelir herhalde

ay kizlar duramicam ben artik burda cikardim valizleri geliyorum
ay cok yalniz kaldim ya. Kocis in isler iyicene yogunlasti, onceden hafta sonlari cumartesi dahil tatildi usstelik hafta icide erken geliyordu. Ama simdi hem haftaici
gec geliyor 8-9 arasi hafta sonuda calisiyor pazar dahil ben gunde 1 saat gormek icin bekliyorum tum gun onu.
Disari cikmakta sarmiyor. yok ben gelirim 2 gune omrumu curuttum yavff -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- psikolojim bozulcak boyle giderse. sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
toparlanayim ufaktan
yasasin ozgurluuuuukk hihoyyyt hihoyyyt

ay ne zor ben ilk evlendiğimde kocişin yüzünü akşamdan akşama göüyordum artık yeter diyip isyan ediyordum gercekden zor, allah yardımcın olsun., ailenin yanına gelmekle hem snein için hem kısın iiçin çok güzel olur. yazda geliyor gezersiniz bol bol.

çıldırmanın eşiğinde olan birinden merhabalar..
artık kendi kendime bile söylenmekten sıkıldım,duymak istemiyrm..
ama geçicek die bekliyorum..
herşey geçicek inş..rabbim daha büyük dert,hastalık vermesin..
su çiçeği aşısını bizde yaptrdık 13 aylıkken..bu aralar çoğu bebekte duyuyrm çünki mart-nisan aylarında çok fazla geçirilirmiş..bilmiyrm ne kadar doğru..

İşin çok zor canım, yorgunlukla çocuğa da tolerans gösterilemiyor.İnsan çıldırma noktasına gelebiliyor.Kolay gelsin sana.

Fazla üzerine düşmezsen atlatır canım.Bu dönem böyle.
Egehanla burdaki bir arkadaşaın bebeği yaşıt.Onlarda hergün birbirleriyle kavga eiyorlar, o anda kim alabilirse o alıyor diğeri ya ağlıyor ya da tekrar diğerinin elinden almak için hamle yapıyor.Normal, yanii.Diğre anneler kızar diye de düşünme, daha küçük bunlar, olacak o kadar.

Uff senin işin daha zor fifoş yaa, hem hamilelik hem metiş.Valla kolay gelsin canım sana.

Gel canım gel.Nasıl olsa ordada olsan ne sen kocanı görebiliyorsun, ne defne babasını.Hiç olmazsa uzakta olursa özlemiş olursunuz.Sen bunalım takıldıkça, birbirinize de girersiniz:)))Araya biraz mesafeler girsin.Sen de mutlu olursun burada.

Senin neyin var, niye çıldırıyorsun canım_? Aman allah dermansız dert vermesin.Gerisnin bir şekilde çözümü vardır.

yeşimcim zaten nisan 10 da gelmicekmiydin canım 15 gün önce geliver sende çok bunaldıysan ne olucak yani
febrar senin neyin var canım kıslar derdini anlat rahatlarsın

slm kızlar
bende geldim ama kimseler yok galiba
ya sayfanın altında çevrimiçi arkadaşları görürdüm ben ama şimdi göremiyorum acaba formatmı değişti yoksa benim sayfa açılışındamı sorun var
inci bi sen varsın galiba oda yeşil oluşundan anladım :)naber canım

yeşimcim zaten nisan 10 da gelmicekmiydin canım 15 gün önce geliver sende çok bunaldıysan ne olucak yani
febrar senin neyin var canım kıslar derdini anlat rahatlarsın
Ah canim ya bende sen gibi dusunuyorum hava degisikligi olsun diye . BUnalmaya gerek
yok yani zorumun adi ne?? Valizleri gordu dun bozuldu kocis, once bir konussaydik
sen karar vermissin diyor , konusmasimi kalmis dedim zaten hep gitmek istiyorum
daha ne sekilde soylemem gerek dimi ama? yok 10 gun kaldi , ilk gemiyi teslim aldik
daha erken gelicem. haftasonu gezeriz diyor ya off ben onu ikna edeyim derken zati gececek 15 gun guya ben oglak burcuyum ama o bendende inatci
evet semra zaten hemen geri dnmeyi dusunmuyorum ya biraz ist kalayim ozluyorum
dun de diyorum demekki benim yurtdisi kapasitem 6 ay, fazlasi bunaltiyor
hayirdir? bebekten dolayimi ? Sikma canini dicem ama tencere dibin kara seninki benden
kara
bende oyle dusunuyorum azcik dedim ozlem olsun, heyecan olur diyorum . gerek yokmus
Allah kimseyi yyalniz birakmasin, kendi zararina ben bugun kizimi alip alisverise gidiyorum
kendi bilir valla :)) Psikolojik savas actim aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…