2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin semracım...inşallah kısmet olurda bu sene işleri iyi gider eşimin çok istiyorum çünkü arabamız olsun...

duygu dedeler gerçekten farklı oluyor....insanın evledının sevgisinden daha farklı olurmuş torun sevgisi...inşallah bizde birgün o duyguları yaşarız ömrümüz yeterse

Merhabalar,
O kadar yoğun ki işlerim bir nefes almak için arada KK'ya bakıyorum, çoğu zaman okuyamadan çıkıyorum. Aklımda kaldığı kadarıyla,
Balım ınşallah en kısa zamanda alırsınız canım, büyük ihtiyaç,
Yeşim'cim dert etme nasıl olsa acıkınca yer, sen ısrar ettikçe o inatlaşacaktır,
Waterfull benimkide ağzını açmak istemiyo....
Smrisk , hep mutlu olsun kuzucuk.
Oh be yazabildim, kimse rahatsız etmedi ve tlf. çalmadı..............
Herkese güzel ve mutlu bir haftasonu diliyorum, evden kızım yüzünden giremiyorum çünkü beni pc başında gördüğünde klavye ile oynayacağım diye çıldırıyo.

slm kizlar devrimi yatirdim anca girebildim kkye,kizlar oglusumun beyin tomogrofi sonucu geldi hic biseycigi yokmus.kanina 4.ayda bakicaklar terapicisne göre tembelliginden hareketlenmiyor.doktora artik haftada bir eve birini yollayip onunla oynamasini istedi.bizde durumlar simdicik böyle umarim herkes iyidir öperimmmm.

ne güzel bi haber verdin inş daha güzel haberlerinide alırız. havalar güzelleşince bol bol gezdirirsin ortam görür tembelliğinden de kurtulur inş, okadar umutsuz vakalr varki oyüzden şükretmemiz gerekiyor allah kimseye dermansız dert vermesin.

herkese iyi haftasonalrı dilerim.

Çok sevindim canım yaaa.Tembel paşa, demek tembellikten yapmıyormuş.Bol bol gezdir hayatım havalar ısındıysa orada da.Çevrede çocuklar varsa onlarla bir araya getirmeye çalış sürekli.Çok etkili olur başka çocuklarla birlikte olması.

Bugun cocuk dr izledim yemeginden 3 kasik yese yeter diyor

Kahvalti 11 gibi meyve sonra yemek ikindi yogurt aksam yemek yatarken az yediyse sut yada muhallebi
Ezgi aynen boyle besleniyor ama eskiden bir kase yerdi simdi yarim eskiden 2 babymix yerdi simdi tek buyudukce azaltti yediklerini

Ezgi hanim nile yetisti parkta kayagin merdivenlerinden cikip kayiyor biz tutuyoruz asagida buyuk kayak hemde hangi ara buyudu bu kadar anlamiyorum

Bugun babasi ise giderken ayakkabilarini giyerken baba atte diyor babasi ise gidiyorum kizim diyor day day deyip el salladi bana geldi kosarak buyudude babasiyla muhabbet ediyor hanim :)))

Egehanda 2 danino bitirirdi, bazen üçüncüyü açardık, onuda yarılardı.Ama son zamanlarda 1 tanesini yiyor.Artık almıyorum zaten, normal yoğurt yediği için.

Maşallah ezgiye,muhabbetler almış başını gidiyor desene.Bizimki daha ııh ıh, gibi derdini anlatıyor:))))
Kaydırağı çok seviyor ama merdivenden çıkmak zor geliyor.Daha önceleri çıkamıyor diye biz üste kendimiz koyuyorduk, şimdide kaydıktan sonra kaydırak kısmından çıkartın beni diyor.Geçn hafta parkta babası çıkarmayınca merdivenlere geldi ama sanki çıkamıyormuş gibi tutun çıkartın diyor.Evdeki merdivenlerde arkamızdan çıkıyor ama.Orada tembelliği tutuyor sıpanın.

