2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hehe :hulya: rahat durmuyorlar , cekmece dusmanlari kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni
hadi iyi geceler muuuucckks Şeniz Şeniz

iyi akşamlar okudum hatta birşey söyleyecektim eymen sağolsun unutturdu:)) şimdide şarj makinasını ağzına sokuyor sanırım şarj oluyor..bugün ne de olsa çok yoruldu...

eymen bugün çok hırçın davrandı çocuklara sürekli vurdu ellerinden oyuncaklarını aldı bu kadar arsız kime çekti bilmiyorumki...yapma dedikçe dahada abarttı..en sonunda ellerine vurdum...nasıl unutturacağım bu huyunu acaba geçici bir dönemde olabilirmi yoksa huyumu böyle olacak_?

gülme kız sedaaa ay beni düşünsene annem sesleniyo nazooo gel kızının elindekileri al :))) ben bi gittim tinkkkk kıpıkırmızı

seda deil kız sevda en azından annen bişi olmaz:))))

canım valla senin işinde çok zor Allah kolaylık versin ama düzelicek inşallah bak yavaş yavaş büyüyolar bir yaşlarını aştılar artık biraz daha sabır canım
diş konusunuda dert etme ama illede içim rahat etsin dersen bi dişçiye götür dr görüşüp,fakat geç çıkarır rahat ol

unutur annesi o yaptıkça sen başka şelerle dikkatini çekmeye çalış öle öle uutur daha neler görcez bunlar ii günlerimiz :)

Balımcım bu normal bir davranış canım huy değil yada ırsi bir şey değil yaşının gerektirdiği bir davranış biçimi o yüzden üzülme, bizimkide öyle eceyle her gün kavga ediyorlar o onun elinden çekiyor o onun elinden sonunda birinden biri pes ediyor bir gün biri kazanıyor bir gün biri:) paylaşmıyor olması dediğim gibi 1,5-3 yaş döneminin bir özelliği bu yaşta paylaşmayıp ''bu benim'' demek kimlik ve varlık ifadesiymiş o yüzden bu tip durumlarda kesnlikle müdahale etmememiz gerekiyormuş iki tarafada karışmıyacağız sonuçta en kötüsü iki taraftan biri ağlayacak sonrada susacak o kadar bizimkilerde öyle oluyor :))

ii geceleropuyorumnanaktan
kızlar tek tek yazmak istiorum ama o kadar çok şey varki ama zaman yok,ilk sırayı çağana veriorum ,çok çok geçmiş olsun.bu arada aklınızda olsun,ishal varken bebeğin derisini çekin eğer yavaş yavaş düzeliosa su kaybı çok hemen hastaneye gidin ,acil..Allah göstermesin ama bilgi olsun die yazdım..

gunaydin kizlar. KK da bir sorun var sanirim girdemedim bir turlu dogru durust
ciyorum sayfayi kapaniyor.

nurgul dr losyon vermedimi? en azindan rahatlatir. allah yardimcin olsun.
O cok zor bir hastalik ilkokula giderken cikardim 20 gun okula gitmedim,
cok kasiniyor ya agladim hatta koca kizken sinirden. sen bol bol
losyon sur canim , ALlah sifa versin

günaydın herkese

emel biraz olsun rahatladım..diğer bebeklerin anneleri biraz rahatsız oluyomuş gibi geldi bana o yüzden bende eymene çok kızdım neden böyle yapıyor diye..

ev darmadağın eşimle atıştık canımı sıktı yapmak istemediğim davranışları yaptırttı bana...oturmuş masaya çayı demle diyor bende elinemi yapışıcak dedim...kızdı bana demlemedi bende inatlaştım...kahvaltısını öyle yaptı çıktı...gittikten sonra demledim çayımı bir güzel içtim

günaydın:))
afiyet olsun canım,yarasın..ne var demlese şaşıcam valla demek istiorum ama aman biz hep kavgalıyız vlla direktten dönüoruss,dikkat edin,inatlaşmayın canım..
ay su çiçeğini atlamışım ,çok geçmiş olsun..aşı yaptıranlar lütfen markasını yazsın aşının,arada kaldım ben,2 tane buldum da
ben de nile bi bağırdım,ses tellerim yırtıldı valla,onu uyutayım derken ben uyumuşum,sen nerden bulduysa(haberşm bşle yoktu evde olduğundan)ağda bul,al onu her yere sür,en son parmaklarını yapıştırmış,ağlarken buldum,ya en fazla 10 dk uyumuş olmalıyım,onu buldu bi de bunları yaptı..,ilk defa tırstı benden..aldım suya soktum,soona uyudu gitti!!

kimse yok tabi gezin hava da mis gibi..ben de parka götüreceğim nili uyansın..çok üzüldüm öle bağırıncamafoldumben

herkese merhaba iki gündür giremedim maşallah 15 sayfa yazmışssınız okmyada üşeniyorum hasta olanlara geçmiş lsun işallah çabucak atlatırlar

ekınsu ben ası yaptırmadım henuz doktora danısmayı dusunuyorum
balım afıyet olsun bosver takma kafana
bugun banada heyheyler geldı valla catacak yer arıyorum resmen kız butun gece agladı bıde bana gelmıyo babasına gıdıyo banada alam dıye bagrıyo sınır bozucu acıkcası butun rezıllıgını ben cekeyım sonra babaya gıtsın ustune bıde yumurcaktan fırca yıyeyım olacak seymı

saol canm cok küçük olduğu için losyon vermedi dr suratı sırtı karnı gözünde heryerınde var cok acınacak halde yavrum

çok geçmiş olsun nurgülsa. yazık yaa inşallah çabucak geçer. suçiçeği 7 günde geçiyo ama döküntüler mikrop kaparsa ilaçsız geçmezmiş. aman dikkat edin.

Nurgülsıla çok geçmiş olsun.
Bende henüz suçiçeği aşısını yaptırmadım. Sivastaki doktor yapacaktı ama ateşli diye yapmadı. Pazartesi yaptırtmayı düşünüyorum..

Oturmaya misafirlerim gelecek. Öğlene kadar elektrikler yoktu sabahtan beri de sular kesik. Öğlen bi yarım saat aktı, anca mutfağı toparladım... Şuan içme suyundan başka hiç suyum yok. İnş misafirlerim gelmeden gelir...

Neyse ben gidip hazırlanayım:)

hepinize çok teşekkür ederim kızlaropuyorumnanaktan

amannn kimse gelmemiş
ben size iğrenç bişi soracağım..
nil burnunu karıştırmaya başladı bugün!!!en sevmediğim şey,bizim evde kimse yapmaz bunu,nerden öğrendi bilmiorum,bi geçen gün burnu tıkalıydı yapmıştı hemen temizledim ama bugün??uyurken!!nie!!
olmasın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…