2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

slm cnm nasılsın,yerleştinizmi yeni evinize ya ne var senin bu oğlanda ya hep nezle griip valla nazar bi eguş bide elvin

gunaydinlar
Benim kizda bu aralar istahsiz, disine veriyorum ama diste cikana kadar yeme duzeni bozuluyor maalesef.
Ben sabah saat 8 gibi kahvaltisini veriyorum.
Sabah monulerimiz
1-Kizarmis yumurta sarisi, yarim dilimden biraz fazla tost ekmegi, bitki cayi , Birazda
kasar peynir ( beyaz peynir bulamiyoruz( )
2-Krep yapiyorum (un, yumurta, sut)
3- sute balkabakli biskuvi buldum onu eziyorum, icine elma rendesi, ceviz koyuyorum
Ama sute sanirim alejisi var dun yanaklari kizardi sade sut icti cok az, artik bitki cayiyla
yapicam karisimi
Oglen saat 12-13 arasi
kymali sebze yemegi, bazende sade sebze yemegi yanina kofte mesela bugun
ispanak yaptim. bir kaseyi hic bitirmiyor az yiyor maalesef
eskiden oturdurdum kucagima sorunsuz acardi agzini, acmayinca anlardimki doymus
birakirdim ama simdi evi turluyoruz.
ikindi 4-5 gibi meyve salatasi yapiyorum, icine buskivi eziyorum. yada yemeginden veriyorum tekrar.
babasiyla yemek yerken saat 8 civeri yine az bisey atistiriyor,
9-10 arasida artik muhallebisini yediriyorum zorla , cunku genelde gun icinde az diyor
son ogunu guzelce yesin istiyorum. boyle bitiyoruz biz gunu
Allah butun bebeklere istah versin, boylesi cok zormus ilkten alismistim yemesine
simdi sinirlerim bozuluyor.
birde bugun manti acmaya calisicam yine ins tuttururum :hulya: :hulya:

aylincim hoşgeldin yahu,özledik:))eguşa geçmiş olsun ,havalar berbat aslında normal (
kusura bakma çıktım hemen görmemişim canım(
yeşim gerçekten zor yemeyen çocuk ama inan bu liste yemeyen çocuk listesi diil!!maşallah defneye..:)
nil bugün de 6 da kalktı ( 2,5 tane büsküvili yoğurt yedi..yarım saatten fazla uğraştım ama uyutamadım tekrar..işte bu kahvaltımız ii oldu yani:)))
neys elimden çekio nil hanımım:))

günaydın kızlar

Duygu naber canım nasılsın, bizimkde küücük 1 parça kaşarı kemirdi yarısını yedi birazda ekmek mıncıkladı yanında o kadar kahvaltısı bu işte bizimkide kahvaltı etmiyor artık bisküvi falan yediremyorum hemen tükürüyor

Günaydın,
Biz 8-9 gibi peynir, 5-6 bisküvi, yumurta (veya ceviz) pekmez ve sütlü karışım kahvaltı yediriyoruz. Öğlen meyve püreli muhallebi, 5-6 gibi yoğurt ve sebze veya tavuk suyu çorba, akşam yatarkende süt veriyoruz. Hepsini tamamen bitirmiyor, oyunlarla kandırarak yediriyoruz. Yaklaşık 10kg.
Benim kızımda eline verilen bişeyin sadece tadına bakıyor sonra yere atıyor, kendi yeme alışkanlığı yok. Bide ekmeğin sert yerlerini dişlerini kaşımak için kullanıyo

günaydın herkese nasılsınız

duygu ben birşey yazmıyorum zaten benim oğlanın iştahsızlığı ortada...bu ara iyice memeye düştü vermeyince bir tarafına iğne batmış gibi ağlıyor ellerini yumruk yapıp kendisini sıkıyor sinirden...

günaydın arkadaşlar inş herkes iyidir .