Kızlar merhabalar
Günün olayı Zeynep Bade nihayet 7 adım falan attı,resmen gözlerim yaşardısempatiksalakcinni
Çokgüvensiz bir çocuk...Ama zamanı yeni geldi sanırım..ıştah sorunu bizde de var,pütürlü yiyen çocuk dudaklarını büzüyor suyunu çekiyor geri kalanını tükürüyor..ve bunu oyun haline getirdi..eğleniyor..Fakat eline şu kinder süt dilimi falan ver asla hayır demiyor..eliyle kaşığa vuruyor,la havle diyerek devam etmeye çalışıyoruz...Banyoyu sevmiyor kızlar yaaa,üzülüyorum..Hasta olduğu dönemlerde korkudan seyrek ykadık,bi de dr yüz kere aman kulağa su kaçmasın falan dedi,bizimbanyo tam bir operasyona dönüştü...Ondan berisorunlu çocuk..Bugün babannesi sen bıcı bıcı mı yaptın kızım dedi,feryat figan nasıl ağlıyor...Bıcı bıcı o nun korkulu kelimesi..Duyduğu anda başlıyor ağlamaya..Kadında bir yerine ağrı girdi falan sanmış,panik yaptı
Beni sorarsanız işe git koş eve gel,topla ,süpür yemek yap rutin döngü devam ediyor
sohbetleri çok özlüyorum ama yetişemiyorum..son bikaç sayfa okuyorum ancak...Gülsuya çoooooooooooooookkkkkkkkk sevindim...
Maşaşşalllaahhh diyorum Nil e ,Ezgi ye...
Duygu cum yolun düşmüyor sanırım havalar düzeliyor,bi buluşssakkk
YEŞıM CıM sen de dönsen biraz daha rahatlarsın amannnnn oralarda zor beeeee
Bi de yalnızsın..Allah yardımcın olsun
hepiniziçok öpüyorum kızlarrr

slm meral abla ve başak

eymen akşam kuru fasulye yedi...hem de çatalla:)) önüne koydum fasulyelerini çatalla kendisi yedi arada çatalı ters tutuyor ben yardımcı oldum birzda...1 yemek kaşığı kadar yemiştir herhalde...pilavı yemedi yoğurtla karıştırıp arada verdim bazen çıkarttı bazen yedi...onuda 1 tatlı kaşığı yemiştir...neyse azıcıkta olsa iştahı geldi...

bizim parkımız yok malesef varda biraz yürümek gerekiyor kimsede olmuyor parkta zaten bir kaydırak birde salıncak var:))

eymen koltuklara çıkıyor diye küçük yastıklarını kaldırmıştım ama yine çıkıyor koltuğa...bugün takip ettip topun üzerine basıpta çıkıyormuşbilmiyorumkismile

Merhabalar
Deryacim haklisin hep empati yapmaya calisiyorum ama iste patliyoruz bir noktadan sonra
patates yemeginide sevdi Allahtan 6-7 kasik yedi oynayarak ama yedi en azindan

MEralcim yemek yemeyince dedigin gibi cok mizmiz oluyor, ac ben biliyorum ac ama
yemiyor. Yani sabir diyorum baska birsey demiyorum azilar geliyor 1i cikti digeri yarisi
cikti usttende patlayanlar var BU dislerin hepsinin birden ayni anda gelmesi normalmi
acaba?? ege de aciyor diye acmiyor agzini sanirim yumusakta olsa dokununca
sizliyor demekki ben ona yoruyorum

Semracim az kaldi biletler alinmis ayin 12sinde gelecegiz, Kizkardesim de dogum
yapmaz ins o saate kadar :) kalabalik daha guzel birbirlerini gorup yerler ama boyle tek
olunca zor, Ist gidince atacam zaten ortaya ya baksin annane babane , bir benim mi kizim
onlarinda torunlari ay rahatlarim azcik. zor zor ALlah 2 lere 3 uzlere bakan annelere
yardime etsin

Fazilet bu meme isi cok kotu olmus gercekten yani hadi 1-2 kere olsa neyse ama
bu sekilde uzun sure nasil dayaniyorsun canim. Mineral takviyesi filan yapiyormusun
zaten buyukler ve emis guzleri artti. Dikkat et kendine .

ah canım az kaldı sık dişini bak ben hep yalnızım:umursamaz:hiç ağlatma yemezse yemesin de ,ilk zamanlar ben de öle yapıodum şimdi tınn acıkınca gelio dolabın önüne..
Aslinda en guzelini yapiyorsun duygu benim yigenlerim oyledi Yengem tabak elinde gezsin
hic hatirlmaiyorum . az burun kivirinca keserdi yemegi kendileri isterdi. ekmak alip yerlerdi hatta
Ama ben cok pimpirikliyim aman ac kaldi aman birsey olucak, belkide boyle yaparak
zarar veriyorum cocuga kendimi frenleyecegim. yemiyorsa aglatarak yedirmeyecegim icim icimi yicek ama napayim ya oylede neye yariyorki zaten.
Gulsucum
gozun aydin canim, kizlarin dedigi gibi onumuz yaz bol guneslenir hem cocuklarida
gorunce oynamak icin hareketlenir.
kizlar ya en guzel yazimiz bu olucak sanirim gecen yaz cok ufaktilar ama artik ufaktan yuruyorlar. gerci bizimki yurumuyor ama ins yaza kadar yurur .

