2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah ya çoook sevindimmmm..
ah tembel teneke ,dışarı çıkın canım,soğuk falan deme hergün git bi yerlere..
oy ezgi hanıma da maşallah..nil parktakine kendi çıkamıo,2 eliyle tutunması lazım ,beraber çıkıoruss:))
ay ama o sohbetler bizde de var,herşeyi konuşuorus artık,süpperzemuszemus
maşallah zeynep bade'ye..2 haftaya iice yürümüş olur canım..
banyo işine çok üzüldüm ama beraber girin bebeklerini de alın ilk önce onları yıkayın,saçlarını falan..belki işe yarar..bilmiyorumkismile
geleceğim hatta 13 mayısa hacettepeden randevum var,işallah:))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa bombaaaaaaa..
canım hayırlı olsun,kısmetiniz 2 bebekmiş demek kiopuyorumnanaktan
meme için nil de bi sürrü şeyi yutmuştu ama reçelli tuzdan tiksindi..biraz öle gezdim,açtı baktı aynı ,bıraktı..
sezeryan için 1 yıl iiçinde olmasın diolardı ,çok da problem olmaz heralde..

neyse öptüm hepinizi. bu cuma sınav var çok çalışmam lazım çookkkkkk..

ii derslerkaydirigubbakcemile3

merhabalaropuyorumnanaktan
ii haberler var bugün ,hava da güneşli ohhh mis misssolumunekankayizsmile

Afiyet olsun, bal şeker olsun eymen beyimize:))))Akıllı bıdık demek topa basıpta çıkıyor hee, allah korusun düşmesinde.

Geçmiş olsun canım eşine.Hametan iyi gelebilir.

Gamzecim maşallah kzına, bir haftaya iyice kendine güvenip yürümeye başlar.Suyu sevmemesi kötü.Neyse önümüz yaz, her gün yıkamaya başlayınca tekrar alışır.
Bende kış diye haftada bir bazen 10 güne çıkıyor yıkamam.Ama çok seviyor allahtan suyu.Bu sabah ben yüzümü yıkarken banyoya girmiş, duşun yanında bana bağırıyor içine girecekmiş.Oradan aldım diye ciyak ciyak bağırdı.

Hayırlısı olsun güzelim, bir tanesi epeyce uğraştırmış ama bak bu kendisi gelmiş:))))Herşeyin hayırlısı güzelim.Bununla da başa çıkarsın.

Kuzi cok sevindim ya gozun aydin. Niye uzulecekmissin bence bayram et . :)
Allah in isi iste ol deyince oluyor , onca tedavi gormussun olmamais korunurken
olmus. Ne bereketli ocak anneleriymis bazen bende dusunmuyor degilim
yapmayi tasarladigim seyler olmasa yapabilirdim. ama 5 yil sonra dusunuyorum nasipse.
hem defnede buyur. Birde canim korunma yionteminiz pek guvenilir degildi sanirim.
spiral en iyisi herhalde ben suan kullaniyorum. buna ragmende olursa yapacak birsey yok
Icini ferah tut bence. hayirli olsun

Allah zihin acikligi versin Serpil. buun esim 7 side olabilir dedi. ins diyorum bende
askere safak bekler gibi bekliyoruz bakalim.

Meralcim bende hametan surdum allahtan cok az vardi. o sanirim iyi geldi eve gelince
yumurta sarisinin yagini surdum o cok iyiymis yaniklara simdi azcik sizliyormus 2 gune duzelir sanirim. Iyiki Defne yoktu yaninda o sirada sukurler olsun Allahima .
Bol bol sadaka vermek lazim. Allah korusun bebeklerimizi.

BU arada kizlar dun gozleme yaptim hem yumusaka hemde hafif oldu
meger puf noktasi varmis. Hamuru actiktan sonra daire seklin ( gerci benimkiler daire degildi) icine erimis tereyagi ve siviyag karisimindan 2 corba kasigi gezdirdim
zarf seklinde kapatip bekliyorsunuz. Ustuste koyunca yapiyor ama yanyana koymak lazim.
sonra biraz daha acip icini koyup kapattim, 1 corba kasigi yagda kizarttim ay super
oldu. benden tavsiye deneyin ustelik aksamdan yapip sabah kahvaltiya yenebilir
yagsiz tavda isitirsaniz yumusakligini koruyor Afiyet olsun :) cokacimcoook

slm kızlar geçen bi girdm sonra devam edemedim netim bozuldu hoş buralarda pek yoğun deilmiş zati
bugün klasik annemlerdeyim de öle bakabildim
bütün bebişler ve anneleri iyidir inşallah

hayırlı olsun kuzi bende tırsıyorum ama du bakalım gerçi imkansız ama ne bilim kasıklarım falan ağrıyo göğüslerim şişti adetimde yeni bitti halbusi

