smrisk biz geçen ayda yaptırdık 14. ayda yani drun bize tek dedği sağlık ocaklarındaki aşıdan 1 ay sonra yapıcaz dfemişti bizde ona göre gitmiştik yani burdak çoğu kimsede erke yaptırdı zaten bebişler daha yen 15 aylık olucak
nurgülsıla canım karma aşının içinde yok bunu devlet karşılamıyor özel aşı bu 67 ytl ödedik biz fiyat aşağı yukarı aynı civarında
semracım yaptır canım su çiçeği çok zor bir hastalık benim abim bide eşim zamanında geçirmişler yaşları büyük oolmasına rağmen çok sıkıntı vermiş
bugünde kimsler yok perşembe cuma giremem nete 15 sayfa kayntır kıslar bugün uğrayan olmuyor millet nerdesiniz bakem :)))))))))))))
ay kizlar duramicam ben artik burda cikardim valizleri geliyorum
ay cok yalniz kaldim ya. Kocis in isler iyicene yogunlasti, onceden hafta sonlari cumartesi dahil tatildi usstelik hafta icide erken geliyordu. Ama simdi hem haftaici
gec geliyor 8-9 arasi hafta sonuda calisiyor pazar dahil ben gunde 1 saat gormek icin bekliyorum tum gun onu.
Disari cikmakta sarmiyor. yok ben gelirim 2 gune omrumu curuttum yavff -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- psikolojim bozulcak boyle giderse. sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
toparlanayim ufaktan
yasasin ozgurluuuuukk hihoyyyt hihoyyyt
İşin çok zor canım, yorgunlukla çocuğa da tolerans gösterilemiyor.İnsan çıldırma noktasına gelebiliyor.Kolay gelsin sana.slm kızlar
hiç giremez oldum artık buraya arada girip okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor
okul çok yoğun çok yoruluyorum ilk dönem nasıl rahattım bu dönem çok dersim var
okul dışında ceylin de çok yoruyor
hala gece uykum yok 7-8 kere kalkıyor hala iştahsız hala çok zayıf
süt içmiyor, gece emdiği için çok kalkıyor bu arada hala ve hala dişimiz yok
doktor ilaç verdi dişinin çıkması için ama onu da düzenli içiremiyoruz
buna da şükür ama hiç kolay bir çoçuk olmadı
bazen beni çileden çıkarıyor evden çıkıp biryerlere gidesim geliyor ilçede olmasam bir psikoloğa giderim valla çok ihtiyacım var
bizden bu kadar umarım hepiniz iyisinizdir
Fazla üzerine düşmezsen atlatır canım.Bu dönem böyle.iyi akşamlar okudum hatta birşey söyleyecektim eymen sağolsun unutturdu:)) şimdide şarj makinasını ağzına sokuyor sanırım şarj oluyor..bugün ne de olsa çok yoruldu...
eymen bugün çok hırçın davrandı çocuklara sürekli vurdu ellerinden oyuncaklarını aldı bu kadar arsız kime çekti bilmiyorumki...yapma dedikçe dahada abarttı..en sonunda ellerine vurdum...nasıl unutturacağım bu huyunu acaba geçici bir dönemde olabilirmi yoksa huyumu böyle olacak_?
Uff senin işin daha zor fifoş yaa, hem hamilelik hem metiş.Valla kolay gelsin canım sana.bir saattir uyutmaya calısıyorum dalıyo sonra deli gibi aglıyo ayyyyyyyyyyyy belim koptu yatır kaldır aglattım 20 dk.yine tık yok dayanamadı babası gitti şimdi yanına bakalım o uyutcak mımafoldumbenniye böyle bu cocuk cok üzüyo beni alısveriş merkezi manyagı olduk her aksam gidiyos birde eglence merkezindeki arabalara trenlere taktı cepleri bosaltıp geliyos hala aglıyo babası da uyutamadı ben kaçar cok mutsuzum cooooooooooooooooksenağlama
Gel canım gel.Nasıl olsa ordada olsan ne sen kocanı görebiliyorsun, ne defne babasını.Hiç olmazsa uzakta olursa özlemiş olursunuz.Sen bunalım takıldıkça, birbirinize de girersiniz:)))Araya biraz mesafeler girsin.Sen de mutlu olursun burada.ay kizlar duramicam ben artik burda cikardim valizleri geliyorum
ay cok yalniz kaldim ya. Kocis in isler iyicene yogunlasti, onceden hafta sonlari cumartesi dahil tatildi usstelik hafta icide erken geliyordu. Ama simdi hem haftaici
gec geliyor 8-9 arasi hafta sonuda calisiyor pazar dahil ben gunde 1 saat gormek icin bekliyorum tum gun onu.
Disari cikmakta sarmiyor. yok ben gelirim 2 gune omrumu curuttum yavff -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- psikolojim bozulcak boyle giderse. sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
toparlanayim ufaktan
yasasin ozgurluuuuukk hihoyyyt hihoyyyt
Senin neyin var, niye çıldırıyorsun canım_? Aman allah dermansız dert vermesin.Gerisnin bir şekilde çözümü vardır.çıldırmanın eşiğinde olan birinden merhabalar..
artık kendi kendime bile söylenmekten sıkıldım,duymak istemiyrm..
ama geçicek die bekliyorum..
herşey geçicek inş..rabbim daha büyük dert,hastalık vermesin..
su çiçeği aşısını bizde yaptrdık 13 aylıkken..bu aralar çoğu bebekte duyuyrm çünki mart-nisan aylarında çok fazla geçirilirmiş..bilmiyrm ne kadar doğru..
Ah canim ya bende sen gibi dusunuyorum hava degisikligi olsun diye . BUnalmaya gerekyeşimcim zaten nisan 10 da gelmicekmiydin canım 15 gün önce geliver sende çok bunaldıysan ne olucak yani
febrar senin neyin var canım kıslar derdini anlat rahatlarsın
evet semra zaten hemen geri dnmeyi dusunmuyorum ya biraz ist kalayim ozluyorumay ne zor ben ilk evlendiğimde kocişin yüzünü akşamdan akşama göüyordum artık yeter diyip isyan ediyordum gercekden zor, allah yardımcın olsun., ailenin yanına gelmekle hem snein için hem kısın iiçin çok güzel olur. yazda geliyor gezersiniz bol bol.
hayirdir? bebekten dolayimi ? Sikma canini dicem ama tencere dibin kara seninki bendençıldırmanın eşiğinde olan birinden merhabalar..
artık kendi kendime bile söylenmekten sıkıldım,duymak istemiyrm..
ama geçicek die bekliyorum..
herşey geçicek inş..rabbim daha büyük dert,hastalık vermesin..
su çiçeği aşısını bizde yaptrdık 13 aylıkken..bu aralar çoğu bebekte duyuyrm çünki mart-nisan aylarında çok fazla geçirilirmiş..bilmiyrm ne kadar doğru..
bende oyle dusunuyorum azcik dedim ozlem olsun, heyecan olur diyorum . gerek yokmusGel canım gel.Nasıl olsa ordada olsan ne sen kocanı görebiliyorsun, ne defne babasını.Hiç olmazsa uzakta olursa özlemiş olursunuz.Sen bunalım takıldıkça, birbirinize de girersiniz:)))Araya biraz mesafeler girsin.Sen de mutlu olursun burada.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?