Gamzecim gozun aydin darisi basima
bence korkmasi normal canim, benimkide kokuyor ayakta duruyor ama tk adim atmadi.
zamani gelmedi diyorum. eger bir saglik sorunu yoksaki sukur yok elbet yuruyecek bana
cekse erken yururdu
hepsinde ayri bir huy var iste, bizimkide tukurur hemen , ben ona kuvet aldim ama
icine gormiyor geryadi basiyor bende buyuk kuvete sokuyorum ikimiz brden islaniyoz
maalesef.
ayakta yikanmayi seviyor oyle olunca aglamiyor. kuvette yikarken cok aglmisti babasida
napiyon cocuga diye geldi , dedim elektrik veriyorum. Oda bir acayip ne yapabilirim ki??
birak yikama cok agliyor diyor cozumude bu :) iyi kokussun dedim bende

Bu arada kizlar esimi sabah cayla yaktim ya cok uzuldum. bacak komple kizardi
krem surduk ins duzelir hametan surdum ama iyi gelimi bilmiyorum birde o halde ise
gitti. yumurta sarisimi suruyorlardi boyle durumlarda oyle birsey hatirlayamadim diye
suremedim.

Kızlar başıma geleni sormayın yaaa, hamileyimmm ve şoktayım. Elif Irmak Tüp bebek tedavisiyle olmuştu, hemde ikinci denemede, ondan önce 4-5 sene tedavi gördüm olmadı, şimdi korunduğumuz halde bir kaza kurşunu hedefi buldu yaaa yok böyle bişey, herşey Allahın takdiri valla o istemezse hiçbişey olmuyo.
Aslında güzel bişey ama sevineyim mi üzüleyim mi şaşırdım, çalışıyorum Elif'e bile yetişemiyorum, şimdi buna bakacak kimse de yok, işten çıksam olmaz, çalışsam olmaz, ne yapıcam anlamış değilim. Şimdi ilk kez doktora gidicem hayırlısı bakalım artık.
Bu arada Elif hala emiyo, hemde çok düşkün, karnı nekadar tok olursa olsun emmeden uyuyamıyo, gece 2-3 defa emmek için uyanıyo ve vermezsem uyumuyo, internette falan emzirmenin zararı olmaz diyo ama içim rahat değil. Üstelik doğumumda sezeryan olmuştu.

Sedayla Montesori ne yapmıştı bu durumda bilen varmı, nasıl bıraktırıcam ben bu kızı, tarçın sürdüm, karbonat sürdüm yaladı yuttu, şimdi acı tırnak cilası sürdüm önce suratını buruşturdu, ama sonra onuda yaladı yuttu. Oyyy oy

gülsü çok geçmiş olsun gözünüz aydın.
kuzi hayırlı olsun hayırlısı olsun. emzirme konusu bebebği bunaltmayın diyorlar. zaten bi süre sonra hormonların etkisi ile süt gidiyormuş. elifde bırakır süt kalmayınca. emmesinin bi sakıncası yok diyorlar.
yeşim eeee dönüyosun demek vatana. senin dönüş tarihin benim işe başlama tarihin. sen sevineceksin be üzüleceğim o gün.
çağanın da üz azısı aynı gün birden patladı. 4. ise 10 gün falan gecikti ama o da çıkmış. bide bu azıların tek ucu yok ya. arka uçlarıda çıkmış. yani bi dişte 2 kere acı çekiyolar yazık..

neyse öptüm hepinizi. bu cuma sınav var çok çalışmam lazım çookkkkkk..

Kuziii hayırlı olsun... Doğrusu ben senin a dına çok sevindim...:) ilki büyük zorluklarla olmuş ama bu afacan şimdiden sizin ailede yerini hazılayacak baksana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…