çok sağolun arkadaşlar, inşallah hayırlısı olur hakkımızda, bugün doktora gittim keseyi gördük 5 haftalıkmış, kalp atışını haftaya görücez inşallah, emzirme olayını elif'in doktoruna da, kadın doğum doktoruma da sordum, elif'e bir zarar vermezmiş ama yine de bıraktırsan iyi olur diyolar da nasıl :ecrin_bebek:, zaten acayip duygular içindeyim, sanki Elif'i aldatıyomuşum, ona haksızlık ediyomuşum gibi hissediyorum, böyle düşününce bu seferde karnımdakini istemiyomuşum da ona haksızlık ediyomuşum gibi hissediyorum, aslında Elif için çok güzel bişey, arkadaş olacak ama ne biliyim işte karışığım.:çok üzgünüm:
doğunca ne olur bilmemde ilk'ler herzaman başka galiba.

sepetci zaten ben vermeyince sanki daha çok üstüne düşüyo, inşallah dediğin gibi olurda kendi bırakır.

yeşim çocuk sahibi olma olasılığımız az diye düşündüğümüz için ve zaten bir çocuk daha düşündüğüm için diğer korunma yöntemlerini kullanmayı tercih etmedim ne olur ne olmaz diye, kendimiz korunuyoduk ama biraz fazla erken oldu. spiralle de hamile kalan çok duydum ama boşver ben anladımki bu hayatta hiçbirşey plan programla yürümüyo ve biraz rahatlıyayım diye düşündükçe ya çok geç kalıyosun yada yine olmadık bi zamana denk geliyo, ben ilkinde şu zaman olmasın bu zaman olmasın dedim birde baktım ki bu sefer hiç olmuyo, ikinci de yine hiç planda yokken canı istediği zaman geldi, başa gelen çekilir napalım eyvahedigeldismile

Waterfull'cum sağol, sürpriz yumurta oldu bu davetsiz misafir, inşallah başarırız bakalım.
Sağol inanna'cım, tuzlu reçel Elif'in iştahını düşününce pek etkili görünmedi gözüme ama denemekte fayda var :))
cok sagol nohcoy firlama dedikleri bu oluyo heralde :)

merhaba:))
yeşim ben atlamışım yanığıgeçmiş olsun.. az marifetli ol be yavrucum ,bi gün mantı bi gün gözleme!!
bi de defneye laf söölüosunohaoldumsmile zemuszemus
kuzicim hayırlı olsun canım ,kalbini de görünce tamam işte herşey işallah.ama kendini suçlu hissetme ,ikisini de seveceksin tabiki..birini az birini çok diil,gerçi hak veriorum da sana ,çok yeni ben de düşünürdüm heralde ama mantıklı düşününce iki ayrı melek:))

Gülsücüm çok sevindim sonuçlarınıza tembelliktenmiş demek ha bak sen yaramaza aman Allah korusun yavrularımıza iyi olsunlarda tembel olsunlar

Yeşimcim eşine geçmiş olsun yanığa silverdin ve bepanteni karıştırıp sürüyorsun iyi gelyor hamaten pişik için iyi gelmez yanığa, dönüşünüze de az kalmış hayırlısıyla gelin inşallah

Kuzicim hayırlısı olsun kısmet böyleymiş beraber büyüyecekler sen anlatınca bende merak ettim nasıl önlem alıyordunuz sorması ayıp bizimde aşılama ile olmuştu ya oğluş

Sağol ekinsu, pek bi önlem almıyoduk aslında, hiç böyle bişey olacağına ihtimal vermediğimiz için ilerde birde onun yüzünden sorun yaşamayalım diye özel bişey kullanmadım doğum kontrol için, eşim dikkat ediyodu (klasik yöntem yani), olacağı varmış, Elif gelirken içeriyi tamir edip gelmiş heralde, yada benim doktor embriyoları yerleştirirken içeri yedek mi bıraktı acep her seneye bitane diye, darısı başına ama istediğin zaman tabi :))

kuzicim hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah herşeyde bi hayır vardır.
kızına kardeş geliyo işte ne güzel.
canım ben memeden hiç zorlanmadan kestim çünkü duru zaten sadece gece bir bilemedin iki kez emiyodu gündüz hiç ağzına sürmüyodu.oyüzden iki gün içinde bıraktırdım zorlanmadım.bence sende bırak ne kadarda olsa sütün tabiatı değişiyomuş benim dr öle demişti
zaten vijdan yapmanada gerek yok bence kızın maşallah 14 aylık oldu be canım dahada emzirsen ii olurmuydu olurdu ama olmasadaolur alıcağını aldı artık elifin

merhaba hanimlar
dun kk da sorun vardi yine, ne kadar sorunlu bir site 2 gun calissa 3. gun tamir yapiyorlar lmaz:

Sagol Emelcim , o dedigin kremler yanimizda degil maalesef
burda baska turlusu vardir belki ama
esim dr hastane eczane uclusunden nefret eden bir yapiya sahip, gdip almadi. Ama suan duzeldi.
Duygucum maharet degilde mecburiyet diyelim. insanin cani cekiyor burda olmayinca
is basa dusuyor. halbuki pendikte bir manticim var, superler :) :lepi:
kuzicim gerekten birseyi planliyorsun olmuyor planlamadgin seylerde seni buluyor.
bizde defneyi hic planlamadik sozum ona senin yontemle konurunuyorduk ama
kendimizi kandirmisiz . OLunca bir sure panik olduk sonra sevindik. hamilelik zorlu bir surec
hepimiz yasadik cocuk buyutmekte zormus onuda anladik ama cok ta guzel bir duygu
ne koyulabiliyorki yerine. Ikiz gibi olucaklar 1 yas nedirki biraz buyuyunce hic anlasilmaz.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)

