2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb canlar nasılsınız, neden kimsecikler uğramıyor acaba 2009 ocak çocuk anneleri diye bi topikmi açsak :)) bebeklikden çıkdılar diye kimse ugramıyor sanırım.

emel nasılsın seni buralarda görmek ne güzel, sanırım annendeydin, onat nasıl.

selamlar kıslar nasılsınız bakalım gerçi kimsler yok gene galiba
sevdacım bende artık kimler var göremiyom tribün kısmı kalkmış galiba sayfanın şekli değişmiş anladığım kadarıyla

ıyi akşamlar,

Sabah ve öğlen iki kere bişeyler yazdım ama hep bakım çalışması yapılıyor diye uyarı geldi. Sonunda problem çözülmüş kk'da.
Umarım şekerler ve onların güzel anneleri iyidirler. Kimsede yok ki...

GÜnaydın arkadaŞlar,

yalnızım dstlarım yalnızım yanız :)))

bebıŞler ve anneler ınŞ herkes ıyıdır.

slm kızlar bebişleriniz nasıl kızlar sizden ricam bebişleriniz kilosunu ne kadar benimki tam 9 kilo ve nasıl yemek yediriyorsunuz yemek yedirirken arkasında koşmaktan bıktım yardım yese içim yanmaz sürekli tükürüyor kızlar fikir lütfen

canım bizim içi 9 kilo olmak bile hayal gibi. çağan 8 kilo daha da almıyor.
bişey yemiyor. peşinden koşmakta işe yaramıyor. ama ilk defa bişeye taktı. petit böre bisküvi. 2 günde 1 pk yiyo nerdeyse. eline alıyo gezze geze döke saça yiyo. aman diyorum boğazından bişey geçsinde ..

kuru gıdalar hazırlıyorum. köfte patates köftesi işte kurur ne yapılırsa. yere koyuyorum kendi gelip alıp yerse yiyo. ben verince imkanı yok yemiyo.. bide günlük sütünü iyi içiyo. toplam 250-300 cc kadar..

kizlar merhaba
Aslinda bugun bebekler ne yedi diye bir topigimiz vardi ama uzun sure yazilmadi
oda diger sayfalarda kaldi. oraya el atabiliriz. hem guzel olur. Ne pisireceginide sasiriyor insan. birbirimize fikir vermis oluruz.

:sinifsinif:serpil benim kzımın severek yediği hiç bişey yok
yok yok hakkını yemeyim kağıdı çok güzel yiyorlmaz:kafamçokkarıştı

Aybükenin yemek saatleri miktarı birbirini tutmuyor ama ben yinede bir öğününü yazayım..

Sabah kalkınca bizimle kahvaltıya oturtuyorum. Bu sıralar yeşil zeytin yiyor sadece, arada peynir... Aradan bir saat geçince de cicibebe, yumurta ve süt üçlüsünü yediriyorum. Arada süt yerine bitki çayı koyuyorum... Öğle uykusundan uyanınca yoğurt yediriyorum.. Babamız geç gelecekse onun için yaptığım yemeklerden veya çorbalardan bir kase içiriyorum... Babası gelince de bizim yediğimiz yemeklerden ağzına bir kaç lokma zorla veriyorum. Gece uykumadan önce de 9-10 gibi 250 ml gogly nin pirinç unundan pişirip yediriyorum...

Aybüke sütü hiç sevmiyor... Keşke sevseydi geceleri içirip yatırırdım ya da uyanınca verirdim... :umursamaz:

Canım senin yazdığını görmemişim , sağol iyiyim ben sen nasılsın_?

Biraz geç oldu ama:))))))

Bende iyiyim çok şükür.... a.s.

