huhuuu kızlarr selamlar ,
nasılsınız iyimisiniz,hastalar varsa geçiş olsun..
biz iyiyiz ege biraz grip onu iyileştirmeye çalışıyorum
hiç fırsatım olmuyor buraya bakmaya özledim sizleri
duygu ne haber birtek sen online görünüyorsun :)
iyi geceler görüşürüz
süpermiş annesi tıka basa doymuş çocuk sen de burun kıvırıosunkafamçokkarıştıay çıldırcam valla bu kadar nelerine yetio anlamıorum..bi de ben de bu iştah varken asıl ben suçluluk çekiorum semraaaa:çok üzgünüm:günaydın kızlar
Duygu naber canım nasılsın, bizimkde küücük 1 parça kaşarı kemirdi yarısını yedi birazda ekmek mıncıkladı yanında o kadar kahvaltısı bu işte bizimkide kahvaltı etmiyor artık bisküvi falan yediremyorum hemen tükürüyor
afiyet olsun be güselim ,hiç yoktan iidirGünaydın,
Biz 8-9 gibi peynir, 5-6 bisküvi, yumurta (veya ceviz) pekmez ve sütlü karışım kahvaltı yediriyoruz. Öğlen meyve püreli muhallebi, 5-6 gibi yoğurt ve sebze veya tavuk suyu çorba, akşam yatarkende süt veriyoruz. Hepsini tamamen bitirmiyor, oyunlarla kandırarak yediriyoruz. Yaklaşık 10kg.
Benim kızımda eline verilen bişeyin sadece tadına bakıyor sonra yere atıyor, kendi yeme alışkanlığı yok. Bide ekmeğin sert yerlerini dişlerini kaşımak için kullanıyo
kes canım memeyi artık ,nası dayanıosun,hem eymen de ordan destek alıp yemio,ee o da kısa süreli doyuruo vs vs..gerçi kes demesi kolay sen ne düşünüosun bilmiorum:uhm:günaydın herkese nasılsınız
duygu ben birşey yazmıyorum zaten benim oğlanın iştahsızlığı ortada...bu ara iyice memeye düştü vermeyince bir tarafına iğne batmış gibi ağlıyor ellerini yumruk yapıp kendisini sıkıyor sinirden...
günaydın arkadaşlar inş herkes iyidir .
emel evine hoşgeldin :))
mirayda cubuk kraker çok yiyiyor,
ama meyva suyuymuş cevizmiş hiç birini yemiyorda içmiyorda biberon kullanmadığı için süt de veremiyorum sadece beni emiyor onun dışında yemek tavuk köfte et hepsini severek yiyiyor,
sizler bahsedince ben suçluluk hissediyorum çalışdığım içinde pek ilgilenemiyorum, of yine üzüldüm. neys egecicek bu günle rinş 2 3 ay sonra kızımla ben ilgilenmeye başlıycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?