Kizlar bu arada aklima takildi Defnenin saci cok az uzadi yani uzamadi desek yeridir.
acaba bu hormon yuksekligi sebep oluyor olabilir mi? Saclari cok ciliz ve kisa ?

günaydınlar herkese güzel bir hafta diliyorum
kuzi hayırlı olsun sağlıcakla al bunuda kucağına
yeşim eşine geçmiş olsun zaten geçmiş sanırsam
gülsü gözün aydın bişey çıkmamaış işallah yaza atar o tembeblliğide
kıslar bende ilk ay maaşımı alıp oğluşa aaba koltuğu aldım cumartesi gezemye çıktık ilk denemeyi yapalım diye dönüş yolunda kustu acaba oto koltuğumu rahatsız etti anlamadım eyse yıkadaık pakladık işallah ondan değildir dünde kocişi kahvaltıya götürdüm ay tabi çağanla kahvaltı ne zor oluyor ay bide tatile gidelim diytoz nasılyapıcaz çocukla tatili ya buarada güzel otel arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum malum şu sıra erken rezervesyonlar var şimdieden ayarlıcam neyse okula gidiyom öğlen girerim gene
görüşürük

günaydın arkadaşlar,

kuzii çok güzel haber dediğin gibi allahın takdiri, bence ellerini açıp dua etmelisin belki 1 - 2 sene sonra kendi rızanla istesen böyle olmıycak uğraşıcakdın. inş sağlıkla kucağına alırsın, kışa doğru bende yapıcam :))) ama yanlışlıkla :)))

nbr nasılsın çağan nasıl, canım karasu nasıl biliyomusun, koceelindesin yakınsın belki bilirsin dedim.

Günaydınlar,
Kuzi, Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin,
Gülsü sizin için çok sevindim, tek sorun tembellik olsun...
ınaysacığım araba koltuğunu biz aylardır kullanıyoruz, hiç sorun yaşamadık kusma anlamında. Zaten 1Haziran'dan sonra araba koltuğu kullanımı zorunlu oluyormuş diye duydum.
Birazdan toplantım var artık saat kaçta biter bilmem, görüşmek üzere

canım gözün aydın çok güzel bir haber kasımmı - aralık annesimi olucaksın acaba kasımsa akrep geliyor bende akrebim sırtın yere gelmez artık :)))
almanyada bir arkadaşım var 2 kere tüp bebek denemesi başarısız oldu dün telefon açtı hamilemiş hemde normal yollardan dr onlarada asla olmaz demişti... bu allahın işi allahım tamamına erdirsin sağlıkla al melegini kucağına canım.
banada kazayla gelirse ikinciyi yaparım yoksa hiç canım istemiyor :)))

slm kızlar nasılsınızben cok hasta odum annemde kaldımmetişe onlar baktı bnsıtma ates halsizlikle ugrastım metiş annemde kalcak buhafta biraz dinnleniyimmharab oldum yarın ayrıntılı ltrasona gircem cok heyecnlıyım gecmişi okuyum gelcem

filiz canım çok geçmiş olsun inş en yakın zamnda düzelirsin, ultrason sonuçlarıda inş güzel çıkar iyi haberlerle gelmen dileğiyle.

aaaaaaaaaaa adasım hamileymiş cok güzel bir haberkaydirigubbakcemile5ilk aylar zor oluyo ben hala metin e bakarken için sızlıyo cok küçükler yaaaa nasıl abi abla olcak bizim cüceler ama şimdi koccaman bir karnımvar hareketlerini hissedene kadar bu bebegi istememiştim bir türlü bastan ne kaadar sevindiysem ama lşimdi mutluyum4 ay iznimi 1 yıl ücretsiz iznimi kullancam evede kadın tutucam tam gün maddi acıdan zorlanırımbiraz öbür sene de metin le okula giderim kaana babası bakar diye düşünüyorum hayırlısı artık hiç canını sıkma 8 ay sonrası için şimdiden üzülme beni cevrem deli ediyo acıyolar bana kıl oluyorum doguma bile kimseyi cagırmıcam ben ameliyatlıyken milletin suratını cekemem annemler temmuz ortası dogurcagımı biliyo ben hazıran da dogurcam metini ananeye gönderdiğimde en yakın arkadasım eşim ben gidip gelcez
aaaaaaaaaaaaaaaa ezgi hanıma bak babasıyla sabah sohbetleri filan metin babasını annesi sanıyo yaaaa evde hep birlikteler eşim santiyeye cıkınca cok zor gelicek bizimkine
emeeeeeeeeeeeel nbr

Merhaba kızlar

Fifoşcum iyiyiyim canım sabahtan beri temizlik vardı evde ancak oturabildim bir bakıyım dedim şööyle şimdide oğluşuma yemek yediricem birazdan gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…