:sinifsinif:serpil benim kzımın severek yediği hiç bişey yok
yok yok hakkını yemeyim kağıdı çok güzel yiyorlmaz:kafamçokkarıştı

Aybüke de çok sever kağıdı.. Artık bütün kitapları topladık etraftan... Babasının not defterini geçirmişti geçenlerde az kalsın o da elden gidiyordu:)

iyi günler kızlar
son günlerde kimseler uğramaz oldu.sözleştiniz mi yoksa lmaz:
bizim günlük yediğimiz miktar değişiyo,uyku saatinede bağlı en az 4 öğün yedirmeye çalışıyorum
sabah peynir,yumurta sarısı,ceviz,badem fındık,süt bazen ekmek içi bazen muhallebi yapıp hepsini karıştırıyorum mümkün olduğunca az hazırlıyorum hepsini bitirsin diye yarım kase kadar.öğlenede doğru az meyve ne varsa evde,uyanınca yemek genelde etli hazırlıyorum,akşama doğru yoğurt yada yoğurtlu çorba,yatmadan 1-2 saat öncede muhallebi yada çorba yediriyorum.
ben peşinde koşarak yediremiyorum,sürekli kaşığa vuruyor keşke yesede peşinden koşsam heryer batsa Çok üzgünüm çoook
mama sandalyesinde yediriyorum.kaçma şansı olmuyo sengözlerimebaksanab

merhaba:))
ay konu yemek !!nil de bişi yemio sadece çubuk kraker..ama 2 gecedir kalıo beni buzdolabına çekip yoğurt yio 2 kutu..eee hiç bişi yemezsen olacağı bu di mi..elma yio bi de ..bi 10 gün muz yedi ama artık yemio.patates kızartması sevio..
sabah patatesli omlet yaptım,patatesleri seçti yedi..soona elma,kuş üzümü,yaban mersini,çubuk karıştırdı yedi..azcık kendi kendine..
uyudu kalkınca yemio..ben de patates tavuk hazırladım bakalım yerse..yemezse dışardan bi paket çubuk..valla utanıorum yemek yapmıorum sanıo millet
nil bayaa bi sabahları krep yedi tavsiye edrim,süt yumurta un hepiciği var içinde..
aybüke çok tatlı maşallah annesi:))cicibebeli tarif ne kadar yani..?kaç tane??

ah biz mama sandalyesini kullanmadık boşa aldık..yere örtü ordan takılıoruss(hiç de sevmem)
ee bence ikinizde az yediriosunuz..yani yazar mısın ne kadar peynir?ne kadar yemek?
ben de azcık kendime geleyim bare:))

merhabalar umarım herkes iyidir gündem yine yemeyen bebişler galiba ben bu konuda artık yazmıyorum yazssamda eğişen bişey yok ama şukadarını söliyeyim çok çabuk sıkılıyorlar ben kahvaltıya bazen omlet yapıyorum bir bıldırcın yumurtası biraz labne azccık süt karıştırp margarinle accık yağladığım tavaya döküyuorum buarada tavayıda ayılı şekilde aldık omlet ayı şeklinde çıkıyor aklınızda bulunsun denk gelirse alın sizde ayının kaşı gözü derjken yediriyorum çorbayıda yine ona özel kase aldık yanında şapkalı çocuk resmi var bizim cin alimiz yani cin alinin gözü kaşı derken ne kadar yerse artık bizimkide asla kendi yemiyor en sevdiği bişey lsa bile illa biz yedircez tek güzel yanı yerdeki hiç bişeyi apzına atmamaış oluyor buarada eğer ebbekleriniz kağıt yiyrsa arkadaşlar demir eksikliği olabilir bir kan sayımı yaptırın istersenşz geçen nette okumuştum neyse yemek faslı ile ilgili bukadar benden buarada oğlum busabah ben kahvaltı hazırlarken yanağını komidine çarpmış çok kötü çizildi baya ağladı dünde burnunu çarpıp kanatmıştı oy yaa okadarda dikkat ediyoz genede hertaraı çizik içinde içim yanıyor öle olunca
nese ben bi kahve yapıp gelim varmı işsteyen :)))))))))))))

duygucum 1 ay kadar falan çağanda mama sandalyesinde oturmamıştı ama şimdi hep onda oturuyor bizim masa biraz yüksek biz yemek yerken yukarıya bakamıyor doğal olarak mama sandalyesine çıkıyordu ondan alıştı arada öndeki aparatları çıkarıp masaya dayıyoz iyice bizimle oturunca mutlu oluyor sende öle deneyebilirisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…