bence de ebrar ilaçtan öle olmuştır canım..
ha işte maşallah duru'ya..bence yiyen çocuk budurtabi daha iiyisi de vardır ama bana bu kadarı yeterkaydirigubbakcemile3
nası ya onda uyuo,oynuo nası ya!!bizimkine ev yetmio kafasını kapılara vuruobilmiyorumkismilesempatiksalakcinni
maşşallah maşşallahaslında çok daha iştahlıydıda bu dişlerden okadar çk çektiki yavrum her 15 günde bir 3-5 gün diş sıkıntısı iştahsızlığı derken çocuğun yeme düzeni bozuldu öncesinde hiç kandırmaya gerek kalmadan her kaşığa ağzını açardı şimdi uğraştırıyo ama bunada şükür.
canım ben mama sandalyesinde uyutmaya alıştırdım geçende yazmıştım onun vazgeçemediği bir örtüsü var doğduğundan beri alıştığı mama sandalyesinde onunla oynaya oynaya dalıyo son bir aydır öleyiz bazen mıkırdanıyo oturtuyorum elinede birkaç oyuncak veriyorum bi süre oynuyo sıkılıncada alıyorum duru mama sandalyesini seviyo canım maşallahhh
selam kızlar bende döndüm evime ohh be dünya varmış, ay güya değişiklik olsun biraz gezinti olsun dinleneyim diye gidiyorum kendim eve zor atıyorum evdek rahatlığı bulamıyorum hiç bir yerde sıkılıp dönüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?