emel evine hoşgeldin :))

mirayda cubuk kraker çok yiyiyor,

ama meyva suyuymuş cevizmiş hiç birini yemiyorda içmiyorda biberon kullanmadığı için süt de veremiyorum sadece beni emiyor onun dışında yemek tavuk köfte et hepsini severek yiyiyor,
sizler bahsedince ben suçluluk hissediyorum çalışdığım içinde pek ilgilenemiyorum, of yine üzüldüm. neys egecicek bu günle rinş 2 3 ay sonra kızımla ben ilgilenmeye başlıycam.

hoşbulduk semracım

bence öyle düşünme eminim çok güzel ilgileniyorsundur ilgilenmek yedirmek içirmek değilki sadece ama 2-3 ay sonra havalarda ısıncak daha çok görüşücez bizde sende bize katılırsın şimdi havalar soğuk hastalıklar çok olunca bir türlü denk getirip görüşemedik en son 15 aralıkta egenin doğumgününde görüştük

semra sen özel mesaj almak istemiyormuşsun KK öyle diyor :) sen bana özel mesaj at o zaman ben almak istiyorum :) telini verirmisin kaç oldu istiycem unutuyorum sen birden yok olursun girmezsn siteye falan bağlantımız kopmasın

Son düzenleme:
süpermiş annesi tıka basa doymuş çocuk sen de burun kıvırıosunkafamçokkarıştıay çıldırcam valla bu kadar nelerine yetio anlamıorum..bi de ben de bu iştah varken asıl ben suçluluk çekiorum semraaaa:çok üzgünüm:
afiyet olsun be güselim ,hiç yoktan iidir
kes canım memeyi artık ,nası dayanıosun,hem eymen de ordan destek alıp yemio,ee o da kısa süreli doyuruo vs vs..gerçi kes demesi kolay sen ne düşünüosun bilmiorum:uhm:

ah be canım hep dert ettin kendine..çalışan o kadar anne var ki ..ya da ev de olup çocuğuna hiç bakmayan..
at artık kafandan şu vicdan azabını,..sen gayet ii bi annesinzemuszemuszemuszemus
bak yazın hep beraber gezceksiniz ohhh yandan yandan..acısını çıkarsınız artık..biz evde ne yapıorus bütün gün ya da ben bak sabah 8 20 de dışarı zor attık kendimizi ağla ağla yıktı ortalığı,,ee sonunda ben de bağıra bağıra yıktım ..klava:

slm kızlar bizimki sabah sadece meyve suyu yanında çok nadir peşinde geze geze peynir yumurta yerse bu sırada evin içini düşünün yani emiyor hemen cici aç 4 5 arası biz yersek eğer tekrar ğeze geze çorba çok az yatarken yogurt zorla yada oynayarak emmese çoçuk aç anlayacağınız bazen degişik şeyler hazırlamak istiyorum şaşıp kalıyorum ne yapsam diye :enbuyukkk:

SLm hanimlar
Aylincim ozlettin kendini arada ses var
Ezgide yemiyor artik Köpek dislerinin 2 si cikti 2 si feci kabardi cok istahsiz 2 aydir ayni kiloda bilmiyorum nolcak

slm kızlar cok özledim sizi konu yemek galiba kuş kadar yiyen metiş onu da yemez oldu kahvaltı için benim işten gelmemi bekliyo eşimde kafayı yiyo oyun hamuru aldım ona ilgisini çekti oynuyo tadına baktı tuzlu bişiy yenilmicegini oynancagını anladı
sizler nasılsınız ben cok kötü mide agrısı cekiyorum rennie duo elimden düşmüyo ne yesem asit yapıyo 4 kg aldım sekerim cıkmadı allahtan haftaya salı ayrıntılı ultrasona gircem bu arada cok yaramaz olduk koltuga cıkıp atlıyodu şimdi o kesmiyo bizimkini koltuktan koltuga atlamak istiyo cakılıyo asagı aglıyo ama yok düşücegini bilsede bir daha deniyoakannehirher gece oh bea bugun dogurmadı diyorum oglum galiba erken gelcek 9. ayı beklemez galiba gamyoncuiremsu
vitamin kullanıyo musunuz doktor vitabiol verdi bize bir ölçek veriyorum

