2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy çağana geçmiş olsun..haklısın valla her yerimiz mor bizim de..
evet sandalyenin tepsisini çıkarmamıştım çünkü bağlatmıo kendini die bi daha deneyeyim bakayım..saol..
löp löp et olsun çağana o omletler annesi:)

bilmiyorumkismileevet bizde hafif kansızlık var..yeni bi ilaca başlıcaz bakalım..
bu arada antibiytğimz dün bitti ebrar 3 gündr çok kaka yapıyr..
antbiyktendr diyrm ama...

MRB kızlar
bizimde günlük beslenmemiz
sabahları duru geç uyanıyo saat 11 gibi karışım kahvaltı(süte,5 tane hero bebe büsküvisi,yumurta sarısı,pekmez,beyaz peynir,bazen ceviz,muz,balda katıyorum)bunlara bide bebelac yada milupa kahvaltısıyla katılaştırıp yediriyorum.

saat 1-2 gibi uyutmadan portakal suyu 120 cc kadar

saat 3-4 gibi günün genelde etli ve sebzeli olan yemeği yanında bir yoğurt ve bir organik domates küçüklerden.

saat 7-8 gibi meyve püresi yada muzlu süt ama katı mama kıvamında yediriyorum.

saat 9-10 gibi yine seyve suyu bazen elma bazen porakal bazen nar artık ne denk gelirse.

saat 11-12 gibi uyumadanda süte muhalebi yapıp yediriyorum.

sade süt kesinlikle içmiyo ara ara iştahsızlığı tutuyo yedirmek sorun haline geliyo vede diş dönemlerinde çok iştahsız oluyo
kilo olarak derseniz duruda 9700 falan hani kilo olayı herzaman yemeye bağlı deil bence

he bide nasıl yediriyorum mama sandalyesinde (o bizim için en önemli bebek demirbaşı aynı zamanda onda uyuyo duru ve oyunda oynuyo içinde oturuyo eline bişiler veriyom biraz oyalanıyo)

vede suyu çok seven bi çocuk olduğu için suyla kandırıp yada bir yudum su bi kaşık mama falan yediriyos yemediği zamanlarda

bence de ebrar ilaçtan öle olmuştır canım..
ha işte maşallah duru'ya..bence yiyen çocuk budurtabi daha iiyisi de vardır ama bana bu kadarı yeterkaydirigubbakcemile3

nası ya onda uyuo,oynuo nası ya!!bizimkine ev yetmio kafasını kapılara vuruobilmiyorumkismilesempatiksalakcinni

slm kızlar bikaç gündür uğrayamadım ne var ne yok geçmişe bakamıyorum defne tepemde basıp duruyo
bende yoğun gibiyim p.tesi sabahtan temzilik yaptım bu arada eşimden sonra yatmıyorum ama gün içinde ve akşamalrı erken uykum geliyo ama napim defne kalkana kadar bayağğ iş yapıyorum neyse öğleden sonrada kızımla kuaföre gittik bi iki mağaza dolaştık ben üstüme bişeyler aldım dünde sabahtan dişçiye gittim spliti almaya öğleden sonrada eltimdeydim çaya bugünde sabahtan defnenin aşı ve kontrolü vardı 11 kilo 78cm boy olmuş iyi buldu

kıslar buarada geçen bir tar,f bulmuştum çağan uyurken iki dakkada denedim hemen hani bu pasta üstlerine konan şeker hamurları varya onun tarifi 5 sade lokum 2 yemek kaşığı pudra şekeri 2yemek kaşığı nişsta yı yoğuruyosunuz buarada denedim merdaneylede açılıyor isterseniz azcık gıda boyası ile renklendirin ben yeşil boya kullandım oğlana küçük tırtıl yaptım hemen birde penguen pasta üstü içinde ideal süsleme malzemsei belki bilen vardır ama ben yeni öğrendim sizede sölim dedim diğer şeker hamuru malzemeleri biraz zor oluyor bu çok pratik :))

bence de ebrar ilaçtan öle olmuştır canım..
ha işte maşallah duru'ya..bence yiyen çocuk budurtabi daha iiyisi de vardır ama bana bu kadarı yeterkaydirigubbakcemile3

nası ya onda uyuo,oynuo nası ya!!bizimkine ev yetmio kafasını kapılara vuruobilmiyorumkismilesempatiksalakcinni

aslında çok daha iştahlıydıda bu dişlerden okadar çk çektiki yavrum her 15 günde bir 3-5 gün diş sıkıntısı iştahsızlığı derken çocuğun yeme düzeni bozuldu öncesinde hiç kandırmaya gerek kalmadan her kaşığa ağzını açardı şimdi uğraştırıyo ama bunada şükür.

canım ben mama sandalyesinde uyutmaya alıştırdım geçende yazmıştım onun vazgeçemediği bir örtüsü var doğduğundan beri alıştığı mama sandalyesinde onunla oynaya oynaya dalıyo son bir aydır öleyiz bazen mıkırdanıyo oturtuyorum elinede birkaç oyuncak veriyorum bi süre oynuyo sıkılıncada alıyorum duru mama sandalyesini seviyo canım maşallahhh

f. ebrar muhtemelen antibiyotiktendir.geçen ay demir eksikliği bizdede çıktı.vimin fer adında bir vitamin kullandık.halada kullanıyoruz.iştahınıda açar demiş eczacı ama ne kadar doğru bilemiyorum.siz kan tahlili yaptırdınızmı?

Duygu doğru diyosun az yiyorlar... Zaten aybüke çok yiyen bir bebek olmadı...Saat 11 de bir tane babymix yedi hala onunla duruyor.. Bişeyler yedirmeye çalıştıkça ağlayarak kaçıyor, bende zorlamıyorum... Bu güne kadar hiç zorlayarak yedirmedim. ıstemiyorsa bırakıyorum.. Yeğenlerimden biliyorum çünkü.. Ablam çok çekti büyük yeğenimden 14 yaşına girecek hala çekiyor... Kendimi boş yere yıpratmışım der:)

selam kızlar bende döndüm evime ohh be dünya varmış, ay güya değişiklik olsun biraz gezinti olsun dinleneyim diye gidiyorum kendim eve zor atıyorum evdek rahatlığı bulamıyorum hiç bir yerde sıkılıp dönüyorum

Duygu soruna cevap vermeyi unutmuşum:) Bir yumurta, 12-13 cicibebe ve +süt:)

slm kızlar
uzun zamandır yokum,laptopımız servise gitti,1 ayı bulur sanırım geri gelmesi
umarım herkes iidir,bizlerde iiz
öpüorum hepinizi

maşşallah maşşallah

hoşgeldin:teytey:
ee bülbülü altın kafese koymuşlar,evim evim demişdelikafadulden

huhuuu kızlarr selamlar ,
nasılsınız iyimisiniz,hastalar varsa geçiş olsun..
biz iyiyiz ege biraz grip onu iyileştirmeye çalışıyorum
hiç fırsatım olmuyor buraya bakmaya özledim sizleri

duygu ne haber birtek sen online görünüyorsun :)
iyi geceler görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…