insallah bende görürüm seda eyvahedigeldismilemetin le cok zor amamafoldumbenslm kızlar nasılsınız diyim ama kiimselerde yok zaten
filiz kız ben doğurmadıysam korkma inan sende doğurmassın valla ben şu sekiz ayda hep bugün doğurcam diyorum ama sekizi gördük çok şükür
insallah bende görürüm seda eyvahedigeldismilemetin le cok zor amamafoldumben
emel meral sizinkilerde yakında cıkar koltuga ....düsse bir yerini kırsa ayyy cok tıfıl benimki iyileşmezde allah korusun
aylincim hoşgeldin yahu,özledik:))eguşa geçmiş olsun ,havalar berbat aslında normal(
kusura bakma çıktım hemen görmemişim canım(
yeşim gerçekten zor yemeyen çocuk ama inan bu liste yemeyen çocuk listesi diil!!maşallah defneye..:)
nil bugün de 6 da kalktı( 2,5 tane büsküvili yoğurt yedi..yarım saatten fazla uğraştım ama uyutamadım tekrar..işte bu kahvaltımız ii oldu yani:)))
neys elimden çekio nil hanımım:))
Bu günlerde bu sorunlar olabiliyor canım, bir akşam çok iyi uyuyor, diğer akşam sabaha kadar 10 kez uyanıyor.İnşallah atlatırız bir an önce dediğin gibi.İnsan gece sürekli uyanınca sabır da kalmıyor belli bir zaman sonrasında.Allaha şükür akşama kadar işteyim kendimi toparlıyorum, akşamda 7 den sonra sabaha kadar huzursuzluk yapsada, ertesi gün işte tekrar dinlenme şansım oluyor:)))))meral abla miray geceleri on kere uyanıyor yanıma lıyorum bu seferde ayakalr babasının üstünde kafasıda benim, artıkdayanamıycak ale geldim bi ara düzelmişdi sabaha kadar uyuyordu ama bu 3 gündür çok huzursuz uyumuyor sanırım onunda dişlerden dolayı rahatsızlığı var inş yakın zamnda atlatırız.
Kesinlikle faziletçim, bir saat bile kendi başına kalabilmek insanı çok rahatlatıyor.Hergün bir kaç saat ya annene ya kayınvalidenlere bırak eymeni.Sende çık biraz bir yerlerde çay iç, denizi seyret ya da evdeki işlerini toparla.Daha fazla sabır gösterirsin o zaman.günaydın herkese
yeşim benim oğlanda aynı...meral ablanın dediği gibi gecede ağlayarak uyanıyor memeyi verince susuyor..abartısız 1 saat memede kalıyor çekince yine ağlıyor....1 haftadır böyle hiç birşey yemiyorda...dişte göremedim ben...birde bu ara acayip sinirli ellerini yumruk yapıp kendini sıkıyor...offf offf...yazarken yine bunaldım vallahi..inşallah biran önce geçer bu hali çünkü benimde sabrım tükenmek üzere...dün kayınvalidegil geldi onlarla gönderdim gezmeye gidiyolarmış...bende biraz kafa dinledim...1 saatte olsa insan rahatlıyormuş
ah canım az kaldı sık dişini bak ben hep yalnızım:umursamaz:hiç ağlatma yemezse yemesin de ,ilk zamanlar ben de öle yapıodum şimdi tınn acıkınca gelio dolabın önüne..Ben yapiyom bunlarida o yemiyorki. Cok az yiyor
Bu sabah yine cinnet gecirtti bana , Yani haytimda hic bu kadar sabrimin
sinirlari zorlanmamisti. Tansiyonum dustu basim agridi sinirden deli gibi
bagirdim, Sabah sut alerji yapiyor diye suyla irmigi pisirip icine buskivi ezdim
birde meyve puresi koydum.
Ama yemedi. 4-5 kasik aglatarak yedirdim.
zaten gerildim ama sabretmeye calisiyorum. Oglen de dun manti yapmistim, onu pisirdim.
zaten ufaciklar verdim bir tane agzina tukurdu. icine yogrt kattim belki oyle yer diye
onuda tukurdu. ezdimbelki buyuk gelmistir diye oyle verdim onuda tukurdu. benimde kayis
koptu tabi. basladim bagirmaya. Cok zor cok zor yemiyor yemiyor, ben burda kafayi yicem akannehir akannehir
Kalktim baska kiymali patatewsli yemek yaptim, bilmiyorum onu yermi ama hemen
vermeyi dusunmuyorum. saat 5 te vericem, belki cok acikirsa reddetmez gerci sabahtan beri ne yediki? Sabir Allahim ya. istah surubumu versem acaba? kullanan varmi kizlar ya
cook daraldim .
günaydın kızlar bebeşim grip olmuş bütün gece ne beni uyuttu ne kendi yardım kızlar evde neler yaparsınız yardım ilaç hariç offf acaip huysuzlaştı
kuzucuk bugün daha iidir işallah,gerçekten onların işi de zorcokacimcoookGünaydın kızlar,
Yeşimcim sinirlenme, sabret canım.Dün bizim oğlanda yememiş.Gecede sürekli uyanmıştı zaten.Herhalde 8-10 kere uyanıp mızıldanmıştı, yatağa aldım bizim yatakta da durduğu yerde ağlayarak uyanıyordu.Dün akşam eve gittiğimde annem bugün hiç bişey yemedi dedi.Sadece meyva suyu içmiş.Akşamda yine yemedi, zorla bir kaç kaşık yoğurt yedirdim.Yatarken sütünü içti yattı.Gece maşallah sabaha karşı 3 gibi uyandı , sütünü içti sabah 8 de kalktı.Bakalım bugün nasıl olacak.Ama ben dişlere veriyorum bu durumunu.Alt azılarında uçları çıkmış durumda, eskiden ağzını açardı, görürdüm.Ama bu günlerde kesinlikle ağzını açmıyor, hiç birşey göremiyorum.
maşallah hep gülsün yüzübugün mirayı bakan arakadaşın evine bırakdım onların evide maşşallah kalabalık 3 tane çocuk var biri 2 yaşında sdiğer ikiside 4 yaşlarında, evi yabancılayıp belki ağlar diye endişenlmişdim ama çok mutlu olmuş telefonda konuşdum ben bırakdıkdan sonra ay ay ay yapıp evi gezmiş sonrada cocukların suratına dokunup öpmeye çalışmış anlıycanız miray bugun çok mutlu :))
işallah canım:Saruboceq:meral abla miray geceleri on kere uyanıyor yanıma lıyorum bu seferde ayakalr babasının üstünde kafasıda benim, artıkdayanamıycak ale geldim bi ara düzelmişdi sabaha kadar uyuyordu ama bu 3 gündür çok huzursuz uyumuyor sanırım onunda dişlerden dolayı rahatsızlığı var inş yakın zamnda atlatırız.
yaza işler yolunda giderse araba alacağız inşallah o zaman bırakıp kayınvalideye anneme gezeceğim :)) ikisinede alıştı geçen hafta eşimin arkadaşının düğünü vardı anneme bıraktık almaya geldğimizde bize hiç pas vermedi arabaya bindik ağlıyor kendini annemin kucağına atıyor...yaza birde memeden ayırabilirsem çok iyi olucakzemuszemus
semra dün bende aynı senin söylediğin gibi yaptım ama çekirdek çıtlattım yanında kola tv izledim:)
şöyle 2,5 yaşına gelse benim babam bize düşürmez:)) ablamın oğlu sürekli babam nereye gitse onla gidyor...iş yerinede götürüyor...dede şuraya götür beni dese hemen götürür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?