merabalar bile yazmamışımklava:
slm kizlar devrimi yatirdim anca girebildim kkye,kizlar oglusumun beyin tomogrofi sonucu geldi hic biseycigi yokmus.kanina 4.ayda bakicaklar terapicisne göre tembelliginden hareketlenmiyor.doktora artik haftada bir eve birini yollayip onunla oynamasini istedi.bizde durumlar simdicik böyle umarim herkes iyidir öperimmmm.
slm kizlar devrimi yatirdim anca girebildim kkye,kizlar oglusumun beyin tomogrofi sonucu geldi hic biseycigi yokmus.kanina 4.ayda bakicaklar terapicisne göre tembelliginden hareketlenmiyor.doktora artik haftada bir eve birini yollayip onunla oynamasini istedi.bizde durumlar simdicik böyle umarim herkes iyidir öperimmmm.
Egehanda 2 danino bitirirdi, bazen üçüncüyü açardık, onuda yarılardı.Ama son zamanlarda 1 tanesini yiyor.Artık almıyorum zaten, normal yoğurt yediği için.Bugun cocuk dr izledim yemeginden 3 kasik yese yeter diyor
Kahvalti 11 gibi meyve sonra yemek ikindi yogurt aksam yemek yatarken az yediyse sut yada muhallebi
Ezgi aynen boyle besleniyor ama eskiden bir kase yerdi simdi yarim eskiden 2 babymix yerdi simdi tek buyudukce azaltti yediklerini
Maşallah ezgiye,muhabbetler almış başını gidiyor desene.Bizimki daha ııh ıh, gibi derdini anlatıyor:))))Ezgi hanim nile yetisti parkta kayagin merdivenlerinden cikip kayiyor biz tutuyoruz asagida buyuk kayak hemde hangi ara buyudu bu kadar anlamiyorum
Bugun babasi ise giderken ayakkabilarini giyerken baba atte diyor babasi ise gidiyorum kizim diyor day day deyip el salladi bana geldi kosarak buyudude babasiyla muhabbet ediyor hanim :)))
Aslinda en guzelini yapiyorsun duygu benim yigenlerim oyledi Yengem tabak elinde gezsinah canım az kaldı sık dişini bak ben hep yalnızım:umursamaz:hiç ağlatma yemezse yemesin de ,ilk zamanlar ben de öle yapıodum şimdi tınn acıkınca gelio dolabın önüne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?