Hergun bebeklere ne pisirdigimizi yazsak ya kizlar bende hergun nee yapicagimi sasiriyorum ya

Aman guzelim dogurma dur

Vitamin verdi bizede multitapsin surubunu verdi

Ezgide koltuk ve yatakta yurumeye calisiyor dusuyor tabi

bizde iki diş var derya diş içinde bir toz kullanıyoruz .....son zamanlarda yeni favorimiz yayla corbası baskada bişiy nadir yiyo en son 10 kg idik şimdik dokuz bucuk olmusuzdur

Merhabalar kızlar, kimse kalmamış ama:)))

2 gündür yeme sorunları açılmış burada.Egehanda artık eskisi gibi yemiyor.Derya bizimde aynı 2 aydır aynı kiloda.Neyse sağlığı iyi olsunda.

Bizimde sabah kahvaltımız 1 rafadan yumurta, yanına da
seçenekler
süt+muz+ bebe bisküvisi 5-6 adet+ 1 ceviz
ıhlamur+bebebisküvisi 5-6 adet+ 1 ceviz
kuru kayısı-kuru incir + mısır unu+(duru olursa bir kaç adet bebe bisküvisi, koyulaştırmak amaçlı)+ 1 ceviz
kahvaltıdan sonra 150 cc taze sıkılmış karışık meyva suyu (aslında büyük biberonu verirsem onuda bitiriyor, severek içiyor)

saat 12 gibi çorba ya da yemek
Arada yine meyva suyu, dolaşarak içiyor
saat 3-4 gibi yoğurt
saat 6-7 çorba ya da yemek
Eğer akşam yemeğini yemezse , aralarda çubuk kraker, muz filan yediği için yemeyebiliyor, 8-8,30 gibi süt+muz karışımı veriyorum.9 gibi yatarken sütünün içine gece maması koyuyorum 3 tatlı kaşığı.Onu içiyor.

Süt ve meyva suyu dışında diğer verdiklerimin hep bir kısmını bırakıyor.Kaseyi bitirmek huyu yok.Zaten normal çorba kaselerinin yarısı kadar koyuyorum ama onunda yarısını yiyor anlayacağınız.Ama buna da şükür.Diş çıkarma dönemlerinde bunları da yemiyordu.Şimdi biraz daha düzeldi.

Aylincim hoşgeldin:))))Geçmiş olsun eguşa.Bir an önce atlatsın inşallah.
Emelcim sende hoşgeldin canım.İnsanın evi gibisi yok tabii.
Filizcim, niye erken doğacak diyorsun hayatım, bir sorun mu var_?Metişin yaptığı gibi bizimkide koltuk kenarlarına tırmanıyor.Düşecek diye aklım çıkıyor.Neyse ki daha koltuklara çıkamıyor.Biz yanında olduğumuzda çıkmak istiyor.Çıkarttığımız zamanda koltukların kenarlarına basıp, bizden yüksekte olmaya çalışıyor.
Derya biz artık özel birşey yapmıyoruz, kendimize yaptıklarımızdan yediriyoruz ona da.O yüzden çok sorun olmuyor.

Derya, Filiz, Meral merhaba nasılsınız bizim oğlanda yatakta yürümek istiyor tabi düşüyor hemen, koltuklara daha çıkamıyor yüksek biraz ama sürekli deniyor, dr bize vitamin vermedi hiç bir şey kullanmıyoruz, yemeğe gelince bende bze ne pişyorsa onada veriyorum daha doğrusu onun yemesi gereken şeyi pişiriyorum yemek olarak örnek bugün tavuk yemes gerekyorsa tavuk yemeği yapıyorum hep beraber yiyoruz

herkese merhabaaaaaaaaa.ya arkadaşlar ben haziran 2010 annesiyim inşallah.çalışan arkadaşlara bi sorum olacak??doğum yapmadan önce kaçıncı haftada izin aldınız? Ve bana ne önerirsiniz ??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…