ah ya çoook sevindimmmm..slm kizlar devrimi yatirdim anca girebildim kkye,kizlar oglusumun beyin tomogrofi sonucu geldi hic biseycigi yokmus.kanina 4.ayda bakicaklar terapicisne göre tembelliginden hareketlenmiyor.doktora artik haftada bir eve birini yollayip onunla oynamasini istedi.bizde durumlar simdicik böyle umarim herkes iyidir öperimmmm.
ah tembel teneke ,dışarı çıkın canım,soğuk falan deme hergün git bi yerlere..
oy ezgi hanıma da maşallah..nil parktakine kendi çıkamıo,2 eliyle tutunması lazım ,beraber çıkıoruss:))Ezgi hanim nile yetisti parkta kayagin merdivenlerinden cikip kayiyor biz tutuyoruz asagida buyuk kayak hemde hangi ara buyudu bu kadar anlamiyorum
Bugun babasi ise giderken ayakkabilarini giyerken baba atte diyor babasi ise gidiyorum kizim diyor day day deyip el salladi bana geldi kosarak buyudude babasiyla muhabbet ediyor hanim :)))
ay ama o sohbetler bizde de var,herşeyi konuşuorus artık,süpperzemuszemus
maşallah zeynep bade'ye..2 haftaya iice yürümüş olur canım..Kızlar merhabalar
Günün olayı Zeynep Bade nihayet 7 adım falan attı,resmen gözlerim yaşardısempatiksalakcinni
Çokgüvensiz bir çocuk...Ama zamanı yeni geldi sanırım..İştah sorunu bizde de var,pütürlü yiyen çocuk dudaklarını büzüyor suyunu çekiyor geri kalanını tükürüyor..ve bunu oyun haline getirdi..eğleniyor..Fakat eline şu kinder süt dilimi falan ver asla hayır demiyor..eliyle kaşığa vuruyor,la havle diyerek devam etmeye çalışıyoruz...Banyoyu sevmiyor kızlar yaaa,üzülüyorum..Hasta olduğu dönemlerde korkudan seyrek ykadık,bi de dr yüz kere aman kulağa su kaçmasın falan dedi,bizimbanyo tam bir operasyona dönüştü...Ondan berisorunlu çocuk..Bugün babannesi sen bıcı bıcı mı yaptın kızım dedi,feryat figan nasıl ağlıyor...Bıcı bıcı o nun korkulu kelimesi..Duyduğu anda başlıyor ağlamaya..Kadında bir yerine ağrı girdi falan sanmış,panik yaptı
Beni sorarsanız işe git koş eve gel,topla ,süpür yemek yap rutin döngü devam ediyor
sohbetleri çok özlüyorum ama yetişemiyorum..son bikaç sayfa okuyorum ancak...Gülsuya çoooooooooooooookkkkkkkkk sevindim...
Maşaşşalllaahhhdiyorum Nil e ,Ezgi ye...
Duygu cum yolun düşmüyor sanırım havalar düzeliyor,bi buluşssakkk
YEŞİM CİM sen de dönsen biraz daha rahatlarsın amannnnn oralarda zor beeeee
Bi de yalnızsın..Allah yardımcın olsun
hepiniziçok öpüyorum kızlarrr
banyo işine çok üzüldüm ama beraber girin bebeklerini de alın ilk önce onları yıkayın,saçlarını falan..belki işe yarar..bilmiyorumkismile
geleceğim hatta 13 mayısa hacettepeden randevum var,işallah:))
Kızlar başıma geleni sormayın yaaa, hamileyimmm ve şoktayım. Elif Irmak Tüp bebek tedavisiyle olmuştu, hemde ikinci denemede, ondan önce 4-5 sene tedavi gördüm olmadı, şimdi korunduğumuz halde bir kaza kurşunu hedefi buldu yaaa yok böyle bişey, herşey Allahın takdiri valla o istemezse hiçbişey olmuyo.
Aslında güzel bişey ama sevineyim mi üzüleyim mi şaşırdım, çalışıyorum Elif'e bile yetişemiyorum, şimdi buna bakacak kimse de yok, işten çıksam olmaz, çalışsam olmaz, ne yapıcam anlamış değilim. Şimdi ilk kez doktora gidicem hayırlısı bakalım artık.
Bu arada Elif hala emiyo, hemde çok düşkün, karnı nekadar tok olursa olsun emmeden uyuyamıyo, gece 2-3 defa emmek için uyanıyo ve vermezsem uyumuyo, internette falan emzirmenin zararı olmaz diyo ama içim rahat değil. Üstelik doğumumda sezeryan olmuştu.
Sedayla Montesori ne yapmıştı bu durumda bilen varmı, nasıl bıraktırıcam ben bu kızı, tarçın sürdüm, karbonat sürdüm yaladı yuttu, şimdi acı tırnak cilası sürdüm önce suratını buruşturdu, ama sonra onuda yaladı yuttu. Oyyy oy
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa bombaaaaaaa..
canım hayırlı olsun,kısmetiniz 2 bebekmiş demek kiopuyorumnanaktan
meme için nil de bi sürrü şeyi yutmuştu ama reçelli tuzdan tiksindi..biraz öle gezdim,açtı baktı aynı ,bıraktı..
sezeryan için 1 yıl iiçinde olmasın diolardı ,çok da problem olmaz heralde..
neyse öptüm hepinizi. bu cuma sınav var çok çalışmam lazım çookkkkkk..
ii derslerkaydirigubbakcemile3
merhabalaropuyorumnanaktan
ii haberler var bugün ,hava da güneşli ohhh mis misssolumunekankayizsmile