- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
:))yuhhh bi tarif için amma uzun yazmışım kusura bakmayın inş. sıkılmazsınız okurken
bizimkide resimde olduğu gibi çekmece delisi hatta bişey anlatıcam geçen annem bende kadın yatak odasında namaz kılıyo bizimki git babasının çekmecesinden malum şeyleri çıkar ananeye uzat ay rezil olduğumamı yanim bunun annem olmasınamı sevinim düşünsene yabancıya yapsa bunu
gülme kız sedaaa ay beni düşünsene annem sesleniyo nazooo gel kızının elindekileri al :))) ben bi gittim tinkkkk kıpıkırmızı
slm kızlar
hiç giremez oldum artık buraya arada girip okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor
okul çok yoğun çok yoruluyorum ilk dönem nasıl rahattım bu dönem çok dersim var
okul dışında ceylin de çok yoruyor
hala gece uykum yok 7-8 kere kalkıyor hala iştahsız hala çok zayıf
süt içmiyor, gece emdiği için çok kalkıyor bu arada hala ve hala dişimiz yok
doktor ilaç verdi dişinin çıkması için ama onu da düzenli içiremiyoruz
buna da şükür ama hiç kolay bir çoçuk olmadı
bazen beni çileden çıkarıyor evden çıkıp biryerlere gidesim geliyor ilçede olmasam bir psikoloğa giderim valla çok ihtiyacım var
bizden bu kadar umarım hepiniz iyisinizdir
iyi akşamlar okudum hatta birşey söyleyecektim eymen sağolsun unutturdu:)) şimdide şarj makinasını ağzına sokuyor sanırım şarj oluyor..bugün ne de olsa çok yoruldu...
eymen bugün çok hırçın davrandı çocuklara sürekli vurdu ellerinden oyuncaklarını aldı bu kadar arsız kime çekti bilmiyorumki...yapma dedikçe dahada abarttı..en sonunda ellerine vurdum...nasıl unutturacağım bu huyunu acaba geçici bir dönemde olabilirmi yoksa huyumu böyle olacak_?
iyi akşamlar okudum hatta birşey söyleyecektim eymen sağolsun unutturdu:)) şimdide şarj makinasını ağzına sokuyor sanırım şarj oluyor..bugün ne de olsa çok yoruldu...
eymen bugün çok hırçın davrandı çocuklara sürekli vurdu ellerinden oyuncaklarını aldı bu kadar arsız kime çekti bilmiyorumki...yapma dedikçe dahada abarttı..en sonunda ellerine vurdum...nasıl unutturacağım bu huyunu acaba geçici bir dönemde olabilirmi yoksa huyumu böyle olacak_?
hayır su çiçeği çıkarıyor kızımm ve heryerini talamış durumda off yaaa :çok üzgünüm:nurgül su çiçeği aşısımı yapdırdın
gunaydin kizlar. KK da bir sorun var sanirim girdemedim bir turlu dogru durust
ciyorum sayfayi kapaniyor.
nurgul dr losyon vermedimi? en azindan rahatlatir. allah yardimcin olsun.
O cok zor bir hastalik ilkokula giderken cikardim 20 gun okula gitmedim,
cok kasiniyor ya agladim hatta koca kizken sinirden. sen bol bol
losyon sur canim , ALlah sifa versin
mrh canım başını yere vurma benim oglumda da var bir ara çok sık yapıyordu sinirlenince yada en ufak birşeyde kafasını yere vurmaya başlamıştı şimdide yapıyor ama eskisi ğibi çok değil sinirlenince çok nadir ilgisini başka yöne çevir zamanla unutuyor
iyi akşamlar aralık bebeği var tanıdık hala yürümüyormuş ama aileden diyorlarmış onlarda geç yürümüşlereyvahedigeldismile benimkine sütü uyku arasında veriyorum yada kalkınca istiyor hatta çıldırıyor yemeklerden iyice çektiyemek yedirmek ölüm oluyor yemeğincesempatiksalakcinnisempatiksalakcinniherzaman değil ama kızım kendini yerlere atıyor istedigi olsun diye her şeylerini oşekilde yaptırmak istiyorlar alıştırma zararı sana olurolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
canim aynen normal sut kesinlikle icmiyor, icine pekmez kattim, balkabagi kattim yok
icmiyor. bende muhallebi yapiyorum napayim. ordan alsin vitamini diye.
birde kafa vurma olayini eltimin kizi yaparmis "ben yastik koyuyordum, yastigi cekip oyle
vuruyordu" diyor. pediatri portali diye bir site var, orada Dr Emin bey e bu konuyu sorabilirsin.
nasil davranman gerektigini, cunku bilmeden olumsuz pekistirme yapabilirsin buda davranisin
uzamasina sebep olur canim.
çok geçmiş olsun nurgülsa. yazık yaa inşallah çabucak geçer. suçiçeği 7 günde geçiyo ama döküntüler mikrop kaparsa ilaçsız geçmezmiş. aman dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?