2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir saattir uyutmaya calısıyorum dalıyo sonra deli gibi aglıyo ayyyyyyyyyyyy belim koptu yatır kaldır aglattım 20 dk.yine tık yok dayanamadı babası gitti şimdi yanına bakalım o uyutcak mımafoldumbenniye böyle bu cocuk cok üzüyo beni alısveriş merkezi manyagı olduk her aksam gidiyos birde eglence merkezindeki arabalara trenlere taktı cepleri bosaltıp geliyos hala aglıyo babası da uyutamadı ben kaçar cok mutsuzum cooooooooooooooooksenağlama

ah be canım
nil de 2 gündür çok zor dalıo ve az uyuo
sen bi de hamilesin ,Allah kolaylık versin fifoşçum..

he duygu nil vucudunu kesfediyo sakın karsı cıkma görmezden gel oooooooo daha nerelerini karıstırcak:))))))
hala uyumadı aldım halıda oynuyo yarınada kahvaltıya misafir gelcek az önce haber verdiler oooooooooo yufkam olsa börek yapardım sabahın köründe acık yufkacı nerden bulcam

nurgül gecmiş olsun umarım cabuk atlatır biz asımızı olduk ...
balım eymen metişe cok benziyo yaaaaa huy olarak gecen telefonu taktım sarja cıkarmıs agzına koymus sarj ediyo kendini ....yeni oyunu da kumandayı kafama gözüme fırlatmak

slm kızlar biz bugün olduk su çiçeği aşımızı markasını bilmiorum hiç sormadı dr önerir size de duygucum.naz 80cm 11.200 olmuş nasıl sizce.bi de bugün naz top havuzuna girdi merdivenleri falan herşeyi kendi çıkıyo iniyo kimse inanamıyo nazar değdirdiler kızıma bugün çok ağladı akşamüstü

ooooooo masallah kilosuna biz 10 kiloyuz nazara gelmiştir metiş daha merdiven cıkmıyo top havuzuna 3 yasında küçükleri almıyolar ikeada filan siz nereye gitiniz....

filiz bi de misafir mi kabul ediosun pazar pazar o halinle.yat uyu cnm ya dışarda buluşalım diyin

ay gerçekten mi!!
ama iğrenç ya..hiç bişiyden rahatsız olmam ama bu akannehir
ben de bırakayım diorum ama elini çekerken buluorum kendimikaydirigubbakcemile
aman bence de bırak olmadı babası bi suya soksun eşşek sıpası bu saatte ayakta ne işi var di mi amasempatiksalakcinni

maşallah canım çok çok ii bence naz..küçük doodu zaten ona rağmen normali geçti
bak nil sayıo olduğu yerde,ağzına 2 lokma girse zehirlenecek die korkuoklava:
ay sööleme sen de herkese ya gerçekten değio nazar..nil de kayıo,top havuzunda uzun süredir oynuo..pısırıkta yetişmiolar ya,ohh hayat onların

aysegül ananem gelcek 80 yasında lülülülülülüdısarda nasıl bulusalım kız dayım yengem filan metini özlemişler gamyoncuiremsu

metin sızdı:lepi:
duygu engelleme gecer bir süre sonra
sizin kızlara masallah

ohh misafir ağır toplarmış ama misafirde sayılmazlar ya:))

neys ben de kaçıorum:))

annesi eymeni öp benim içinopuyorumnanaktan

iyi geceler

ayşegül ne güzel nazın kilosu...ah ah ben 10 kg ne zaman görücem acababilmiyorumkismile

bugün benim oğluşumda koca burun oldu...kolbastı çalmaya başladımıı duramıyor yerinde başlıyor oynamaya dönmeye...bugünde dönerken bir düştü yngemgilde koltuğun köşesine burnu indi biraz kan geldi şimdi şiş ve mor olarak geziyor...sanırım eymende nazara geldi...

yoo ben balım ı gördüm siz kaçmıştınız:))
metini de öp annesi..
geçmiş olsun eymene
ah benim de aklıma geldi şimdik:))nil de koltuğa çene atarken patlattı dudaanı..unutmuşum bile..ne kötü bi anneyim yahu:))
hepinizi öpüorum ,bebeklerimizi totişlerindenopuyorumnanaktan

ooooooo masallah kilosuna biz 10 kiloyuz nazara gelmiştir metiş daha merdiven cıkmıyo top havuzuna 3 yasında küçükleri almıyolar ikeada filan siz nereye gitiniz....
develiye gittik cnm yemeğe orda bakıcı var çok rahat edioruz oyun odası da kocaman kolay gelsin sana tatlım yabancı diilmiş hazırlanma boşver pastaneden bişeyler alır eşin
olur cnm ya sağlıklı olsunlar da boşver kilosunu geçmiş olsun buarda
size de geçmiş olsun:)ama geçmez bu kızlar böle oldukları sürece daha çok düşerler bizim bi yeri iyileşmeden başka yeri morarıyo
ben de 2gündür rejime başladım sabah akşam pilates yapıorum 1.5kilo vermişim düşünün yani:)artık yaza nazla bikinilerimizle salınırız beachlerde:)hadi yatıyım bende öptüm hepinizi

duygu bence unutman kötü anneliğinden değilde artık alıştık düşüp kalkmalarına:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…